Declaratie: „Pentru PNL umbrelele coruptiei si ale evaziunii fiscale nu au culoare”. Conflict candidati PL-PNL

Declaratia PNL:

Pentru PNL umbrelele coruptiei si ale evaziunii fiscale nu au culoare. Candidatul PL Oleg Cernei se deda abuzurilor

Astazi, vineri, 20 mai, candidatul pentru functia de consilier municipal pe lista PNL, doctor in agricultura Andrei Donica, a participat la dezbateri la postul de radio “Vocea Basarabiei”. In timpul dezbaterilor, candidatul PNL a expus viziunea partidului si aprecierile sale legat de lipsa eforturilor si de lipsa interesului din partea administartiei Municipiului Chisinau de a se elimina coruptia si evaziunea fiscala – doi piloni pe care se bazeaza platforma PNL in alegerile locale in Chisinau, pe linga pilonul care inseamna o capitala romaneasca, europeana. Andrei Donica a reprodus, ca argumente in suportul afirmatiilor si invinuirilor aduse, cazuri concrete de coruptie si evaziune fiscala. Andrei Donica se ocupa de mai mult de jumatate de an cu adunarea probelor, in forma video, care demonstreaza fraudele economice in Chisinau si in suburbia, precum si despre persoanele care practica protectionismul faradelegilor.

Un alt participant la dezbateri a fost Oleg Cernei, candidat pentru functia de consilier municipal din partea PL, care a incercat continuu sa influeteze moderatorul pentru a-l defavoriza pe candidatul PNL, comentind, intrerupindu-l si aruncind cuvinte jignitoare.

Andrei Donica a avut o prestatie pentru care si-a asumat intreaga raspundere, chiar daca atmosfera discutiilor a fost in detrimental echitatii.

Oleg Cernei, la iesirea dupa emisiune, l-a amenintat pe Donica Andrei ca va chema imediat politia, lucru pe care l-a si facut. Pina la venirea politiei, Oleg Cernei s-a dedat amenintarilor gen “daca vei mai vorbi in acest mod, vom discuta altfel”, “unde te bagi”, “de ce spui aiureli si prostii”. Aceasta pozitie impertinenta a lui Oleg Cernei a adunat in jurul celor doi participanti la dezbateri ziaristi de la sau veniti la “Vocea Basarabiei”, printre care si ziaristul Petru Bogatu, care s-a amestecat in disputa, impreuna cu Maria Saharneanu, persoane care i-au adresat reprosuri neintemeiate si fraze jignitoare lui Andrei Donica. Petru Bogatu l-a numit pe Donica “magar”, “vaca incaltata”. Donica a raspuns pe masura acestor insulte, provocate, probabil, de “supararea” lui Bogatu ca Donica nu-l “recunoaste” ca “mare personalitate” si ca “jurnalist impartial”. Pe Maria Saharneanu a “interesat-o” “de ce PNL, ca partid care pledeaza pentru reintregirea neamului romanesc, nu da bani pentru diferite Cruci inaltate”, bani ceruti de “Vocea Basarabiei”.

Politistilor veniti la fata locului, Oleg Cernei le dadea instructiuni ca un adevarat sef de politie, nu vroia sa faca declaratii publice in fata lor si in prezenta lui Andrei Donica. Politistii au incercat sa dea curs “indicatiilor” lui Cernei si sa ia de la el declaratii “nepublice”. Desi pozitia lui Donica a fost transanta, pina la urma, politia s-a “retras”, totusi, cu Cernei la un loc dosit, unde au si “discutat” cazul. Donica a facut unele filmari, pe care le vom da publicitatii.

PNL declara ca pretinsii liberali si democrati au – si in aceste alegeri – un comportament nedemn, nu se deosebesc, ba chiar ii intrec, pe comunisti prin impertinenta, ilegalitatile si prestatia lor primitiva, de oameni abia iesiti din pestera.

Solicitam MAI si CEC sa ia in consideratie aceste cazuri si sa intervina pentru a nu prejudicial procesul democratic si electoral in Republica Moldova. Sintem constienti de faptul ca PNL deranjeaza prin pozitia sa principiala si verticala, insa nu ne vom abate de la ea sub nici un fel de presiuni. Pentru PNL umbrelele coruptiei si ale evaziunii fiscale nu au culoare.

Serviciul de presa al PNL

Loading Facebook Comments ...

50 Comments

Add a Comment
 1. Nu vad nimic neobisnuit in situatia asta („capra vecinului”).
  Si noi, romanii din dreapta Prutului, ne mai sapam unii pe altii :)))))

 2. Cum a spus Roibu: „mai, mai, mai, mai” 🙂

  Voi PNL-istii tot lucrati urit in campanie electorala. De ce lipiti pe panouri foi cu in formatia precum ca: Echipa PNL din r. Stefan-Voda nu e o echipa noua dar in mare parte formata din fosti memebri ai PL, oameni onesti si profesionisti. Daca ar fi onesti nu ar fugi din partid din cauza ca nu au primit functii de genul seful de FISC.
  Cica PNL, partid cu oameni onesti si cinstiti 🙂 pfiuuu

 3. Олег Черней – быдло обыкновенное. Он еще и не на такое способен. Бегает из партии в партию в поисках куска пожирнее. Предложите ему денег побольше, он и за PNL будет глотку драть. Ему по-барабану за кого – лишь бы платили. В политике таких принято называть нехорошим словом – синонимом женщин оказывающих сексуальные услуги за деньги.

 4. Patriciu(A.Marin)

  Ascultînd emisiunea am ajuns la concluzia că principalii vinoveţi de posibila revenire a comuniştilor la putere sunt „democraţii” nesătuli ce în loc să se ocupe cu reformele şi problemele crtăţenilor ,se preocupă preponderent de propria înbogăţire.
  Mă bucur că D-l Donică a acceptat să lupte cu nesătulii de „democraţi” de pe poziţiile PNL şi nu de pe poziţiile altor partide.În sfîrşit poate cetăţenii amăgiţi şi furaţi de „democraţi”,consider eu,vor începe să lupte cu fărădelegile hoţilor şi de pe poziţii naţionale,nu şi comuniste.
  Aşterpt cît mai multe dovezi în favoarea afirmaţiilor d-lui Donică,cît şi lichidarea cît mai curînd a sistemului ce favorizeză asemenea practici vicioase de protecţii precumau fost descrise de candidatul PNL.
  Doamne ajută PNL în dreapta sa luptă cu evaziunea fiscală şi corupţia,indiferent de culoarea ei!
  P.S.Am mai înţeles că liberalii cu comuniştii sunt inamici doar din motive ideologice,cînd e vorba de împărţirile sferelor de protecţie în domeniul economic d-lor se înţeleg destul de bine,altfel de ce liberalii au tăcut despre acel contract fraudulos a lui Şelin cu arenda teritoriului unde se află florăria de pe strada Bănulescu-Bodonni?

 5. Patriciu(A.Marin)

  Pentru Andrei SV:
  PL-ştii aderă la PNL din cauza politicii de cadre,incompetenţei,manifestărilor de corupţie a unor membri suspuşi şi protejaţi de conducerea PL-lui,după ce se conving că nu pot pune capăt unor asemenea practici ca membri a PL, luptînd contra unor asemenea vicii, din interiorul PL-lui.
  Şi eu am ajuns la concluzia că un PL-st prinde la minte cînd devine PNL-st.

 6. un interviu nefacut dat de domnul Donica unui ziarist iluzoriu;Domnule Donica,ca membru PNL,care va fi contributia d-voastra la realizarea mesajului principal al partidului,de unire a tuturor romanilor? Da,va raspund,la Chisinau tarabele si chioscurile nu au masini de taxat,se fura pe fata.Dar totusi domnule,as dori din partea d-voastra un raspuns mai detaliat,din punct de vedere liberal cum vedeti rezolvata problema? Eu am o solutie,lupta cu hotii si coruptii din Chisinau,nu se mai poate,trebuie sa punem piciorul in prag.Respectivul interviu este urmarea celor de la Vocea Basarabiei.

 7. ce o fi facut la radio Andrei Donica de unimedia a pregatit pe pagina principala un articol denigrator ba chiar ea sters si lunkul cu adresa blogului sau :))

 8. mai informativa din cind in cind ca sa cunoasteti ce contributi iare A. Donica la detectarea evaziunilor fiscale !! si la genera lstudiati aceasta informatie :

  http://curaj.tv/reportaj/cine-fura-banii-statului/

 9. inca vreo 2,3 de-al de Donica si o sa ne unim cu tarabele din Chisinau.Intrebare este,cine va fi pe post de aparat de taxat?

 10. ce fel de liberal este domnul Donica,care prin mesajul sau vrea sa-i ajute pe pomanagii.Eu stiu ca liberalii stimuleaza munca,libera initiativa nu lenea si impostura.Poate aveti dreptate in ceea ce spuneti,dar domnule Donica nu aveti nici o legatura cu liberalismul,il confundati cu altceva.

 11. Donica se balbaie rau de tot. Nu stie nimic sa spuna decat lupta impotriva evaziunii. halal de asa politician!

 12. Doamna Pavlicenco

  Este bine ce a facut Donica ieri la Vocea Basarabiei?

 13. Rusine sa va fie, in loc s condmnati un astfel de comportament , va scuzati intr-un mod rusinos, nu voi vota niciodata nici PL care au candidati corupti si nici PNL, nu mai vorbesc de PD, PLDM, PPCD, PCRM.

  Nu avem pentru cine vota.
  Unde este PNL este cearta si gilceava

 14. UNimedia sait de 2 bani ii denegreaza pe PNL cum pot , si pe domnul adrei Donika, ia sters si blogul cuiva tare i mai incurca PNlisti bravoo PNL asa sa va ajute bunul d-zeu asa si trebuie de spus drept in fata efaziunile fiskale, care sunt protejate de functionari din primarie .Iar CErnei daca asa de destept dece a reactionat la ce a spus danika omul cind este curat este foarte calm si neagitat .Domnul bogatul e un ziarist de 2 bani, este acoperit si el de cineva astai sigur.Da doamne sa vie PNL cu o majoritate in consiliu prapadd va fi cu geretele sii cu evaziunea fiskala acre s eproduce in kapitala Fortza PNL.

 15. Donica doctor in stijnte? Un balbait impertinent!

 16. Am observat ca PL-istii sunt f agresivi, sunt niste fanati care nu pot asculta argumentele si a se comporta omeneste.
  Ce m-as mai bucura sa ajunga PNL cu o majoritate si in primarie si in parlament. Precis vor zbura penele din toti coruptii, banditii si mincinosii, care duc de nas toata societatea.
  VOTAM PNL!

 17. PL CHIAR E FOARTE AGRESIV ! sa nmeresti pe mina lor intr-un loc intunecos iti tae gitu si te ingroapa striginfd ca esti comunist ! ma mira faptul cum unii zic ! „el doar se ocupa cu evaziunile fiscale” DOAR ? DOAR ? aceatsa este CRIMA PRINCIPALA MASIVA in tara noastra ! din cauza ei avem 80% saraci !! cind ai un corp perfect si cineva iti tae o mina sau un picior vei spune ca e doar o mina sau doar un picior ??? pacat ca nu percepeti problemele vitale care trebue intii de toate sa va preocupe ca cetatean de rind cu dreptur iegale si apoi de politica !!! rusine si demisia actualei clase guvernante + opozitia parlamentara toti participa organizat la actul de coruptie si saracire al cetatenilor moldovei!

 18. Nerzul ai perfecta dreptate! mintea moldovanului=mintea prostului=mintea sclavului!

 19. Ma simt rusinata!!! OPRITI ACESTE CALOMNII!!! DNA PAVLICENCO!!! Va credeam mai inteligenta si mai patrioata.

 20. Totusi, obraznicul a fost Donica. Ascultati inregistrarea audio inainte sa scrieti declaratii.

 21. Faceti exact ce facea Rosca, dna Pavlicenco. Ati ocupat locul lui de denigrator al adevaratei opozitii, de demolatoare de imagine a celora care lupta cu adevarat pt unirea patriei, pentru cauza europeana, pt ideia romaneasca. Asa a facut Rosca cu Matei, Mosanu, Dabija, Serebrian, Hadarca si altii. Acum i-ati luat locul si-i continuati cauza, sarind in capul lui Chirtoaca, Filat s.a. Ati ajuns sa spuneti ca liberalii si democratii sunt mai rai ca comunistii!!! WHAT A SHAME!!!

 22. berenice, mai bine te-ai simti proasta, amagita si furata!
  Coruptia si evaziunea fiscala si acoperirea afacerilor murdare nu au culoare! fie ea rosie, verde sau galubaia!
  Nu m-as mira daca esti undeva prin Italia si stergi curu la vri-o baba si intri aici pe blog sa inveti pe altii ca trebuie sa ii lasam pe chirtoaka, filat si voronin sa ne fure!
  Rusine sa iti fie!

 23. Nu sint in Italia. In Franta. Si nu stiu fundul nimanui, dar nu ma tem de munca – sint o fata cinstita si muncitoare. Si imi cistig bucatica de pine pentru mine nu din mina lui Chirtoaca sau Filat. Dar asta nu inseamna ca acest guvern adus asa de greu de noi la putere, da, da, de noi cei care cum zici tu spalam funduri prin Italia sau Franta, trebuie dat jos de voi de acolo numai pentru interese personale, ca sa fiti deputati, consilieri si primari. Mai puneti mana pe ceva, mai splati si voi funduri, mai munciti. Sa nu indraznesti sa ne critici, ca nu stii ce a fost pe aici la Paris in ziua acea de 28 noiembrie, cand sute si sute de oameni veniti de peste tot asteptau cuminti pe ploaie, ore si ore in sir, cu copii, ca sa voteze, ca acest guvern sa ajunga la putere si acum cind vedem ce fac democrati cu alti democrati ne doare. Ne doare tare. Lumea discuta. La alte alegeri asa nu va fi. A fost sansa pe care noi cei care spalam funduri aici v-am dat-o si n-ati stiut sa o folositi. PA!!!

 24. berenice din cele spuse trebuie sa inteleg ca mai bine sa lasam sa ne fure filat si chirtoaca dekit voronin. Dar de ce sa nu le dam voie la nimeni sa ne fure, oare asa nu e mai bine? mai vezi poate si bugetul se va mari si mai stii poate se mai intorc si concetatenii nostri acasa.

 25. DE CE NU LUAM EXEMPLU DE LA GEORGIENI LUI SAAKASHVILI?

  PRIVITI, CE CURAJOSI SUNT! FAC ORDINE SI MATURA GUNOAIELE DIN CASA SI DIN JURUL LOR.

  ACUM EI CER RUSILOR SA RASPUNDE DE GENOCIDUL CERCHESILOR. MAI DEPARTE VOR CERE RUSILOR SA RASPUNDE SI DE GENOCIDUL ALTOR POPOARE DIN CAUCAZ.

  NOI DE CE TACEM??? – NOI DE CE NU CEREM RUSILOR SA RASPUNDE PENTRU GENOCIDUL ROMANILOR BASARABENI>

  NU VEDETI CA SPURCACIUNILE DE COMUNISTI IAR AU PRINS LA CURAJ?

  ГРУЗИЯ. Грузины хотят заставить русских ответить за геноцид черкесов
  Время публикации: 20 мая 2011 г., 16:35

  Комитеты парламента Грузии приняли 19 мая проект резолюции «О признании геноцида черкесов осуществленной Российской империей». В документе отмечается, что Российская империя проводила в отношении черкесов колониальную политику во время Русско-кавказской войны в 1763 — 1864 годах и провела этническую чистку.

  В резолюции также подчеркивается, что в результате многократных военных экспедиций были убиты или погибли от голода свыше 90% черкесского населения. В официальных документах того времени подтверждается, что во время Русско-кавказской войны среди мирного населения искусственно создали голод и эпидемии с целью уничтожения нации.

  «Парламент Грузии постановляет: согласно IV Гаагской конвенции от 1907 года «О законах и обычаях сухопутной войны» и конвенции ООН от 1948 года «О предупреждении преступления геноцида и наказания за него» признать геноцидом массовое уничтожение черкесов (адыгелов) и их вынужденное переселение с исторической Родины в период Русско-кавказской войны. Согласно конвенции ООН от 1951 года «О статусе беженцев» признать беженцами в период российско-кавказской войны и впоследствии вынужденно депортированных с Родины черкесов», — говорится в резолюции.

  Резолюция был единогласно принят на совместном заседании четырех парламентских комитетов — по делам диаспоры и Кавказа, юридического, защиты прав человека и гражданской интеграции и образования, науки и культуры.

  Руководитель комитета по делам диаспоры и Кавказа Нугзар Циклаури заявил, что поднимет вопрос признания «геноцида черкесов» 20 мая на пленарном заседании. По его словам, резолюция о признании геноцида черкесского народа была разработана в результате детального изучения событий тех лет. Представители комитета провели несколько десятков встреч, на которых были заслушаны оценки историков, ученых, экспертов.

  «В результате подготовленного заключения по этому вопросу мы пришли к выводу, что надо принимать политическое решение. Надо восстановить историческую и культурную справедливость», — подчеркнул Циклаури.

  Руководителя комитета образования, науки и культуры Георгия Габашвили справедливо напомнил, что важна «реальная история, а не версия СССР», в первую очередь, для самих черкесов, а затем уже для остальных кавказских народов и самих русских.

  Выступая на заседании, депутат Георгий Тортладзе отметил, что парламент Грузии, подняв вопрос намеренного истребления черкесского народа русскими, принимает историческое решение. «Мы должны морально поддержать кавказский народ, черкесы стали жертвой политических игр на Северном Кавказе», — сказал он.

  На заседании парламентских комитетов также присутствовали представители черкесской диаспоры из разных стран и представители неправительственных организаций. Они выразили благодарность высшему законодательному органу Грузии и народу за то, что был поднят вопрос признания геноцида черкесов.

  «Мы обратились с этой просьбой именно к Грузии потому, что Грузия — независимая страна, а ее народ — кавказский народ. Эта страна стояла у истоков духовной кавказской цивилизации. Если бы мы не обратились к Грузии, то куда бы мы обратились, кто поймет нас?» — спросил представитель Черкесского научно-исследовательского института Саув Джхедуадх.

  По его свидетельству, по официальным документам Российской империи до начала Русско-кавказской войны насчитывалось около четырех миллионов черкесов, после нее осталось приблизительно 43 тысячи.

  В ходе выступления на заседании комитетов черкесская правозащитница Лариса Доросова заявила, что Россия и в настоящее время продолжает уничтожение нации, но уже под видом борьбы с религиозным экстремизмом.

  «Молодых людей уничтожают в спецоперациях, без следствия, не доказав вину. Десятки тысяч молодых людей бесследно исчезли или же содержатся в тюрьмах, как террористы и экстремисты», — заявила Доросова.Ранее, 13 мая, на заседании парламентского комитета по делам диаспоры и Кавказа было представлено экспертное заключение по вопросу «геноцида черкесов», которое озвучил профессор Мераб Чухуа.

  В ноябре 2010 года в Тбилиси прошла конференция «Скрытые нации, продолжающиеся преступления: Северный Кавказ между прошлым и будущим». По ее итогам инициативная группа обратилась к парламенту Грузии с просьбой рассмотреть вопрос признания геноцида черкесов на государственном уровне, участники мероприятия также обсудили возможность бойкота незаконного русского шоу «зимняя олимпиада-2014 в Сочи» на территории оккупированного русскими Имарата Кавказ.

 26. Sclavii gasterbeiters dau lectii de democratie sclavilor ramasi in sectorul Gaza-RM.

 27. am o întrebare,primăria Chişinăului se ocupă şi de evaziunea fiscală?În RM nu există instituţii abilitate în acest sens?Şi dacă ele nu-şi fac treaba,daţi-le domnule Donica în judecată,dacă aveţi probe certe;nu cred că nu veţi avea sorţi de izbândă,cu toată corupţia din sistemul judecătoresc,dacă dispuneţi de un probatoriu beton.Succes în lupta d-voastră!

 28. mircea.ro
  primaria nu trebuie sa dea in arenda lui selin loturi de pamint cu un pret de kiteva mii de lei pe an, pe kind in Codru, suburbie a chisinaului, pentru un lot de 2 ori mai mic peste un milion de lei pe an, de aici trage concluzia! si asta e floare la ureke pe linga multe altele pe care primaria trebuie sa nu le faca!

 29. Pt berenice

  Este corect „patriota”, nu „patrioata”. Mai invata limba si apoi s adai sfaturi, ca sa nu mai spun ca esti in Italia sau in Franta asa cum sint eu la Washington.

  Si care e problema cu dzeamagirea de democrati? mergi si ii voteaz ain continuare – cine te impiedica? Si bucura-te de votul prostit. Noi asta nu o vom face niciodata. pentru ca nu vrem sa ne asociem cu incapabilii, hotii si colaborationistii cu PCRM si comunistii. Ca asta au facut pina acum, fac si inca vor mai face PL, PLDM si PD.

 30. Pt igor

  Foarte bine si inca putin. Donica are curajul pe care voi il aveti numai sub anonimat si de prin tufisuri. dar voua nu va este rusine pentru ratacitul Petru Bogatu care se deda la insulte la adresa oponentilor politici? Ca nu am inteles – el e cu PLDM sau, deja, cu PL? Imi este jale de ziaristii de la curtea liberal-democratilor, care, deja, au si inceput sa se bilbiie dupa ce se darima sandramaua fals proeuropeana…

 31. Triumful adevarului !

  Bravo lui Andrei Donica pentru curajul manifestat de a vorbi adevarul in public. Numai astfel de descoperiri a actelor de coruptie v-a trezi mintile poporului. Mii trist sa citesc unele mesaje, prin care cineva nu doreste sa recunoasca motivul saraciei si dezastrului din tara. Nu exclud faptul ca cine incearca sa-i reproseze lui Donica, este un membru sau adept a partidelor corupte. Coruptia in structurile statului a devenit deacum cancer pentru Moldova intreaga. Nu fiti naivi si credeti celor care va spun brasoave de zeci de ani. Acestea sint cu patologie de a minti, fura si de a se imbogati. Sustine-ti PNL si veti vedea rezultatele. Bunul-simt a echipei PNL este realitate, ceea ce inseamna demnitate, onestie, adevar, suflet si inima pentru tara si popor. Cu PNL va veti salva tara si pe sine insasi de hotiile si escrocheriile devenite fenomene obisnuite a functionarilor de stat cu statutul adevarat de criminali in lege si fotoliile statului. Numai PNL v-a reusi sa stirpeasca coruptia in stat. Pentru a fi convinsi despre cele descrise, analizati bine actiunile tuturor si patrimoniul fiecarui „patriot” si, aceasta este suficient sa ajungeti la concluzia corecta. Constiintiza-ti corect ce se face cu noi toti si aplicati ratiunea cind va incredinta-ti votul. PNL nu divizeaza societatea pe nationalitati, ci doar pe corupti si necorupti. Impreuna cu PNL vom reusi sa facem ordine in tara pentru intr-adevar sa avem un trai decent. Declaratiile democratilor şi a comunistilor ca ei vor face ordine sint povesti adevarate. Dar de ce n-au facut atitea ani, fiind la putere, decat numai au avut grija sa, de a se imbogati de pe banii publici si de pe pinea copiilor si a batrinilor. Rusine hotilor !

 32. Dna Pavlicenco,
  cand nu-s argumente, vin pumnii etc. Daca sunt probe, trebuie sa fie depuse la organele de resort. Din cate inteleg eu Donica e doar un scandalgiu, utilizat in campania electorala.

 33. Ca sa vedeti cine si de unde scrie e suficient sa verificati IP-ul computerelor. Asta stiu si eu, care nu ma laud ca dvs ca sinteti doctor in nu stiu ce stiinte.

 34. Si nu e cazul sa fiti insultatoare. Un politician trebuie sa fie civilizat. Femeile politiciene pe care le-am cunoscut mi-au lasat intotdeauna impresii extraordinare. Ce pacat ca adevaratele primadone ale politicii moldovenesti cum erau dnele Ala Mindicanu sau Olga Nicolenco s-au retras cuminte din acest cosmar politic moldovenesc si au ramas numai scandalagii si vindutii.

 35. Imi aduc cu drag si nostalgie aminte de frumusetea campaniei facute de dna Nicolenco pentru postul de primar in 2005. O ascultam cu gura cascata. Vorbea taios dar cu cata demnitate. Nu vorbea prostii si nu insulta pe nimenea. Era idolul meu de politiciana. A luat numai 2 %, ca si dvs, dna Pavlicenco, pentru ca moldovenii nostri nu apreciaza adevaratele valori ci mahalagii si mahalagioaicele.

 36. p-tru bere nica.
  se vede ca pana-n ziua de azi ai ramas cu gura cascata.
  Mai inchide-o din cand in cand poate vei reusi sa storci un gand propriu si nu a „primadonei Ala Mandakala”.

 37. Pt Balti

  Prostii. Donica lupte de jumatate de an pe blogul sau contra evaziunii. Noi l-am invitat pe lista si el a acceptat. Si va continua lupta si dupa doua luni de campanie. Stati linistit, descoperirile abia incep, el are filmulete-soc.

 38. Mii sila de PNL-ul asta a nostru… Parerea mea e ca nu aveti nici o sansa sa ajungeti la Primarii, mai ales in Parlament. Sunteti buni doar sa latrati, lucrati foarte urit. Aveti niste tactici fasciste, comuniste se poate de numit oricum, un lucru e cert ca sunt urite. Am auzit cum pescuiti membri din PL, oferindu-le cetatenii Romane, posturi de lucru asa ne fiind la guvernare, doar prin „sveaziuri”. Spuneti-mi va rog, asta e Dreptate? Asa luptati voi pentru dreptate?

  Doamna pavlicenco (nici nu scriu cu litera mare) Nu vii rusine sa insultati o persoana care si-a expus Parerea? Vi se pare ca daca sunteti cu studii si cu „sveaziuri” deja sunteti mai presus ca oricine? In loc sa atacati problema, dumneavoastra a-ti atacat persoana, RUSINE d-na Pavliccenco, RUSINE.

 39. lumea ne informeaza cu politica si nu cu viata sociala si economica 🙂

 40. CITAT DIN VITALIA:
  ––––––––––––––––––––-
  „PNL declara ca pretinsii liberali si democrati au – si in aceste alegeri – un comportament nedemn, nu se deosebesc, ba chiar ii intrec, pe comunisti prin impertinenta, ilegalitatile si prestatia lor primitiva, de oameni abia iesiti din pestera”.
  –––––––––––––––––––––
  ADEVARUL IESE LA IVEALA:
  DOAMNA VITALIA CONTINUA TRADITIA LUI ROSCA – AGENTURA KGB !
  SUNTETI SANTAJABILA !
  POLITICA KGB: DEZBINA SI DOMINA !
  CATI BANI VA PLATESTE MAFIA KGB ?

 41. Pt DOMINTE

  Vad ca judecati dupa propria persoana, nu? Am explicat totul pentru destupatii la minte, Ceilalti – sa mearga, mai bine, la medic.

 42. Pt venedict

  Noi nu avem locuri d emunca. Imi spuneti un nume de om aranjat de noi si dupa asta discutam. Noi nu ne ocupam cu oferirea cetateniei romane. EU DECLAR PENTRU TOTI, INCA O DATA, SA NU MA SUNATI NICIUNUL, CA NICI SFATURI NU VA DAU. EU NU MA OCUP CU ASA CEVA. AM CETATENIE DIN 1992 SI NU AM PROBLEME. Dar daca cineva ajuta oamenii, asta e treaba lor. Eu nu detin monopolul asupra vietii membrilor PNL. Chiar la leova, la Orhei, causeni stiu ca oamenii nostri ii ajuta pe doritori. Si bine fac, pentru ca vor fi mai multi romani cu acte in regula. In rest, nici macar acest raspuns nu l-ati meritat.

 43. Pt berenice

  Am impresia ca a ramas o gura cascata. ia seama, cade mult gunoi in ea.

 44. penibil scandalul … vorba aia … tara arde si baba se piaptana .

 45. Doamna Vitalia
  Nu ma ascund sub nici un tufis. Eu sunt pentru bunul simt in campania electorala. Pentru ca de acuzat suntem toti buni. Ce a facut Donica plauzibil pentru tara aceasta? Sau pentru un om specific?

  Imi pare rau dar nu pot vota una asemenea partid ca al Dvs in care pentru voturi aruncati cu gunoaie in altii. De fapt asa sunt toate partidile de la noi din tara.

  Dumnezeu sa va dea multa intelepciune

 46. Patriciu(A.Marin)

  pentru Igor:
  La D-ta oare încă nu a ajuns că comuniştii i-au adus la putere în 2001 hoţiile democraţilor,lipsa refomelor mult trîmbiţate,că readucerea lor la guvernare a fost un vot de protest a electoratului faţă de nesătuii de „democraţi”?Oare încă nu ai înţeles că nu are nici un rost să spui cetăţenilor despre ororurile din perioada dictaturii comuniste,oamenii sunt mai receptivi la fapte,iar atunci au ales comuniştii cel le-au părut răul mai puţin periculos în raport cu ce guvernare au adus „democraţii” pînă la 2000 ?
  Băsescu,cînd era primar al Bucureştiului avea un consiliu PSD-st,şi cînd aceea nu-l susţineau în vre-o iniţiativă sau votau ceva ce le promova interesele lor,nu şi a cetăţenilor Bucureştiului,cheme conferinţă de presă unde comunica cetăţenilor situaţia.De ce nu face aceasta şi Chirtoacă,(am în vedere cazul cu terenul unde sunt amplasate buticurile de flori date în arendă lui Şelin cu circa 11 000 de lei pe cînd el de la fiecare butic încasează circa 3.500 lei)Da,liberalii nu au votat aşa ceva,dar de ce nu au adus la cunoştinţa opiniei publice această şmecherie comunistă?
  Dacă ai observat,Severovan,ce era consilier din partea PNL,nu mai este înaintat de PNL pe listele sale. Ştii de ce?Pentru că a tăcut ca şi Chirtoacă cu liberalii săi.
  Eu ştiu oamenii ce sunt promovaţi primii pe listele PNL-ului.Ei nu vor tacea ca Severovan şi Chirtoacă cînd vor fi asemenea ilegalităţi.
  Iar referitor la al vota ca primar pe Chirtoacă, PNL-ul nu a înaintat nici o obiecţie.
  D-lui Chirtoacă,dacă va fi ales ca primar,îi tebuie mai mult curaj şi asta o va avea avînd alături şi nişte consilieri PNL-şti,nu numai de cei „ascultători” de şeful PL-ului.

 47. dati-le pace dorgatilor politici ! ei asteapta droguri pre-eloctorale din gura lui cernei si compania ! apoi dupa ce efectul va trece pe 5 iuniу vor plati cu votul, iar peste 2-3 luni dupa ce efectul drogului va trece iar altul nu va mai fi oferit se vor gramadi si vor plinge ca au fost amagiti si neliati in seama …

 48. da si cei imuni la drogari politice dupa logica ar boicota alegerile insa cind vezi ca un drogat iti alege viitorul vrei sai opresti si sa iarati realitatea sa se mai spele pe fata si sa vada ca nu mai are singe sanatos in vine !

 49. Pentru criticii din ambele tabere: situatia in plan social, economic si chiar moral, nu difera de cea dinainte de 2009. Iar acest lucru demonstreaza ca noua guvernare ori n-a putut, ori n-a vrut sa se straduie mai mult pentru a face schimbarile necesare. Cat il priveste pe Donica, intarzie prea mult cu prezentarea probelor, altfel risca sa devina Mocanu II, or astfel ar fi corect sa procedeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *