DEZINFORMARE despre Marş, pusă la cale de antiromâni

Comunicat de presă al Consiliului Unirii 

Suntem sunaţi de către oamenii din teritoriu şi Chişinău, care vor să participe la Marşul Unirii din 25 martie 2012, care ne aduc la cunoştinţă că primesc sunete, mesaje şi anunţaţi că Marşul a fost anulat de către organizatori şi că nu va avea loc din motive de securitate şi îndemnaţi să stea acasă.

Asta este o MINCIUNĂ ŞI DEZINFORMARE, pusă la cale, probabil, de către comunişti şi alte forţe retrograde şi antiromâneşti.

MARŞUL UNIRII VA AVEA LOC!

Vă aşteptăm pe toti oamenii de bună credinţă DUMINICĂ, 25 MARTIE 2012, ORA 16:00, ÎN FAŢA ACADEMIEI DE ŞTIINŢE DIN CHIŞINĂU.

Doar uniţi vom fi puternici!

Loading Facebook Comments ...

53 Comments

 1. Doamna Vitalia,
  fara suparare, a fost doar o informatie, in plus,
  ca sa stiti ca se duce o lupta vizibila si invizibila contra Dvs.
  din partea acelora din titlul ultimului dvs. articol.
  Bravo pt. toata activitatea Dvs. !

 2. Mesaj p-u D-na Pavlicenco:

  Unica solutie de desteptare a basarabenilor din “somnul cel de moarte = spalarea pe creieri de 200 ani” este schimbarea imaginii “Romaniei”, care la moment nu este privita tocmai bine de marea majoritate a basarabenilor; explic de ce : majoritatea basarabenilor vad natiunea Romana ca pe ceva negativ, pentru multi de aici a fi roman este echivalentul cu tradatori, curve, tiganizare, si alte “epitete”… — rezultatul politicii imperiale ruse.
  De acceea cel mai efectiv mod de a “incalzi” relatiile dintre cele doua maluri de Prut, nu este cintatul pe strazi cu steaguri multe, ci fapte concrete, ajutor moral si material pentru basarabeni, din casa in casa, cu mentiunea ca ajutorul vine din partea fratilor de peste Prut; si in nici un caz la nivel de guvernare, pentru ca smekerii politicii moldave intotdeauna intorc situatia in folosul lor si de cele mai multe ori in defavoarea noastra. . .

  Asta este unica cale eficient-posibila !!!

 3. „Si eu ce sa fac daca articolul e virusat?” – sa sai in sus. Apoi sa spui trah-tibidoh-tibidoh de 3 ori, si apoi „unire frati romani, ca sponsorii sa-mi mai dea bani”. Si gata, problema e rezolvata.

Comments are closed.