Invitație la conferința de presă a Consiliului Unirii

Consiliul Unirii invită ziariștii la o conferință de presă cu tema ”Constituirea Consiliului Unirii”, care va avea loc miercuri, 29 februarie 2012, la ora 14.00, în sala de conferințe, parter, de la sediul publicației ”Timpul”, pe adresa str.Sciusev nr.98, Chișinău.

Vă așteptăm.

Loading Facebook Comments ...

21 Comments

Add a Comment
 1. Dragobetele Unirii

  Țara mea nu poatre fără liste
  Căci așa-s românii -din extremă în extremă,
  Numai ce scăpați de ciumă comunistă
  Alte luesuri întind spre noi cangrena,

  Mai dăunăzi un Consiliu au format
  Și Național și românesc și al Unirii
  Asta pentru indecișii ce-au rămas
  Necuprinși în câmpul fericirii….

  Căci noi știm cum e la voi, la cagebisti
  Nu poți distruge vreo mișcare- treci în frunte
  Și astăzi, prin consilii, nepoțeii lui Ilici
  Unire seamănă , grăunte cu grăunte..

  Eu cred , Unirea se va face peste noapte
  Și de Titani , nu de lichele de prin liste
  Ce-așteaptă să le cadă perele răscoapte
  în nesătulele lor guri liberaliste

  Unire doar atunce- când premize se vor coace,
  Când va ajunge funia la osul tuturor ..!
  Si v-aș rugă timid să mai lăsați în pace
  Flămândul și-nghetatul meu popor.

  Nu președinții ne vor duce la Unire
  Și nici partidele ce gem de turnători
  Și nici agenți de influența sub acoperirea
  De cavaleri în grad de comandor

  Ci noi basarabenii simpli, talpă tării
  Esiti intr-un avînt sublim la Prut
  Mânati de adierea primăverii
  Din Tara mea , din secolul trecut…

  25 februarie 2012

  Basarabia

 2. Marasm nu alta!

 3. Pt.luca:

  Тоже мне закон о люстрации!
  Подумаешь, 5 лет не смогут занимать публичные должности.
  Этот период должен быть хотя бы 20-25 лет.

 4. p-tru Rusoaica
  Aici se potriveşte banala „mai bine târziu decât niciodată”.
  Este o ruşine că abia după 22 ani să treacă această lege.
  Acest fapt ne demonstrează cine a guvernat ţara, de ce Romănia a întârziat în Europa/NATO, de ce nu s-a făcut Unirea.
  Nu contează perioada 5 ani or 25. Orcum şi după cinci ani nu au şanse.
  Important că se vor face publice dosarele şi lumea îşi va cunoaşte „eroii” chiar dacă majoritatea lor sunt deja morţi şi fac şaşlâci din viermi în compania lui Vova, Iosif, Lavrentii, Nikita şi Co

 5. Si pe noi moldovenii ce ne atinge ce se intampla in alta tara??? ce avem noi din asta??? Daca s-ar discuta la noi in tara ar fi altceva, dar asa … da si nu mai putin de 25-30 ani, da si as include in lista si unionistii, dar ar trebui sa inasprim si legile referitor la tradatori asa cum unionistii si tot gunoiul de tipul acesta … care descrediteaza tara

 6. Romania avertizeaza impotriva atitudinilor antiromanesti

  Pe blogul „Diaspora si Reintregirea” (http://mipopescu.wordpress.com) a aparut „Romania avertizeaza” un articol in care se subliniaza efectul recentei hotarari a Romaniei de a bloca decizia privind candidatura Serbiei in UE.

 7. Înca un Manifest a Valeriei Novodvorskaya.
  http://grani.ru/opinion/novodvorskaya/m.195984.html

  credeam că Ghimpu o va decora pe V. Novodvorskaya, aşa cum au facut lituanienii şi georgienii.
  De unde?

 8. O zi fructuoasă pentru români:
  Legea Lustraţiei şi blocarea sârbilor care au inventat limba valahă(moldovenească)şi alfabetul valah(kirilik) pentru românii din Timoc.

 9. Jurnalistii din MASS MEDDIA din Rusia intreaba, daca SOTIA lui Puti mai este vie, caci de vreo cativa ani nu mai apare in public. Unii considera ca, POSIBIL, Pukin, seful bandelor teroriste din FSB, ar fi „ascuns-o” in vreo manastire… dar, in asa caz, s-ar fi aflat… insa, CUM DE NIMENI NU STIE NIMIC??

  …………………………………

  Куда делась жена Путина Людмила? Жива она или её уже давно нет?

  Время публикации: Сегодня в 01:00

  На фото: Медведев, его жена и Путин без жены

  По сообщениям СМИ, в ходе вояжа в Астрахань, куда Путин заявился, словно для того, чтобы полюбоваться на результаты традиционного предвыборного взрыва жилого дома с русскими гражданами, он ответил на вопросы журналистов о выдуманном чекистами байки о «предотвращенном покушении».

  По словам Путина, его хотят казнить еще с 1999 года. В этой связи он поговорил о проблемах страха перед возмездием.

  Независимые эксперты отмечают тем временем, что взрыв в Астрахани, возможно, потребовался для того, чтобы использовать его как повод для репрессий против политических противников, когда он после самовыборов начнёт им мстить за Белую Революцию.

  Тогда чекисты задним числом, по модели януковской СБУ с «покушением на Путина», припишут эти взрывы тем, на кого укажет пальцем сам Путин.

  Между тем христиане считают о том, что Путин, скорее всего, произвел в Астрахани традиционное человеческое жертвоприношение Сатане перед своими выборами.

  Напомним в этой связи, что в России уже давно задаются вопросом, куда делась жена Путина Людмила, которая буквально сгинула, и никто не знает жива ли она или нет.

  По приказу Путина чекистские журналисты выдумали, что он отправил её якобы на должность начальницы какого-то женского монастыря.

  Если бы дело обстояло так, то этот монастырь, безусловно, осаждали бы толпы переодетых журналисток под видом паломниц и женщин, желающих стать монахинями, и появились бы, если не интервью, то, по крайней мере, фото Людмилы-главмонахини.

  В случае бегства Людмилы на Запад, она имела бы огромную ценность как источник инсайдовской информации о преступлениях Путина, и она охотно бы ей поделилась, чтобы отомстить мужу изменнику.

  Некоторые западные специалисты по России пишут, что Путин скррывает жену по обычаям коммунистических главарей (цари цариц от публики не скрывали). Другие отмечают, что ему скрывать просто некого. Если он в принципе не скрывал Людмилу до 2008 года, то с какой стати он будет ее скрывать сейчас, если, конечно, она жива.

 10. Merita sa spun ce cred? Sint trista. De fiece data cind deschid si citesc aceste mesaje si ce scrie dna Pavlicenco, care e stimabila oricum pentru ce vrea sa fie, ma doare inima si scuip singe de durere pentru tara. E trist. A inceput Postul Sfintelor Pasti si cred ca trebuie sa ne rugam ingenuncheati cu totii, ca lucrurile sa se schimbe. Dna Pavlicenco, dar mai bine ati trece si la actiuni directe si ne-ati spune si noua celor din afara politicii ce trebuie sa facem si ce si unde, si sa faceti si dvs impreuna cu toti, cot la cot, nu doar sfaturi si bla-bla-bla. Caci bla-bla-bla nu pui in gura si nici in buzunar, vorba poetului. Eu chiar daca va critic va vad a doua femee ca inteligenta in RM dupa Renata Verejanu, inegalabila poeta a graiului nostru si poate cea mai mare luptatoare veritabila pentru adevar si romanitate. Umbrita desigur de mintile desarte si de cei cu bani, cei capabili sa isi faca partide, sa isi tina bloguri, sa isi cumpere locuri de deputat. Ea e doar POETA…

 11. pentru Berenice
  ca sa nu fii trista iti dau un sfat ce sa faci,luativa de mina cu toti unionistii si faceti o hora de vrio 100-200 de persoane , ca mai mult cred ca nu o sa se stringa in intreaga RM si incet incet peste prut la fratii vostri de singe, si atunci si tristetea v-a disparea si fereciti ve-ti fi numai pe un scurt timp, pina cind nu o sa intelegeti atitudinea romanilor fata de voi, cum va mai numesc ei corcituri, plozi ale curvelor basarabence cu soldatii rusi, maldafani,porci rusificati ,lichee etc.

 12. Некоторые западные специалисты по России пишут))))care bre specialisti acei care au scop zombarea asa unor indivizi ca tine care nu pot sa gindeasca logic, lasa ca sunt de estea specialisti si in Russia care conduc organizatii neguvernamentale care sunt sponsorizate de yanki americani si din occident, care au drept scop destramarea Rusiei si doresc o revolutie de care au organizat-o ei in orientul mijlociu, insa trebuie sa intelegeti ca rusii nu sunt niste aborigheni fara minte care o sa mearga la provocarile acestor cretini, ea este o tara mare si puternica care v-a rezista oricarei tentative myrshave pe care o pun la cale cei care doresc disparitia Russiei de pe arena mondiala

 13. Pentru Oleg: dacă nu-ți place ce se scrie pe acest blog, ești liber să pleci să comentezi pe altul care e mai aproape de sufletul tău! Strămoșii mei sunt români, ai tăi după câte înțeleg sunt comuniști de-ai lui stalin!

 14. Eu am impresia ca pe blog sint si persoane care obstructioneaza deliberat discutiile, plasind mesaje deplasate sau extrem de lungi, care duc in alta parte.

 15. pentru Vitalie Plesco: si cine te tine sau iti interzice sa te consideri roman, esti roman flag rumanskii v ruki si dai bataie peste prut daca ceva nu te aranjeaza, insa de ce tu sau ceilalti ca tine trebuie sa hotarasca pentru mine si pentru toti cetatenii RM cine suntem sau cu ce stat sa ne unim?eu cred ca traim intr-o lume civilizata democratica, si fiecare are dreptul la parere nu-i asa?si cum crezi sa avem duminica care vine un referendum pe marginea acestei intrebari citi oare o sa fie pentru distrugerea si lichidarea statului si unirea cu Romania?1-3% cel mult, asta-i realitatea iti place tie sau nu

 16. Beavo Oleg, cinste si respect tie si tuturor patriotolor adevarati al acestui pamant care se chiama Republica Moldova!!! Iar acei care se considera romani n-au decat sa faca dupa cum le-as si scris, sa faca prima o hora mare cati nor fi ei si cu drapelul in maina peste Prut la fratii bulihari romani…

 17. Pentru Oleg și Igor, dacă sunteți patrioți ai statului creat de stalin și nu patrioți ai statului creat de strămoși, atunci îmi e clar cine sunteți și care vă sunt intențiile pe acest blog!!!

 18. asculta Vitalie ai vazut undeva sa ma refer sau sa-i ling in poponeata pe rusi,am constat doar adevarul pur, daca mai priveai si presa rusa atunci credca intelegeai despre ce vorbesc, stii e si normal ca masmedia influenteaza parerea oamenilor si le transforma in zombi, dar spre deosebire de voi (unionisti) am o alta viziune si stii de ce?,privesc atit masmedia occidentala cit si rusa, si numai apoi imi fac concluziile ,credca intelegi de ce, si asta dupa mine inseamna sa fii la curent cu situatia reala, nu apar rusii, daca cinstit pentru mine sau ca esti roman sau rus,sau de alta nationalitate nu importa om sa fii, caci daca as compara toti rusii dupa degradatii Stalin,si cei de la conducerea de atunci care dupa mine ar avea niste dereglari psihice si chiar shizofrenie,ca sa poti sa nimicesti asa multi oameni chiar din rindurile rusilor, credca nu ar fi corect, asa precum nu pot compara toti romanii cu antonescu,ceusescu, caci stiu si sunt convins ca oameni destepti si omanosi sunt pretutindeni precum si porci exista in orice nationalitate, sper ca ai inteles la ce m-am referit,una in ce nu sunt deacord cu voi si credca am tot dreptul asta sa o fac deoarece m-am nascut pe acest pamint si nu-l voi schimba niciodata pe nimic este lupta in continuare pentru integritatea si suveranitatea RM, si cinstit sa-ti spun chiar sa-mi spuie Germania, si cum intelegi asta nu e Romania))) la moment unitiva cu noi eu oricum o sa fiu impotriva deoarece ma midresc ca sunt moldovean si traiesc in tara fumoasa cu toate ca saraca Republica Moldova

 19. Asculta atent, Vitalie Plesco, poate ca intradevar rudele (stramosii tai) tale erau de origine romane dar uita-te ca stramosii moldovenilor au fost doar moldovenii si nicidecum romanii, studiaza mai multa literatura si nu numai a unui stat totalitar ca Romania, unde demult le-au tumanit mintile ungurilor din Transilvania, moldovenilor din dreapta Prutului si i-au facut sa uite cine i conduce, daca nu stii iti spun eu ii conduc tot ei, Valahii, care impreuna cu rusii au distrus Moldova de alta data…Moldova lui Stefan cel Mare…

 20. Dacă aşa carcalac ca igariok de la Ciocana sunt apărători ai moldovenismului troglodit, atunci Unirea este foarte aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *