Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
 1. Patriarhul Rusiei a fericit poporul cu noi sloganuri, declarand ca opozitia este nemultumita nu de Putea si Medvedka, de clanurile oligarhice si bandele de teroristi din fsb etc, dar de BIROCRATIA LOCALA care exista in SEL-uri si SECTIILE DE PASAPOARTE…

  Mdaaaaaaaaa, Kirika, IN ZIUA DE CRACIUN, aperi satana de la Kremlin si dai vina pe niste simpli bugetari…!

  http://www.gazeta.ru/news/lenta/2012/01/07/n_2157501.shtml

  DAR, IATA CUM COMETEAZA RUSII:

  torpachev | –
  Ну а кто другого ожидал от РПЦ, давно уже шакалящей у Администрации и отрабатывающей гранты на продажу водки и сигарет. Путин – от бога, а вот на шушеру всякую мелкую можете и пообижаться. Хотя коню понятно, что при нормальном разделении властей и независимых судах ничего бы этого не было. Правда, вместе с Цахесом, а это уже недопустимо.

  ………..

  sel_ect | – Ну да, не зря такой богатый =)

  vventura | – Ага, знает кого и куда лизнуть.

  Конечно умный, знет кого и куда лизнуть, а кому и когда нагадить. Только вот – вера-то причем?

  morning_gleam | – Похоже православный олигарх не в теме. Как говорят иногда лучше жевать, чем говорить.

  greyalex | – И все эти люди в ЖЕКах и ДЕЗах в большинстве своём верующие люди: Рождество и пасху отмечают и крестики носят.А,ведь,кошмарят,кошмарят,кошмарят…

  sel_ect | – Другими словами ругайте не Кириллку, а простых попов

  Росс Крамеров | – Если следовать такой логике, то и Сталин не виноват в репрессиях и смерти десятков миллионов людей. Во всем виноваты местные чекисты. Ай да поп – толоконный лоб!!! Не знает уже как услужить, холуй царя кремлевского…

  pardon_911 | – Ну да, царь то на самом деле добрый. Это бояре, да приказчики – суть псы цепные… … Кажись, РПЦ еще никогда (!) так звонко власть в зад не целовала. Прости ей, Оспади!

  jaimy_1 | – РПЦ – плоть от плоти КГБ.

 2. APEL CĂTRE CAMARAZII DE ARME !
  Asociația Veteranilor Războiului din Moldova – 1992,Municipiul Chișinău, exprimă condoleanțe familiei Pisari pentru durerea pricinuită de așa zișii pacificatori ai Federației Ruse, care staționează de acum aproape 20 de ani pe teritoriul Republicii Moldova.
  Fraților,
  Iată că urmările războiului ruso-moldovenesc își arată efectele și după 20 de ani de la declanșarea ostilităților de la Nistru.
  Iată aici vedem cum se declanșează așa numite conflicte de pe teritoriul fostei URSS.
  Iată suntem puși în fața faptului împlinit.
  Rusia ne omoară fii !
  Vă chemăm să veniți luni, 09.01.12, la ora 10.00 la podul de la Vadul lui Vodă, partea stângă a Nistrului, la mitingul de doliu și alungare a așa zișilor pacificatori.
  Moldova trebuie să scape de ei și să aducă forțele ONU și NATO în Țară !

  Doar uniți vom izbuti !

  Fraților,

  Este necesar să intervenim promt în ajutorul cetățenilor din stânga Nistrului pentru ai debarasa de aceste forțe militare, care în opinia lor sunt nu forțe de pacificare, ci forțe de destabilizare și intimidare a patrioților și cetățenilor activi.
  Este evident că fără o presiune uriașă și constantă din partea populației civile nu se vor duce de pe pământul străbun acei care de mai mult de 200 de ani staționează ilegal cu trupele de ocupație pe pământul Moldovei Ștefaniene, dându-se aici drept eliberatori, pacificatori, frați.
  Este evident că doar noi împreună avem puterea de a ne debarasa de acești nepoftiți, pentru a avea siguranța zilei de mâine, pentru a ne vedea vii concetățenii, pentru a scăpa de moscălimea înfumurată.

  Chemăm alături de noi să vină populația, patrioții, tinerii și bătrânii. Să le spunem un NU categoric acestor fățarnici și războinici, care răpesc viețile oamenilor noștri, îndeplinind mârșava misiune a imperialismului velicorus.

  Doar uniți vom izbuti !

 3. В Молдове никто не хочет быть президентом

  В Молдове нет желающих баллотироваться в президенты, до выборов осталась одна неделя, но ни один из кандидатов не подал пока документов.

  http://youtu.be/OhhjN_Sd2oI

 4. O întrebare retorica:
  De ce aceste filme documentare nu sunt retransmise de TViziunile din RM?
  De ce se ascunde adevărul? Şi de cine?

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_BMFhu2BJh8#!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *