Tatiana Stepa: „Durerea femeiasca”


Felicitari tuturor bunicilor, mamelor, in general – tuturor doamnelor si domnisoarelor – cu prilejul deja incetatenit si la noi de a marca ziua femeii, dar si un indemn etern pentru barbati sa iasa din handicapul despre care cinta regretata Tatiana Stepa in acest clip…

In cazul meu, ca familie, nu sint victima acestui handicap, iar in plan politic – consider ca PNL a spart tiparele, avind o femeie presedinte…

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

11 Comments

Add a Comment
 1. Когда ездите в районы на встречи с избирателями (или однопартийцами) перед началом собрания, как визитную карточку, запускайте из You Tub: Tatiana Stepa – Imn pentru Basarabia. Этот гимн более убедителен, чем десятки политических речей. Попробуйте.

  P.S. “Durerea femeiasca” очень красивая вещь, но…женщины сами хотят быть жертвами. Женщина с чувством собственного человеческго достоинства не может стать жертвой мужчины, разве что жертвой неконтролируемой всепоглащающей любви к нему. Но это длится недолго.
  А в основном женщины должны быть снисходительны к мужчинам и помнить, что мужчина тоже человек:-)

 2. Tandru, pana la lacrimi. Mersi mult.

 3. Chiar daca avem riduri pe fata
  chiar daca boala incearca sa ne mistuie
  chiar daca puterile ne scad si nu le mai suntem dragi ca odinioara barbatilor,…noi suntem puternice,curajoase,descurcarete in orice situatii,suntem demne de toiagul credintei,avand alaturi icoana vietii noastre–copiii si nepotii-demne de a ni se spune ca suntem stalpul casei,nu doar a casei,dar si al neamului nostru!
  Felicitari PNL si in special doamnei Vitalia: curaj si perseverenta,sa va dea Domnul putere pentru toate.

 4. Cu ocazia zilei de 8 Martie,va doresc d-na V.Pavlicenco,ata d-voastra cat si colectivului de femei,din PNL, un sincer : La Multi Ani,si toata viata,numai primaveri in inimile d-voastra !

 5. „Cu ocazia zilei de 8 Martie,va doresc un sincer : La Multi Ani,si toata viata,numai primaveri in inimile d-voastra!” ( Ionescu Tudor ) – frumos spus si mai ales corect romaneste. De fapt, ma alatur si eu acestor urari. Si inca ceva: sunteti singura care precizati adevarata ratiune de a fi a zilei de 8 martie ca zi de lupta pentru drepturile femeii si nu ca sarbatoare comunista in care barbatii ofera femeilor cadouri inutile si de prost gust, facute formal si din obligatie si se imbata ca porcii. In rest intreg portalul gafaie sub povara calchierilor dupa limba rusa, de genul: „Va felicit cu 8 martie!”. Ori de cate ori aud un basarabean clamand sonor: „Va felicit cu ziua…” un cutit mi se rasuceste in inima. Cred ca mai bine m-ar injura de mama… desi asta este cumplit de grav si inacceptabil.

 6. Va felicit calduros cu 8 martie! Ca dorintele voastre nobile sa se realizeze. Cu mare respect pentru prima femee, care este sef de partid.

 7. XYZ : Multumesc pentru compliment,si corect ai spus ,sunt roman,de pe plaiurile Hunedoarei, poarta de S-E, a Ardealului .

 8. „Bravo” @europa. Tine-o tot asa… era sa spun si rima…

 9. Felicitari, dragi femei cu ziua lui Clara Thetchin! Sa fiti sanatoase si frumoase, iar daca aveti bani multi, ultima urare e f. realizabila. Azi va puteti schimba nasul, urechile, barbia, gura, scapa de riduri etc. Deci, sanatate, bani in punga si o viata lunga!
  Si cum spunea scriitorul rus Solouhin: ” Jali jenshcin kotorie dostigli bolishih visot v politike, biznese, nauke, znacit oni ne dodali liubvi svoum deteam, mujv. Znacit uh deti ne vspomneat scazku rasscazannuiu na noci, ne vspomneat vcusnii mamin porog. Boje, kak ih jali!!!!”
  Este parerea barbatilor despre femeile carora nu le ajunge un gender. Pazea dragele mele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *