Cind PNL a cerut expulzarea Ambasadorului rus, toti au tacut… Inclusiv PL. Acum – s-au trezit…


Cind, acum doua saptamini, PNL a cerut declararea Ambasadorului rus, Valeri Kuzmin, ca „persona non grata”, pentru ca l-a jignit si pe Ghimpu, pentru ca m-a jignit la o „masa rotunda” si pe mine, calcind in picioare poporul roman, toti au luat apa in gura.

Nu au aratat aproape nicaieri conferinta de presa a PNL, nu a sprijinit nimeni aceasta pozitie, nici chiar PL-ul, care a fost sustinut in acesti ani de mai multe ori de catre PNL, chiar daca PL s-a comportat mereu urit si inadecvat cu PNL. Noi am demonstrat ca, de dragul intereselor nationale romanesti, putem fi de asupra egoismului de partid, ceea ce nu a facut niciodata PL.

Acum – s-a trezit si PL si toti cei care ii promoveaza pozitia legat de expulzarea lui Kuzmin. Asa credeti voi ca e corect? Sa preluati initiativele PNL, inclusiv cea cu expulzarea lui Kuzmin, pe care nu ati avut taria, generozitatea, marinimia, nobletea morala si corectitudinea sa o fi sprijinit, iar acum v-ati trezit si mergeti la inmormintarea lui V.Pisari, in loc sa faceti ceva prin si in Alianta, ca sa nu se ajunga la asa ceva? „De dragul pastrarii Aliantei”, PL-ul a tacut de mai multe ori sau a actionat doar cind a vazut pozitia principiala in mai multe situatii si fata de mai multe evenimente din partea PNL, speriindu-se „sa nu dea prost in fata electoratului”. Pacat, mare pacat de subiectivismul, egoismul si neprincipialitatea PL. Vitalia Pavlicenco

CONSTANTIN TANASE: Vadim Pisari, încă un mort ”casat”, ”trecut la pierderi”

Vadim Pisari, tânărul din Pârâta, împușcat de un ofițer rus, a fost dat pământului.

Mulți (politicieni) au răsuflat ușurați. Înmormântat creștinește. În scurt timp presa se va ogoi, numele împușcatului nu va mai apărea în presă, va fi dat uitării. Aparent e creștinește și omenește: morții cu morții, viii cu viii. Numai că în cazul dat relația noastră cu cel mort e alta. El a plătit pentru noi și în locul nostru, în locul lui putea fi oricine dintre noi care se pomenea pe podul de la Vadul lui Vodă în dimineața zilei de 1 ianuarie.

Mai marii zilei, născuți și educați în tradiția fricii și admirației (animalice) față de ruși, vor ”casa” de urgență moartea lui Vadim Pisari pentru a nu rămâne în memoria noastră, vor trece-o la pierderi, vor arunca-o la arhivă…Chișinăul oficial, pentru a nu supăra Moscova, nu va mai rosti numele lui Pisari în discuțiile cu rușii. Poate doar în campania electorală, când și morții aduc voturi…

Precum era de așteptat, ofițerul rus care l-a împușcat pe Vadim Pisari a dispărut. S-a pierdut în imensitatea imperiului lui Putin. Potrivit experților ”pacificatorul rus” nu va putea fi tras la răspundere de autoritățile din R. Moldova. Explicația e simplă: atât Constituția Federației Ruse cât și cea a R. Moldova interzice extrădarea cetățenilor proprii. Plus la asta, rușii au grijă ca opinia publică să fie bine intoxicată și ”lucrată” pentru a accepta punctul de vedere rusesc asupra crimei de la Vadul lui Vodă. Acest punct de vedere a fost formulat clar de către Ministerul de Externe al Rusiei: ofițerul rus a tras în roți, dar, întâmplător, l-a nimerit pe Vadim Pisari în spate. Vedeți cum sunt întoarsele lucrurile? Într-un cuvânt, mașinăria propagandistică rusească s-a pornit, criminalul va fi declarat nevinovat, el niciodată nu va fi pedepsit iar cazul va fi mușamalizat. Cum nu a fost pedepsit ucigașul tânărului V. Boboc, așa nu va fi pedepsit nici ucigașul lui V. Pisari. Guvernul ”și-a făcut datoria”: i-a dat familiei Pisar 100 mii de lei. E mult pentru o familie simplă de țărani, de aceea ajutorul pare a mai avea un subtext – a fost gândit ca un fel de mită, ca să le închidă părinților gura și – mai știi!? – să îndulcească imaginea guvernului Filat, de oameni iubitor și atât de darnic…

Noțiunea demnitate națională nu mai e la modă în mediul ”conducerii de vârf” de la Chișinău. A evoluat și noțiunea patriotism – azi, patrioții moldoveni sunt acei care vorbesc rusește în parlament și urăsc patologic România. ”Noul val” de politicieni ”pragmaticii” de la Chișinău consideră că acest sentiment (de demnitate națională) e din ”arsenalul” naționaliștilor, radicalilor, naziștilor, fasciștilor și ”încremeniților în proiectele naționaliste de acum două decenii”. Acești ”pragmaticii” nu mai au sentimente și simțuri …”naționaliste”, ei se conduc de ”principii și valori”. La ei funcționează doar un singur simț: simțul mirosului. Mirosul Banului. Și al Puterii. Atât. Restul nu mai contează și este casat. Trecut la pierderi. Ca să nu stingherească cumva mișcarea noastră spre culmile civilizației. Și procesul tot mai avansat de integrare europeană.

http://www.timpul.md/articol/vadim-pisari-inca-un-mort-casat-trecut-la-pierderi-30045.html

Loading Facebook Comments ...

29 Comments

Add a Comment
 1. pai limba din” fund” au scos cind au inteles ca pe seama decedatului Pisari se poate de obtinut dividente politice asa cum au fost obtinute si dupa moartea lui Boboc.

  asa este politica statalistilor-mafiotizati din RM.

 2. C Tanase: Chișinăul oficial, pentru a nu supăra Moscova, nu va mai rosti numele lui Pisari în discuțiile cu rușii. Poate doar în campania electorală, când și morții aduc voturi…

  http://www.timpul.md/articol/vadim-pisari-inca-un-mort-casat-trecut-la-pierderi-30045.html

 3. de atita si nu va sustine nimeni ca faceti :de dragul nationale romanesti: dar nu a statului Moldav.cum sa sustii persoana care are grija de alt stat , de alt popor, nacatind ca traeste in acest stat pe care il ignora si vrea sal nimiceasca , impunindui fortat si justificat o alta denumire si o alta nationalitate?!

 4. statul moldav -RM-))))

 5. nu are nicio logica expulzarea acestui ambasador atita timp cit rusia e sub egimul putin ! altul o sa execute la fel ordinile! aceste cereri au efect doar pur electoral ! Ghimpu urla sa fie expulzat kuzmin pentru a stringe din electoratul PLDMist !! si asi intari electoratul vechi!

 6. imi place ”pamfletul” de astazi din partea lui Filat.

  Filat: Prin „posturile vamale” din Transnistria ajung la Chişinău produse de contrabandă.

  timp de 2 ani Filat nu stia despre contrabada din Transnistria-))))

  prostesc populatia de o rup la capatina

 7. la acest subiect am o opinie diferita de a PNL,nu ca nu s-ar cuveni expulzarea unui ambasador recalcitrant si plin de ifose imperiale ce nu au tangenta cu manifestarile unui diplomat civilizat,doar prin prisma evidentelor basarabene.De fapt manifestarile domnului ambasador sunt incurajate de fortele politice de la Chisinau,domnia sa considera ca se manifesta corect deoarece realitatea de la Chisinau il obliga sa arate tot timpul cine este stapanul,si reuseste de cele mai multe ori.De ce se intampla asa?Eu cred ca nu-i de vina reprezentantul Rusiei la Chisinau,raspunsul se gaseste in fiecare basarabean,de la vladica la opinca.

 8. Госпожа Павличенко, вам необходимо иметь свою прессу, хотя бы одну небольшую газету, в которой вы сможете пропагандировать свои идеи. Желательно, чтобы в ней появлялись не только Ваши статьи, но и других авторов. Чем больше авторов, тем лучше. И не надо зауми. Язык должен быть простой, понятный. Аргументы убедительными. Думаю, что Интернет в деревнях не так популярен, как в городе. Но основная масса избирателей проживает в деревнях. Газета в первую очередь должна быть ориентирована именно на сельский электорат.

 9. Absolut sunt de acord cu RUSOAICA.

 10. INVIT ROMANII din toata lumea sa protesteze, prin pichetari ambasadele Rusiei din tarile unde se afla. Macar o data in luna si macar vreo 10-20 de roamani patrioti sa protesteze, cerand RETRAGEREA ARMATEI RUSE DE OCUPATIE DE PE TERITORIUL MOLDOVEI.

  CHIAR SI RUSII DIN STRAINATATE PROTESTEAZA IMPOTRIVA IMPERIALISTILOR DE LA KREMLIN

  ………………

  АНТИПУТИНИЗМ. У бандпосольства России в Хельсинки начались антипутинские акции

  Время публикации: Сегодня в 16:38

  По сообщению грузинского телеканала ПиК, 4 января в Хельсинки у здания бандпосольства России прошел митинг против возвращения главного пса русских Путина в Кремль. Участники акции намерены в течение 60 дней, оставшихся до самовыборов Путина себя в «президенты», выходить раз в неделю на митинги с 60 шариками, сделанными из презервативов.

  На каждом из них – надпись с напоминанием о кровавых преступлениях Путина в первый год царствования (например. «Волгодонск», «Мочить в сортире!» и т.п.). Правозащитница Елена Маглеванная заявила телеканалу, что Путин путает белые ленточки участников протестов в Москве с презервативами.

  «Мы решили подарить ему презервативы, чтобы он больше не путался», заявила она.

  http://pik.tv/ru/news/story/27369-antiputinskie-akcii-v-finliandii

  video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GoqE1SLPrSI

 11. …Ivanu ot Iona
  Стихотворения [ ]

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  по Iurie Osoianu [Lejendarus ]
  2012-01-05 | |

  …Beri Ivan sineli , idi Ivan domoi
  Za eti 200 let ustali mi s toboi
  Ustali drug ot druga , ustali ot vrania
  Cto esli b ne Rossia, to ne bilo b menea..

  …Beri Ivan sineli , idi Ivan domoi
  I etogo kozla, beri Ivan s soboi
  Za eti 200 let , vedi ne bilo posla
  Naglee i tupee i jestce Cuzimina…

  …Beri Ivan sineli , idi Ivan domoi
  Ne nado bolise Vanea ctobi prolilasi crovi
  Ti lucse vihodi na Saharova vnovi
  I Hutinu ti Pu streleai ne v glaz a v brovi…

  o5 ianvarea 2012 god
  Bessarabscaia Gubernia
  Kisinev

 12. …Coment pe UniBLEDIA….

  Iukos, 05 ianuarie 2012, ora: 15:18; +4 (4) răspunde
  …Ghimpule , sunteti la GUVERNARE!!! Nu aiuriti poporul cu …RECHEMAREA , ci declarati-l PERSONA NON GRATA!!!
  Ghimpule , Ghimpule…

  PS …Pentru lume…

 13. …14 ani la o facultate , inseamna ceva, nu-i asa , domnilor?!!!!

 14. !!!ATENTIE-ATENTIE – ATENTIE !!!

  !!! In numele lui Vadim Pisari sa PUNEM BLOCADA TOTALA A TRANSNISTRIEI din partea Rep. Moldova !!!!
  ––––––––––––––––––––––––––––
  Iata ce trebuie de facut : Toate Drumurile, Caile ferate, etc. ce duc spre Transnistria din Partea Moldovei sa fie BLOCATE pe un termen NEDETERMINAT de catre POPULATIA MD (ex Vadul Lui Voda), mai ales de catre populatia care se afla in apropierea directa de aceste puncte strategice (Sate/Orase/Orasele). Noi toti trebuie sa ne unim si sa lucram in comun, SA DEMONSTRAM LUNII INTREGI MAI ALES CELOR DE LA GUVERN MD (CARE ESTE PRO-RUSESC, ), MOSCOVEI –––––––––– CA NOI NU SUNTEM O BIDLA (O MULTIME PROASTA), care poate fi manipulata cu eliminarea betonului si micsorarea numarului de soldati, peste un an ,CRED EI , BIDLA PROASTA SE VA CALMA, VA UITA si punctul de Securitate va fi restabilit !!!
  PS : Transnistria are nevoie de RAZBOI, p-u a legifera prezenta a Armatei 14 a Rusiei in regiune, SA NU LE DAM LOR ACEST CADOU, SA PROTESTAM PASNIC PRIN BLOCAREA TUTUROR DRUMURILOR/CAILOR FERATE/ETC CE MERG SPRE TRANSNITRIA – si veti vedea VOI atunci cum se va MISCA FILAT, MOSCOVA, LUMEA INTREAGA…
  Ori mergem pina la capat, ori raminem o TURMA DE CARE RIDE TOT GLOBUL !!!
  PS 2 : NU UITATI CA TRANSNISTRIA SINGURA A INCEPUT SA PUNA PUNCTE TE CONTROL PE TERITORIUL MD, ce a facut guvernul PRO-RUS a lui FILAT ??? ASTAZI EI IMPUSCA COPII DE 18 ANI, daca nu facem ceva, MIINE NE VOR DISTRUGE CASELE SI VIETILE NOASTRE, VEZI EX. GEORGIE 2008.
  PS 3 : TRIMITE LA TOATA LUMEA, NU FII INDIRENT, PARINTII NOSTRI AU FOST ASA, DIN CAUZA LOR NOI SUNTEM IN CEEA CE SUNTEM, ei nu au actionat pina la capat in anii 1992-1996…

 15. Avea ceva dreptate pe undeva Muruianu… Altfel cum se explica faptul ca jurnalistii „latra” numai atunci cand Chirtoaca trage vreun partz, sau Ghimpu aiureste, sau Filea incearca sa para salvator al natziunii si tace cu desavarsire cand idei constructive sunt lansate de altcineva decat alianta pentru Eurospalarea creierilor nostri.

 16. Pt Rusoaica

  Este adevarat si de dorit ce spuneti, insa nu avem bani pt aceasta. E simplu de tot. In R.Moldova se dau bani pt partide prorusesti, nu romanesti.

 17. Pt mircea.ro

  De ce nu? Sintem de acord ca acest comportament al lui Kuzmin este cauzat si de toleranta, ca sa nu spunem „pragmatismul” egal cu nedemnitatea lui Filat si Lupu.

 18. Pt opinie

  Fiecare cu contrabanda sa si vrind sa o controleze pe toata… Ciujoi dolar licinoe evo oskorblenie. Tradus: orice dolar in buzunar strain egal cu ofensa personala.

 19. SI BIELORUSII cer ca ambasadorul Rusiei sa fie declarat PERSONA NON GRATA, pentru ca si acela aiureste, sugerand Bieloruiei sa traca la rubla ruseasca si astfel sa o incorporeze in Federatia Rusa.

  VEDETI ca rusii nu se lasa de poftele imperiale… Kuzimin, i-ati armata si pleaca acasa!

  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  БЕЛАРУСЬ. Российский посол А. Суриков в Беларуси должен стать персоной нон грата
  Время публикации: Сегодня в 17:26

  По сообщению «Радыё Свабода» Рада Беларуской Народной Республики распространяет заявление в связи с последними высказываниями посла РФ в Беларуси Александра Сурикова.

  А. Сурикрв посмел заявить в газете «Звязда», что в ситуации обострения финансовой ситуации в Беларуси \»имеет смысл подумать о переходе на общую с Россией валюту».

  В заявлении рады БНР отмечается, что А. Суриков «дал понять, что Москва будет мешать производству легковых автомобилей на территории Беларуси, если оно будет налажено в обход интересов России».

  «Такие высказывания говорят о действительном, имперском отношении России к независимости нашей страны. Не секрет, что только благодаря России Лукашенко находится во власти — подтверждение этому и кризис 1996 года, когда «московский десант» спас Лукашенко от импичмента, и так называемые выборы 2001, 2006, 2010 г., перед которыми Кремль выдал Лукашенки миллиардные кредиты.

  Напротив ошибочного и распространенного мнения, Россия не является донаром Беларуси… Политика проросийского руководство нашей страны втягивает Беларусь в военную систему АДКБ, которая контролируется московским генштабом, и размещение российских военных баз — поставили заслон между Беларусью и европейскими странами. Используя Беларусь как наиважнейший для своих стратегических целей войсковой плацдарм, Москва расплачивается с Лукашенко подачками, которых, однако, хватает на поддержание иллюзии экономичной стабильности».

  Рада БНР неоднократно обращала внимание на имперскую политику России в отношении Беларуси. Но сейчас под угрозой стоит реальная независимость Беларуси. В связи с этим Рада заявляет: «Российский посол А. Суриков и раньше позволял себе высказывания, которые выходили за рамки норм поведения руководителя дипмиссии. Однако, они оставались без адекватного ответа со стороны лукашенкенского правительства. Теперь его заявления выдают абсолютно недопустимые для дипломата вмешательства во внутренние дела суверенной страны. Рада БНР считает, что А. Суриков должен быть объявлен «персоной нон грата» и должен немедленно покинуть территорию Беларуси. В том случае, если это не будет сделано сейчас, — это будет необходимо сделать новой демократической власти, независимо от того, какую должность будет занимать теперешний российский посол».

  Напомним, что Раба Беларускай Народнай Республики является высшим руководящим органом БНР. Образована в 1919 году, вынужденно действует на иммиграции.

 20. CONSTANTIN TANASE: Vadim Pisari, încă un mort ”casat”, ”trecut la pierderi”

  Vadim Pisari, tânărul din Pârâta, împușcat de un ofițer rus, a fost dat pământului.

  Mulți (politicieni) au răsuflat ușurați. Înmormântat creștinește. În scurt timp presa se va ogoi, numele împușcatului nu va mai apărea în presă, va fi dat uitării. Aparent e creștinește și omenește: morții cu morții, viii cu viii. Numai că în cazul dat relația noastră cu cel mort e alta. El a plătit pentru noi și în locul nostru, în locul lui putea fi oricine dintre noi care se pomenea pe podul de la Vadul lui Vodă în dimineața zilei de 1 ianuarie.
  Mai marii zilei, născuți și educați în tradiția fricii și admirației (animalice) față de ruși, vor ”casa” de urgență moartea lui Vadim Pisari pentru a nu rămâne în memoria noastră, vor trece-o la pierderi, vor arunca-o la arhivă…Chișinăul oficial, pentru a nu supăra Moscova, nu va mai rosti numele lui Pisari în discuțiile cu rușii. Poate doar în campania electorală, când și morții aduc voturi…

  Precum era de așteptat, ofițerul rus care l-a împușcat pe Vadim Pisari a dispărut. S-a pierdut în imensitatea imperiului lui Putin. Potrivit experților ”pacificatorul rus” nu va putea fi tras la răspundere de autoritățile din R. Moldova. Explicația e simplă: atât Constituția Federației Ruse cât și cea a R. Moldova interzice extrădarea cetățenilor proprii. Plus la asta, rușii au grijă ca opinia publică să fie bine intoxicată și ”lucrată” pentru a accepta punctul de vedere rusesc asupra crimei de la Vadul lui Vodă. Acest punct de vedere a fost formulat clar de către Ministerul de Externe al Rusiei: ofițerul rus a tras în roți, dar, întâmplător, l-a nimerit pe Vadim Pisari în spate. Vedeți cum sunt întoarsele lucrurile? Într-un cuvânt, mașinăria propagandistică rusească s-a pornit, criminalul va fi declarat nevinovat, el niciodată nu va fi pedepsit iar cazul va fi mușamalizat. Cum nu a fost pedepsit ucigașul tânărului V. Boboc, așa nu va fi pedepsit nici ucigașul lui V. Pisari. Guvernul ”și-a făcut datoria”: i-a dat familiei Pisar 100 mii de lei. E mult pentru o familie simplă de țărani, de aceea ajutorul pare a mai avea un subtext – a fost gândit ca un fel de mită, ca să le închidă părinților gura și – mai știi!? – să îndulcească imaginea guvernului Filat, de oameni iubitor și atât de darnic…

  Noțiunea demnitate națională nu mai e la modă în mediul ”conducerii de vârf” de la Chișinău. A evoluat și noțiunea patriotism – azi, patrioții moldoveni sunt acei care vorbesc rusește în parlament și urăsc patologic România. ”Noul val” de politicieni ”pragmaticii” de la Chișinău consideră că acest sentiment (de demnitate națională) e din ”arsenalul” naționaliștilor, radicalilor, naziștilor, fasciștilor și ”încremeniților în proiectele naționaliste de acum două decenii”. Acești ”pragmaticii” nu mai au sentimente și simțuri …”naționaliste”, ei se conduc de ”principii și valori”. La ei funcționează doar un singur simț: simțul mirosului. Mirosul Banului. Și al Puterii. Atât. Restul nu mai contează și este casat. Trecut la pierderi. Ca să nu stingherească cumva mișcarea noastră spre culmile civilizației. Și procesul tot mai avansat de integrare europeană.

  http://www.timpul.md/articol/vadim-pisari-inca-un-mort-casat-trecut-la-pierderi-30045.html

 21. STIMATE D-NA PAVLICENCO,LA MULTI ANI!
  FACETI,VA ROG LUMINA IN URMATOARELE ABUZURI
  Client fidel al hotelului Zarea: Ministrul Mediului, Gheorghe Şalaru, locuieşte aici de doi ani

  Articol de PUBLIKA.MD, publicat in data de 05-01-2012, ora 15:24

 22. Vitalia Pavlicenco spune:
  5 ianuarie 2012, la 20:08

  imi pare ca sa stricat intelegerea despre contrabanda intre Filat-Smirnov, la Tiraspol a venit un Smirnov mai tinar Sevciuk care nu are intelegere cu Filat-regele contrabadei din RM

 23. В одной из газет я обнаружила любопытный комментарий в связи с убийством Вадима Писаря.

  Абрам [05.01.2012] [14:59:12]
  Обратите внимание на фамилию „русского” миротворца, застрелившего мальчика. Очень „русская” фамилия: Кожухарь. Житель города Тирасполь, бывший мент.

  Неужели ofițer rus тоже молдаванин?! И у него поднялась рука стрелять в соотечественника?!

 24. Pentru mnogouvajaemaia Rusoaica:
  La mulţi ani.

  Acest ucigaş pe numele Viaceslav Kojuhari(Cojocaru) de origine moldovean, este consecinţa, chiar victima a agresiunii imperiale ruseşti din 1992.
  După opt ani de serviciu în miliţia transnistreană s-a înrolat în armata rusă.
  Asta este una din puţinele opţiuni pentru tinerii din Transnistria de a găsi un serviciu. Alta, a lua calea migrării.
  Domiciliat la Thighina, acest Cojocaru, după omor, a dispărut fără urmă.
  Cazul este cu adevărat odios. Este o făcătură veche de când există CK,NKVD, KGB să se ucidă fraţii într ei.
  Aşa şi s-a întâmplat, un cetăţean modovean a ucis pe compatriotul său chiar dacă acest „ofiţer” avea cetăţenia FR. Prin naştere el este cetăţean al RM. Şi aici nu contează originile etnice.
  Rusia ne împinge la un război civil, la instabilitate ca să transnistrizeze pe veci această provincie românească.
  Trebuie să fim conştienţi de pericolul care ne paşte.
  Dacă nu vom fi uniţi, toţi, indiferent de etnie: ruşi, găgăuşi or etnicii români vom suferi la fel cum suferă toate popoarele din Rusia unde cuvântul libertate este un vis şi viaţa unui om nu are nicio valoare.
  Azi, Partidele din Parlamentul RM(slugoii imperiului) doar ne dezbină şi ne sărăcesc ca până la urma să avem două opţiuni(dealtfel ca şi ofiţerul rus de origine român V. Cojocaru): sclavie pe veci or drumul exilului.

 25. P.S. În situaţia ” delicată” de azi, în care se află Putin înaintea alegerilor prezidenţiale din Rusia, o provocare(gen exploziile „teroriste” din Moscova) or un eventual conflict armat gen războiul în Georgia din august 2008 face parte din planul acestei Satane să sustragă opinia publică de la mişcarea populara antiPutin care are loc acum în Rusia după alegerile falsificate din Duma de stat.
  Aceasta făcătură diabolică are nevoie de vărsare de sânge ca să se menţină la putere încă 12 ani. Cel puţin.

 26. P.P.S.
  Anul acesta, ruşii vor alege între Putin şi Ziuganov.
  Adică, a muri de SIDA or de Cancer.

 27. Pt stefan

  Nu cunosc acest caz cu Salaru, dar imi displace total incercarea sa ieftina si impertinenta de a ne prosti si a-si face imagine neonesta, cautind sa ne convinga de „modestia” sa. Dispar proiecte intregi ecologice de milioane, iar el „traieste modest”. Sa i-o spuna mutului.

 28. Disidentul rus Bukovski descrie situatia din Rusia si metodele lor KGB-iste. Caci FSB este acelasi NKVD, KGB in forma camuflata. In toate structurile de stat, nu numai in Rusia, sunt agenti ai acestor bande staliniste, imperialiste, fsb-iste…

  Agentii FSB sunt si in multe structuri din RM, CE FACEM CU EI?

  Nu este suficient ca partidele democratice pro-europene sa castige in mare parte alegerile, MAI ESTE NECESAR ca fiecare structura de stat sa fie curatita de acesti agenti ai FSB-ului, aflati sub acoperire si care continua sa propage o politica anti-nationala, da ANUME, ANTI-ROMANEASCA!

  Este bine de stiut, cum spune Bucovski, ca este imposibil sa-i neutralizezi prin metode de explicare si lamurire, caci EI SUNT O SPECIE deformata a Homo sapiens, sunt zombati si sunt sub frica de moarte, caci FSB nu iarta pe cei care se dezic sa mai colaboreze, ci ii omoara… asa cum a patit Litvinenco…

  DECI, ce facem cu ei? Bine zicea Chirtoaca, ca multe structuri de stat, cum este Justitia, continua sa ramana in mainile comunistilor, majoritatea carora sunt AGENTI ai fsb-ului…

  Atata timp cat acesti banditi, criminali, mafioti vor fi in posturi in punctele cheie – nici un Parlament, nici un lider proeuropean nu poate face schimbari radicale…

  CASA TREBUIE MATURATA foarte bine ca sa scapi de acesti guzgani de factura bolisevica.

  IATA UNDE ESTE PROBLEMA PROBLEMELOR!

  xxxxxxxxxxxxxxxx

  ВЕСНА. Главсовдиссидент Буковский предсказывает баррикады к весне
  Время публикации: 5 января 2012 г., 21:32

  Бывший главсовдиссидент, в ныне лондонский пенсионер Буковский попробовал рассказать соплеменной русскоговорящей секции радиостанции конгресса США RFE/RL о принципах и методах, применявшихся соплеменными ему террористами из банды КГБ, которые остались неизменными при переименовании этой банды в ФСБ для камуфляжа перед Западом и местным русским быдлом…

  «Практически на всех ключевых постах сейчас в России люди, связанные с этой организацией. Спецслужбы за эти двадцать лет очень дисквалифицировались. Это уровень какого-нибудь Зарайского отделения милиции. Когда они не могут взорвать дома в собственном городе, не попавшись, — это предел.

  Но в этом есть и страшная сторона — они сейчас гораздо легче убивают. Мне это объяснил Литвиненко, который сказал, что сейчас об убийстве договариваются в столовой КГБ.

  Это люди, с которыми договориться нельзя, потому что они не хотят с тобой договариваться. Их задача — тебя завербовать, и они этим занимаются, тебя вербуют. Ты можешь быть ему враг или агент — и ничего в промежутке нет.

  Вы можете считать, что вы проявили цивилизованность, пошли на какие-то компромиссы — для них это только признак слабости — а значит, надо давить дальше. Поэтому надо зарубить себе это на носу: чем раньше вы их «пошлете», тем в большей безопасности вы будете.

  … Они набирались опыта, как манипулировать, как контролировать массовые движения. Приемы вполне стандартные, они не КГБ придуманы: внедрение агентуры, создание фальшивых движений — всяких «фронтов» — это все очень не новое.

  Что они будут это применять, к этому надо быть готовым. Уже сейчас какие-то личности, не буду называть имен, мелькающие там, мне сильно подозрительны.

  … Я думаю, что первый серьезный кризис будет весной, в марте-апреле. Сейчас идет некая раскачка, такой build-up, нарастание. К весне эти настроения обострятся. Президентские выборы вообще воспринимаются обществом как более серьезная вещь, чем думские. Что такое дума, что она может, даже если она будет идеальной?

  А президентские выборы у нас в России воспринимаются серьезно, это как бы на царство приглашают… Вот тогда будет кризис. Вот тогда начнутся баррикады, грубо говоря. И тогда вы вдруг найдете массу людей из какого-нибудь среднего бизнеса, которые бросят свои бухгалтерские книги и пойдут, потому как иначе будущего нет».

 29. intrebare pentru radio Bucuresti:
  – de ce in Uniunea Europeana nu este in uz hartia igienica?
  raspuns:
  – limbile romanilor sint mai gingase si curata … mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *