De ce curtezanele nu au mai facut un exit-poll?

Am scris un articol inainte de exit-poll-ul de la 5 iunie, in care am spus ca se va falsifica rezultatul alegerilor in Chisinau. Am aratat si cauzele de ce exit-poll-ul nu arata corect raportul optiunilor, dupa care, cind a avut loc exit-poll-ul, ce a dat sperante false, cu saritul in sus la PL, ca si in cazul lui Mircea Geoana, cu Dodon, care isi pierduse fata, nu si cumpatul, dar care a doua zi iesise deja invingator, am zis – vedeti ca am avut dreptate? Apoi s-a apucat toata gasca reprobabila de “experti” (aici nu-l includ pe Botan si el stie de ce) sa explice de ce au dat-o in bara cu exit-poll-ul lor falsificat, avind menirea sa se falsifice si voturile. Iar numaratorii au lucrat pina au obosit, ca sa anunte turul doi de scrutin in Chisinau.

Va spun de la bun inceput. Cunosc argumentul ca, de dragul nerevenirii comunistilor, se pot face orice falsificari. Noi asa nu credem si sintem dezgustati de aceasta abordare. De aceea, nu va sintem condrumeti, pentru ca rezulta ca nici un alt concurent nu vede rostul participarii la alegeri, inseamna ca voi calcati in picioare pluralismul politic, concurenta loiala, principiile democratice. Nu pentru asta am chemat oamenii sa va voteze, rugindu-i sa nu voteze comunistii in 2007, dar si acum am spus clar sa nu fie votat PCRM, mai bine lumea sa voteze PNL.

Se intrebau, intr-o emisiune rusinoasa, infumuratii de BOP-isti, AXA-isti, IPP-isti si IMAS-isti, care au comanda politica si o executa cu o placere animalica – de a ucide mediatic partidul unionist PNL – de ce oamenii nu spun corect pe cine au votat? De parca ei nu stiu ce societate au construit impreuna cu PCRM in acesti zece ani, cit au stat la fundul comunistilor.

Le trebuia multa minte acestor pretinsi “dastapti”, unii cu parinti care scrisesera de zor la viata lor despre realismul socialist, sa “descopere” de ce oamenii se tem de asemenea intrebari, de ce nu vor a recunoaste ca, desi nu voteaza, de fapt, cu puterea, spun ca au votat-o. Ca sa nu aiba probleme, pentru ca azi nimeni de nimic nu e sigur, iar SIS-ul, „patronat” de PL/Ghimpu nu e mai putin dihai decit cel de pe timpul lui Voronin.

Cind am scris acel articol, aveam in vedere ca PNL-istii, desi sint oameni curajosi, nu se pun cu nebunii de la putere si nu vor spune corect cu cine au votat. Pentru ca ei vad ura Puterii impotriva partidului nostru curajos. Asa au facut mai multi, este adevarat – in cazul PNL, si avem dovezi tot mai multe aduse de oameni, – aceasta a servit si ca baza pentru furtul votului, mai exact – mutarea buletinului dintr-un vraf national-liberal in unul liberal sau liberal-democrat. Zilele trecute cineva spunea cum i s-a declarat in fata ca “degeaba va chinuiti, toate voturile voastre vor fi furate de partidele parlamentare, care controleaza, prin membrii lor, comisiile”. Iar presedintii de comisii electorale au fost, in cea mai mare parte, niste obraznicaturi platite.

Si au inteles exit-poll-istii manipulatori ca nu trebuie sa dea in bara si pe 19 iunie. I-au speriat comunistii, care au spus ca, daca li se vor fura, si de data aceasta voturile, vor scoate lumea in strada. De aceea, manipulatorii au renuntat sa faca un bucluc, o nevoie, s-au dat repejor cu o coada rosie intre vine la o parte, ca sa nu mai opereze cu amageala, inselaciunea, sa-i induca pe candidati si partidele in eroare, sa alimenteze sperante desarte. De fapt, mai pe concret spus – exit-poll-istilor li s-a facut lehamite sa mai manipuleze lumea si partidele, mai ales ca acum, centrul lor de putere – PLDM – nu e in joc.

Iar PLDM – cum spune C.Tanase – pare a fi acel „cineva care nu vrea victoria lui Chirtoaca”. Si exit-poll-ul a ramas fara mama si fara tata. Adica nu mai trebuieste nimanui. Va trebui daca vor reveni comunistii – cei cu exit-poll-ul i-au servit, ca slugoi fideli, din plin.

De ce, totusi, in plan si profesional, nu s-a mai facut exit-poll-ul? Argumentul ca nu au fost bani e de fatada. Motivul e ca nu are cui servi. Exit-poll-istii s-au spalat pe miini si au transferat total comisiilor, de orice rang, durerea de cap cu falsificarile. Iar in cea centrala, parind controlata de PLDM si de PCRM, treaba poate fi problematica… Mai ales ca, de data aceasta, nu exista pentru Chisinau un alt bazin electoral cu voturi exprimate de unde sa se fure pentru unul sau altul. Sint numai doi candidati si a fura unul de la altul acum e peroculos si chiar imposibil.

Pe Chirtoaca nimeni dintre manipulatorii cu exit-poll-ul pare sa nu si-l doreasca Primar. Dar nici pe Dodon aceasta „gasca”, aratata mai sus, nu poate spune ca si-l doreste – nu e la moda. Solutia, deci, – ne ascundem in tufari.

Daca exit-poll-ul trebuia sa arate ca a invins Chirtoaca, el, insa, neinvingind, era foarte greu sa mai manipulezi o data rezultatele. Sa arati ca a invins Dodon – nu cade bine formal la ficatul AIE, ai caror doi membri, probabil, asteapta victoria lui Dodon, dar pe ascuns. Deci, exit-poll-ul nu avut o comanda clara, un centru de putere univoc, cel care sa mai si unga rezultatul, oferit pe tava de manipulatori.

Si iata asa s-a terminat istoria cu exit-poll-urile in statul cel mai sarac si cel mai corupt din Europa – Republica of-of-of Moldova.

Iar pentru toate acestea si cele comentate pe blog – declaram, daca mai era nevoie, – balaciti-va fara noi, fara PNL, in acest lux si in aceasta mizerie ale curtezanelor politicii moldovenesti.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

49 Comments

Add a Comment
 1. De fapt „INAC-Moldova” realizeaza un exit-poll chiar azi:

  http://gandrabur.net/

 2. E posibil sa fie o farsa chiar.

 3. D-na Pavlicenco de ce atata ura? De ce nimeni din RO nu vrea sa aiba de a face cu domnia voastra? PNL-ul pe care il reprezentanti nu a fost niciodata perceput k reprezentand optiunea unionista motiv pt care si sunteti la nivelul electoral la care sunteti. Revin cu intrebarea: daca sunteti atat de buna romanca si sunteti unionista de ce nimeni de la Bucuresti nu va sprijina? Oare chiar tot sistemul de politica externa al RO este populat cu oameni de rea intentie care nu vor sa va creada? Astept raspuns cu interes! Multumesc de pe acum!

 4. DECIT SA VA ISTERIZATI CU GUGUMANIILE ASTEA FARA IMPORTANTA VA INTREB …ATI VOTAT ?

 5. Chirtoacă îl devansează pe Dodon cu 1,6%. Pentru acesta au votat, până la ora 15.00, aproape 50,3%, iar pentru Dodon 48,7%.

  Așa arată rezultatele exit-poll-ului realizat de INAC-Moldova, la comanda unui post privat de televiziune. Potrivit surselor de la INAC-Moldova, la ora 12.00 Dodon il depășea ușor pe Chirtoacă, cu peste 2%. Situația s-a schimbat la amiază.

  INAC-Moldova are operatori în 109 secții de votare, din cele 300 din municipiul Chisinău. Marja de eroare este de 2,5%.

 6. Pavlicenco – curtizana lui Dodon.

 7. Marian, daca dai un search pe Google n-ai sa gasesti nimic despre „INAC Moldova”.

 8. pnl nici nu exista deja! Dna pavlicenco l-a ingropat cu totul!

 9. RM-Republica Mafiei

 10. Auzi, „balaciti-va fara pnl”. Care pnl? Nu exista asa partid! Ce fel de partid e asta daca la alegeri acumuleaza mai putine voturi decit minimul necesar pentru a inregistra un partid? Raspunsul corect: partid-stampila. Nici membrii nu va voteaza!

 11. iarasi mananci la c.c.t , cutra bolisevica , rosca 2 si kgb-ista nebuna ce esti .. lumea te uraste pe tine , deaceea nu voteaza PNL-UL …ATUNCI CAND IN FRUNTEA ACESTUI PARTID VA FI UN UNIONIST ADEVARAT , NU unul FALS CA TINE SI ROSCA. LUMEA VA VOTA CU PNL.

 12. sunt de acord ce spune padova

 13. cu atit mai mult cu costi!

 14. РОССИЯ В ОГНЕ.

  Более 80 лесных пожаров возникло в России за сутки. Теперь вся надежда только на пожарника Путина

  Время публикации: Сегодня в 13:42

  По сообщениям СМИ русских террористов от 19 июня, пожары в России за сутки охватили почти 4 тыс. га. В этой стране за сутки возникло 88 лесных пожаров на площади 3 тыс. 767 га. По сильно заниженным, как всегда, официальным данным, учетом ранее возникших пожаров продолжает действовать 148 лесных пожаров.

 15. Totusi, nu-mi vine sa cred ca suntem in 2011 si voi inca va mai luptati pe viata si pe moarte cu comunismul.

 16. Eu am fost la votare.
  voi, cine nu a fost, inca aveti timp. Este foarte IMPORTANT pentru tara si pentru TINE personal, ca sa te simti CETATEAN care ti-ai indeplinit DATORIA.

  Daca inca nu ai votat, pleaca chiar acum! Maine va fi tarziu.

 17. Tribune de Genève:

  Капитал бежит из России, инвесторы справедливо шарахаются от этой страны

  Несмотря на огромные энергетические ресурсы, Россия не в состоянии найти инвесторов и сталкивается с серьезной утечкой капиталов, что очень ослабляет ее позицию на мировых финансовых площадках, пишет Tribune de Genève.

  «Виновата атмосфера страха, установившаяся в мировом бизнес-сообществе по отношению к России», — отмечает газета. Финансовая манна закончилась с гибелью в тюрьме Магнитского, разоблачившего крупную мошенническую схему всероссийских масштабов.

  Смерть Магнитского и разоблачение размаха коррупции в России имели огромные экономические и финансовые последствия для этой страны и повлияли на предвыборную картину. Положение может стать критическим как для Медведева, так и для Путина.

  Больше всего в русских политических играх поражает отсутствие общественного обсуждения, препятствующее появлению новых перспектив на политической сцене, подчеркивает газета.

  Ситуация настолько запуталась, что правящий тандем даже рассматривал возможность освобождения Ходорковского — невообразимый еще год назад факт, который мог бы способствовать установлению доверия русского населения к своим лидерам, отмечает швейцарская газета.

 18. costi esti cretin,
  intentionat scuipi in PNL si V.Pavlicenco, esti de la PL, un partid creat pentru idioti. Auzi la el, unionist adevarat 🙂 daca cunosti pe cineva atunci da-mi un nume. La momentul de fata V.Pavlicenco este cel mai ‘adevarat unionist’ , este singura care propune deschis Unirea cu Romania, eu nu am auzit pe nimeni inafara de V.Pavlicenco si PNL care sa propuna Unirea. Asa ca, iti propun ceva, tine-ti ciocu mic, si nu te baga aiurea cu comentarii aberante.

 19. DIN CAUYA UNOR MOLDOVENI CA PAVLICENCO , ROSCA , MUNTEAN , DODON , VORONIN , , BALMUS, PORCESCU SI MULTI ALTII , NOI AM AJUNS PRESURI LA RUSII ..ASTEA SUNT TOT NISTE GIGODII , NU-S VINOVETI RUSII , CI MOLDOVENII CARE-I SERVESC PE RUSI DE VEACURI. cutra boilsevica pavlicenco slujeste rusia cu devotament si abnegatie. DORTMUND , esti pavlicenco , dodon sau voronin ?

 20. Pt e

  E simplu: Pentru ca nu avem bani murdari cu care sa cumparam voturi. Noi ne vom ridica atunci cind vom gasi oameni cu bani curati. Daca nu ai procente, partidele din Romania nu se grabesc sa colaboreze, dar nici noi nu ne bagam in sufletul lor. Dar in aceste alegeri voturile ne-au fost furate. Iata de ce „atita ura”.

 21. costi nu te repeta ca papagalul, daca ai argumente, expunele pe blog. Ce te face sa crezi ca D-a Pavlicenco slujeste rusia? vino cu argumente daca te duce capul sau daca stii cei aia.

 22. Pt toti

  Si asta e numai azi… Dar ce a fost pe 5 iunie…

  http://promolex.md/index.php?module=news&item=588
  Promo-LEX: Nereguli multiple în primele ore ale votării 19 Iunie 2011 văzut: 248

  Potrivit primelor constatări ale observatorilor Promo-LEX secțiile de vot au fost deschise conform rigorilor legale, însă până la orele 11:00 au fost înregistrate mai multe tipuri de încălcări în ceea ce privește desfășurarea procesului electoral:

  Observatorii Promo-LEX au constatat multiple cazuri de agitaţie electorală în preajma secţiilor de votare (SV 34/26 s. Leuşeni r. Teleneşti, SV 155 Chişinău, r-ul Nisporeni, sat. Marinici SV nr.27, 28/58 s. Rădoaia r. Sîngerei).

  Aplicarea agresiunii fizice – în apropiere de SV 288 Stăuceni, în dimineaţa zilei de 19 iunie, 3 tineri au fost prinşi în timp ce distrugeau afișajul electoral al unui concurent electoral. Tinerii au fost bătuţi cu patul armei, fiind transportaţi la spital în stare de inconştienţă. Încă nu se cunosc toate amănuntele despre numele persoanelor bătute şi cei care i-au bătut.

  Transportare organizată a alegătorilor – astfel de cazuri au fost înregistrate la SV 55 (Comrat), SV 56 (Dezghingea), SV 6/22 (Drepcăuți), iar microbuzele care transportau alegătorii aveau însemnele unor concurenți electorali.

  Tentativă de votare multiplă – un astfel de caz a fost înregistrat în SV 266 Vatra, Chişinău.

  Comercializarea băuturilor alcoolice în preajma secțiilor de votare și perturbarea ordinii publice – cel puţin 10 cazuri (exemple: SV 187 Chişinău Ciocana, SV Tătărăuca Nouă r. Soroca, SV 18/13 Caşunca r. Floreşti, CER 36 Comrat, SV 17 Ceadîr-Lunga, la SV 16 Botanica mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice au făcut scandal în preajma și în incinta secției de votare intimidând inclusiv membrii BESV și observatorii).

  În listele electorale au fost înregistrate mai multe tipuri de nereguli: pentru unii cetățeni s-a semnat deja în liste deși aceștia nu și-au exercitat dreptul de vot (SV 236 Rîşcani, SV 108 Buiucani), alții au depistat persoane necunoscute înregistrate la domiciliul lor în liste (SV 236 Rîşcani). De asemenea au fost înregistrat un caz de includere în listele electorale a unei persoane decedate (SV 236 Rîşcani).

  Greșeli în buletinele de vot – a fost constatat, cel puţin un caz înc are s-au depistat greşeli în buletinele de vot. Astfel în r-nul Ungheni, sat. Condrăteşti au fost făcute erori în buletine de vot fiind tipărit greșit numele concurentului electoral.

  Păstrarea necorespunzătoare a buletinelor de vot – în r-nul Glodeni, sat. Camenca SV 13 buletinele de vot sunt păstrate în safeul amplasat într-un birou vecin biroului unde este amplasată secţia de votare.
  De asemenea a fost înregistrat un caz în care la secția de vot 27/1 din Râșcani, în loc de ștampila “Alegeri 19 iunie 2011, Turul II” au fost recepţionate inițial ştampile vechi din primul tur de scrutin.

  Limitarea drepturilor observatorilor – la SV 244 Chişinău, sect. Rîşcani, observatorului Promo-LEX i s-a interzis să se deplaseze prin SV.

  Varianta extinsă a comunicatului cu constatări este disponibilă mai jos.

  Pentru mai multe detalii, contactaţi: Carolina Bondarciuc, Ofiţer de relaţii cu publicul
  Tel: (22) 450024, GSM: 069637849, e-mail: pr@promolex.md

 23. Pt Liviu

  Ei, cine „lupta” contra comunismului? Lupta citeva gasti ca sa aiba acces la treuca si sa fure – ca e vorba de rosii, rozi, a;lbastri sau verzi. Pina nu vor fi PNL-istii galbeni nu va fi regula nicaieri. Toti sint hoti, fac bani ca sa se mentina la putere.

 24. Foarte interesant si foarte obiectiv,chiar in spiritul Caragialesc,acest articol publicat de d-voastra,d-na Pavlicenco ! Bravo ! Salutari de pe plaiurile Hunedoarei,d-na Pavlicenco. Cu respect, Tudor.

 25. Pt IONESCU TUDOR

  Mersi pentru salutari. Ce mai faceti?

 26. Doamna E, raspundeti din numele dumnevoastra, nu va asumati dreptul de a spune noi. Pavlicenco vorbeste deschis, spune adevarul,. Nu va palce adevarul , va plac minciunile si barbatii frumosi. Facem politica ori concurs de mister al frumusetii si nu a intelepciunii? De ce au tacut pana la alegeri de acest caz cu Tofan. Nu-l apar, nu-l cunosc, dar adevarul trebuie de spus nu ca momeala dar la timp si fara a avea temerea a spune. Murdara e politica pentru ca o murdaresc politicienii murdari, corupti , cu dosare, averi mari cat la comunisti atat si la asa numitii democrati.Bravo doamna Pavlicenco. Va triumfa adevarul si se vor trezi cetatenii votand nu promisiunele, dar adevarul.

 27. D-na Pavlicenco,eu sunt momentan in Petrosani,acasa,sotia mea este cu niste treburi in USA, si de-abia astept sa vina inapoi,ca sa venim si prin Chisinau,deoarece, RM, este a doua patrie a Romaniei Mari !!!

 28. Acesti zombies moldo-sovietici se conduc de sloganul „Votati cucu-rul”! yack

 29. Stiti cum s-a desfasurat aceasta participare la vot? Exact,ca si in acest banc, romanesc :
  „Ion si Vasile. Ba Vasile, am fost in Turcia la all inclusive, ba exceptional. Mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux frate, lux mare.
  Da’ sa vezi ce faza patesc: ma duc intr o dimineata la micu dejun, Maria mea ramane in camera.
  Cand ma intorc, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste tot, ma panichez, ma duc la receptie, si imi zic aia : vezi domne ca e in camera la Antonio Banderas.
  Ma duc acolo, bat la usa, deschide Antonio. Ba, Antonio barbat bine ba. Inalt, plin de muschi, brunet, ochi bastri, fara pic de burta.
  Cand colo, iese Maria mea dezbracata din baie.
  Cu tatzele vai mama ei, curu lasat, ba,mi-a fost o rusine de don Antonio! „

 30. …articol de 2 bani…trebu sa o lasa-ti mai moale cu toate aiurelile acestea…

 31. costi spune:
  19 iunie 2011, la 19:07

  …NU-S VINOVETI RUSII , CI MOLDOVENII CARE-I SERVESC PE RUSI DE VEACURI. ……

  Foarte corect aţi accentuat.

  Sînt vinoveţi moldovenii cere-i servesc pe ruşi, care voteză pe Voronin la 4 aprilie 2005, care merg la Moscova la 9 mai pentru a defila alături de armata ocupantă , în loc să sărbătorească ziua Europei aşa cum au făcut-o PNL în 2008 în plin regim comunist, comemorează ziua de 22 iunie ca zi de ocupaţie iar 24 august ca zi de eliberare, la 9 mai îşi mai agaţă panglica Sf. Gheorghe , la 28 iunie li-i frică fie alături pe PMAN alături de cei ce comemorează ziua ocupaţiei ţ.a.m.d.

  Spuneţi lucrurile pe nume şi pînă la capăt.

  Adevărul nu poate fi spus pe jumătate.

  http://www.basarabeni.ro/stiri/social/dorin-chirtoaca-face-sa-se-int-209/

 32. Apropo, aţi accentuat corect . MALDAVENII…

  Pe cînd Pavlicenco are cetăţenie română din 1992.

  Dar iată o întrebare care pe mine mă frământă, de ce acei maldaveni pe care Dstră î-i simpatizaţi au renunţat la cetăţenie română în 2009 numai să rămână în fotoliu de deputat.

  Ce, le-a fost mai uşor să renunţe la cetăţenie decît să se lupte , cum spun unii, pe baricade, pentru a-şi apăra adevărul şi patria?

  Doar au primind cetîţenia au depus jurământ:

  „Jur să fiu devotat patriei şi poporului român, să apăr drepturile şi interesele naţionale, să respect Constituţia şi legile României.”

 33. Pt costi

  Şi cînd s-au văzut în fotoliu de deputat au uitat şi de jurămînt şi de patrie.

  Îştea-s patrioţi, sau după cum sspuneţi Dstră Dle costi , ăştea-s MOLDOVENII CARE-I SERVESC PE RUSI DE VEACURI.

 34. Apropo vrea-u să cunoaşteţi poziţia mea.

  Eu nu arunc pietre în Chirtoacă ci în panglica pe care el şia aşăţato, trădînd acei soldaţi români morţi pe teritoriul Basarbiei, care au luptat pentru eliberarea Basarabiei,care şi pînă în prezent nu se ştie cîţi au decedat, iar pe cimitirile eroilor români sînt şi astăzi construite diferite construcţii, şcoli iar în ulele localităţi chiar şi ferme de porci.

  Da ei la 9 mai sărbătoresc ziua victoriei.

  A ciu şi faşă de cine?

 35. Este ora 23.13,si m-am uitat la primele estimari reale,de rezultate,dupa alegeri. Si observ un adevar reiterat de d-na Pavlicenco : AIE2, a lovit in…AIE2 !!!

 36. Durin va castiga cu o diferenta de 4%.

 37. Stirea despre violatorul si criminalul comunist n-a afectat cu nimic electoratul lui Igor Dodon, banuiesc ca nici daca ar fi aflat despre candidatul comunist ca a comis asemenea fapte teribile, nu i-ar fi deranjat. Nu mai am cuvinte…

 38. 99,33% din voturi procesate: Chirtoacă – 50,46%; Dodon – 49,54% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! multumim durlesti !

 39. Procese verbale prelucrate 99.67%

  Igor Dodon
  Partidul Comuniştilor din Republica Moldova 181,934
  49.49%
  Dorin Chirtoacă
  Partidul Liberal 185,647
  50.51%
  VICTORIEEEEEE !!!!! FORZA CHIRTOACA !

 40. Asa o intrebare:

  Cum se face ca chisinauenii nau votat o doamna asa cinstita ca dv, da au ales asa un nelegiuit ca Chirtoaca?

  Rusine Dna Pavlicenco, mati dezamagit, ati vost de aceiasi parte a baricadei cu Krilov si pro-comunistii!!!!

  Rusine!!!!!

  P.S. Santeti flustrata ca no sa ajungeti niciodata la guvernare, da nui pe asta 🙂

 41. Ma bucur ca rusii(dodon) au pierdut.
  Sunt trist ca moldo-rusii(ghimpii) au castigat.

 42. Pt Vasea

  Nu am nici o frustrare. Am un dezgust pentru populisti. Cu populism RM nu va ajunge decit in adincul unei gropi si mai mari.

 43. mai aveţi de luptat domnă Pavlicenco, deocamdată este juma-juma!

 44. Nu ca liberalii ar fi sfinti, da mai bine plec in Africa decat sa traiesc intrun Chisinau condus de un dodon!!!

 45. hai sa fim seriosi
  cind rezultatele voturilor sunt hotarite de 4000 voturi, nici un exit poll nu mai poate fi credibil intrucit marja de eroare e cel putin 2,5% daca NU LUAM in calcul „self-selection-bias”, daca de luat in calcul si acest bias atunci marja de eroare e de minimum 3.5%. Dar sa luam 2.5% in calcul.
  Conform wikipedia:
  A Bayesian interpretation of the standard error is that although we do not know the „true” percentage, it is highly likely to be located within two standard errors of the estimated percentage.
  Deci la procentajul estimat conform exit pollului, procentajul CORECT se afla la (+sau -) 2*2.5% =5%
  Deci daca exit-pollul spune ca dodon acumuleaza 54.9% si Chirtoaca 45.1% cu o marja de eroare de 2.5%, atunci un rezultat al CEC-ului de:
  Chirtoaca 50.1% si Dodon 49.9% e CONFORM ESTIMARILOR EXIT-Pollului.

  Asa ca va rog eu mult Dmn. Pavlicenco, inainte de a spune ca TOTI care fac exit polluri sunt corupti si platiti si ca va fura voturile, puneti mai intii miina pe un manual de Statistica de cursul I de la ASEM, o sa va deschida ochii putin, si explicati-i Statistica si lui Dodon si lui Chirtoaca P/U ca daca voi politicienii ne puteti duce de nas cu promisiuni electorale, in Matematica sa ne mintiti NU AVETI NICI O SANSA!

 46. =! Lucifer, BRAVO!!! Iata un om care STIE si probabil a avut de afacere cu statistica!!! D-na Pavlicenco, v-am explicat si dupa 5 iunie de ce eu, ca angajat la CBS-Axa, m-am simtit jignit de modul in care Dvs vedeti ca se „cumpara”. Personal am lucrat pe Botanica si am vazut cum decurge procesul, ori ca s-a MENTIONAT intentionat ca avem un 17%!!!!! de refuzuri, cel mai mare din istoria exit-poll in MD nu va spune nimic, de ce INTENTIONAT omiteti acest fapt???? Se vede ca sunteti 0 in statistica & sociologie…
  PS: SI inaite banuiam ca sunteti KGB-sta, acum doar confirmati indirect aceasta….. O zi buna sa aveti.

 47. Pt Oleg.

  Cînd comuniştii erau la guvernare, V.Pavlicenco şi alţi democraţi au propus adoptarea legii lustraţiei.

  Acum guvernarea este democrată

  Avînd o majoritate în parlament cine le încurcă AIE să adopte legea lustraţiei, pentru ca poporul să-i ştie cu adevărat pe cei ce au colaborat cu KGB-ul.

  AAAA. ….cred că Pavlicenco nu le permite.

  Ei se tem de Pavlicenco.

  Şi Dstră tot cred că vă temeţi, dacă trăncăniţi de zori pînă seara una şi aceiaşi.

  Eu am tot motivul să cred că Dstră aţi colaborat cu KGB-ul.

  Doar aştea se ascund toată veaţa sub anonimat, ca şi Dstră.

  Cum se spune: ” Nu judeca pe alţii după sine”

  Dacă sînteţi aşa de curajos, propuneţile actualilor guvernanţi să adopte legea lustraţiei, şi atunci vom şti adevărul.

  Puteţi face propunerea pe blogul Filat.md.

  Aştept răspuns ce îţi va răspunde prim munistru

 48. Doamna Pavlicenco, sa stiti, cu cat mai mult sunteti criticata, cu atat mai mult reprezentati pericol pentru cei slabi de fire, asa numiti, oponenti. Cand nu ai minte sa argumentezi, dandute mare cunoscator de toate, alegi cea mai ieftina si proasta metoda, ataci cu vorbe goale. Si dupa ele se reliefeaza cel care spune. Sa-l faci ca este prost, nu poti, prost nu este, este analfabet si oleaca de lingusitor. Cu linguseala stam bine, am ajuns sa lingem manicile unse cu tort a liderilor politici, exemplu M.Ghimpu. Altii canta asanalii lui Voronin, el zambeste si e bucuros, pe la spate rad de ei, tot cei care ii ling si canta. Prin adevar vom ajunge la bine. Binele si adevarul se cuceresc greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *