Sageata PNL-ista este indragita si la Leova

PNL-istii din Leova s-au convocat duminica intr-o frumoasa si consistenta conferinta, organizata de oameni cu bun-simt, care au creat structure locale in multe sate, inclusiv cu populatie alogena. Acest exemplu de munca asidua din partea conducerii filialei teritoriale a PNL demonstreaza ca exista peste tot oameni cumsecade, curajosi, care nu alearga dupa posturi si profituri, ci care se intrunesc intr-o familie politica pentru a apara si promova niste idealuri.

Mai multi fondatori ai miscarii ce a sprijinit restructurarea la inceputul dezghetului postsovietic si-au exprimat dezamagirea in legatura cu faptul ca valorile sacre nationale si obiectivul apropierii de Romania nu se mai regasesc pe agenda formatiunilor votate ca democratice si nationale. Pe acesti membri ai PNL si pe adeptii lor nu-i sperie mesajul de reintregire a neamului romanesc.

Conducerea Filialei din Leova a PNL ofera, dezinteresat, membrilor PNL din Leova asistenta juridica, precum si asistenta in pregatirea actelor pentru redobindirea cetateniei romane,  pe care si-o doresc tot mai muli romani din Republica Moldova, lipsiti abuziv de ea in regimul comunist de factura sovietica.

In structrura de conducere a PNL-Leova au fost alesi adevarati luptatori pentru o administratie publica centrala si locala formata din oameni corecti, cumsecade, de bun-simt, care vor sa devina alesi ai poporului pentru a imbunatati viata comunitatilor, nu pentru a se capatui cu averi din bunul obstesc, asa cum s-a intimplat in perioada comunista si cum are loc in prezent.

Conducerea PNL de la Chisinau le-a explicat oamenilor ca cel de-al doilea stat romanesc nu are nici o sansa de supravietuire decit daca politicienii si cei pe care ii protejeaza vor inceta sa fure de zor statul, daca vor demara reformele si vor pune legea in capul mesei.


Organizatia teritoriala PNL de la Leova se pregateste intens de alegerile locale si ii dorim succes.

SP al PNL

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

Add a Comment
 1. Of, numai 30 de oamnei din Liova, i to cei cu vîrstă a treia.

 2. CINE A RUPT IN DOUA MOLDOVA IN 1812 ?

  http://www.timpul.md/articol/cine-a-rupt-in-doua-moldova-in-1812-22603.html#comenteaza

  Duminică, 17 aprilie 2011, a luat ființă Platforma civică ACȚIUNEA 2012. Potrivit organizatorilor, numele Platformei reflectă dorința organizațiilor componente de a sensibiliza opinia publică asupra unui important eveniment istoric – împlinirea, pe 16 mai 2012, a 200 de ani de când Principatul Moldovei a fost rupt în două iar partea lui de Răsărit a fost anexată Imperiului Rus.

  Platforma este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat. Aceasta este prima inițiativă care angrenează organizații de pe ambele maluri ale Prutului într-un efort la nivel național. Pe parcursul anilor 2011 și 2012, Platforma Civică Acțiunea 2012 va desfășura campanii și manifestări publice de informare și sensibilizare a întregii populații din cele doua state românești cu obiectivul de a conștientiza necesitatea realizării unității naționale. Campaniile se vor desfășura în majoritatea orașelor din cele două state si vor prelua exemplul de buna practică europeană a reunirii celor doua state germane.
  Tot pe 17 aprilie s-a lansat și pagina de web al Platformei: http://www.actiunea2012.ro, unde vizitatorii vor putea găsi materiale legate de activitățile organizate de Acţiunea 2012. Organizațiile componente ale Platformei civice ACȚIUNEA 2012:

  Asociația Onoare și Patrie
  Asociația Studenților Basarabeni Craiova
  ATRAG (Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor) Iași
  Asociația 21 Decembrie 1989
  Cercul elevilor basarabeni din Bacău (G.I.)
  Consiliul Mondial Român
  Consiliul Român American
  Deșteptarea (G.I.)
  Dorobanții (G.I.)
  Fapta Nu Vorba (G.I.)
  Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş
  Fundația Grigore Vieru
  Fundația Națională pentru Românii de Pretututindeni
  Grupul de Inițiativă al Românilor Basarabeni Suceava
  Honor et Patria (G.I.)
  Institutul Frații Golescu pentru relații cu românii din străinătate
  Liga Studenților Basarabeni din București
  Liga Studenților Basarabeni din Ploiești
  Spirit Românesc (G.I.)

  Lista va rămâne deschisă și altor organizații dornice să participe la activitățile pe care Platforma le va organiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *