Ajuta-l pe Tudor!


Am primit pe Facebook o invitatie de a fi prieten cu Tudor Cirlan.

Eu primesc foarte multe invitatii si fac multe invitatii. Am raspuns favorabil si am intrat in discutie.

Am aflat lucruri triste despre Tudor Cirlan, in virsta de 29 de ani, din Rusestii Noi, Ialoveni. Telefonul sau este 026841466 sau 069129109, poate fi gasit pe Skype, cu adresa tudor_801, fedea1981@mail.ru.

Repostez aici un filmulet de pe Jurnal TV, un reportaj, care ar fi bine sa ii sensibilizeze pe cei ce il pot ajuta. Sunt acum provizoriu in Germania. Am aflat din discutia cu el ca a fost ajutat de o doamna cu inima mare din Olanda, care i-a facut cadou un calulator si i-a achitat Internetul pentru jumatate de an. Cind voi reveni la Chisinau, voi incerca sa il ajut si eu.

Situatia in familia sa este extrem de grea. Are o mama bolnava, un frate in coma si o matusa paralizata. Nu are tata de 17 ani. A intrat cu mine in discutie sa il sfatuiesc si cum ar putea sa ii roage pe cei din Ialoveni sa ii faca drumul, care nu e departe de traseul principal. I-am povestit cum stau treburile cu constructia drumurilor in R.Moldova. El, fiind in carucior, fiind cum este el si in situatia sa, se gaseste intr-o stare de toata mila. I-am spus ca, fara schimbari radicale, asemenea oameni, cu asemenea cazuri, nu vor putea fi ajutati de stat. Cine il poate ajuta?

P.S. Tudor a intrat acum in legatura cu mine prin Facebook si mi-a scris ca sunt la inmormintare. I-a murit fratele…

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
 1. D-na Pavlicenco, il stiu foarte bine pe Tudor, iertat sa fiu, dar este un om, care dupa ce a fost ajutat, a dat cu piciorul in acei care au facut-o. 100% stiu ce spun.

 2. Cum sa dea cu piciorul daca Dumnealui este handicapat?
  Si ce e cu aceste acuzatii gratuite urmate cu argumentul beton „100% stiu ce spun”?

 3. „P.S. Tudor a intrat acum in legatura cu mine prin Facebook si mi-a scris ca sunt la inmormintare. I-a murit fratele…”

  Tudor a intrat pe facebook de la mormantare ? Si Dvs sunteti sau el e ?

 4. prieteni ce cu diskutiile acestea in dodi sa stiti ca dumnezeu e mare si el le vede si le stie pe toate..pina a acuza pe cineva trebue sa fii sigur,nu de alta dar va faceti pakate in plus.eu la nimenini nu am virit mina in buzunari,cei care vor dori sa ma ajute o vor face fara sa vada comentarile dumneavoastra.stiu ce spun

 5. Pt tudor

  Tudor, nu te intrista, asa sunt oamenii rai din spatiul virtual. Insa in pusculita universala a binelui, nu ei contribuie cu rautatea, ci cei care pun lucruri bune, d eunde iau sau se ia si pentru hulitori, cind nimeresc la greutate si la cumpana. Fii tare si vei fi ajutat. Sa imi spui daca cineva a reactionat, daca te-a contactat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *