PNL s-a inscris in cursa electorala

Astazi PNL s-a inscris in cursa electorala. Au avut loc sedintele Consiliului de Coordonare a OM Chisinau si sedinta Biroului Permanent Central, la care au fost aprobate candidatura pentru functia de Primar general si lista de candidati pentru functia de consilier municipali. La functia de Primar General al Municipiului Chisinau candideaza Vitalia Pavlicenco, presedintele PNL, care e si prima pe lista de candidati pentru consilieri municipali.

Sloganul PNL este „Voteaza PNL! Voteaza bunul-simt!”

„Voteaza PNL! Voteaza cu bun-simt!”

 

Locurile trase la sorti sint 8 pentru primar si 5 pentru lista de consilieri. Este o practica proasta, in opinia noastra, cu aceasta debandada a cifrelor. Vom reveni cu alte informatii. VP

 

Loading Facebook Comments ...

24 Comments

Add a Comment
  1. toma proeuropeanu

    succese , o sa rupeti citeva voturi de la liberali 🙁

  2. Pt toma proeuropeanu

    Nu rupem de la nimeni, le luam pe ale noastre. Fiecare partid isi face votantii fideli, care voteaza cu partidul mereu. Asta am inceput sa facem noi pe 28 noiembrie 2010 si asta vom face in continuare. Nimeni nu are voturi lasate mostenire de la mama si mamuca. Sa lupte fiecare pt voturi din bazinul electoral. Sa fie fiecare convingator.

  3. PNL FORTZA! Noi votam PNL!

  4. Mare greseala, doamna. Noi, cei plecati peste hotarele micutei noastre terisoare ne doare si capul si inima cand vedem aceste faradelegi si multitudini de partide care distrug tara. De ce nu va puteti intelege, domna? Nu va este clar ca nu puteti toti sa fiti primari, deputati si ministri? Va inghesuiti toti ca porcii la treuca sa va luati fiecare cate 0,5 procente, dar nu va lasati. Dumneata esti doamna, ai si o anumita varsta, nu se poate chiar sa fiti mai cooperanta, mai cedatoare, sa jucati rolul de punte intre acei candidati care chiar au sanse? Imi este rusine si sila.

  5. Pt Berenice

    Ce intelegi in politica? Nimic. Nu partidele extraparlamentare distrug tara, ci hotii din partidele parlamentare. Ati votat 14 ani agrarieni si comunisti si imi veniti mie cu reprosuri. Stati acolo unde v-au alungat comunistii si mai invatati ceva din strainatate, ca aici ati ditrus o gramada de oameni votind in R.Moldova Stinga.

  6. Sinteti prea aroganta! De unde stiti cu cine a votat persoana data. Si la urma urmei, nu a plecat de bine peste hotare. Rinza extraparlamentarilor e mai mare ca a celor parlamentari.

  7. toma proeuropeanu

    „Nu rupem de la nimeni, le luam pe ale noastre.” – asa ati spus si la alegerile pentru parlament ! iar rezultatul ………..

  8. p-tru Andrei SV:

    Cine este arogant? V. Pavlicenco or D-voastra care il faceti pe avocatul anonim a unui alt anonim „Berenice”
    Doar pentru faptul ca acest contribuitor din externe la bujatul RM vorbeste de sexul si varsta Doamnei Pavlicenco „Dumneata esti doamna, ai si o anumita varsta”, este un macho ordinar moldovan, un badaran nesimtit
    Pentru acest – „informat politic” – de peste hotare -„porcii la treuca” – sunt si acei membri onesti care nu au sustinerea mogulilor care au niste idealuri si vor sa schimbe ceva pe acest pamant?
    Nu sunt „porci la treuca” cei pe care el i-a votat si continue sa-i voteze?
    Doar trei cuvinte inspirate de la Stepaniuk-Dodon – ” micutei noastre terisoare” – cat inseamna? Ce mai tarisoara? Auzi tu? Terisoara?
    Argumentati tovarase avocat anonim. Dupa doi ani de independenta „dezamagitii” moldoveni Nu au votat in masa kolhoznicii si bolsevicii??? Cu aceasta semnand-usi Postanovlenie de atodeportari in barbatii in Rusia la munci grele in constructie si femeile in Europa la ingrijirea (schimbatul scutecelor) pensionarilor socialisti-comunisti, admiratorilor statului URSS?
    Nici o sansa, Doamna Vitalia. Omul poate sa stea zeci de ani in strainatate, in tarile cu traditii democratice dar asa si nu va intelege pe ce lume se afla.
    Din simplul motiv ca este unul zombat pe veci, un homo sovieticus.

  9. BRAVO …Traiasca Romania Mare

  10. Pt toma proeuropeanu

    Si asa vom face mereu. Sint deciziile echipei, nu personale. Stiu, in capuri stricate nu incape, dar la noi e asa. Luati seama sa nu aveti infarct…

  11. „Ce intelegi in politica? Nimic.”
    „…imi veniti mie cu reprosuri…”
    „…mai invatati ceva din strainatate…”

    wikipedia: „[Pavlicenco Vitalia] deputat în Parlamentul Republicii Moldova, legislatura 1998–2001, din partea Partidului Forțelor Democratice”

    in 2001 pentru ca nu ati stiut cum sa comunicati intre voi, ati creat premisele pentru venirea comunistilor la putere

    apreciez valorile promovate (limba, neam), dar mai aveti de lucrat la modul in care le promovati, la sigur ca m-ati indepartat de a va vota

  12. S-a lansat platforma civica ACTIUNEA 2012 ce sustine unirea Republicii Moldova cu Romania

    Duminică, 17 aprilie 2011.

    Duminica, 17 aprilie 2011, a luat fiinta Platforma civica ACTIUNEA 2012. Platforma este o coalitie de organizatii non-guvernamentale si grupuri de initiativa care sustin unirea Republicii Moldova cu Romania si militeaza pentru realizarea obiectivului generatiilor trecute, prezente si viitoare de regasire a romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului in cadrul aceluiasi stat.

    Numele Platformei isi are originea in dorinta organizatiilor componente de a acorda prioritate actiunilor in fata vorbelor si in implinirea, pe 16 mai 2012, a 200 de ani de cand Principatul Moldovei a fost rupt in doua iar partea lui de Rasarit a fost anexata Imperiului Rus.

    Aceasta este prima initiativa care angreneaza organizatii de pe ambele maluri ale Prutului intr-un efort la nivel national. Pe parcursul anilor 2011 si 2012, Platforma Civica Actiunea 2012 va desfasura campanii si manifestari publice de informare si sensibilizare a intregii populatii din cele doua state romanesti cu obiectivul de a constientiza necesitatea realizarii unitatii nationale. Campaniile se vor desfasura in majoritatea oraselor din cele doua state si vor prelua exemplul de buna practica europeana a reunirii celor doua state germane.

    Tot pe 17 aprilie s-a lansat si pagina de web al Platformei: http://www.actiunea2012.ro, unde vizitatorii vor putea gasi materiale legate de activitatile organizate precum si oportunitati de promovare a ideii de reunire a Basarabiei cu Romania.

    http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-8510245-webrelease-lansat-platforma-civica-actiunea-2012-sustine-uunirea-republicii-moldova-romania.htm

  13. Pt opinie

    CITA DREPTATE A AVUT PNL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. Stimata doamna,
    nu am votat cu comunistii nici odata. Sa stiti asta!

    Pt Luca,
    faceam trimite la varsta doamnei Pavlicenco nu ca sa o supar. Dumneaei stie si fara mine cati ani are. Varsta presupune si intelegenta si experienta. Iar legat de mine, dragute, nu pot fi macho chiar daca as vrea. Si vreau sa-ti mai spun, ca nu am ramas in Franta de fericire. Acei politicieni care fac numai prostii ne-au impins sa luam drumurile streinatatii. Mi-as fi dorit si eu ca la anii care-i am sa fi avut o familie, o casa, un servici. Sunt o fire talentata si apreciata acolo unde muncesc. Fac cateva ture de noapte la spital ca sa pot trimite ceva si acasa si sa pot plati un credit pentru un studio. Muncesc singura. Nu ma biziu pe ajutorul guvernantilor. Stiu ca nu-s buni de nimic.

  15. P-tru Berenice

    Este si mai trist ca asa ceva a scris o doamna.
    Din pacate femeile din RM nu sustin femeia in politica, fiind contaminate de acest fenomen de macho: ” Muierea n-are si cata in politica, trebi sa stea la bucatarie”.
    Asa ca notiunea de macho poate fi aplicata si sexului feminin. Este o mentalitate.
    Felicitari ca adunati bani p-tru un business cu perspectiva de a reveni acasa.
    Ma intreb doar de ce V.Pavlicenco este un obstacol la realizarea acestui vis?

  16. Sa fie intr-un ceas bun , doamna Pavlicenco !! Doamne ajuta> Cine va intelege curajul si inima romaneasca va va urma. Am mai spus si spun , cu voce tare sa se auda din Nordul Basarabiei pana in Sud!! Programul politic al PNL este cel mai bine articulat, structurat si clar proromanesc din toate programele proromanesti ale altor partide . Direct, pe fata si fara meandre politicianiste!! CUI E FRICA DE ROMANI ? La aceasta intrebare se va raspunde votand PNL(Basarabia)
    Pentru toti romanii exista o singura patrie – ROMANIA!!!! Cui ii este frica de patria lui?
    Exista oameni care nu pot sa-si arate valoarea , decat in lupta si in intransigenta. Cred, cu tarie cred, ca sunt si cei mai valorosi !!!

  17. Pt vasile

    Sint presedinte de partid din 12 decembrie 2006. Nu am dictat politica in R.Moldova. Si am luat-o din 2001 de la zero, ca membru de rind al PNL, pina am venit, prin fuzionari de partide, in Parlamentul dominat de comunisti, in 2005, cind nu l-am votat ca Filat, Serebrian, Diacov, Lupu, Rosca pe comunisti si am fost cea mai activa anticomunista. Neavind pirghii, am discutat un an la Politehnoica unificarea fortelor democratice – nu a dorit Snegur, Matei si altii.

    Legea privind votarea presedintelui in Parlament nu am votat-o. Ce altceva nu am mai facut sau am facut care sa vina comunistii la putere?

    Si un raspuns dat altuia, dar meritind sa fie pus si aici.
    „p-tru Andrei SV:

    Cine este arogant? V. Pavlicenco or D-voastra care il faceti pe avocatul anonim a unui alt anonim “Berenice”
    Doar pentru faptul ca acest contribuitor din externe la bujatul RM vorbeste de sexul si varsta Doamnei Pavlicenco “Dumneata esti doamna, ai si o anumita varsta”, este un macho ordinar moldovan, un badaran nesimtit
    Pentru acest – “informat politic” – de peste hotare -”porcii la treuca” – sunt si acei membri onesti care nu au sustinerea mogulilor care au niste idealuri si vor sa schimbe ceva pe acest pamant?
    Nu sunt “porci la treuca” cei pe care el i-a votat si continue sa-i voteze?
    Doar trei cuvinte inspirate de la Stepaniuk-Dodon – ” micutei noastre terisoare” – cat inseamna? Ce mai tarisoara? Auzi tu? Terisoara?
    Argumentati tovarase avocat anonim. Dupa doi ani de independenta “dezamagitii” moldoveni Nu au votat in masa kolhoznicii si bolsevicii??? Cu aceasta semnand-usi Postanovlenie de atodeportari in barbatii in Rusia la munci grele in constructie si femeile in Europa la ingrijirea (schimbatul scutecelor) pensionarilor socialisti-comunisti, admiratorilor statului URSS?
    Nici o sansa, Doamna Vitalia. Omul poate sa stea zeci de ani in strainatate, in tarile cu traditii democratice dar asa si nu va intelege pe ce lume se afla.
    Din simplul motiv ca este unul zombat pe veci, un homo sovieticus.”

  18. Succese PNL! Ne-am saturat de Chirtoaca, comunisti, si banditii de la PLDM! Ultima vreme prea des il aud pe Chirtoaca vorbind in limba rusa la TV, un prefacut nu alta mi-e sila! Traiasca PNL, Traiasca Romania MARE!

  19. Succes!!! Avem nevoie de asemenea
    PATRIOTI!

  20. Succese D-na Pavlicenco.
    Pentru toma proeuropeanu; poporul sa saturat de ;nacialnici;si ei nu au primit posturi de conducere prin mostenire.Cu asa mentalitet o sa mentinem timp indelungat vorba de badjocura a ;nacialnicilor;rusi:Daca esti tractorist inseamna ca esti moldovan ,daca esti moldovan inseamna ca esti tractorist.
    DESTEAPTA-TE ROMÂNE!

  21. toma proeuropeanu

    FSB rules 🙁

  22. PNL VA FI MARE SURPRIZA, LA ALEGERILE DIN 5 IUNIE ,VA VENII SI TIMPUL PNL,, “Voteaza PNL! Voteaza bunul-simt!” “Voteaza PNL! Voteaza cu bun-simt!”

  23. Buna,dar unde este dnul Mihai Severovan, mi se pare o candidatura Mai buna decit dstra, sa nu va fie cu suparare…

  24. Pt Andrei

    Nici o suparare. la fel cum nici o suparare nu poate fi daca va spun ca PNL nu-i vede pe consilierii municipali ca pe lucratori ai directiilor din primarie si din serviciile ce tin de primarie. PNl ii vede pe consilieri ca generatori de politici si strategii. In general, in CMC e unul politic, nu administrativ. Severovan se mai gindeste, are probleme personale. Pentru el e rezervat locul doi, daca se decide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *