Loading Facebook Comments ...

12 Comments

Add a Comment
 1. toma proeuropeanu

  vrem primari roman:)

 2. BRAVO VITALIA ! BRAVO PNL ! ASTIA DA CA SUNT IN FORMA !
  ESTE DE ALES INTRE SISTEMUL POST-SOVIETIC CORUPT SI ROMANO-EUROPEAN NECORUPT !

 3. Patriciu(A.Marin)

  Oare cît vom alege răul cel mai puţin periculos?
  „A venit timpul” zic democraţii şi nu ne propun nimic mai bun decît comuniştii,aceleaşi variante ale populismului eftin,adică cu nimic nu se deosebesc mesajele lor ca formă, esenţă,doar puţin diferă conţinutul.
  Ce ne propune d-na Vitalia e o nouă viziune ca esenţă şi ca formă de a aborda problemele cetăţeanului,cu adevărat europeană.
  A venit timpul să alegem,la părerea mea, şi pe cei mai buni din cei mai buni,adică pe acei ce văd lucrurile,au caracterul şi tăria de a schimba situaţia de la noi într-adevăr cum cer rigorile vieţii familiei Europene.
  Aşa ceva am văzut doar la d-na Vitalia Pavlicenco!

 4. Pt Patriciu

  Asa este, insa ma intreb citi oameni vor sa patrunda in esenta lucrurilor? Pentru ca aici era problema. Daca vrei, te apuci si rezolvi macar ceva, nu umbli cu populismul, asa cum s-a intimplat pina cum, sub democrati, ca si sub comunisti, deschizindu-le drumul acestora, fiind nevoiti, dupa aproape 20 de ani, sa alegem iarasi intre democrati, unii aratindu-se falsi, si comunisti, care sint mafioti capitalisti de factura sovietica.

 5. Mi se pare, sincer vorbind, cam populist, lipsit de substanta. Ca si la ceilalti. In Occident nu vedeti prostii din astea cu spoturi electorale la tv si radio. De unde s-a luat prostia asta la noi? O fi tot o mostenire sovietica?

 6. Berenice,

  1. spune si noua unde in „occident” Nu se fac spoturi electorale la radio si TV?
  2. In URSS nu se facea spot electoral. Nu era nicio necesitate. Propaganda facea parte din viata cotidiana.

  Vezi cum ai inversat lucrurile?
  Demonstrezi reavointa si te ocupi cu dezinmformare.

  In final, un spot electoral la TV de 30 sec or 1 min nu este populism. Este un mijloc de a transmite un mesaj alegatorilor.
  Face parte din campania electorala democratica.

  Eu am alte obiectii la spotul PNL.
  1. Nu este bine de uzat imaginea copiilor in campanii de publicitate in special a celor politice. Categoric nu as recomanda.
  Vad ca pe malul Bacului acest lucru este ceva normal. Ex: Serafica fara frica cu AMN pe care nu l-au ajutat nici copii.
  2. Nu este niciun mesaj in acest spot doar un indemn de a vota.
  Dar de ce? Care este motivul sa votez PNL? Autorii filmului nu ne spun.

 7. Patriciu(A.Marin)

  pentru luca:
  Motivele să le asculţi la emisiunile unde vor participa candidaţii pe listele PNL sau să citeşti mai atent programul PNL-ului,să-l compari cu celelalte programe,să urmăreşti mai atent comportamentul oamenilor ce activează în PNL,şi dacă într-adevăr eşti sincer bineintenţionat în dorinţa de a vedea cu adevărat schimbări în viaţa societăţii noastre odată cu venirea la putere a partidelor ce nu se mai consideră comunişti,vei găsi şi singur destule motive de a vota pentru a accederea în consiliile localităţilor a candidaţilor PNL-ului.

 8. Patriciu(A.Marin)

  A apărut pe Unimedia blogul tov. Darie.Am trimis şi eu o replică pentru domnia sa,deoarece întîrzie să apară,sunt nevoit să o public şi aici. Iat-o:
  O dovadă că acest Darie trişează e faptul că o face înainte de alegeri. Dacă era băiat cinstit,nu trîmbiţa „ilegalităţile” din PL la conferinţe de presă acum,ci venea în PNL de unde se străduia să ajute corectarea ilegalităţilor din PL din interiorul forţelor anticomuniste,pentru a nu turna moară la apa comuniştilor antinaţionali-proimperialişti ruseşti.Aşa au procedat oamenii care într-adevăr îi doare situaţia în care se află majoritatea basarabenilor,indiferent de etnie, cînd sau convins că partidele din care faceau parte,deşi se declarau anticomuniste,comiteau ilegalităţi ce în ultimă instanţă erau folosite de comunişti pentru a ne supune iarăşi Imperiului Rus.

 9. Patriciu(A.Marin)

  I-am dat o întrebare d-lui Roman Mihăeş în articolul d-lui despre partidul „Alba ca zăpada”.
  Consider că merită să fiţi la curent şi d-ră şi să urmărim ce ne v-a răspunde d-l MIhăeş.Iat-o
  D-le Mihăeş:
  Rog să enumeraţi aici motivele din care aceşti oameni pentru care nu se prea motive de a nu fi respectaţi, ce au de gînd să formeze acest nou partid, nu ar adera cu toţii la PNL?
  D-na Vitalia nu odată a spus că e gata să predea conducerea cuiva ce ar promova reformele democratice şi cauza naţională mai bine ca D-ei.
  De ce trebuie de reinventat bicicleta,nu mai bine de întărit bicicliştii?

 10. Patriciu(A.Marin)

  Rectificare:

  I-am dat o întrebare d-lui Roman Mihăeş în articolul d-lui despre partidul “Alba ca zăpada”.
  Consider că merită să fiţi la curent şi d-ră şi să urmărim ce ne v-a răspunde d-l MIhăeş.Iat-o
  D-le Mihăeş:
  Rog să enumeraţi aici motivele din care aceşti oameni pentru care nu se prea văd motive de a nu fi respectaţi, ce au de gînd să formeze acest nou partid, nu ar adera cu toţii la PNL?
  D-na Vitalia nu odată a spus că e gata să predea conducerea cuiva ce ar promova reformele democratice şi cauza naţională mai bine ca D-ei.
  De ce trebuie de reinventat bicicleta,nu mai bine de întărit bicicliştii?

 11. p-tru Patriciu

  m-am referit exclusiv la spotul de 30 sec. Atat. Si nu la program.
  Va rog sa cititi atent mesajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *