Loading Facebook Comments ...

11 Comments

Add a Comment
 1. ” martisor, martisor,
  strâns legat de-un fir de dor,
  esti un dar al inimii,
  si izvor de bucurii „

 2. UN MESAJ SPECIAL:
  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7020

  „Hotărâţi acum într-un mod ferm dacă vreţi să apărem”
  ——————————————————––––––––––
  Nu este foarte important pentru voi cine vă transmite acest mesaj, vă rugăm să aveţi în vedere că el trebuie să rămână anonim în ochii voştri. Contează însă foarte mult ce anume veţi face cu acest mesaj şi ce intenţie clară şi fermă va declanşa în fiecare dintre voi conţinutul său! Fiecare dintre voi are dreptul să-şi folosească liberul arbitru aşa cum se cuvine pentru a descoperi cât mai repede fericirea, bunăstarea şi armonia.

  Acestea sunt nişte atribute binefăcătoare universal valabile care v-au fost arătate adeseori şi la care puteţi avea fiecare dintre voi acces de acum înainte. Trebuie să ştiţi că liberul vostru arbitru depinde, într-o oarecare măsură, de trezirea şi utilizarea propriilor voastre capacităţi superioare. Fericirea pe care o puteţi trăi depinde în mare măsură de iubirea şi de binele pe care le dăruiţi şi pe care le primiţi. Întocmai precum toate rasele conştiente aflate pe aceeaşi treaptă a evoluţiei ca şi voi, puteţi avea sentimentul că sunteţi (singuri şi) izolaţi pe planeta voastră. Această impresie iluzorie vă face să fiţi siguri că sunteţi stăpâni pe destinul vostru. Cu toate acestea, trebuie să ştiţi că vă aflaţi în faţa unor mari încercări pe care le cunoaşte doar o mică parte dintre voi. Nu avem deocamdată dreptul să vă ajutăm să vă transformaţi şi să vă construiţi viitorul fără ca voi înşivă să fi ales aceasta, în prealabil şi în deplină cunoştinţă de cauză. Consideraţi acum acest mesaj foarte important pentru fiecare dintre voi, ca fiind un referendum la scară mondială! Consideraţi răspunsul vostru ferm şi categoric, ce va putea fi exprimat chiar de mai multe ori într-un mod telepatic, un SUI GENERIS buletin de vot!!!

  Cine suntem noi?
  ————————–
  La ora actuală, oamenii voştri de ştiinţă şi exponenţii voştri religioşi nu au reuşit să ajungă la un acord în privinţa evenimentelor cereşti încă neexplicate la care omenirea a fost martoră în decursul a mii de ani. Pentru a cunoaşte aşa cum trebuie adevărul, acesta trebuie înainte de toate să fie privit drept în faţă şi să nu fie deformat prin filtrul credinţelor de tot felul, oricât ar fi ele de respectabile la prima vedere. Un număr în continuă creştere dintre cercetătorii voştri explorează deja noi căi de cunoaştere care i-au adus tot mai aproape de o esenţială realitate. Civilizaţia voastră se scaldă la ora actuală într-un ocean de informaţii, multe dintre ele haotice, dintre care numai o infimă parte, cea care este cel mai puţin bulversantă, este cel mai mult răspândită.

  Dacă priviţi cu atenţie, veţi descoperi că ceea ce în istoria voastră vi se părea anterior a fi ridicol sau imposibil a devenit deja posibil şi a fost apoi chiar realizat, mai ales în aceşti ultimi 50 de ani. Fiţi conştienţi că viitorul va fi încă şi mai surprinzător. Veţi descoperi în curând atât ceea ce este rău, cât şi ceea ce este bine. Precum şi alte sute de miliarde de creaturi ce există în această galaxie, şi noi suntem creaturi conştiente pe care unii le numesc „extraterestre”, chiar dacă realitatea noastră este de fapt mult mai subtilă.
  Trebuie să fiţi absolut siguri că, în realitate, nu există nicio diferenţă fundamentală între voi şi noi, ceea ce ne diferenţiază este doar experienţa considerabilă a unor etape superioare de evoluţie, pe care noi deja am dobândit-o. Întocmai ca în orice structură ce este în mod armonios organizată, există o ierarhie valorică şi în relaţiile noastre interne. Ierarhia noastră se bazează pe înţelepciunea rezultată din colaborarea mai multor rase extraterestre. Având girul acestei ierarhii, noi ne adresăm acum vouă.
  Precum majoritatea dintre voi, şi noi suntem în căutarea experienţei esenţiale a Fiinţei Supreme (DUMNEZEU). Puteţi fi absolut siguri că, în realitate, nu suntem nici zei, nici semizei, ci egalii voştri în cadrul Fraternităţii Cosmice. Fizic, mulţi suntem diferiţi de voi, dar în mare parte, prezentăm o formă umanoidă.

  Existenţa noastră este o vie realitate, chiar dacă marea majoritate dintre voi încă nu o percep. Puteţi fi absolut siguri că noi nu suntem nişte simple obiecte de observat, ci suntem nişte conştiinţe, tot aşa cum şi voi sunteţi nişte conştiinţe. Ne aflăm dincolo de înţelegerea voastră, deoarece rămânem invizibili aproape tot timpul, atât pentru simţurile voastre obişnuite, cât şi pentru instrumentele voastre clasice de măsură.

  La ora actuală noi aspirăm să umplem neîntârziat acest gol existent acum în istoria voastră. Trebuie să ştiţi că noi am luat deja această hotărâre colectivă, fapt care însă nu este suficient. Avem acum nevoie şi de acceptul vostru ferm şi majoritar. Prin intermediul acestui mesaj, deveniţi fiecare dintre voi cei care decid într-un mod ferm şi clar ce se va petrece după aceea. Dacă veţi studia cu atenţie acest mesaj, vă veţi putea da seama că voi înşivă sunteţi şi rămâneţi aceia care alegeţi. Noi nu avem niciun reprezentant uman pe planeta Terra care ar putea să vă orienteze decizia.

  Unii dintre voi s-ar putea să vă întrebaţi:de ce nu suntem noi vizibili?

  În anumite stadii de evoluţie, fiinţele ce există în cadrul Cosmosului descoperă noi forme de existenţă, a căror ştiinţă se dovedeşte a fi mai presus de aparentul control exercitat asupra materiei. Dematerializările şi materializările structurate fac parte din această ştiinţă. Aceasta este ceea ce omenirea voastră a obţinut deja în anumite laboratoare secrete, în care sunt cercetate aceste aspecte în colaborare cu alte creaturi „extraterestre”, dar cu preţul unor compromisuri hazardate ce vă sunt ascunse în mod voit de către unii dintre reprezentanţii voştri.

  Mai mult, în spatele fenomenelor şi a obiectelor aeriene sau spaţiale ce sunt cunoscute în cadrul comunităţii voastre ştiinţifice sub numele de „OZN-uri”, se află de fapt anumite nave spaţiale cu caracteristici multidimensionale.
  La ora actuală, multe fiinţe umane au fost deja în contact auditiv, tactil sau psihic (telepatic) cu astfel de nave, dintre care unele se află deja în mâinile puterilor oculte care vă „guvernează”. Sărăcia observaţiilor voastre în ceea ce priveşte realitatea unor astfel de aparate este cauzată de superioritatea considerabilă conferită de starea dematerializată a acestor nave spaţiale. Fiindcă deocamdată nu le-aţi văzut chiar voi înşivă, nu vă vine să credeţi şi nu puteţi să vă închipuiţi toate acestea. Noi putem să înţelegem cu uşurinţă acest aspect care vă caracterizează acum.
  Majoritatea acestor posibilităţi de a ne observa uneori vă sunt oferite la modul individual, pentru a vă influenţa şi pentru a vă impresiona sufletul, iar nu pentru a modifica organizarea socială care există la voi. Această acţiune este realizată într-un mod cu totul voluntar din partea raselor extraterestre care vă înconjoară şi care există în Cosmos, dar trebuie să ştiţi că toate aceste acţiuni sunt realizate pentru raţiuni şi scopuri foarte diferite.
  Pentru creaturile multidimensionale rele (satanice) ce îşi exercită la ora actuală puterea malefică (în umbra oligarhiei ce există pe planeta voastră), secretul şi discreţia sunt motivate prin dorinţa de a ascunde cu străşnicie faţă de oameni existenţa şi implicarea lor.

  În cazul nostru, discreţia este motivată de respectarea neabătută a liberului arbitru al fiinţelor umane, pe care acestea îl pot folosi şi chiar trebuie să-l folosească întotdeauna în gestionarea afacerilor lor, pentru ca ele să poată ajunge singure la maturitatea tehnică şi spirituală care le este necesară. Dincolo de aceasta intrarea umanităţii voastre în familia civilizaţiilor galactice este foarte mult dorită.

  Trebuie să ştiţi că noi putem să apărem la lumina zilei şi deja suntem dispuşi să vă facilităm atât realizarea acestei uniuni, cât şi a acestei colaborări. Nu am făcut încă aceasta până în prezent, deoarece prea puţini dintre voi au dorit în mod sincer aceasta, fie datorită necunoaşterii, fie din indiferenţă sau din teamă şi mai ales, deoarece nu a existat o situaţie critică sau urgentă. Mulţi dintre aceia care studiază apariţiile noastre numără luminile noaptea, fără a aduce prin aceasta vreo lămurire în această direcţie. Adeseori, ei privesc aceste realităţi tainice ca pe nişte obiecte, fără să-şi dea seama că acolo este vorba despre fiinţe conştiente.

  Cine sunteţi voi?!
  —————————
  Chiar dacă voi nu ştiţi deocamdată aceasta, voi sunteţi descendenţii a numeroase tradiţii, care de-a lungul timpului s-au îmbogăţit, în mod gradat, prin aporturile lor mutuale. Aceste adevăruri sunt valabile pentru toate rasele care trăiesc pe suprafaţa Pământului. Unul dintre scopurile voastre principale este acela de a vă uni în respectul acestor rădăcini, pentru a realiza împreună un proiect comun şi plin de înţelepciune.

  Aspectul exterior al culturilor voastre pare la prima vedere să vă separe, deoarece voi aveţi tendinţa să îl substituiţi fiinţei voastre profunde şi esenţiale. Forma exterioară are încă un mare ascendent asupra naturii voastre subtile. Această predominanţă a formei constituie, pentru puterile oculte rău intenţionate care vă guvernează, zidul de apărare împotriva demascării lor.
  Trebuie însă să ştiţi că sunteţi chemaţi să treceţi dincolo de formă, respectând-o totodată pentru necesităţile ei tainice, pentru bogăţia şi frumuseţea ei. Această conştiinţă a necesităţii tainice a formei, astfel înţeleasă, ne-a făcut şi ne face chiar şi pe noi să îi iubim pe oameni în diversitatea lor. Pacea nu constă doar în a nu mai provoca războaie, ci constă în a deveni cât mai repede ceea ce sunteti în realitate: o unică Fraternitate. Pentru a înţelege cât mai bine acest aspect, soluţiile optime pe care le aveţi la îndemână se reduc la câteva. Una dintre ele este contactul armonios şi binefăcător cu o altă rasă, care totodată vă poate transmite în felul acesta imaginea clară a ceea ce sunteți voi în realitate.
  (Va urma)

 3. Mult stimata Dna Pavlicenco,
  Mult stimate Doamne si Domnisoare,

  Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii va felicit sincer si va urez fericire, noroc in viata, sanatate si succes in activitatea dvs. de zi cu zi.

  Situatia politica, economica si sociala a tarii in aceasta zi este, din pacate, una tragica. Presedintele si politicienii din partidele de la putere incalca Constitutia tarii in mod flagrand, legea este aplicata cu o asprime draconica pentru cei de jos, in timp ce oligarhia are privilegii peste privilegii si se afla deasupra oricarei legi.

  Clica mafiota de la putere are o politica rasista indreptata impotriva celor slabi si umiliti. Aceasta politica ce propaga rasismul social discrimineaza chiar pe aceia ce trebuie protejati de societate.

  Articolul 1 alineatul 3 din Constitutia Romaniei stipuleaza urmatoarele:
  “Romania este stat de drept, democratic si social, in care demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane, dreptatea si pluralismul politic reprezinta valori supreme, in spiritul traditiilor democratice ale poporului roman si idealurilor Revolutiei din decembrie 1989, si sunt garantate.”

  Deci, Romania este un stat social, conform Constitutiei. In baza constitutiei trebuiesc elaborate legi care sa protejeze veniturile lunare a celor slabi din punct de vedere social. Unde sunt aceste legi? Si daca exista, de ce sunt incalcate?

  Statul a redus in mod drastic pensii, salariile mici, ajutoare sociale si indemnizatii de somaj.
  Ajutoarele sociale si indemnizatiile de somaj se platesc discretionar, conditionat si partial. Statul reduce aceste venituri lunare ale celor mai saraci dintre saraci pentru a le folosi in mod abuziv pentru campanii electorale si interesele lor personale si de grup.

  Aceasta este o incalcare grava constitutiei, a legilor statului si o discriminare a celor obiditi.
  Aceasta este o politica rasista care presupune lupta dintre rase. “Rasa superioara” este constituita de cei de la putere si se afla deasupra legii. Ei se lupta impotriva “rasei inferioare”, adica impotriva masei oamenilor saraci. Este exact politica lui Alfred Hitler. Cei discriminati aici, nu sunt oameni de culoare sau cei cu o anumita religie, ci cei cu venituri mici.

  In aceasta zi, care ne aminteste de faptul ca femeile au drepturi egale cu barbatii si nu pot fi discriminate, trebuie sa nu uitam ca exista femei sarace, cu salarii mici, in situatii dificile care sunt discriminate si din cauza saraciei lor. Si lor li se taie pensiile, salariile, ajutoarele sociale si indemnizatiile de somaj.

  Invit toate femeile din Romania sa se implice in demascarea politicii actuale a guvernatilor, politica ce propaga rasismul social.

  Detalii cititi pe blogul meu:
  Europa: Rasism social
  http://foc-in-agora.blogspot.com

  Emailul meu:
  Homerillum@googlemail.com

 4. Puscasu Vlad Irimie

  despre politica IMPOTRIVA femeii in Basarabia,trebuie sa cunoasteti faptul ca medicii RUSI impun intr-un fel sau altul avortul, prunc-uciderea romancelor in Basarabia romaneasca!

  -femeiile care nasc copii si muncesc,sunt femeiile PUTERNICE,si nu acelea care prin pile si relatii au independenta financiara!

  -femeiile care cresc copii in greutati si credinta,sunt cele mai puternice femei!

  Barbatii care siluesc femeiile la avort prunc-ucidere,mai ales medicii din Basarabia, medicii atei fara Dumnezeu neam si Tara,rusi sau alte etnii, merita sa fie pedepsiti conform legii.

  spune NU avortului in Basarabia crestina!

  spune NU abuzului impotriva femeii!

 5. ANUL 2012:
  DOSARELE RE-INTREGIRII DE LA NISTRU LA TISA ( III / 7 )
  –––––––––––––––––––
  Stela Popescu, actriţă, Bucuresti:
  „Nu ştiam să mă îmbrac, eram un băieţoi“
  /nascuta la 21 decembrie 1935,
  satul Slobozia Hodorogea, Basarabia/.

  http://www.adevarul.ro/life/Stela_Popescu-actrita-_-Nu_stiam_sa_ma_imbrac-eram_un_baietoi_0_659934395.html

  Aveam 5 ani. Tata a fost deportat în Siberia în 1940. Ruşii au avut un sistem foarte inteligent de a ocupa Basarabia. Au luat într-o noapte tot ce era intelectual, bărbaţi în special, şi i-au dus direct, în vagoane,
  la Vladivostok.
  Şi au adus în loc tot ce se chema funcţionar rus.
  Şi din clipa aceea, în Basarabia erai obligat să vorbeşti ruseşte. Dar basarabenii nu vorbeau ruseşte, dragii mei. Poate undeva jos, la Balta Albă,
  unde erau lipoveni, poate undeva spre Cernăuţi,
  unde erau influenţaţi de ucraineni.
  Dar la noi, în regiunea Chişinău, Orhei, nu ştiam ruseşte o vorbă. Într-o noapte, dacă aveai treabă undeva, poliţie, primărie, trebuia să înveţi ruseşte. După câţiva ani, toată lumea vorbea ruseşte, n-avea încotro. Mama mea, care era învăţătoare, memora noaptea lecţia în ruseşte şi a doua zi o preda copiilor.

 6. Puscasu Vlad Irimie spune:
  10 martie 2012, la 00:12

  Eu cred ca trebuie de garantat fiecarei mame 100.000 de Euro la nasterea celui de-al cincilea copil/ si 2500 Euro la nasterea fiecarui copil/. In atare situatie niciun medic sau sot nu ar impinge o femeie la pruncucidere.
  In 10 ani populatia ar spori incontestabil !
  De unde bani? Din reducerea jafului banilor publici cu macar 50%.
  Reformele economicee care ar permite dezvoltarea economica reala cu efecte sociale ulterior vadite ar fi inca o sursa pentru acoperirea resurselor financiare necesare. Mai sunt multe-multe oportunitati.
  Barbatii, mai „pragmatici” fiind in marea lor majoritate, ar sustine femeia din toate punctele de vedere, numai sa acepte sa poarte sarcini si sa nasca 5 prunci, doar 100.000 de Euro unele familii in toata viata lor nu le pot avea. Din acest punct de vedere, respectul femeielor ar deveni o norma pentru sotii lor.
  Ambii parinti si-ar dori multi copii, daca ar avea resurse pentru educatia lor.
  Pe de alta parte. oligarhii cu bani multi nu planifica multi copii. Sunt egoisti sau li se pare ca este demodat sa ai multi copii.

 7. Puscasu Vlad Irimie

  De unde 100000 de euro in Basarabia? Republica Moldova nu-i in stare sa plateasca nici macar 20 000 euro despagubiri la CEDO pentru tinerii torturati la 7 Aprilie 2009.

  Republica Moldova nu are bani ,iar 100000 euro pentru al 5-lea copil este enorm de mult in orice alta tara.

  In FRANTA,care are cel mai mare ajutor social,nu se dau atatia bani de-o data,ci lunar o suma suficienta,in asa fel incat cei care au peste 4 copii traiesc din acele alocatii primite de la stat.

  Femeiile au concediu gratuit la mare,daca nasc 4 copii.

  Asta este Franta,unde populatia creste enorm,insa doar din imigrantii algerieni musulmani.Francezii bastinasi nu fac mai mult de 2 copii,spre rusinea lor.

  Republica Moldova are o natalitate foarte buna,in comparatie cu saracia ei,si in comparatie cu Romania,unde natalitatea e zero.

  Tariile care au populatie in scadere si imbatranire sunt ANGLIA si Germania,si altele.

  Polonia stat UE,a interzis prunc-uciderea avort.

  Si daca tot se lauda medicii ca lupta pentru sanatatea pacientelor,atunci sa nu le mai faca avort.

  Romania e prima tara din Europa la numarul bolnavelor de cancer la san,datorita faptului ca e prima la numarul de avorturi. Cancerul generalizat in tot organismul este cauzat de avort.

  Deci femeiile ar face bine sa nu faca avort,si nici sa ia pilule contraceptive cancerigene,toxice prin continutul progesteronului si estrogenului.

  Cel mai bine e o viata normala,cu munca,cu bucuriile ei si cu necazuriile ei,cu copii si cu sperante in mai bine. Apropos,inscrieti-va in PNL,ca Partidul asta in Basarabia nu e la putere si nici in Parlament. In POLITICA ai mai mari sanse sa reusesti intr-un partid din afara sistemului decat unul din sistem.Pentru ca cel din sistem e monopolizat de rudele Mafiei politico-economice care conduce.

  http://stop-terorism.blogspot.com/

 8. Puscasu Vlad Irimie

  tovarasa parlamentar FUSU ce a facut pentru femeiile din Basarabia,in afara sa dea din gura?

 9. Puscasu Vlad Irimie spune:
  11 martie 2012, la 16:04

  Am cam exagerat, nu?
  De acord! Si totusi eu cred ca in Moldova este foate important sa intinerim tara. Cei plecati la munca peste granitra, in marea lor majoritate, sunt cei buni de munca si copii lor. Se vor mai intoarce ei titi acasa? Poate doar o mica parte. Ce vom face cu o generatie preponderent de virsata pensionara peste 10-15 ani? Si acum stam tot foarte prost la acest capitol.
  Trebuie sa stimulam natalitatea, dar nu numai cu vorbe dulci si cu lozinci care indeamna femeiele sa nasca un copil pentru mama, unul pentru tata si al treilea pentru patrie, asa cum indemna public V.Tarlev.
  Da, si in Moldova mai nasc femeile. Problema este ca nu pot asigura copiilor un trai decent si o copilarie frumoasa.
  !00.000 de Euro a fost un simplu exemplu fara argumente. Aceasta ar insemna ca statul ar putea sustine social si material conditiile normale pentru cresterea si educatia in perioada a 5 copii, incepind cu primul si pina la ultimul copil nascut si educat de parinti, care locuiesc si muncesc aici, in tara.
  Sigur ca aceasta problema poate fi solutionata in functie de planificarea natalitatii. Orice cheltuieli trebuie sa aiba acoperire financiara. Sustinerea actuala de catre stat a natalitatii este sub orice limita, sub orice critica.
  Nu cred ca este o suma fantastica pentru sustinerea timp de circa 10-15 a unei familii, care „aduce” pe lume 5 copii. Din aceste resurse financiare planificate pentru acest capitol pot fi rezolvate, dupa necesitatea familiilor concrete, problemele ce tin de asigurarea materiala, sanatate, educatie, conditii elementare de viata s.a.m.d. Credeti ca o tinara familie, care nu are parinti bogati, poate sa-si asigure din salariile actuale din RM un loc de trai? Nu prea cred. Nici credite fara dobinda pe un termen de 20-25 de ani pentru locuinte nu se pot obtine.
  Ati ascultat chintecul interpretat de Tatiana Stepa in care rasuna cuvinte infioratoare printre care si : „N’are rost condamnarea la viata, n’are rost sa mai facem copii”. Daca nu l-ati ascultat, ar fi bine sa-l gasiti in internet…..
  Poate este fantastic, dar stiu ca ar fi un lucru foarte important pentru viitoarea generatie.
  In conditiile in care toti ar activa transparent si ar achita impozitele si banul public nu ar fi „spalat”, ar fi posibila sustinerea sociala a natalitatii.
  Daca tara era condusa asa cum trebuie, alta ar fi fost situatia.
  De ce suntem saraci…..? Doar nu suntem prosti ?!

  „Apropos,inscrieti-va in PNL,ca Partidul asta in Basarabia nu e la putere si nici in Parlament. ”

  -Sunt vicepresedintele PNL din Basarabia. Cu toate ca acest partid nu este la putere, eu sustin politicile promovate de acest partid si respect principiile democratice, care stau la baza activitatii acestui partid.

 10. Puscasu Vlad Irimie

  da, imi cer scuze ca nu am stiut despre dvs ca sunteti in PNL,ulterior am cautat pe google ca sa vad cine sunteti.

  Tatiana Stepa nu este un exemplu de femeie puternica,pentru ca in opinia mea o femeie puternica face copii ,dar si lucreaza,adica combina util munca-cariera cu copii,si nu ca si Tatiana Stepa ,refuza copii,ba chiar incurajeaza femeiile sa nu faca copii,cu alte cuvinte,Tatiana Stepa face parte din generatia anului 1990,cand in Romania s-au produs 1,5 milioane de prunc-ucideri,la o populatie de 22 de milioane,adica Romania a avut cea mai MARE rata a avortului prunc-ucideri din lume in acel an.

  Si daca tot e sa o luam asa,de ce Tatiana Stepa a murit de cancer? ati vazut ce terminata a fost in ultima parte a vietii, singura si parasita?

  asta e modelul femeii? sa incurajeze la prunc-ucidere,si sa moara de cancer singura in numele ,,emanciparii,, si proastei libertati?

  si vorbeam si de bani.Banul nu este neaparat singura scuza pentru care nu exista natalitate.Tocmai dadeam exemplu Germania si Anglia,unde PIB-ul este imens,si natalitatea SCADE,adica populatia scade.

  SI daca de exemplu o femeie din Basarabia naste in Germania,o sa ramana socata de cate facilitati are aceasta tara pentru o femeie care naste,nu vorbim de indemnizatia la nastere,plus alocatia lunara…..

  în Italia se acordă 124 de euro pe lună alocaţie pentru un copil; Germania – 154; Irlanda – 164; iar Olanda – 164 de euro

  alocatiile astea sunt pentru UN copil imigrant,insa pentru un copil bastinas german e intre 200 spre 400 euro pe luna in Germania,depinde de cat a cotizat mama de-a lungul timpului la statul german,imigrantii ne-cotizand au mai putin,pe la 150 euro.

  Dar daca imigrantii fac 4 copii….

  E vorba de schimbarea in rau a mentalitatii.Femeiile se cred emancipate in occident si refuza sa faca copii, nici atunci cand au BMW in curte, piscina ,solar si vila acasa, dar si bani in cont.

  Si daca comparam alocatia de 150 euro pe copil din Occident,cu 10 euro in Romania,ce va iesi? atat e alocatia in ROmania pe copil: 45 lei,adica cam 11 euro…….

  In Italia acum cativa ani traiau peste 1 milion de romani, 70 mii de basarabeni si inca 300 mii de populatie rroma din Bosnia,Romania,Bulgaria veniti…..

  in Spania sunt 2 milioane de romani la capsuni,sau in constructii majoritatea.

  In Irlanda romancele au nascut acolo in mod intentionat,imigrand gravide din Romania,sunt mii de cazuri de astea,pentru ca daca nasc acolo primesc cetatenia pe loc.

  Eu nu condamn pe nimeni.SI eu am fost in Spania,in Grecia si in alte state. Condamn doar imigrantele care au plecat sa se prostitueze,si barbatii care ori le-au amagit,ori le-au dus acolo penntru asta.Ori imigrantii care isi duc copii la cersit….sa-mi fie iertat nici sa faca copii ca sa-i puna la cersit nu-i solutia,cum fac populatia rroma.Eu m-am intalnit cu cersetori din ROmania in Parga in metro,in Madrid in Spania in metrou, in Polonia,in Ungaria sa nu mai vorbim…….in Bucuresti in metrou……pe strada in Cluj in fiecare zi,deja m-am saturat de ei,si ii inteleg pe francezi ca-i expulzeaza din Paris. La ei e traditie cersitul.Cred ca putin echilibru este necesar in viata si in societate.Adica nici saracie lucie,dar nici Mercedes,vila piscina,conturi in euro,dar fara copii,ca asa e la moda in Occident.O femeie puternica in viziunea mea este aceea care naste,si care si munceste.Cat despre barbat puternic,acesta isi asuma copii si cresterea lor si aduce bani in casa.Cam asta e regula principala dupa parerea mea,desi nu prea ma pricep la filosofia vietii.Cat despre propunerea dvs ca familiile care au deja 5 copii sa primeasca suma 150 mii euro,pentru toata viata,este o solutie insa orice politician care a fost la putere cunoaste trezoreria si bugetul,si in orice tara,nu exista buget anual,care sa permita imprastierea cu bani la nivelul populatiei,la un asa nivel,mai ales ca PIB-ul semestrial si anual vine din contributiile salariatiilor,din taxe impozite,tocmai de aceea salariile bugetariilor sunt lunare,pentru ca PIB-ul nu le permite sa-i plateasca odata la 2 ani cu o suma colosala.E vorba de administrarea bugetului care nu prea exista.Toate ministerele trag mai mult spre propriul minister>Sanatatea spune ca e prioritara,educatia la fel,iar primul ministru trebuie sa ii impace pe toti.Cat despre Armata si Biserica,acestea ar trebui sa fie lasate pe alte planuri,deoarece Armata nu ar trebui sa fie prioritara in lumea de azi,in care azi nu mai avem razboi de transee,si razboi de gherila sau partizani,ci avem a face cu un razboi CIBERNETIC,pe care serviciile secrete trebuie sa-l administreze deoarece acesta e zilnic,si avem a face cu un razboi al grupariilor teroriste,si un razboi al informatiilor.Lumea s-a schimbat total,azi o informatie e mai importanta daca toate tancuriile NATO din Iraq sau Afganistan,pentru ca daca spre exemplu o informatie care ascunde o arma de imprastiere a substantelor chimice in aer,este ascunsa intr-o valiza,aceasta poate ucide un oras intreg,mai repede decat rachetele din tara dusmana.Iar Transnistria este pe lista neagra a teroristiilor.Au fost obligati americanii sa cumpere de la rusi arme chimice,tancuri,uraniu,si alte genuri de arme, pentru a nu ajunge vandute la tariile arabe care promoveaza si terorismul international,sau care promovau….Deci cu alte cuvinte,lumea s-a schimbat total,si e bine si noi sa ne schimbam pentru a lupta cat mai eficient.Pentru mentinerea pacii este necesara pacea,deci si plecarea armatelor de ocupatie din Republica Moldova.Unde s-a mai pomenit ca o Armata de ocupatie sa se proclame la ONU (OMON), armata de mentinerea a pacii?

  trecand la subiectul discutiei,eu apreciez foarte tare credinta din Republica Moldova,credinta care azi se manifesta prin prezenta numerica a populatiei la Biserica,si prin natalitate mare in comparatie cu saracia din aceasta zona.

  http://stop-terorism.blogspot.com/

 11. Puscasu Vlad Irimie spune:
  14 martie 2012, la 09:09

  Sunt de acord cu dvs. Nu sunt destul de informata in acest domeniu. Am facut trimitere la mesajul din acel chintec, care intr-adevar descurajeaza viitoarele mamici. Stiu ca a murit de cancer, dar nu stiu mai mult. Am ascultat chintecele ei mai de multe ori in timp ce conduceam si pot spune ca mie imi place nespus de mult vocea ei si mesajul mai multor chintece. Majoritatea textelor sunt scrise de Paunescu.
  Aveti dreptate, lumea s-a schimbat……Multumesc pentru informatia oferita. Acum voi fi mai informata.
  O zi buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *