Echipa PNL de la Cantemir intra hotarit in alegeri locale

Simbata a avut loc la Cantemir conferinta teritoriala a Filialei PNL. Echipa mai veche s-a completat masiv cu noi membri, efort depus in special de Vasile Lupascu si Mihai Creanga. Discutiile s-au axat pe istoria PNL, pe momentul politic si pe sarcinile PNL in perioada apropiata si mai indepartata. In legatura cu viitoarele alegeri locale, delegatii la conferinta s-au aratat hotariti sa intre in lupta politica, fara a se lasa intimidati de comportamentul partidelor parlamentare arogante, care vehiculeaza constant ca trebuie oamenii activi sa candideze numai pe listele partidelor cu acces la Bugetul public, operand cu aceleasi instrumente ca si comunistii.

Bucura foarte mult faptul ca printre cei alesi delegati la conferinta teritoriala sint si tineri, ca si doamne, care manifesta interes atit pentru un partid curat, necorupt, nemafiotizat, avind o idee si un obiectiv clare – de reintregire a neamului romanesc si de integrare accelerata a celui de-al doilea stat romanesc in NATO si UE, prin regasirea celor doua state in unul singur, unitar, romanesc.

In campania alegerilor locale, pentru care PNL a si pregatit platforma-cadru, se va merge cu mesajul promovarii unor candidati pentru alesi locali buni profesionisti, cu bun simt si curati, care nu au fost la guvernare si nu accepta deturnarea bunurilor publice, proces ce se constata constant in R.Moldova. Filiala teritoriala Cantemir a identificat si candidati pentru functia de primar, pregateste listele pentru Consiliile raionale, orasenesti si locale, membrii activi si candidatii avind sarcina sa propuna solutii pentru principalele probleme identificate ale localitatilor.

Conducerea aleasa a Filialei teritoriale Cantemir are proiecte elaborate pentru atragerea de fonduri europene, ce ar putea oferi un mare numar de locuri de munca si ar dinamiza viata economica a unitatii administrative.

SP al PNL

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
 1. MESAJUL
  RE-UNIRII cu PATRIA MAMA ROMANIA – A INTRAT IN ACTIUNE !

  DRUM BUN SI MULT CURAJ !

 2. Noi vom susine in alegerile locale echipa PNL

 3. ptu Iurie

  Ai dreptate ! Daca stai si te uiti in jur….toti s-au compromis ca si politicieni, ca si echipe.
  Toti ca unul! Numai interesele liderilor de partid si ale celor apropiati lor/rude, prieteni, cumetri/ au fost bagati peste tot ca sa fie fideli sefilor si sa nu cricneasca. Asa politica construiesc cei din AIE1,2. Se cearta ca Babele, se „chidanesc” unii pe altii. Comunistii arata cu degetul la ei si conving lumea ca ei nu fac nici trei parale.
  Toata murdaria a iesit la suprafata si „betonul” miroase a scrum.

  La noi in raion majoritatea din partidele AIE nu sunt de acord cu Urecheanu, care a dus partidul unde a vrut, poate pentru careva interese personale si de grup, cu Untila, care a lichidat practic MAE, cu Filat, care s-a impinzit in partid cu bolsevici si compromisi ani la rind.

  Cred ca PNL a ramas unica sansa sa votam pentru Demnitate si contra mafiei si coruptiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *