Despre Comisia „de etica” la Publika TV. Cititi MOf-ul

Stimati prieteni, din pacate, link-urile care conduc spre emisiunile de la Publika TV, se deschid destul de greu, de aceea va sugeram sa cautati emisiunea respectiva si dupa data, ora, denumirea, pe care noi le vom indica la fiecare editie.
http://www.publika.md/emisiuni/publika-report_371.html
Publika Report din 19 decembrie 2011.

Vom mentiona ca Monitorul Oficial din 16 decembrie este mostra suprema si dezarmanta in privinta „descoperirilor” facute de Curtea de Conturi asupra gestionarii banului public de catre AIE-2. Este un dezastru de incompetenta si deturnari de fonduri! Asteptam masurile intreprinse, dosarele initiate si instrumentate spre „ghinele poporului”. Asta e. Nici o deosebire de comunisti, chiar acestia au fost intrecuti de unii „prieteni pianisti” mai jmecheri. VP

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
 1. Ati facut o greseala fatala primind-ul pe john onoje

 2. Pt Andrei

  Si dumneata ai motive de discriminare a cetatenilor R.Moldova?

 3. Am fost prezent cînd John Onoje a scris cerere de intrare în PNL.Am discutat cu el diverse teme,începînd cu Patria lui,ce a fost el acolo,pînă a veni la noi,despre rudele lui,şi, terminînd despre cunoştinţele sale din domeniul politic de la noi şi din ţările vecine.
  Mi-a făcut o impresie destul de bună.Aşa încît m-am gîndit că ar fi foarte nimerit să-l invităm să predee nişte lecţii de l.română,istorie,geopolitică,demnitate de om şi naţională reprezentanţilor fracţiunii comuniste din parlamentul de la Chişinău.
  V-aşi povesti şi d-ră din cele ce mi-a spus d-lui despre viaţa din ţara lui (Siera-Leone) dar nu am fost autorizat din partea d-lui să o fac.Vă asigur că acolo a fost un om destul de mare în erarhia socială de acolo.
  De altfel,m-am mai gîndit că ar face faţă chear şi într-o comisie de atestare a comuniştilor din parlamentul chişinăuian la aşa materii ca istoria naţională românească,l.română,iar pentru acei ce acolo se consideră naţie moldovenească,deosebită de cea română,să-i mai dee probele şi la demnitate naţională,că ei sunt doar buni a fi doar unelte ruseşti.
  Am auzit mulţi mooldoveni(ce se consideră naţie aparte de români) că dacă am reveni la România,am fi de categorie a II-a.
  Pe care îi vedeţi cu asemenea minunăţii în gîndire,întrebaţii:Cum de acest cetăţean moldovean de culoare,John Onoje,ce ne argumentează până la epuizare că cea mai corectă cale pe care trebuie să o urmeze actuala Republică Moldova este reunificarea cît mai rapidă cu ţara neamului românesc – România, nu se teme că în cadrul unei Românii reîntregite va deveni cetăţean de categorie a II-a,pe cînd moldovenii albi de la noi se tem că vor fi de categoria a doua?
  Mulţi spun că nu e cazul acum să vorbim de Reîntregire. Sunt de acord cu acei care spun:Dacă nu ştii cum să vorbeşti de reîntregirea naţ.,românească,mai bine să taci.
  De aici concluzia:Trebuie să te înveţi a vorbi cu fiecare în „limba lui” despre reîntregire. Cu cît mai repede ne vom învăţa să explicăm bineficiile reîntregirii,cu cît vom reuşi să atragem de partea noastră mai mulţi cetăţeni,cu atît mai puţin vom fi jertfele şmecherilor-profitori statalişti-moldovenişti locali.Am văzut că John poate să facă asta,poate să-i cerem să facă cursuri şi cu unii din ai noştri pentru a le preda un curs special la politologie, să-i zicem cam aşa:” Beneficiile reîntregirii naţionale româneşti”.
  Mie îmi vine acum o întrebare cu niţel iz rasist:Cetăţeanul acesta de culoare demonstreză cu mult mai mult intelect şi demnitate decît mulţi „eliberatori” şi reprezentanţi ai „rasei superioare moldoveniste” (moldoveni ce nu se consideră români de la noi).Dacă o să mergem tot aşa,degrabă vom deveni rasă mai inferioară ca cei de culoare.Şi asta datorită reprezentanţilor „eliberatorilor” ce au trăite aici zeci de ani şi nu pot lega cîteva vorbe în l.română,cît unora ce se consideră „naţie superioară moldovenească” – nu şi români.
  P.S. Îi trimit această scrisoare şi d-lui Dodon,mai ştii,poate John îl va ajuta şi pe să se lecuiască de moldovenism primitiv.

 4. Pt. Patriciu(A.Marin):

  „Dacă o să mergem tot aşa,degrabă vom deveni rasă mai inferioară ca cei de culoare”.

  Этой фразой Вы перечеркнули все свои положительные эмоции по отношению к новому товарищу по партии и продемонстрировали, что в душе Вы остаетесь расистом. 🙂

 5. D-nă Rusoaică:
  Mai degrabă la d-ta se observă atitudini de superioritate faţă de băştinaşi:Ca să ne arăţi că eşti mai cineva decît noi,cu încăpăţinare scrii aici ruseşte.
  Cînd a venit John la partid,l-am întrebat întîi de neamul lui,(rudle lui)ţara lui,cine a fost d-lui acolo,pe urmă l-am întrebat dacă nu vrea să fie în rîndurile noastre,văzînd că el are o poziţie civică ca un patriot român.
  Oare cum am procedat eu cu d-lui procedeză rasiştii? Mai degrabă se poate argumenta rasism şi şovinism prorus în o persoană care continuă cu încăpăţinare să scrie ruseşte pe un portal românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *