Loading Facebook Comments ...

12 Comments

Add a Comment
 1. BOLNAVII considera ca BROASCA comunista va ajunge Presedinta REPUBLICII FANTOMA MULDUVA. EI POT sa viseze malai si ziua in amiaza mare.

  Toate eforturile alegatorilor trebue sa se orienteze pentru a da voturile DOAMNEI VITAIA-PNL

  CU toata simpatia pe care o am si pentru Domnul GHIMPU, EL este prea ezitant, nu are vointa, determinarea categorica a DOAMNEI VITALIA-PNL.

  TOATE voturile pentru DOMNUL GHIMPU trebue sa fie transferate DOAMNEI VITALIA-PNL pentru VICTORIA UNIRII CU ROMANIA

 2. ZILIER
  stii ff bine ca pavlicenco nu are nici 0 shanse sa fie presedinte…daca toate voturile i se dau ei atunci revin comii la putere

 3. Pt mdeas

  Ce sa-ti spun. Pavlicenco sau PNL aduce comi la putere. Poate ca in capul tau bolnav – da, in capul celor sanatosi – nu prea. Mai cautat-ti de treaba, mai du-te si te calmeaza.

 4. Pentru „” MIDI „” à 14 heures.

  NU pot fi de acod cu DVS caci nu precizati care sunt „” conii „” ( deci o rupeti frantuzeste dupa cum vad ) c

 5. Mi-ati luat vorba din gura, TOATE partidele din MOLDOVA TREBUE sa faca front comun in jurul DOAMNEI VITALIA – P N L, caci pentru ROMANI DOMNIA SA este singura persoana credibila pentru a fauri UNIREA Moldovei cu ROMANIA. EA trebue sa fie PRESEDINTA MOLDOVEI.

  TOTI ceilalti politicieni UMBLA cu FOFARLICA cautand sa induca in eroare electoratul.

  ABSOLUT toti nu pomenesc cuvantul UNIRE, si atunci de ce voturile PNL-ului sa fie date de fiecare cetatean acestora.
  Nu vad dece ROMANIA ar trdebui sa sustina ALIANTA sau unul din partidele sale, caci toti sunt contra Uniri si cand ne gandim la Ghimpu, acesta o scalde prin frase EVAZIVE,confuze, din care pana la urma rezulta ca este CONTRA UNIRII cu ROMANIA.

  Unirea este conditia principala pentru progresul moldovei. Toate celelalte BALIVERNE :::::::sa intarim legaturile cu RUSIA pentru a fi mai bogati, sa intarim limba muldufuleasca, suntem o tara SUVERANA iar trupele rusesti din transnistria apara de fapt suveranitatea noastra, noi vrem sa fim NEUTRI si suntem iar trupele rusesti din transnistria ne apara neutralitatea din Constitutie, NATO nu ne trebue iar trupele rusesti din transnistria pentru aceasta sun acolo pentru a pun piciorul in prag, TOVARICI SI DOMNILOR DIN ALIANTA FANTOMA.

  Dar nu este totul :::: Mai sunt si alti , cei din ALIANTA care o ametesca , nici contra nici pentru fata de ideile de mai sus, pentru a nu supara pe rusi si tot foarte moale vorbesc de intrarea in UE. CAT despre UNIRE, TOTI TAC CHITIC. ATUNCI daca esti cetatean cu mintea la cap nu vad dece sa votezi cu acesti oameni care TOTI gandesc la fel ::::: CONTRA UNIRII cu ROMANIA.

  Ca vin COCO-munistii lui DODON sau comunistii VOPSITI ai lui filatov, urechianov, lupov situatia in moldova nu se va schimba .Se va intari lupta contra ROMANIEI si lupta “” patriotica “”” pentru limba MULDUFULEASCA iar influenta MOSCOVEI va ajunge la apogeu.

  Nu vad ce interes are ROMANIA sa ajute aceasta masa antiromaneasca sa intre in UE cand este sigur, ca odata intrati in UE, UNIREA cu ROMANIA va deveni ABSOLUT IMPOSIBILA

 6. ca sunteti prost educata nici nu mam indoit nicodata… ca tii capu plin cu PLEAVA in loc de minte tot nu mam indoit… MA MAI REPET cum mama dracului vrei in parlament sau presedinte daca nu esti educata destul….cum sa te voteze cineva daca tot ce stii e sa numesti pe cineva cu cuvinte murdate… si inca ceva….doar parintii au dreptul sa zica ceva despte copii.. ce am eu in cap si ce nu nu cred ca te deranjeaza PE TINE…. asa sa vb cu copii si nu cu mine… nu miai dat tu mie viata sami vb asa…. cine te crezi tu sati permiti sa vb asa cu toti din jur… ai grija de tine si de copii, daca ai de spus ceva spune normal fara jigniri …

 7. Publika lui Vantu de la Chisinau va fi ca si IREALITATEA.TV de la Bucuresti adica pro-neocomunista si prorusa .. se vede inceputul deja .. BASESCU ARE PERFECTA DREPTATE :Vantu a venit al Chisinau ori sa fure pentru a-si mai rotungi averea enorma , ori sa faca politica proruseasca .. de altaceva acest mafiot roman nu este capabil..

 8. Interesant. Pavlicenco, viata vrei sa-ti traiesti in demnitate? Pai ai ajuns sa te injosesti si sa insulti personal comentatorii blogului. Nu-i frumos, nu-i frumos. In loc sa=l multumesti ca cineva iti mai citeste blogul, tu il numesti „bolnav”. Fiind in politica, trebuie sa stii ca acest lucru e periculos. Dupa asa remarci, in trag concluzii ca daca „ai fi” presedinte, ai fi tot atit de periculoasa ca Voronin. Shizofrenici am mai vazut deja la conducere. Dar in fine, nimeni nu te inainteaza la aceasta candidatura si nici n-o are prin gind, asa ca toti dorm linestit. Sa stii, cite-odata imi placeau ale tale articole si ginduri pro-romane, insa acum nici nu am dorinta sa ma adresez ca „dumneavoastra”. Esti o femeie in virsta si deja tre sa te gindesti la pensie, nu la injurari personale. Nu te deosebesti de majoritatea moldovenilor cu un nivel de politizare de ripa.
  Bafta!

 9. NICIODATA nu va fi cedata TRANSNISTRIA. NUMAI rusii si prostii cer asta.

  Cat despre DOAMNA VITALIA-PNL este singura care ridica cat mai sus SENTIMENTUL ROMANESC si trezeste MOLDOVENII din SOMNUL cel DE MOARTE. NU EXISTA EFECT INVERS cum spuneti, cei care sunt romani sunt cu PNL cei rusificati au ramas si vor ramane „” IN BALEGA LOR „”, cum spun plugarii nostri despre prostii care nu pricep mare lucru.

 10. publika tv = realitatea tv = mincatori de cacat. dupa cum musca trage la cacat asa si tu te-ai dus la publika tv. vosvrashenie! sterge postul asta cutra kgb-ista

 11. Aveti un rationament usor ca un puf, feminin, despre politica si chiar tremurati in izmene sau in pantofiori, depinde de ce parte a sexului sunteti.

  UN scenariu catastrofist care nu va apartine dar l-ati cladit pentru SIMPLISTI cu ajutorul unui prieten KGB-ist care va da sfaturi SOVIETICE:::::::

  Cum Germania este implicata PRIN USA DIN DOS in chestiunea transnistreana este inimaginabil ca rusii sa faca o astfel de gafa, adica sa navaleasca pe nepus in masa in moldova, care ar fi si un mic afront personal DOAMNEI MERKEL.

  Si apoi nimeni nu vede, chiar si rusii, ce interes ar avea sa navaleasca in BASARABIA cand ei sunt de decenii in moldova , bine plantati cu armament si trupe, si inca cu
  acordul tacit al lumii politice occidentale.

  Fara o lupta ACERBA din partea moldovenilor pentru UNIRE pericolul rusesc pe care il mentionati nu va putea niciodata inlaturat. Cand lupta este totala pentru libertate, si DUSMANUL va admira si aveti castig de cauza.

  Dar aceasta lupta este in sarcina polticienilor de valore, nu a celor ca se ascund in spatele IGNORANTEI POPORULUI.

  BINE inteles ma refer la UNIREA cu ROMANIA, care are un singur EXPONENT in moldova :::::: DOAMNA VITALIA PNL, care trebue sa fie PRESEDINTA MOLDOVEI.

  Aveti un alt politician care lupta pentru UNIREA cu ROMANIA ????????? NUMITI-L, va rog.

  FARA LUPTA NU VETI AVEA NIMIC.

 12. ADEVAR Pavlicenco nu tre sa fie presedinte… vrei sa vezi pe la TV sau inet cum ii numeste pe toti in tot felul asa cum o face pe blog?? unde sa mai avzut ca cineva sa doreasca sa fie presedinte si sa se comporte asa? Sai fie rusine pentru ceea ce spune … nu o pot considera doamna in tot sensul cuvintului .. e un murdarici care numai arunca cu glod in tot ce nui place ei …. nu am mai vazut nici un politician sa se comporte asa poporul si apoi sa ceara sa fie aleasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *