Loading Facebook Comments ...

10 Comments

Add a Comment
 1. Foarte buna tema,dar nu cred ca vor fi schimbari:legi noi cu functionari vechi,vor face exact,ce au facut pina acum.Cred ca este o pieredere de timp aceasta emisiune,sau o emisiune pentru a fi bifata.

 2. Doamna Pavlicenco,nu-i mai face-ti lobi hotoaicei celea de can toti stiu cinei ea.

 3. POT face comentariu la comentarii ????

  “” moldovenismul “” este o mare “”gaselnita “” ( de la verbul A GASI ) a savantilor comunisti, fie ei rusi, fie ca se zic “” moldoveni “” fara sa fie moldoveni.

  Exista “” transilvanisti, “” oltenisti “”, “” muntenisti “” etc, etc, dar toti fara exceptie se considera ROMANI.

  Chiar DVS ati acceptat si afirmat tovarici DODON ca moldovenii din Basarabia sunt identici cu moldovenii din ROMANIA. Cum va explicati ca moldovenii din Romania se considera fara ezitare, 100% Romani iar pe moldovenii din Basarabia ii considerati o rasa aparte, o etnie total diferita de Romani ????? De care parte este adevarul si de care parte minciuna si falsificarea ISTORIEI ?????

  CUm se face ca ROMANII si BASARABENII vorbesc exact aceeasi limba, acelasi folclor, aceleasi obiceiuri dar ii considerati totusi de ETNII DIFERITE ????

  La originea timpurilor moldovenii au fost un popor rus ??? turcomongol ???? HUNOmongol ???? si au fost desnationalizati de romani care le-a impus limba romana ???

  Iata atatea chestiuni pe care moldovenii si-o pun si asteapta un raspuns dela tovarici DODON sau alt comunist competent in materie

 4. Pt mihai

  Cred ca dna can ar fi foarte curioasa sa auda de ce ii spuneti „hotoaica”. Ea este vicepresedinte al PNL, este o femeie superonesta, muncioare, este un bun manager plateste impozite si tine cu aceste impozite atitia oameni, nu sta pe spatele bugetului, creeaza locuri de munca, a fost un ministru bun al industriei si comertului, ce aveti contra ea? Numai asa, ca sa nu va taca nici gura, nici…?

 5. Mihai tu cred ca nici 0.0012% nu faci in comparatie cu dna Can, ea este una din cele mai oneste si corecte femei. La nivelul ei intelectual si managerial nu cred ca vei ajunge daca vb asa prostii!

 6. pu Mihai
  si d-na Pavlicenco

  „Doamna Pavlicenco,nu-i mai face-ti lobi hotoaicei celea de can toti stiu cinei ea.”

  Stimate dle Mihai,
  nu credeam ca sunt o persoana prea cunoscuta. Cine ma cunoaste cu adevarat, nu cred ca poate subscrie la calificativul ales de dvs pentru mine. Nu am nevoie de „lobi”, nu-mi serveste absolut la nimic. Nu am nevoie de promovare, nu pretind sa devin parlamentar sau sa obtin o oarecare functie sau avantaj. Daca sunt intrebata, nu refuz sa-mi expun opinia, fara „lobi”.

  Poate ni s-au intersectat cumva drumurile? Eu pina acum mi-am trait traiul si am muncit cum am putut. Ma bucur pentru cei care pot munci si trai mai bine ca mine. Sper din rasputeri sa atingem un nivel de trai mai bun pentru toti oamenii din aceasta tara. Deci, daca binevoiti, va invit sa discutam orice problema, dar nu in anonimat. Stiti unde ma gasiti, doar pretindeti ca ma cunoasteti mai mult ca altii…..

  Dna Pavlicenco, va rog mult sa nu-mi mai faceti „lobi”……

 7. Bogdan spune:
  23 July 2010, la 17:05

  Nu va cunosc, dar va multumesc pentru replica la postarea lui Mihai.
  Nu am mai postat nimic pe bloguri mai mult de o luna. Am fost foarte ocupata.
  Numai a aparut undeva numele meu si imediat a aparut si „prietenul” Mihai.
  Mi-ar placea sa pot discuta in realitate cu Mihai, sa punem la punct toate nedumeririle si nu stiu de ce, dar sunt convinsa ca Mihai poate sa-si schimbe opinia, daca ar putea sa fie sincer cu el.
  Deocamdata sunt constienta ca in viata de toate zilele nu sunt atacati, in primul rînd, cei care fac putin sau nimic…….
  Ma voi stradui sa fiu si mai harnica, intelegatoare si activa.
  Persoanele ca si Mihai intotdeauna ma ambitioneaza sa fiu mai puternica, mai activa si sa nu cobor ştacheta.
  Va multumesc.

 8. Pt Alexandra Can

  Stiti bine ca nu v-am facut lobby, ci am aratat opinia managerilor si economistilor care mai si conduc PNL. Atit. Nu acordati atentie mediocritatilor sau nulitatilor perfecte, din pacate, acestea nu sint putine. Oamenii gospodari sint romani, risurile procomuniste si proruse – moldoveni pragmatici si mancurti.

 9. Inca o data pt Mihai

  Dna Can are Ordinul National al Romaniei „Serviciu Credincios” in grad de Comandor. Eu am Ordinul National al Romaniei „Pentru merit” in Grad de Comandor. Chiar credeti ca sintem risuri si hotoiace? Nu respect anonimii care ofenseaza. Astia tot anonimi ramin…

 10. Vitalia Pavlicenco spune:
  23 July 2010, la 20:08

  D-na Pavlicenco, eu nu prea vorbesc despre distinctii…..,
  dar odata ce dvs a-ti scris despre aceasta, pot spune ca pentru munca ireprosabila in anul 1986 mi s-a conferit medalia „Pentru merite in munca” /за трудовую доблесть/, in anul 2000 – Ordinul „Gloria Muncii” si mai apoi in anul 2004 ordinul despre care scrieti dvs. Pina la aceste distinctii au mai fost si multe altele…..
  Oare toti factorii de decizie, care au apreciat munca mea si efortul depus in acest lung rastimp, au fost miopi, cumparati, vinduti sau poate nebuni ?
  Sigur, nu acord atentie anonimilor, care poate intentionat spera sa-mi sara „tandara”.
  Lui Mihai ii doresc „sughit” placut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *