„Ultimul sunet” la Cahul…

Dupa atitea critici la adresa membrului PLDM de la Cahul, Constantin Chiciuc, directorul Liceului Teoretic «Ioan Voda», astazi, la careul festiv de incheiere a anului scolar, a plouat cu diplome de merit atit pentru elevi, cit si pentru profesorii care, in viata lor, nu au mai vazut atita lauda… In discursul sau, domnul director a mentionat – apasat si tare – cu un fel de «ambit» in voce, ca Liceul, gratie muncii sale asiduie, este unicul din Sudul repubilcii, care merita o atentie deosebita. Sa le enumeram pe citeva dintre ele, caci e vorba de «meritele» domniei sale:

1. Liceul este unicul, pentru cea mai frumoasa amenajare a terenului, decernindu-i-se un premiu banesc in suma de 1500 lei, oferiti de Primaria comunista Cahul.

2. Liceul detine intiietatea pentru rezultatele obtinute in olimpiadele raionale si republicane – rezultate obtinute gratie muncii depuse de catre unii membri ai PNL, Chiciuc evitind sa le invoce numele – fara a mai spune de oarecare premii banesti. Chiciuc prefera sa le acorde pe acestea doar membrilor Asociatiei parintilor – adica celor ce platesc cotizatii la asociatie. Ceilalti elevi – oricit de excelenti ar fi, nu vor vedea premii banesti in vecii vecilor. Parintii nemembri ai Asociatiei «Prometeu» nu au dreptul sa frecventeze adunarile parintilor la liceu. Uite asta educatie!!!

3. Pentru ca echipa sportiva din acest liceu a adus de nenumarate ori locuri premiate in competitiile sportive orasenesti si a aparat culorile sportive ale liceului. Din aceasta echipa fac parte si copiii membrilor PNL, pe care directorul Chiciuc ii uraste atit de mult, incit se straduie sa ii distruga psihologic atit pe parintii acestora, cit si pe copiii lor, ajungind sa desfiinteze clase intregi de elevi, motivind ca nu sint capabili la matematici, numai sa nu auda de meritele lor.

Astazi, la Liceul teoretic «Ioan Voda», ultimul sunet a fost doar pentru elevii dintr-o clasa, pe care directorul Chiciuc public a recunoscut ca o iubeste. Marea iubire apare dupa ce elevii acestei clase au dansat, dupa care l-au laudat la gradul superlativ si i-au oferit traditionalul cadou – traditie implementata de peste 20 ani. Am spus «elevii dintr-o singura clasa», fiindca ceilalti elevi din a XII-a nu s-au bucurat de atentia sporita din partea directorului si nici de marea-i dragoste. Unde mai pui ca ceilalti din a XII-a nu au dansat cum au dansat acesti elevi. Insa, unii dintre ei, membri ai AO «Junact» si «Iuventa», au participat la nenumarate festivaluri internationale de dans si teatru francofon, din care si pentru care au invatat sa se organizeze singuri, fara diriginte, dar, mai ales, fara un director ca si Chiciuc.

Dupa toate acestea, ne intrebam – “care este meritul directorului – manager cu grad superior?” Doar acel de a culege roadele unei munci straine si a striga in microfon ca esti cel mai bun.

PNL Cahul aduce felicitari tuturor pedagogilor, absolventilor, dorindu-le sanatate si succes in examenul de bacalaureat.

Loading Facebook Comments ...

87 Comments

Add a Comment
 1. Ca musca la arat…!!!

 2. Foarte riscant inainte de examene! Ati pus in mare pericol soarta candidatilor la BAC din „celelalte clase”. Din cauza intrigilor interminabile dintre partidele politice iarasi vor suferi copiii oamenilor.

 3. Principala problema in acest liceu e sa stringa cite 500 lei pentru fundatie si francofonie, restul pe director nu-l intereseaza nimic. Copii din cl. 1 au facut prima lectie din viata lor in sala vestiva, deatita ca el a impus parintii cu o saptamina inainte de1 sep. sa faca reparatie cu propriile puteri intr-o clasa f/foarte mizerabila inainte cu o saptamina de a incepe scoala. Daca arata deodata la parinti clasa, precis nu mai avea copii in clasa 1. Copii din clasele mai mari se jalue pe profesori care predau lectiile citind din carte sau caiet.inainte liceul avea cei mai buni profesori dar acum au plecat ca nu se mai poate

 4. Foarte riscant inainte de examene! Ati pus in mare pericol soarta candidatilor la BAC din „celelalte clase”. Din cauza intrigilor interminabile dintre partidele politice iarasi vor suferi copiii oamenilor. Pacat!

 5. Tira spune:
  1 June 2010, la 09:09

  Foarte riscant inainte de examene! Ati pus in mare pericol soarta candidatilor la BAC din “celelalte clase”

  Nu cred, ca e chiar asa. Daca copilul cunoaste intradevar materialul, nu are de ce sa-i fie frica.

 6. Mda. Vad ca nici o schimbare la liceul „Ioan Voda”. Cu mai mult de 10 ani in urma am absolvit si eu acest liceu. Si atunci, ca si acum director era d-l Chiciuc. Sa fiu sincer am primit si eu bete in roate (si nu numai eu). Nu stiu cum este acum, insa noi eram mai organizati. Cu citiva colegi am obtinut diplome la concursul international „Cangourou”, care au fost confiscate de d-l director. Alti colegi participind la un concurs foto in Romania au adus citeva diplome, care la rindul lor de asemenea au fost confiscate. Noi insa am mers la D-lui in birou si am cerut ca diplomele noastre sa le ni le inmineze la careul festiv. Ceea ce a si facut (l-am amenintat cu chemarea presei, posibil deja nu se mai teme de presa).
  Cu BAC-ul a fost alta situatie. Avind ca disciplina optionala Informatica, aveam nevoie de acces la singurul PC atunci existent in liceu. Dinsul mi-a interzis sa ma apropii de acel PC. Iar cind a aflat ca eu imi petrec noptile in fata acelui PC (o intelegere cu profesorul Ion Ionovici), a ordonat sa fie instalat ca piesa de muzeu in anticamera. Restul pregatirilor le-am efectuat in satul Baurci cu unchiul unui prieten la care mergeam dupa ore de 2 ori pe saptamina.
  BAC-ul l-am sustinut foarte bine, dar cel mai dureros a fost la balul de absolvire cind d-l Chiciuc s-a apropiat personal si foarte ironic mi-a spus: „Am inteles ca ai sustinut foarte bine Informatica. Nu m-am asteptat”.
  La incheiere vreau sa adaug ca studiind 5 ani la liceu am obtinut cunostinte foarte vaste, insa nu datorita d-lui Chiciuc, dar colectivului de profesori care ne-au invatat si indrumat. Si in special doresc sa le multumesc profesorilor Iuzu O., Eremia, Danalache, Perju, Bobeico, Mititelu I, Caravasile V, Hadjioglo V, Costas V, Botezatu A, Feraru P. (nu sunt la curent daca ei mai activeaza, deoarece nu am mai trecut demult pe la liceu, insa cu un asa conducator, nu cred ca unii au rezistat mult)

 7. Pt Natalia. Naiv spus! Din clasa cea privilegiata chiar si elevii care nu prea cunosc pot lua note majore. Daca cele exspuse in articol despre respectivul director sunt adevarate, la sigur ca elevii nu vor fi pusi in conditii egale la realizarea probelor. Unii vor fi „sustinuti”,iar altii -nu. Sistema lucreaza bine!

 8. Din cite am inteles anul acesta BAC-ul se va sustine in centre externe. Daca e asa, tot parintii se vor gindi cum sa-si „sutina” copiii. Noi cind am sustinut, deasemenea am sustinut intr-un centru extern. La 5 examene sustinute, niciodata directorul nostru nu a trecut pe la acest centru. Asa cum a mentionat mai sus Lelu, acest individ se gindeste numai la asociatie si atit.

 9. Cred ca cel mai inteligent lucru, acum ar fi, ca Ministrul Educatiei sa numeasca in acest liceu un alt presedinte de BAC, nu Chiciuc.De ce spun acest lucru?Fiindca vineri, la sedinta directorilor, Chiciuc batea cu pumnul in masa si improsca cu strigate si la stinga si la dreapta, ca Directia Genrala Invatamint este incompetenta,fiindca propune colectivelor de pedagogi din scoli si licee sa discute noul cod electoral.Dupa o discutie fierbinte unde se auzea doar Chiciuc,Calmic Vladimir,Directorul General al directiei invatamint din Cahul,se afla in reanimatie cu infarct.

 10. Este foarte neplacut ca 2-3 persoane indignate si nemultumite isi varsa veninul peste elevii din cl.12A, care cu adevarat au meritat diplomele primite.
  Sunt sigur ca in aceasta clasa sunt elevi mai inteligenti ca cei care si-au varsat veninul pe acest blog si nu se vor stresa din acest motiv.
  Acei membri PNL care ati scris acest articol meritati numai compasiune.
  Sunteti bolnavi de o boala cu denumirea- ura.
  Daca vreti razbunare pe director, nu va folositi de elevi, este foarte josnic si imatur.

 11. Tira spune:
  1 June 2010, la 14:02

  Pt Natalia. Naiv spus! Din clasa cea privilegiata chiar si elevii care nu prea cunosc pot lua note majore.
  Nici nu ma indoiesc, ca elevii, care nu cunosc, pot lua note majore, dar ce folos din aceste note, ce, o sa umble cu ele in frunte? Am avut in vedere, ca acei, care intradevar cunosc, nu au de ce se teme, pentru ca pe oricine poti sa-l pui la loc, daca dorinta e mare, chiar si pe un profesor.

 12. Stiu eu un absolvent de la Ioan Voda, se spunea, ca unii elevi strang lunar bani, pentru salariul suplimentar p-u invatatori…. daca e asa, atunci invatatorii trebuie sa fie foarte *obiectivi* fata de acesti elevi, neluand in seama culoarea politica a parintilor.
  Banul este ochiul dracului, nici o politica nu poate sa-i stee in cale.
  Cat despre Chiciuc – probabil, ca este ceva….

 13. Cu parere de rau,am fost prezenta si eu la acest careu(mi-am insostit copilul unei rude)…O adevarata pierdere de timp si o regizare a „spectacolului” de gust prost.Mi-au trezit emotii si respect doar copiii care au cintat si au dansat,in rest toate farsele ne provocau sa ne revoltam continuu cu parintii prezenti,pe care nici nu-i cunosteam.Cred ca atita bucurie a fost:faptul ca Chiciuc a primit un premiu banesc nemeritat din partea comunistilor,cu care de ani buni este in cirdasie.Sunt scoli,atit in oras,cit si in raion,care sunt de sute de ori mai ingrijite,mai salubrizate,mai amenajate.Ne pare rau de colectivul profesoral(desigur nu de toti),care sunt nevoiti sa suporte incompetenta Domnului Chiciuc si mai mult ii compatimim pe acei copii,care nimeresc sub dictatura stalinista a directorului in cauza.I-as propune domnului sa gaseasca timp sa mearga la un careu din satul Giurgiulesti,Colibasi,Slobozia Mare,Rosu,Liceul Rahmaninov,L.T Mihai Eminescu pentru a-si da seama ca competentele dumnealui de a mai sta in fata unui colectiv de parinti,copii si profesori demult sunt epuizate…”1 ora pierduta in zadar si o stare revoltatoare la maxim”-asa s-a desfasurat careul de ultimul sunet de la Ioan Voda.

 14. parinte spune:
  1 June 2010, la 20:08

  Este foarte neplacut ca 2-3 persoane indignate si nemultumite isi varsa veninul peste elevii din cl.12A, –dumneat multstimate parinmte nu prea ai intels despre ce e vorba in articol,daca nu stii nu vorbi,comenteaza cei care stiu stuatia 100%

  „care cu adevarat au meritat diplomele primite.”–da,le-au meritat,insa mai sunt copii din alte clase care au meritat,de ce nu i-a menitionat?

  „Sunt sigur ca in aceasta clasa sunt elevi mai inteligenti ca cei care si-au varsat veninul pe acest blog si nu se vor stresa din acest motiv”–foarte corect spus,sunt acei copii care au dansat si au luat aproape toate diplomele.

  „Acei membri PNL care ati scris acest articol meritati numai compasiune.”-compasiune meriti Dumneata,care te temi,stii de ce.

  „Sunteti bolnavi de o boala cu denumirea- ura.”-cei bolnavi sunt acum in reanimatie,nu din cauza proprie-i uri,dar dn cauza urii si incompetentei lui Chiciuc.

  „Daca vreti razbunare pe director”-nu e razbunare,dar adevar,de care Dumneata te temi.

  „nu va folositi de elevi, este foarte josnic si imatur.”–copiii au fost extraordinari,anume acesti de-a 12 A,dar nu i-a invatat Chiciuc sa dansese valsul cela asa de frumos,dar copiii singuri s-au mobilizat.Va mai intreb inca odata,stimate parinte,care-i este meritul lui Chiciuc in invatarea acestui dans care i-a incintat pe toti?

 15. Ion,
  foarte mult adevar ai scris la fel ca si Lelu.Printre elevii de-a 12 A este si copilul meu,care si danseaza,a primit si diplome.Cel mai mult ar trebui sa tremur eu ca parinte,sotul meu si copilul,care urmeaza sa sustina examenele.Nici unul din noi nu se teme,nu e in caracterul nostru.

 16. Cum am mai spus, nu are nici un merit acest domn Chiciuc. M-a ferit Domnul si nu am studiat matematica cu D-lui, insa cunosc metodele D-lui de apreciere. Fara probleme aprecia un elev cu nota 2 doar pentru faptul ca nu a sters tabla la timp si nu cu cirpa umezita cu apa, dar cu ceai. O nota de 10 primeai fara probleme daca tabla stralucea la intrarea D-lui director in clasa.
  Alt lucru este dureros, si nu numai la liceul in cauza. Peste citiva ani vei auzi parinti spunind: „Copilul meu a absolvit universitatea X, insa nu-si poate gasi un servici si este nevoit sa plece peste hotare sa munceasca la negru.” De ce? Pentru ca deprinderea aceasta de a multumi si a crea un salariu suplimentar va continua si la Universitate. Iar daca proful e multumit, atunci si in matricola va fi o nota pe masura. Dar in cap?

 17. Si din nou ai deptate Ion,in deosebi cu nota pentru stersul tablei.Inca in clasa 8-9 copilul meu venea acasa si ma intreba,daca se pune nota pentru disciplina si serviciul la tabla in rind cu notele pentru cunostinte.Nu mi-a expilcat de ce ma intreaba.I-am zis nu nu se pun toate impreuna,se noteaza aparte.Copilul a mers la lectie si s-a certat cu directorul,ca imediat dupa lectia de matematica petrecuta cu domnul respectiv,sa vina directorul la mine in sala de clasa si sa mi se plinga pe fecior,ca uite s-a pus in poara cu el.Tocmai atunci mi-am dat seama de ce m-a intrebat feciorul de note.
  Pentru „metoda” aceasta de apreciere a elevilor Ministerul Educatiei
  i-a dat mustrare,dupa care nu mai noteaza astfle copiii.

 18. D-na Nina urez copilului Dvs. si tuturor elevilor mult succes la sustinerea BAC-ului.
  Niciodata nu am inteles de ce atita stres la acest BAC. E un examen ca restul examenelor. Esti pregatit, l-ai sustinut. In viata te asteapta examene mult mai dificile.

 19. Multumesc Ion, si eu gindesc asa.

 20. D-na Nina, sa inteleg ca sunteti profesor la acest liceu. As dori sa Va intreb daca din profesorii mentionati mai sus (Iuzu O., Eremia, Danalache, Perju, Bobeico, Mititelu I, Caravasile V, Hadjioglo V, Costas V, Botezatu A, Feraru P.) mai activeaza careva si acum?
  Eh, ani foarte frumosi petrecuti la liceu. Insa noi stiam sa ne cerem drepturile. Petreceam chiar acte de protest, cu pancarte si cu presa.

 21. Da,eu am fost profesor la Ioan Voda,acum sunt eliberata din marea grija a directorului,sa nu cumva sa-l intreaca altcineva in inteligenta sau in activitati mai bune ca ale lui.Din profesorii mentionati au mai ramas citiva,insa cind venisem in Ioan Voda inca lucrau toti acesti profesori.Acum mai sunt:Iuzu O, Eremia, Perju, Mititelu I,Hadjioglo V.

  Danalache a plecat in Italie,imi este colega de grupa inca de la facultate.
  Bobeico Maria lucreaza in alt liceu sau colegiu.
  Caravasile V lucreaza in lata parte,nu stiu exact unde.
  Costas V lucreaza la liceul „Mihai Eminescu”
  Botezatu A, este la pensie,insa are o mica afacere si se ocupa de ea.
  Feraru P a plecat cu tot cu familie in Iatlia.

 22. Am auzit si eu de protestele pe care le faceati,mi-a povestit cineva dintre colegi.Ati fost bravo,ca ati avut verticalitate.Domnul director anume de proteste se teme, de aia distruge clase intregi sub motivul ca nu-s capabili.

 23. Cind noi studiam nu-si permitea sa distruga clase. Insa atunci nici asociatii, nici salarii suplimentare nu existau. Insa de pe atunci incerca sa ajute profesorii la concediere.
  E trist, insa asta e realitatea. „Ioan Voda” nu e unicul.

 24. Aas este,dinsul le creeaza conditii pentru a pleca.

 25. Acum sunt acceptati doar acei parinti care platesc cotizatiile in fundatie.Duminica, la adunarea parinteasca, a spus acest lucru in mod public.Eu nici nu m-am prezentat la adunarea aceasta, fiindca nu am dorit sa fiu insfacata de mineca si data cu forta afara din sala,cum de altfel,a mai incercat sa o faca in 2003,cind abea il imormintasem pe tatal meu si dinsul ma impunea sa cint in corul liceului,insfacindu-ma de mineca hainei.
  Un lucru nu pot sa inteleg:colectivul tace fiindca tace ministerul.Ma intreb de ce tace Ministerul stiind despre situatia de la Ioan Voda?Sa-i fie frica lui Bujor de Filat?

 26. Nina, si de ce nimeni nu poate lua masuri cu acest Chiciuc, el ce, este buricul pamantului? Uite numai aici pe blogul d. VP aud de el atatea prostii, probabil, ca sunt si din partea parintilor multi nemultumiti? De ce sa nu scriti o scrisoare in instante din partea unui colectiv de parinti? Se incepe BAC-ul, i-mi inchipui, cate faradelegi (pentru o nota marita) se asteapta. Organizati cateva probe (nu cred, ca d. director nu accepta mita), daca va fi dorinta mare, se va primi.
  Nu-mi plac persoanele porcoase, ele trebuie puse la locul cuvenit.

 27. elevul clasei a 12 A

  Va rugam sa stergeti fotografiile de pe aceasta pagina fiindca nu aveti dreptul sa le plasati pe internet fara acordul eleviilor de pe fotografii,in caz contral vom apela la judecata pentru a ne apara drepturile.Nu ati procedat frumos fata de elevii clasei a 12 A.

 28. Doi pedagogi au fost reţinuţi de CCCEC pentru extorcare de bani

 29. Pt elevul clasei a 12 A

  Am sters pozele. Acum e mai bine? Ma bucur.
  Vai de capul vostru, cum sinteti sub calciiul unor democrati care nu se deosebesc de comunisti… Frica va domina si amenintarile, nu? Nu veti creste cetateni liberi.
  Ca sa nu mai spun ca special am plasat poze indeslusibile.

 30. @elevul clasei a 12 A
  Din cite imi dau seama aici se discuta mai mult actiunile individului care nu a procedat corect fata de elevii altor clase, dar nu elevii clasei a 12 A (apropo am fost si eu elev al clasei a 12A).
  Ma framinta o intrebare. Daca acele fotografii erau plasate sa zicem pe o pagina a d-lui Chiciuc fara acordul elevilor, acesti elevi ar fi apelat la judecata sa-si apere drepturile?

 31. Draga doamna, tot nu te mai saturi de atita ura si razbunare? Ai vazut ca nu ai cistigat procesul cu Chiciuc nici la Cahul, nici la Curtea Suprema si tot incerci sa te afisezi in public prin diferite metode? Sau ti se pare ca asa iti faci publicitate si il denegrezi pe director? Ce tare ti-ar mai placea sa ajungi in locul dumnealui. Da asa oameni ca tine niciodata nu ajung. Peste tot iti bagi coada si incerci sa dezbini ce e frumos si sa spui ca totul e urit. Frumos e numai ce face PNL-ul si Junactul. Asa ti se pare, dar in realitate nu e kiar asa.

 32. Directorul si liceul are intr-adevar merite. Iar aceasta clasa de-a 12 a isi merita pe deplin meritele. Este o clasa cu cea mai mare medie pe liceu. Si ati gresit zikind ca meritul dansului ii apartine Junactului si Iuventei. Nu e nici pe departe asa. Toate meritele le are Olga Nistirenco , care a muncit din rasputeri pentru aceasta reprezentare si Bobocelul. Ce mult va place sa va laudati cu meritele altora si sa-i ponegriti pe cei ce muncesc.

 33. elevul clasei a 12 A

  Niciodata nu mi-a fost frica de nimic,nu fac parte din nici un partid,vreau doar dreptate,vreau sa nu ne implicam in lupta doamnei Tampiza cu domnul Chiciuc.Clasa a 12 A,intra-adevar este o clasa puternica,si fiecare diploma primita a fost meritata!!!

 34. Eleva clasei a 12A

  Nu ne domina nici un fel de frica, noi ne traim clipele de absolvire. Daca vreti sa aratati atit de curajosi nu va solutioanti conflictele personale si politice prin intermediul absolventilor. Speculatii politice pe baza elevilor, Cu ce drept? Elevii claselor a 12 sunt egali in drepturi la liceu. Nimeni nu este favorizat!!!

 35. elevul clasei a 12 A

  PT NATALIA
  in zadar vb despre un om fara sa il cunoshti,nu este asha precum tsi se spune

 36. Eleva clasei a 12A

  Nu ne domina nici un fel de frica, noi ne traim clipele de absolvire. Daca vreti sa aratati atit de curajosi nu va solutionati conflictele personale si politice prin intermediul absolventilor. Speculatii politice pe baza elevilor, Cu ce drept? Elevii claselor a 12 sunt egali in drepturi la liceu. Nimeni nu este favorizat!!!

 37. elevul clasei a 12,
  Este adevarat,ca propria-i piele e mai scumpa,decit soarta colegilor de clasa.Tacerea e de aur.De fapt,in ceea ce am citit,nimeni nu a pus la indoiala meritul vostru.Imi inchipui cum o sa-i sariti in git copilului D.Tampiza si o sa-l atacati,cum puteti voi sa o faceti mai bine.

 38. petru elevul clasei a 12,
  daca nu te implici in politica, de ce stai aici pe blog si dai reprosuri?Despre care dreptate vorbesti?

 39. elevul clasei a 12 A

  Stau pe blog fiindca sunt implicat eu si prietenii mei,dar in privinta dreptatii,vreau ca toata lumea sa inteleaga ca tot ce a primit clasa a 12 A a fost meritat dar nu primit ca semn al iubirii d-l Chiciuc.

 40. p-u elevul clasei a 12 A
  Dar ce, toti elevii din clasa 12A vorbesc fara respect, cu tu, fata de cei adulti? Sau asa va invata d-l Chiciuc? Iata ca nu-l stiu, dar vad, cum sunt educati elevii lui iubiti. Probabil, ca au dreptate acesti oameni, care i-l invinuiesc, cred ca si pricina este obiectiva.

 41. p-u elevul clasei a 12 A
  *in caz contral(contrar, sa inteleg?) vom apela la judecata pentru a ne apara drepturile*
  Si ce drepturi, ma rog? Ce, chiar asa de prostut mai iesti?
  Si cu gramatica stai rau. De virguli ai auzit? Cum ai sa dai BAC-ul?

 42. pt natalia Si cu gramatica stai rau
  socotiti ca stati bine cu gramatica? De kind se scrie iesti si nu esti? Prostuta sinteti singura ca sinteti in stare sa credeti niste mincinosi si niste oameni orbiti de ura, care vrind sa-si atinga scopurile denigreaza clasa 12 A, liceul de la Cahul si nu in ultimul rind si directorul.

 43. elevul clasei a 12 A

  Pt Natalia
  Fiecare are dreptu la parerea sa dar nu intotdeauna parerea proprie e cea corecta si vreau sa adaug ca d-l Chiciuc e profesor de matematica si nu are legatura cu limbajul meu.

 44. elevul clasei a 12 A ,
  nimeni nu a pus la indoiala meritele voastre.Ba dimpotriva, cred ca ati meritat si meritati mai mult.Eu ca parinte,am de spus niste lucruri si am aceasta ocazie sa o spun aici.Mai mult ca atit, si niste drepturi am, de care cineva ma lipseste.Bunaoara dreptul de-a participa la adunare parinteasca in clasa.De citi ani nu s-au organizat adunari de clasa la voi intr-a 12 A?Sau aceasta nu intra in meritele voastre?De ce se pun restrictii pentru participarea la adunarile generale?participa doar cei care platesc bani sub forma de cotizatii in fundatie.

  Ca va iubeste Chiciuc,sa fie sanatos sa va iubeasca si in continuare.El ii iubeste doar pe unii, nu pe toti elevii din liceu.De ce nu-i iubeste pe cei din clasa 10 A,care sunt de asemenea elevi in liceul Ioan Voda?
  Din cite vad,deja te-ai implicat in lupta dintre mine si Chiciuc.

 45. pt Parinte
  Imi inchipui cum o sa-i sariti in git copilului D.Tampiza si o sa-l atacati,cum puteti voi sa o faceti mai bine

  Clasa din care face parte fiul doamnei Tampiza e foarte diplomata si il stimeaza pe colegul lor si cu multa placere il vor ajuta , caci ei sint foarte uniti , asa ca nu va faceti griji pentru el.

 46. pentru Parinte,
  se vede ca ati asistat la adunarile de clasa tete-a-tete in biroul directorului.Spuneti la toti despre ce ati discutat.

 47. Doamna Tampiza, adunari de clasa s-au facut, daca dumneavoastra nu ati venit e problema dumneavoastra. De ce nu ati venit macar la ultima adunare, care a avut loc acum kiteva zile sau poate nu va place nici dirigintele? Ca doar la dumneavoastra nimeni nu e perfect. Totdeauna ati refuzat sa va implicati cu ceva in aceasta clasa sau kiar daca ati facut-o ati facut-o cu rea vointa. Ati atitat pe unii impotriva altora.

 48. Da de ce in biroul directorului? Si nu in auditoriul acestei Clase? La aceasta adunare au fost prezenti parinti care se intereseaza de viitorul copiilor lor si care au venit cu propuneri concrete, dar nu ca dumneavoastra care ati stat acasa si ponegriti clasa in care invata fiul dumneavoastr. Mi-i mila de dinsul ca are o mama ce nu-si poate abtine ura.

 49. Pentru parinte,(apropo am pus virgula pt natalia)

  Aceasta persoana nici mama nu poate fi numita, bietul copil, kiar pina intr-atit sa distrugi viata propriului fiu.!!!!!

 50. Parinte spune:
  2 June 2010, la 22:10

  Doamna Tampiza, adunari de clasa s-au facut, daca dumneavoastra nu ati venit e problema dumneavoastra. De ce nu ati venit macar la ultima adunare, care a avut loc acum kiteva zile sau poate nu va place nici dirigintele? Ca doar la dumneavoastra nimeni nu e perfect.

  Nina Tampiza spune:
  2 June 2010, la 11:11

  Acum sunt acceptati doar acei parinti care platesc cotizatiile in fundatie.Duminica, la adunarea parinteasca, a spus acest lucru in mod public.Eu nici nu m-am prezentat la adunarea aceasta, fiindca nu am dorit sa fiu insfacata de mineca si data cu forta afara din sala,cum de altfel,a mai incercat sa o faca in 2003,cind abea il imormintasem pe tatal meu si dinsul ma impunea sa cint in corul liceului,insfacindu-ma de mineca hainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *