PNL e alaturi de Tudor

Sloganul partidului pe care il conduc este, intre campanii, „PNL este alaturi de tine!”

Tudor Cirlan, locuitor al satului Rusestii Noi, Ialoveni, despre care am mai scris pe blog – http://www.pavlicenco.md/2011/01/21/ajuta-l-pe-tudor -, in legatura cu soarta lui fiind difuzate si reportaje in presa, el cunoscind tragedia unui accident – un artist de circ traumatizat, acum tintuit in caruciorul cu rotile, – a obtinut acceptul unui grup de prieteni-artisti cu inima mare sa ofere un concert de caritate la casa de cultura din satul Bardar, raionul Ialoveni. Colecta va fi folosita pentru o viitoare operatie peste hotare. Cazul lui Tudor este unul elocvent si un indemn pentru cei mai tristi ca noi, care pot gasi oportunitati de a fi ajutati. Artistii veniti sa ii dea o mina de sprijin lui Tudor, au avut cintece ce au inviorat sala, putin rece, plina de copii dragalasi si de locuitori ai comunelor din Ialoveni si din alte parti. Artistii i-au promis sa fie alaturi de el si pe viitor. Printre acestia a fost si cintareata Victoria Lungu, dintr-un sat cu mine, Grinauti-Riscani.

L-am cunoscut pe Tudor prin Facebook. Si i-am promis sa il ajutam. Impreuna cu o echipa PNL din Ialoveni si cu un grup de tineri PNL din Chisinau, pentru care cazul de azi si al lui Tudor sint o lectie de viata, am fost prezenti la concert, am cumparat 15 bilete si i-am facut o donatie financiara atit lui Tudor, cit si unui alt tinar cu disabilitati, din s.Bardar, pe nume Veaceslav. Anterior, am vorbit cu presedintele raionului Ialoveni, Mihai Silistraru, sa vada cu ce poate fi ajutat artistul cazut la nevoie.

O prietena a PNL s-a angajat sa caute si alte posibilitati de sprijin pentru Tudor, prin intermediul unor structuri internationale.

Dupa concert, am fost sa vedem si drumul rau, de la sosea pina la curtea lui Tudor Cirlan, problema, legat de care, m-a si abordat Tudor pe Facebook. Ar fi bine sa se gaseasca o firma de constructie, care sa faca acea portiune de drum…

PNL a fost si ramine alaturi de Tudor.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
 1. doamna Pavlicenco,publicaţi un număr de cont,de preferinţă la BCR Chişinău,deschis pentru Tudor.

 2. mai vreau să mă implic,după puterile mele,în organizarea vacanţei pentru doi copii din RM ,din familii sărace,în Bucovina,zona Gura Humorului.Ajutorul d-voastră este să-mi recomandaţi elevii respectivi şi datele de contact necesare.Perioada sejurului este în luna august circa 10zile.Vă mulţumesc anticipat.

 3. Pt mircea.ro

  Va multumesc mult pentru sugestie. Vom discuta in partid si vom propune copiii. Imi trec aceasta postare si adresa de e-mail in agenda.

 4. Pt mircea.ro

  Am sa ii comunic lui Tudor acest lucru. Mersi. Tinem legatura.

 5. Ma bucur dna Pavlicenco, ca faceti si lucruri bune ,ca mai aveti si pacate pe umerii dumneavoastra,invinuindu-ma ca am eu legatura stransa cu securitatea,cred ca va amintiti, nu e cazul sa intram in amanunte, dar daca doriti sunt gata sa ne confruntam la acest capitol.Dna Pavlicenco,sunt sigura ,ca stiti despre care Ana, e vorba.Succese mari la alegerile din 5iunie.

 6. Un gest bun. Sunt oameni, care necesită ajutor, dincolo de atitudini sau viziuni politice.

  Vă urez succes.

 7. Pt Ana

  Pot intui numai dupa adresa de e-mail. Dar resping acuzatiile. Pot fi gasita la 069111682, pe Calea Iesilor nr.6, etaj.4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *