Loading Facebook Comments ...

21 Comments

Add a Comment
 1. Dna Pavlicenco, am privit ieri (27/10) emisiunea Fabrika, unde mi-a placut ca i-ati pus la punct pe unii analisti politici. Dar am ramas incremenit, cand am auzit ca il scoateti pe asa numitul comentator/analist BOTAN din lista. Pe cand anume el si este acea portavoce a comunistilor si un defaimator a multor initiative si valori nationale. Varsarea de zabale ale lui Botan de fiecare seara in fatza publicului este mult mai veninoasa decat chiar si a unui oficial comunist invitat, deoarece lumea stie despre comunisti. Pe cand acest Botan scuipa de sute de ori in piatra instalata, in decretul lui Ghimpu, proslaveste pe patriarhul Kiril cu argumente ca are tot dreptul, repeta de sute de ori despre propaganda ruso-kgbista de “Spatiul Sfintei Rusiei”, care dupa parerea lui intra si Moldova. Este un mielus cand apare in platou Voronin. Nimic nu vorbeste despre ocupatia ruso-sovietica din 28 iunie ’40. Cu cata ura vorbeste despre deciziile procuraturii si a unui exponent de acolo cu nume de A. Pantea. Se linguseste sa devina presedinte al RM propunind pe Tkaciuk ca prim-ministru, dar repeta fals ca nu are tendinte sa devina presedinte. Se posteaza deseori in ipostaza de a juca si cu unii si cu altii. Nu are o logica din care sa izvorasca careva ganduri legate, doar repeta ceva ce a citit pe internet si astfel se da mare si tare.
  Desi e democratie si ca fiecare are dreptul la cuvant, dar oare cum se face ca unii dintre egali seara de seara isi impune punctul sau de vedere in fatza opiniei publice , fiind astfel deja un formator de opinie, iar altii dintre egali nu au acest drept? De aceea am si gasit oportun ca D-voastra ati intervenit , dar ulterior am regretat ca v-ati napustit asupra dlui Taranu care vorbeste totusi la concret si cu argumente. Cel putin eu am incredere in 3 analisti politici , care intr’adevar se vede ca fac o analiza a evenimentelor: Nantoi, Taranu si Turcanu (de ieri seara).

 2. Va place cum PD l-a instalat pe reseticov? Sa nu spuneti ca tot Filat e vinovat!

 3. Jos oligarhii, jos faraonii din Parlament, jos ticalosii care fura tara. Jos mafia lui Plo-hoit-niuc.
  Au sa pateasca toti criminalii tot asa ca MUBARAK, sau Gaddafi!

 4. mda.
  mi-a parut rau si mie de complimentele facute in directia acestui Botan.
  O mediocritate si unul din cei mai mari manipulatori al opiniei publice. Incercand sa ne convinga ca este un tip obiectiv.
  Nu mai vorbesc de tinuta sa de un ratoi ingamfat si un tutolog.
  Este absolut ridicol cand utilizeaza expresii din limba engleza:
  Acum o saptamana a aruncat perla ” sa nu fie puse Lăibăluri” (Label=eticheta)
  Ieri a repetat gaselnita „pleimecher”(playmaker) de 20 ori.
  Am sa spun pe limba lui Botan: Dizgastin(Disgusting)
  Felicitari ca ati pus la punct comentatorii colorati.
  Si in final o observatie care probabil este legata de temperament.
  Doamna Pavlicenco, cand intrerupeti oponentii in studiou si vorbiti tare chiar daca aveti dreptate devine foarte dificil de a va asculta.

  P.S. miroase(pute) a Presedinte Diacov?

 5. NUMAI ROMANIA MARE
  IN VECHILE HOTARE ISTORICE
  DIN ANUL 1918 NE ESTE SALVAREA
  DE OCUPATIA RUSEASCA
  SI MAFIOTIZAREA BANDITEASCA !

 6. Luca, tu ai vrut sa anunti lumea ca cunosti engleza? Bravo, am luat act.

 7. Stimata Doamna! Cand Dstre vorbiti mi se pare ca in capusorul Dstre nu-s creeri dar o pelicula imprimata. O logica unde totul este pus cu fundu-n sus. Lumea nu apreciaza balbaielile ci faptele. Noi mai tinem minte cum v-ati comportat in ADR, cum impreuna cu Valeriu Matei (tot un demagog) si alti „oameni de afaceri” ati „privatizat” hotelul Chisinau, Moldova, Combinatul Cereale si multe altele. Intoarceti poporului ce-ati furat!

 8. Nu cred ca Diacov are vreo sansa, nici chiar Greceanii. Urmeaza anticipatele!

 9. pentru Ion:
  Azi la guvernare nu exista notiuni de sansa or noroc. Exista doar interese personale si cele de grup.
  Diacov, este o garantie pentru toate patru partide, un mandat cu drept de a fura in continuare.

 10. luca spune:
  28 octombrie 2011, la 23:11

  Diacov, este o garantie pentru toate patru partide, un mandat cu drept de a fura in continuare.

  +1OO%

 11. Pt Spiridon

  Mai teme-ted e Dumnezeu. Ce a facut Matei cu oamenii lui Lucinschi, eu habar nu am. Ceea ce stiu si ce e cert, e ca nu am privatizat absolut nimic. Nu am fost niciodata in gratiile lui Matei si nu am facut cu el afaceri, de fapt nu am facut cu nimeni. Asa ca e cazul sa intoarca altii, eu nu detin absolut nimic. Tocmai de asta crapa toti de ciuda, ca nu au de unde ma agata.

 12. pentru ion-ionel-cu i mic.
  Eu nu am vrut sa „anunt” (sic!) -cacu -nosc engleza.
  Am vrut sa spun ca tu esti un zombie si una din victimele acestui mediocru „anglofon” pe numele i(cu i mic) gor Botan.

 13. Pentru toti:
  Cand cetatenii acestei colonii rusesti vor schimba canalul TV in care vor aparea gratagiii Botan, Taranu, N.Chirtoaca, Barbarosie, Cibotaru, demagogul Nantoi, patriotii Black & Rich si multi, multi altii, atunci, vom avea o speranta pentru o viata decenta.

 14. Dna Pavlicenco,
  Mai lasati-ne in pace cu acest Taranu si N. Chirtoaca. Taranu a fost in echipa ce a initiat demiterera lui Mircea Druc. Va place? Acum o face pe analistul politic. Sa spuna mai intii ce a avut cu Druc? Mi se face griata cind il vad pe N. Chirtoaca fost securist. A stat multi ani in SUA trimis de komunisti si stim a cui interese a aparat acolo. Nu mai vrem sa-i vedem seara de seara la TV pe acesti „analisti”

 15. Vatican a editat o carte despre FOAMETEA, ORGANIZATA DE RUSI in Ucraina din anii 1932- 1933 CAND AU MURIT milioane de oameni…

  Ватикан издал книгу о Голодоморе украинцев, устроенном русскими
  Время публикации: 28 октября 2011 г., 14:06

  По сообщениям украинских СМИ, в Ватикане вышла книга об устроенном русскими сознательном Голодоморе в Украине «Святой Престол и Голодомор: Документы тайного архива Ватикана о Голодоморе 1932–33 года в Советской Украине».

  Авторы книги — украинский профессор Лучук, приехавший в Ватикан для исследовательской работы в его архивах, и ватиканист о. Маквей — один из немногих украинских ученых, работающих с ватиканской документацией

 16. Pt Nicu

  Pai, eu sint de aceeasi parere cu Dvs. De ce imi spuneti sa va las… Cititi articolul meu despre Fabrica si Publika.

  „Marti seara am fost la ”Fabrica”, moderata la ”Publika TV” de Natalia Morari. Nici nu mai tin minte cind am fost acolo ultima oara. Insa, zilele trecute, am avut o discutie ocazionala cu cineva si ne-am intrebat ambii, fara a avea un raspuns, de ce la ”Fabrika” apar mereu aceleasi fete si de ce o parte din cei ce ar putea vorbi si sa isi spuna transant opiniile nu isi fac aparitia. Nu am gasit un raspuns – parca nici in intentia de discriminare, nici in cea de intoleranta sau de persecutare pentru o anumita pozitie.

  Pe Natalia Morari o cunosc de prin 2007-2008, cind a venit, intr-o buna zi, la Parlament si mi-a solicitat materiale impotriva comunistilor. Nu intelegea de ce nu dadeam crezare intentiilor ei anuntate – de a plasa materiale contra prietenilor Moscovei imperiale, ceea ce astia o meritau din plin. Mi-a aratat la ce revista lucra, i-am dat materiale, pe care le-a xerocopiat si mi le-a restituit a doua zi prin cineva.

  Apoi ne-am intilnit pe 6-7 aprilie 2009 si, spre deosebire de ”liberala” Corina Fusu, curajoasa Natalia Morari se zbatea sa imi obtina microfonul. Am vorbit de doua ori in fata multimii, cerind sa fie pus PCRM in afara legii si sa nu mai fie admis la alegeri. Am spus si cauza – Decizia Prezidiului, promovata de Lucinschi, de repunere in lege a partidelor de sorginte comunista nu a fost publicata in Actele Oficiale in anul 1993, nu a capatat legal putere de lege, deci – PCRM a fost inregistrat ilegal la Ministerul Justitiei si trebuie eliminat – si astazi – de pe arena politica.

  Seara, la ora 18.00, pe 7 aprilie 2009, iarasi ne-am vazut cu Natalia in spatele tribunelor din fata Guvernului, unde ea incerca, impreuna cu tinerii curajosi, sa mentina actiunile impotriva comunistilor si sa coaguleze niste actiuni ale oamenilor politici. Am fost impreuna pina aproape de miezul noptii, urmind sa plecam spre sediul Vocii Basarabiei, incotro am si mers. Acolo era Valeriu Saharneanu, a venit Valeriu Matei si Valentin Dolganiuc, plus alte persoane, mai putin cunoscite mie. Natalia Morari acolo nu a mai ajuns. Dupa care nu am prea vazut-o – se pare ca o cautau oamenii comunistilor, zisi ”ai ordinii”…

  Am citit si eu in presa despre istoria Nataliei, persecutate de regimul Putin.

  Am spus toate astea pentru a arata ca nu cred ca Natalia vrea readucerea comunistilor la putere, adica, desi e moderatoare, nu ii este totuna cine ne conduce.

  De aceea, imi este foarte greu sa o vad la ”Fabrica” alaturi de zisii analisti politici care – in loc sa puna ordine in idei, asa cum e menirea lor, daca se pretind “analisti” (de la “Realitatea TV – “cetire”) manipuleaza toti trei sau toti patru uneori opinia publica, seara de seara (aici nu-l includ pe Igor Botan).

  Eu nu stiu a cui este Publika TV. Ii multumesc pentru ca ma invita sa imi spun opinia. Dar imi pare rau cind la ”Fabrica” apar, seara, de seara, aceleasi morgi care ba le cintau ditirambi comunistilor si, de exemplu, neutralitatii militare a statului, ba, acum, spun da NATO, apoi iarasi o iau de la capat, cind simt ca revin bolsevicii. Ciubotaru, Barbarosie, Nantoi, Chirtoaca N., mai nou – Taranu, Paduraru, Turcanu, Demidetchi, toti par oamenii lui Lucinschi, cel care nu a mai vrut nici Europă, nici Romanie, ci numai ”pace si intelegere”, cu o intelectualitatea santajabila. Nu cred ca am obtinut pace si intelegere in societate. Nici UE, nici NATO, nici Romanie, nici reforme, nici reintegrare moldoveneasca. Ce ne mai poate oferi Lucinschi acum, stind in spatele lui Filat, actiunilor caruia analistii de buzunar le cinta ode? Sa nu ii cinte cumva si un prohod… Politic, evident.

  I-am spus si Nataliei, si altora – mai dati alte fete. De exemplu, am privit o emisiune cu oameni de arta, actori, tot la ”Fabrica”, intr-un weekend. A fost superb. Deci, se poate, daca inviti si alte persoane decit cele ”de serviciu”.

  Eu nu vreau sa cred ca prezenta unor analisti se datoreaza vreunor proiecte de ”Politikoane”, vreunor plati de cite vreo 100 de euro pentru prezenta la o emisiune si altor lucruri, despre care spun unii mai initiati. Eu vreau sa spun ca fara verticalitate si obiectivitate, fara pluralism de opinii si discutii in contradictoriu nimic nu putem construi durabil in aceasta societate. Si imi este jale de jujucii verzi.

  Natalia, daca se spune ca este independenta si decide doar ea pe cine sa aiba in emisiune, ar trebui sa procedeze cu principialitatea prin care s-a manifestat luptind impotriva regimului Putin. Care este, din pacate, idolul premierului Filat, de unde ni se clarifica mai multe lucruri.

  Publika TV face un lucru enorm: educa grupuri intregi de oameni, ii invata sa vorbeasca in public, sa isi rezolve problema tracului. Acum trebuie sa ajute la depasirea tracului politic, la exprimarea ideilor pe care le impartasesc oamenii care le au, dar care inca sint timizi sa si le formuleze in fata camerelor. Iar moderatoarea si Igor Botan – sa isi depaseasca mereu si zilnic tracul cauzat de necesitatea de a asculta si unele idei care, poate, nu corespund asteptarilor unor ”patroni” mai “țopăiți” și mai ”filați”… Numai atunci vom spune ca Publika TV merge numai înainte, ca nu-și pierde din credibilitatea dobindita la scurt timp dupa ce s-a lansat.

  Vitalia Pavlicenco”

 17. Luca, ce ai fi trait daca de exemplu familia ta ar fi Cojocaru.
  Cum ar suna Luca Cojocaru?

 18. Luca, dar daca ai fi din nobila familie Chirtoaca, te-ai numi
  Luca Chirtoaca? Adica un fel de cachi?

 19. Luca, de fapt am luat-o de departe. Ai pretentii mari fata de altii, dar tu stai in viziuna ta si nu te manifestii cu nimic. A propo,
  nu-ti amintesti cum il chema pe Caragiale? Ai fi un mare dpbitoc daca ti-ai etala exigentile si fata de Caragiale. De ce protestezi fata de ceea ce faci cu certitudine zi de zi?

 20. Ucrainenii PROTESTEAZA impotriva banditilor FSB care actioneaza in cadrul Bisericii Pravoclavnice (Pro) Ruse din Ucraina.

  La 27 octombrie in fata administratiei lui Ianucovici a avut loc o actiune de protest la care s-a declarat in fata presei ca popii pro-rusi neaga pana si existenta statului ucrainean si a limbii ucrainene…

  AH, CAT DE CUNOSCUTE NE SUNT SI NOUA ACESTE METODE de denigrare a unor natiuni de catre bandele de teroristi din FSB…

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  УКРАИНА. Попы РПЦ вообще отрицают существование украинского государства

  Время публикации: Сегодня в 15:15

  Юрий Шепетюк, глава киевской городской организации Конгресса украинских националистов, руководитель акции протеста в Киеве против незаконной установки путинским попьем бандмолельни российский тоталитарной госсекты РПЦ в центре Киева, дал интервью украинским СМИ, в котором в частности отметил:

  «Попы РПЦ вообще отрицают существование украинского государства, украинского языка. Это исключительно ФСБшная структура. Мы в этом убеждались не один раз. Это люди, которые могут взять в руки биты и бить людей.

  Наша позиция должна быть чёткой и ясной: сопротивление будет. Если люди перейдут к партизанским действиям, к тому, чего очень не хочется… Мы сдерживаем людей. Уже была куча заявлений, что люди хотят сжечь ту часовенку. Я прошу… Мы должны заставить власти урегулировать эту проблему в согласии с законодательством. Власти должны демонтировать построенное там. И виновные должны быть наказаны в соответствии с законом.

  Акцию протеста украинцев против беззакония московских попов-террористов на чужой для них украинской земле можно посмотреть на выложенных на Ютубе видео .

  Напомним, что 27 октября представители Конгресса украинских националистов, организации Родноверов, УНСО и БЮТ пикетировали в Киеве администрацию промосковского президента Януковича с требованием демонтировать молельню путинской тоталитарной секты РПЦ (ФСБ), которую московские бандпопы незаконно построили в Киеве в целях пропаганды своего сатанинского лжехристианства рядом с архитектурным памятником 10 века Десятинная церковь.

 21. la 4 noiembrie, in Marea Britanie, TV Channel 4 va demonstra un film documentar despre structurile mafiotice criminale ruse, implicate in extorcarea banilor de la businessmeni. Cei care refuza sa plateasca „bir” acestora sunt santajati, ruinati si chiar inchisi in inchisori.

  Aceste structuri criminale sunt conduse de FSB.

  In Rusia exista doua realitati. La suprafata ar parea ca este o tara democratica-liberala, cvu Parlament, alegeri libere, dar de fapt, tara este condusa de structurile criminale …

  In film sunt prezentate persoane concrete care au fost hartuite de banditii din FSB…

  o alta practica a FSB este TERORIZAREA POLITICIENILOR ONESTI…

  OF, DOAMNE, cat de mult SITUATIA DIN RUSIA se aseamana CU CEA DIN REPUBLICA MOLDOVA.

  Pana cand, Doamne, vom rabda atatea nelegiuri?

  wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

  Британское ТВ покажет фильм «Владова рать — путинский дивный новый мир»

  Время публикации: 29 октября 2011 г., 21:44

  Лондонская газета «Дейли телеграф» сообщила, что 4 ноября, на какой-то путинский «праздник», британский телеканал Channel 4 покажет документальный фильм «Владова рать — путинский дивный новый мир» о чекистском режиме, которое сейчас пока еще правит Россией.

  Газета приводит очень подробное описание фильма. Основной сюжет — отправка в тюрьмы и концлагеря России бизнесменов, которые не платят рэкет правящей тербанде ФСБ или даже имеют родственников, критически настроенных к главарю чекистской банды Путину.

  Фильм также дает общее представление о России под кровавой пятой ФСБ. В опубликованном газетой скрипте, который будет озвучен в телеэфире, в частности говорится:

  «Внешне Россия 21 века может казаться либерал-демократической с выборами, судами и парламентом. На самом деле там существует два параллельных мира. Один почти полностью коррумпирован, частью его руководит клика тайных полицейских, принесших присягу Путину с окружающей его небольшой группкой бывших подонков из КГБ (бывших чекистов не бывает — КЦ). Если быть с ними, то будешь в безопасности. Если ты не выполняешь свои обязанности, то рискуешь тем, что тебя уничтожат.

  Возьмём случай Владимира Овечкина. Недавно его освободили из тюрьмы. Четыре года назад он жил в квартире стоимостью в 1 миллион долларов США в центре Москвы и владел серией успешных компаний по продаже машин.

  В 26 лет он был одним из наиболее успешных предпринимателей в современной России. Затем случилось одно событие, которое изменило его жизнь. Из его демонстрационного салона в Москве был украден голубой порше-кайен. Овечкин сообщил о краже в милицию, которая потребовала от него деньги, чтобы найти машину. Возмущенный Овечкин сообщил о требовании взятки в прокуратуру.

  За это его арестовали, бросили в тюрьму и обвинили в мошенничестве. Менты напали на его офис и сказали ему: «Заплати нам 150 тысяч долларов, отдай свой «Мерседес» и ты уйдешь свободным человеком. Иначе тебя бросят на долгий срок в тюрьму».

  «Я потерял все», говорит Овечкин. «Я потерял машину, они забрали мою квартиру». Его жена его бросила. Сейчас он борется со стандартной коррупцией русской ментуры и судов.

  Однако некоторые бывшие бизнесмены борются против нечто более зловещего — чекистов, которые контролируют современную Россию, имея за плечами карьеру в шпионской службе или госбезопасности. Эти лица лояльны только Путину, который сам был директором ФСБ — это новое название небезызвестного советского КГБ, где прошли подготовку многие силовики.

  Многие из них мастера по использованию преступной русской системы правосудия для того, чтобы обогатиться и уничтожить своих врагов. Говорят, что именно они являются истинными владыками России.

  Согласно одному исследованию, еще в 2007 году 70% ближайшей команды Путина были чекисты. Они разъезжают на черных мерседесах или БМВ с сиренами, врезаясь в московский уличный транспорт, и живут в дорогих домах бывших КГБешников.

  Для ФСБ не составляет никакого труда организовать отправку противников в тюрьму по вымышленным обвинениям (в КГБ говорили: «Был бы человек, статья найдется»). В некоторых случаях они это делают, потому что противники представляют политическую угрозу их режиму.

  В других случаях просто потому, что типы, которые правят сейчас России, хотят кусок пирога от компаний, в которых работают оппоненты.

  Возьмем пример Ольги Романовой, финансовой журналистки. Еще 4 года назад муж Ольги Алексей был успешным предпринимателем в строительном деле. Чета жила комфортной буржуазной жизнью в роскошном московском доме.

  Затем пришло несчастье. Ольга написала статью, критикующую близкого союзника Путина. Вскоре внутренний круг Путина позвонил с угрозами деловому партнеру Алексея (который имел тесные связи с Путиным). Деловой партнер сказал Алексею, что у него есть выбор: или оставить Ольгу, которой он разрешил писать против Путина, или прекратить с ним деловые отношения.

  Алексей отказался. Буквально через несколько недель после этого генеральный прокурор возбудил против него дело. Его арестовали, обвинили и отправили в тюрьму на 8 лет за кражу акций — преступление, которое, по словам Ольги, он никогда не совершал. Он отсидел уже 3 года — половину жизни в браке с Ольгой.

  Ольга ведет, как кажется, бессмысленную борьбу с тем, чтобы верховный суд отменил приговор. Она была вынуждена продать дом и переехать в квартиру.

  Ольга говорит, что обвинения против её мужа были выдвинуты управлением «К» ФСБ, которое расследует экономические преступления против государства.

  Находящееся на Лубянке управление «К» славится целым рядом омерзительных дел, включая арест Сергея Магницкого, адвоката Hermitage Capital Management, который умер в тюрьме 2 года назад. Согласно правозащитникам, Магницкого подвергли пыткам, избили, а затем убили.

  Это загадочное параллельное государство присутствует на каждом уровне русской жизни, что мы обнаружили, когда снимали для фильма массовое молодежное движение, известное под названием «Наши» — организацию с безраздельной преданностью Путину, которая иногда орудует над законом.

  Ее штаб-квартира находится в доме в центре Москвы стоимостью в 40 миллионов долларов. Организация в конечном счете финансируется государством. Штаб-квартира разукрашена настенными фресками с Путиным и цитатами из его изречений, напоминающих советскую пропаганду.

  «Наши», как и ФСБ, имеет особые связи с аппаратом госбезопасности. У неё более 100.00 членов по все России. Она была создана 6 лет назад нынешним путинским министром по делам молодежи как прямой ответ волне революций в соседних экс-советских странах, например, Оранжевой Революции в Украине и Розовой Революции в Грузии.

  Путин был озабочен, что эти «цветные революции» распространятся внутри России. Он видит в «Наших» силу противодействия молодежным демократическим движениям и в более широком смысле, западному влиянию. До сих пор «Наши», которым разрешили играть роль силовой структуры государства, были исключительно успешны.

  Вскоре после нашего приезда в Москву мы присоединились к членам «Наших», проводивших демонстрацию перед американским посольством. Их действия были незаконны — например, они написали краской лозунги на мостовой — однако печально известные своими зверствами милиционеры не вмешивались.

  Когда милиционеры попробовали вмешаться, «наши» их тотчас же окружили, засняли и заставили предъявить документы. Было понятно, что «наши» с их сильной политической защитой были хозяевами положения.

  Другие задачи, выполняемые «Нашими», включают травлю и терроризирование политиков. Некоторые из их членов откровенные расисты с ненавистью к Обаме, вызванным его цветом кожи. На одном из частных собраний мы слышали, как один их молодой член сказал: «Убивайте всех ниггеров. Как это сказать по-английски?».

  Существуют также косвенные доказательства, что некоторые из членов «Наших» оказывают услуги про-кремлевским олигархам, которые их финансируют. В один дождливый день мы сопровождали их на одну из их «акций» — столкновение с группой людей, про которых они сообщили, что те занимаются нелегальным автомобильным бизнесом на парковках.

  Они нам поведали, что действуют в интересах защиты окружающей среды, однако действительность оказалась совсем иной.

  Люди, которых атаковали «Наши», были по большей части ветеранами советского нападения на Афганистан 30 лет назад. Возвратившись оттуда, они построили небольшие гаражи на окраине парка. Студенты из «Наших» уверенно шли по гаражам, требовали от владельцев предъявить документы и говорили, что они имеют право их арестовать. Было омерзительно смотреть, как они разрушают жизнь этих людей.

  Владельцы гаражей рассказали нам одну и ту же историю. Недавно сменилось руководство парка. За несколько недель до этого к ним подошли и попросили платить за аренду 1000 рублей, что является для них большими деньгами. Когда они отказались, появились «Наши», которые, безусловно, действовали по распоряжению администрации парка.

  В автобусе на пути обратно в Москву члены «Наших» пели песни, прославляющие мужественность и власть Путина. Они обожают этого человека.

  Даже мужчины из организации «Наши» говорят, что Путин сексуален.

  Женщины «Наших» от него без ума. 21-летняя блондинка Оксана Митропанова сказала нам с чувством: «Я поклонюсь Путиным. Он восхитительный человек, блестящий мужчина, самый достойный политик. Я фанатик. Когда он стоит за рулем, Россия будет сильной. Вперед Россия!».

  Объявление Путиным, что в следующем году он будет участвовать в президентских выборах, вызвала глубокую тревогу среди соседей России, которые опасаются его по то же причине, по которой им восхищаются его сторонники — его угрожающая непредсказуемость.

  Он играет на этой своей черте. На недавнюю встречу с немецким канцлером Меркель он приволок свою зловеще выглядящую собаку, прекрасно зная, что она ненавидит собак.

  Так как оппозиции в России не существует, скорее всего, Путин будет править два полных президентских срока, что даст ему возможность остаться у власти до 2024 года и сделает самым долгосрочным русским лидером после Сталина.

  Многие русские либералы смотрят с ужасом на такую перспективу. Они опасаются, что Путин вернет Россию в новые темные века, в которых погаснет свобода и будет уничтожена власть закона».

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *