Loading Facebook Comments ...

116 Comments

Add a Comment
 1. spot care misca ceva din interior! foarte reusit daca reusiti si sal promovati la o televiziune alta fa fi un mesaj pentru publicul care inca nu sa slavizat sau moldovenizat

 2. dusnmanul nr1 al PCRM :))

 3. Cel mai reusit spot din aceasta campanie electorala!

  Sper sa ajunga in casele fiecarui cetatean!

  Votam 1 in buletinul de vot!!! VOTAM PNL!!!!

 4. dusmanul nr1 al PCRM !! veti vedea ca mai tirziu se vor ivi si altii care ii vor face pe cei de la PNL dusmani daca vor ajunge inafara guvernarii ! cineva lupta se zbate se avinta in campanie electorala doar pentru loc la treuca cu bani si putere de stat moldovenesc independent!!

 5. Молодцы! Самый удачный ролик в этой избирательной кампании.

 6. Super clipul. Nu stiu cum veti reusi sa-l promovati. Va urez succes.

 7. totul e bine, numai unirea cu Romania… nu stiu daca e bine.

 8. Doamna Vitalina Pavlicenco inceteaza in acest moment cu mesaje de genul unirii RM cu Romania cit nu e tirziu,societatea noastra e primitiva si comunisti speculeaza cu aceste mesaje.De exemplu comunistii din sat de la mine au speriat lumea ca daca iesiti la referendum liberali va va uni cu Romania.Dovediti ca sunte-ti o femeie matura si inteleapta si incetati cu mesajul acesta de unire,fiindca da-ti apa la moara comunistilor.Veniti in teritoriu sa vedeti situatia reala,societatea compara pnl cu pdlm,pl,amn,pd ca fiind liberali nu deosebesc diferenta intre partide nominalizate pentru ei toti sint liberali .Daca doriti bine intradevar acestui pamant incetati cu aceste mesaje de unire,altfel revin comunisti si sa terminat cu romanismul in Basarabia pe cel putin 20 de ani pina se va naste o noua generatie sa se mai revolte ca noi la 7 aprilie.Analizati bine ce v-am zis.

 9. Pt Andrei

  Am explicat destul totul pe acest blog si pe site-ul http://www.pnl.md. Si inca ceva – nu „incetez” nimic, pentru ca nu e pozoitia mea, ci a PNL. Daca la alte partide e ce vrea liderul, la noi e altfel – liderul face ce decide echipa.

 10. Pentru ANDREI,

  Mesagele PNL-ului sunt facute pentru oameni rationali si inteligenti.

  Imbecilii fug de UNIRE si de UE si, datorita propagandei EXTREMEI STANGI a lui VORONIN, cad in bratele KOKO-munismului. FIecare cu destinul sau.

  NU DOAMNA PAVLICENCU si nici PNL-ul sunt aceea care fabrica prosti in BASARABIA.

  Nu inseamana ca daca PNL-ul inceteaza sa vorbeasca de UNIRE prostii vor veni in PNL, ei vor pleca TOT spre LENIn, BERIA, VORONOFF, DODONOFF, si altii de aceeasi TEAPA.

  Mesajul UNIRI trebue mentinut cat mai sus si cat mai puternic. UNDE sunt tinerii din 7 APRILIE ???????????

 11. roman din bucuresti

  Era nevoie in rm de un partid care sa spuna cuvantul ,,unire” fara perdea.Mi se pare normal ca intr-o democratie sa spuna fiecare ce gandeste, despre unire ar trebui sa se vorbeasca oriunde fara perdea, nu cum vorbeste fata mare despre sex.

 12. Da doamne mintea moldoveanului cea de pe urma.

 13. Bun mesaj.
  Dar societatea noastră vre-a voroninism pe de o parte şi moldovenism pe de altă parte.

  D-nă Pavlicenco,

  Cu Crin Antonescu nu o să izbutiţi nimic.Sunt român şi liberal,dar ţin la Băsescu,care este de partea noastră,pe când Crin este rece faţă de „moldoveni” ca mortul în popuşoi…

 14. Pt TareCaGranitul

  Noi nu mergem nicaieri cu Crin Antonescu. El ne sprijina si ii sintem recunoscatori. Mai departe vom vedea cum vom aranja cooperarea. L-am sprijinit in alegerile prezidentiale si nu consideram ca Basescu e mai bun decit Antonescu. Chiar deloc. In timp ce Antonescu este de perspectiva.

 15. D-na Pavlicenco, nu inteleg ce se petrece, dar am constatat ca in primele 15 – 25 minute de la lansarea spotului electoral au aparut circa 100 de afisari si …aceste 10 comentarii. Nu cumva Unimedia a blocat mesajele vizitatorilor ?

  Spotul este SU-PER ! Te face sa-l privesti in continuare si te prind fiorii de mesajul transmis. Super, este cel mai bun spot electoral din toate pe cre le-am vazut pina acum.

 16. Pentru d-na Pavlicenco, astept raspuns>este un spot pe nota 8. este bine dar se putea si mai bine, asta e parerea mea, …….. muzica de pe fundal trebuia sa fie una mai nationala, mai reusita, mai cunoscuta sau cu niste note mai ridicate. succese, lucrati mai intensiv si aratati-va mai des ca am uitat deja de voi.P.S. vreau sa adaug ca desi multi dintre noi suntem votantii a altor partide noi speram si dorim sa vedem pe PNL in Parlament, nu voi vota PNL doar fiindca nu sunt sigur inca in PNL si nu as dori ca votul sa se risipeasca, insa potential pentru viitoarele alegeri deja voi sti mai bine PNL-ul. succese si inca odata va spun Accentuati-va!

 17. Ролик ни чего умного я там не увидел. Я не пророк но вы получие 0.5% ни более того. Я против ПКРМ, но и против объединения. С уважением Молдаван Гугуцэ.

 18. ma gindesc ore nu cumva sinte-ti un plan de a Kremlinului ca si Sergiu Mocanu,pentru a distruge AIE ca si asa e cam destul de slab.Pazea revin comunistii………

 19. ma gindesc oare nu cumva sinte-ti un plan de a Kremlinului ca si Sergiu Mocanu,pentru a distruge AIE ca si asa e cam destul de slab.Pazea revin comunistii………

 20. Unii sunt speriati de mesajul pentru unire al PNL. Bine . Atunci sa discutam numai despre intrarea in UE . Fara intrarea in UE si in Romania ar fi fost dezastru . Politrucii comunisti revopsiti in democrati in toata structura statului s-au transformat intr-o haita de hoti ,fara rusine, fara frica, fara pedepse. Noroc cu controlul de la UE ,care a mai limitat dezastrul. Vreti sa fie bine ? Cat mai repede sa se intre in UE. Care-i cea mai scurta cale ? Romania. Restul sunt interese sau fixatii pe creier reusite de propaganda filorusa la oamenii neinformati

 21. Felicitari, spotul intradevar e reusit!

 22. andrei spune:
  31 October 2010, la 19:07

  Incearca sa gîndesti rational si vei gasi ratiunea.

  Este clar, electoratul „sufla” deja si la iaurt, dar acum, in cazul dat, nu este cazul, nu in cazul Pavlicenci & PNL.

 23. Andrei din Balti spune:
  31 October 2010, la 19:07

  „Pentru d-na Pavlicenco, astept raspuns>este un spot pe nota 8. ”

  Nota 8 este o nota foarte buna.
  Cum apreciati spotul PNL comparativ cu spoturile altor partide ?

 24. Pentru Andrei si Andrei din Balti:

  PNL este cel mai mare dusman al influientei ruse pe palma aceasta de pamint sfint care are menirea de a distruge valorile nationale romanesti si care ne vor robi si zona de influienta militare, ne vor oameni fara origini, fara etnie, fara limba si fara viitor european.

  In timpul guvernarii comuniste rusii bagau bani masiv in comunisti si mai putin in alte partide „democrate”, acum insa situatia e alta, rusii pentru asi mentineinfluienta aici baga bani nebuni in Lupu si Filat, mai putin in Urechean deoarece soarele lui apune si desigur in comunisti.

  Elimentar, uitative la campaniile acestor partide kiti bani ei keltuie, de unde ii i-au?? Din contrabanda, afaceri murdare si desiguri de la rusi. Filat se intrece cu Lupu cine sa ii danseze mai frumos in fata lui Putin si Medvedev.

  Din pacate adevarul intodeauna a fost ponegrit si inclusiv si oamenii care luptau pentru acest adevar.

  Ce tine de irosirea votului dupa parerea mea este o prostie, mai ales acum kind s-a modificat codul electoral si toate procentele de la partidele netrecatoare nu se impart proportional cum inainte, ci egal la toti care trec. Respectiv un partid care ar acumula 3.99% si nu trece comunistilor le-ar reveni jumatate de deputat in schimb partidelor democratice vrio 3 deputati.

  Eu sunt increzut ca PNL-ul daca trece va face alianta cu PL care sper ca vor obtine impreuna in jurul la 25 deputati, PNL vrio 4-5% si dupa redistribuire aproximativ – 9-10 deputati si PL cu vrio 9-10% aproximativ 15 deputati si atunci va fi o forta care va promova o alta politica in privinta valorilor nationale, limbii, situatiei economice, mafiei, politicei rusiei in aceasta tara si multe alte blestemuri pe care acum le avem.

  De aceea PNL-ul trebuie numaidekit sustinut, trebuie sa demostram ca in MD exista macar 5% de romani care se vor liberi si europeni. Daca PNL-ul nu va trece atunci Voronin, Lupu si alti distrugatori ai neamului nostru vor triumfa si nu vor ezita niciodata sa spuna ca in Moldova nu sunt romani.

  VA ROG PE TOTI OAMENII CARE VOR O ALTA ORIENTARE, SPRE ROMANA SI EUROPA SA SUSTINA PNL-ul, chiar daca ar vrea sa voteze o componenta a AIE, deoarece oricum ele vor trece.

 25. Aritmetica alegerilor:

  PCRM – 35%
  PLDM – 16-17%
  PD – 13%
  PL – 8-9-10%
  PNL – 4-5%

  In suma in jurul de 80% +- 3-5%.
  Respectiv 20-25% se vor distribui egal la toti si fiecarui ii va reveni 4-5 deputati plus la acei pe care i-au obtinut:
  PCRM – 40
  PLDM – 21-22
  PD – 17-18
  PL – 13-15
  PNL – 9-10

  In asa caz Chiar daca PD ar face alianta cu PCRM nu ar acumula 61 de voturi pentru presedinte si atunci putin probabil ca in genere vor face alianta. De la Filat ma astept la orice, dar chiar la o alianta deskisa cu PCRM nu cred ca va merge din motive de imagine personala. Cred ca iarasi va fi o alianta fara PCRM in care majoritari va fi PL-PNL care vor fi mai apropiati. Cred ca astfel lucrurile vor putea sa se inceapta intradevar sa se schimbe spre bine.

 26. Bogdan esti convins 100% ca asa procentaj va fi,eu locuiesc in teritoriu si vad ca comunistii is cu mult mai tari decit inainte de 29 iulie 2009

 27. Este un spot simplu si la obiect !
  Este chiar o reusita de regie !
  Bravo voua ! Este noutatea in politica de Chisinau !

 28. bogdan spune:
  31 October 2010, la 21:09

  „De la Filat ma astept la orice, dar chiar la o alianta deskisa cu PCRM nu cred ca va merge din motive de imagine personala. ”

  Aici nu sunt de acord cu DVS. Eu de la Filat ma pot astepta la orice….. Ce tine de imagine, nici nu merita sa mai discutam. S-a patat cumva Filat pe obraz dupa ce a votat un presedinte comunist, pe Boronin, la 4.04.2005 ?
  Si de ce credeti ca l-ar deranja de aceasta data imaginea ?
  Si Filat si Rosca moral se simt foarte bine, personal nu o duc prost. Pentru ei aceasta conteaza.
  Deacea nu bag mina in foc de niciunul, inafara de Ghimpu si Pavlicenco.

 29. Как бы вы не пыжились вы не проходные в парламент. Как не прискорбно, но ваша партия будет 5 – ая, но с конца. К солжалению, но это факт.

 30. Prognoza mea: PCRM 40-50%,PLDM 16-24%, PL 14,5-20% , PD 13-19, referitor la PNL pot spune ca este cel mai de neghicit partid care ar acumula 1,5-5,5 % , tot depinde de voi.succese . P.S. Nu sunt de acord cu prognoza precedenta. OFFF,am uitat de AMN care ar trece pragul cu siguranta si ar acumula 4,5-8 %. As mai vrea sa adaug ca daca PNL ar trece atunci va trece zmulgind electorat din PL ceea ce ar fi negativ.

 31. Pt Andrei din Balti

  Nimeni nu are electorat. Daca cineva il pierde dupa ce l-a avut, inseamna ca a clacat. Nici un partid nu a primit mostenire de la mama sau tata electorat. Fiecare se bate pt electorat si voturi. Intotdeauna se schimba lucrurile. daca nu se schimba, trebuiau pina azi votati agrarienii si comunistii, care deja erau, nu? Si-atunci – PLDM de la cine a luat voturi? PL, un partid de buzunar, fara staf, pina in 2007, de unde a luat voturi? Deci, incetati cu luatul voturilor unul de la altul. NIMENI nu are voturi. Toti lupta pentru voturi din bazinul electoratul.

 32. Andrei din Balti, cred ca PNL va zmulge nu doar din PL, ci din toate poate chiar si din PCRM, deoarece fiind PCRM mai multe ori la rind pe primul loc in liste ei umblau in continuu la mai multe alegeri si spuneau la toti sa voteze 1 in buletin. Si un numar de oameni de prin adincurile satelor unde nu au nici o sursa de informare poate, vor vota din greseala crezind ca sunt pcrm pe cifra 1.
  Desigur ca PNL va lua tot din partidele de „dreapta”, dar asta nu e rau, deoarece iarasi spun ca prin distribuire va lua procentaj si de la acelea de stinga, respectiv pe esicherul partidelor de drepta vor veni mai multe voturi.

 33. PL-unionisti fara unire.

 34. PLDM partdiul agarar numarul -2 din RM

 35. PLDM partidul agrar numarul 2 din RM

 36. PDM este PDM aici fara comentarii.

  asa este si cu AMN.

 37. roman din bucuresti

  PCRM TREBUIA SA FIE DESFIINTAT LA ORA ASTA.CE A ASTEPTAT ALIANTA UN AN SI JUMATATE?TREBUIA SCOS IN AFARA LEGII.IN SPECTRUL DE CENTRU STANGA TREBUIA SA RAMANA PD,POATE SI PLDM SI PARTIDUL LUI URECHEAN SI DE CENTRU DREAPTA PL SI MAI SPRE DREAPTA PNL.

 38. roman din bucuresti

  Da,dupa parerea mea PLDM si PD este ce ar fi trebuit sa fie un partid social democrat ceva gen PSD ROMANIA sau ce ar trebui sa fie un PCRM modernizat,reformat.

 39. PLDM si PL vor trece pragul cu siguranta.

  TREBUIE sa ajutam din RASPUTERI sa treaca si PNL-ul. Astfel comunistii vor primi cel putin 1 mandat mai putin din redistribuire, mandatul, care poate fi acel de aur…..

 40. La alegerile precedente comuniștilor li-a reușit sa scoată spotul PL ce arata urmările comunismului. sa vedem ce vor reuși de asta data. sper nimic. 🙂

 41. PNL daca trece pragul electoral, toate sedintele Parlamentului v-or fi pline de Demagocie, Coruptie si Unirea cu Romania, adica echivalenta care am avut-o cu PCRM.

  D-na Pavliceno, doresc sa va REamintesc cind erati cu slogane ANTI-coruptie. Dar de ce nu va puneti intrebarea, cum vreti sa traiasca cun functionar public cu salariu de 1300 lei? Sau cum vreti un judecator sa nu ia mita daca are salariu de 5000-6000 lei? Sunt lucruri normale pentru perioada in care suntem. Suntem in urma Europei cu circa 100 ani, pai iata acesti 100 ani trebuie sa treaca, ca noi sa ne dezvoltam creerii, mai devreme nimeni nu va face nimic.

  Cit despre aderarea la NATO si UE, sunteti un partid de 2 bani cu asa afirmatie. DVS trebuie sa intelegeti mai bine ca toti, ca Unirea cu Romania nu trebuie la nimeni, nici chiar Romanilor. DVS intrebari ce spun ei mai intii, daca tot noi ne unim cu ei. Ei au probleme peste cap si fara noi, nu ca ei inca sa mai investeasca in noi ca cel putin sa ajungem nivelul lor si sa putem efectua toate reformele care sunt necesare.

  UE nu sunt case si drumuri, la fel nu sunt restaurante si magazine de moda. UE nu este posibilitatea sa mergeti fara viza, de asemenea nu este posibilitatea sa traiesti o viata usoara. UE sunt oameni. UE este un sistem alcatuit din oameni care gindesc la fel si impart aceleasi idei. Sper ca DVS intelegeti asta cind spuneti prostii pe tema data. Nici macar 100 miliarde de dolari nu v-or ajuta sa ne integram in UE. La fel cum nu ajuta donatiile de miliarde in fiecare an in Africa.

  Va rog mult nu faceti politica de 2 bani precum o fac si alte partide. Doriti schimbare? Atunci promovati idei si planuri reale care pot fi indeplinite in 4 ani.

 42. Maxim mie imi trebue UNIREA, si mai am multi frati unionisti ca mine.PNL e unicul partid care nu se teme de acest cuvint,UNIRE .Unirea,unitatea e pozitiva intodeauna insa mintea ta e pre scurta ca sa intelega asta.Pur si simplu iti pot da mai mult de 30 de motive pro unire si tu nu-mi pot da nici 7 contra.

 43. Eu nu spun ca altii, ca LEANCA este BULGAROI cu ceafa GROASA.

  IN schimb ma intreb, ca si multi altii, dece in viata lui , LEANCA ( si MIHAES ), nu a pronuntat niciodata cuvintele :::::: TREBUE sa facem UNIREA cu ROMANIA ???????????
  DECE nu a luat pozitie ( ca si MIHAES ) fata de KAZACIOCUL lui FILATOFF pe caldaramul ROSU ????????????

  ASTEPTAM ca TOVARICI LEANCA si ALIANTA sa ia pozitie fata de faptul ca drapelul PNL-ului a fost ars de un “” patriot “” :::::::::::: a lui VORONOff sau a lui LEANCA ???????????

 44. Cineva spunea cu subinteles ca TOVARICI LEANCOFF , Ministrul de externe, vorbeste ungureste.

  Rezulta clar ca educatia sa a fost pro-bulgareasca si pro- ungureasca si nici intr’ un caz romaneasca. Inca nu am vazut pana acum un roman sa invete limba ungureasca sau bulgareasca.

  Consecintele se vad din actele TOVARICI-ului LEANCOFF.

 45. Ambasadoarea Olandei la Bucureşti: Moldova are un drum lung până la UE, dar e pe lista de aşteptare
  31 oct 2010.

  Republica Moldova este pe lista de aşteptare pentru aderarea la UE, a declarat, într-un interviu pentru NewsIn, ambasadoarea Olandei la Bucureşti, Tanya van Gool, care a apreciat că pentru Chişinău drumul spre Uniunea Europeană este lung.

  Ambasadoarea Tanya van Gool a afirmat că Olanda urmăreşte cu atenţie evoluţiile din R. Moldova. „Am văzut schimbările, vedem că noul guvern are o orientare prooccidentală. Moldova mai are însă un drum lung de parcurs în spre aderare”, a menţionat diplomatul olandez.

  Ea a adăugat că deocamdată UE are discuţii în vederea aderării cu Croaţia, iar lucrurile nu pot evolua rapid în ceea ce priveşte alte state. „Ştiţi cât a durat în cazul României şi Bulgariei să ajungă la capăt. Să spunem că Moldova e pe lista de aşteptare”, a precizat ambasadoarea Olandei la Bucureşti.

  Tanya van Gool consideră că dosarul transnistrean este o problemă a Moldovei cu Rusia, în principiu, şi a adăugat că acesta nu se va soluţiona prin aderarea Chişinăului la UE. „Transnistria este o problemă foarte complicată, este dincolo de frontierele UE, trebuie privită din diferite unghiuri. Nu se poate spune că dacă Moldova va deveni membră UE, această problemă este rezolvată. Cred că este mult mai complexă. Nu este ceva pe care să aduci în UE şi gata, s-a rezolvat”, a explicat ambasadoarea Olandei în România. „Este o problemă a Moldovei şi nu este una uşoară”, a completat ambasadoarea Olandei.

  În ceea ce priveşte o eventuală extindere a UE, ambasadoarea Tanya van Gool a apreciat că ar fi necesară o pauză, pentru ca Europa să-şi revină în urma crizei economice şi financiare. „Cu toţii avem probleme economice şi cu caracter social. Purtăm discuţii cu multe ţări care aşteaptă cu nerăbdare să înceapă negocierile. Am menţionat Croaţia, dar şi Islanda. Cred că trebuie să ne uităm în primul rând la acestea, înainte de a face o listă din ce ce în ce mai mare cu alte ţări”, a conchis ambasadoarea Olandei în România.

  În ceea ce priveşte dorinţa Serbiei de a obţine statutul de ţară candidată la UE, diplomatul olandez a reamintit că la reuniunea care a avut loc la începutul săptămânii la Bruxelles s-a discutat şi s-a decis că CE poate începe discuţiile cu Belgradul în vederea aderării, cu anumite condiţii. „Una dintre condiţiile pe care Olanda le-a impus foarte puternic a fost că aşteptăm ca autorităţile sârbe să facă tot posibilul pentru a-l extrăda pe Ratko Mladici la Tribunalul Penal Internaţional”, a punctat ambasadoarea Olandei în România.

  http://www.money.ro/ambasadoarea-olandei-la-bucuresti–moldova-are-un-drum-lung-pana-la-ue–dar-e-pe-lista-de-asteptare_753991.html

 46. Ma Vladh, cu ce ocazie ma faci tu scurt la minte? Tu de unde stii si cine ti-a spus ca parerea ta este corecta si argumentele tale 30 fac cit ale mele 7? Hai nu fi te rog demagog. Faptul ca tu ai nevoie de Unire nu inseamna ca toti au nevoie de ea.
  Democratie – este vocea poporului, dar nu a unei persoane, aceea se numeste putin altfel 🙂

  Sper ca sa-ti ajunga dorinta sa intelegi ca in tara mai sunt si alti oameni.

 47. Un Lucru e principal, de a porni miscarea, de a initia referendum, apoi sunt sigur ca se va porni o revolutie,unde multe minti se vor porni si sunt sigur ca peste 50% vor fi pro. Liderului caruia i se va primi sa initieze miscarea si sa o duca pina la capat va intra in istorie cu siguranta.

 48. @Vladh,

  Poți sa zici de o mie de ori ‘miere’ , oricum, nu-ti va fi mai dulce 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *