Vizitatorii blogului meu se pling pe Dodon ca le sterge mesajele…

Vizitatorii blogului se pling de faptul ca posteaza pe blogul comunistului Igor Dodon si acesta le sterge380x260_3695 mesajele. Daca cineva vrea sa le citeasca, le gasiti la comentariile care insotesc ultimele mele articole pe blog. Anunt eu acest lucru, pentru ca vizitatorii nu au unde sa il anunte la vedere.

Intrebarea mea ar fi „‘de ce oare si-a mai facut Dodon blog?” Daca vrea sa discute numai cu cei pe care comunistii i-au prostit zece ani, sa mearga la Monumentul Lenin, nu in spatiul virtual.

Eu le propun celor care vad ca le sterge Dodon mesajele sa le postati in continuare la articolele mele, cu remarca fireasca „Pentru Dodon”.

VP

Loading Facebook Comments ...

31 Comments

Add a Comment
  1. Mihai Ghimpu şi Traian Băsescu au depus flori la mormîntul lui Ştefan cel Mare
    Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, şi Preşedintele României, Traian Băsescu, au vizitat astăzi Mănăstirea Putna, unde au depus coroane de flori la mormîntul lui Ştefan cel Mare. În timpul aflării la Mănăstirea Putna, cei doi preşedinţi s-au întîlnit cu Înaltpreasfinţitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, şi părintele Melchisedec, stareţul mănăstirii, şi au vizitat Biserica şi muzeul. // Moldpres

  2. Sigur ca le sterge! El vrea sa vorbeasca doar despre acea ce ii este interesant NUMAI lui. Cind l-am intrebat de ce PCRM a monolizat ideia de stinga practic a nimicit partidele care reprezentau ideile stingace, d-lui doar a precizat ca o sa raspunda mai tirziu si pe urma n-am mai vazut intrebarea mea.

  3. Igor Dodon says:
    April 28, 2010 at 4:05 pm

    Cu regret nu observati faradelegile si anarhia ce persista acum in cadrul organelor de control. Multiplele cazuri de incercare de intimidare si preluare a businessului de gen: Andys Pizza, La placinte, Auto Prim, Nipon, Sandriliona …., lista poate fi continuata. Invinuiri nefondate de creare a monopolurilor, care fiind lichidate (in opinia noii guvernari) nu au adus mari schimbari in piata. Unde este micsorarea cu 30-40 % a pretului la carne promisa de guvernanti?

  4. Язык мой, враг мой…
    Multiplele cazuri de incercare de intimidare si preluare a businessului de gen: Andys Pizza, La placinte, Auto Prim, Nipon, Sandriliona….invinuiri nefondate s.a.m.d. – iata, ca i-a luat-o limba pe dinaintea gurii. Toate aceste intreprinderi le apartin liderilor PCRM
    si merge vorba de invaziune fiscala in proportii mari, dar enumerandule anume pe , d.Dodon, neconstient, a confirmat acest lucru.
    E si de inteles, ca mi-a sters comentariul.

  5. Dupa trei mesaje adresate lui Dodon eu am fost blocat. L-am intrebat „Proectul moldovenesc” include toti moldovenii lui Stefan cel Mare ori nu? Este de dorit ca toti moldovenii lui Stefan cel Mare sa-si decida soarta lor politica. Daca se refera numai la basarabeni atunci sa-si schimbe denumirea „Proectul basarabenilor”.
    Un ideal al comunistilor este nationalizarea. Cand PCRM va nationaliza edificiul comunist din centru Chisinaului? Chiar asa de bogata este Moldova, are rezerve financiare mari, pentru a experimenta sisteme noi politice si economice? Toata lumea se afla in diferite stadii al capitalismului. Noi in ce stadiu? Dupa Lenin inaintea capitalismului a feodalismul. Deci feodalismul moldovenesc face inventii , descopera un sistem nou fara a respecta toate nivelurile comunismului. De ce PCRM nu respecta democratia? 7.04.2009 a realizat mesajul ideologiei comuniste din 7.11.1917 unde masele se revolta violent contra tiranilor. Deci Voronin este un tiran.

  6. Dupa trei mesaje adresate lui Dodon eu am fost blocat. L-am intrebat „Proectul moldovenesc” include toti moldovenii lui Stefan cel Mare ori nu? Este de dorit ca toti moldovenii lui Stefan cel Mare sa-si decida soarta lor politica. Daca se refera numai la basarabeni atunci sa-si schimbe denumirea „Proectul basarabenilor”.
    Un ideal al comunistilor este nationalizarea. Cand PCRM va nationaliza edificiul comunist din centru Chisinaului? Chiar asa de bogata este Moldova, are rezerve financiare mari, pentru a experimenta sisteme noi politice si economice? Toata lumea se afla in diferite stadii al capitalismului. Noi in ce stadiu ne aflam? Dupa Lenin inaintea capitalismului a fost feodalismul. Deci feodalismul moldovenesc face inventii , descopera un sistem nou fara a respecta toate nivelurile capitalismului. De ce PCRM nu respecta democratia? Poporul la 7.04.2009 a realizat mesajul ideologiei comuniste din 7.11.1917 unde masele se revolta violent contra tiranilor. Deci Voronin este un tiran.

  7. Pt dodon:

    La intrebat pe blogul lui ce crede el despre logica asta:

    Eu invit un prieten la mine, el este lovit de o masina si moare. Atunci in fata autoritatiloi, nu o sa fie vinovat soferul cela pt ca la omorat ci EU pt ca lam invitat la mine.

    Cam asa cred ei despre 7 aprilie, nu sant vinovati ei ca au omorat oamenii, ci cei care cica au organizat protestele :((((

    Am asteptat jumate de zi sa comenteze ceva, da de unde, el comenteaza doar acele mesaje, de ex ” Sa stiti ca aveti dreptate dom dodon” sau ” sant total deacord cu dumneavoastra” s.a.m.d.

    Rusine porci comunisti!!!

  8. Vai, ce bine ca cineva a remarcat si facut public acest fapt!!!!
    Ma bucur e4norm, pentru ca nici un comentariu al meu nu este lasat la vedere pe blogul acestul BLEG!

  9. Comunistii 93 de ani au spus ca revolta violenta din 4 noiembrie 1917 este un eveniment pozitiv. Deci ideologia comunista este principalul vinovat in revolta violenta din 7 aprilie 2009. Dodon esti deacord. Scoala comunista asa a educat masele.

  10. Cine are resurse si timp faceti si voi un blog bidon.md 🙂 si plasati acolo toate cometariile sterse de acest individ :)) asa doar o idee.

  11. Am dublat comentariul meu pe blogul acestui profan, dar maria sa nu doreste sa intre in conversatie cu mine. La sters din nou. Din 4 comentarii am ramas doar cu unul. Sa-l mai repet o data, sau nu?
    Oare ma marcheaza ca spam, sau poate ma mai rabda?
    Cum credeti, sa-l mai zadar, sau nu?
    La tema, de ex: vorbeste ca porcul, minte ca porcul si in sfarsit si document are de la PCRM, ca este un porc adevarat. I-as lega si o fundita rosie la gat, sa nu-l deoache nimeni.

  12. Eu l-am intrebat:

    1. Cum include „proiectul moldovenesc” toti moldovenii si l-am acuzat de lipsa de legitimitate intrucat PCRM-ul este ultima forta politica ce ar putea reprezenta vocea „moldovenilor de pretutindeni”. PCRM-ul este partidul minoritatii ruse. Ei folosesc aproape in exclusivitate limba rusa. Ma intreb pe buna dreptate, ce au in comun acesti oameni cu moldovenii ?

    2. L-am intrebat cum comenteaza declaratia fostului sau coleg comunist si actual coleg de convingeri Victor Stepaniuc care afirma ca „isi doreste foarte mult o republica Moldova pana Carpati sau macar pana la Siret”. As reaminti aici si mai vechea declaratie a dictatorului Voronin care spunea ca „Romania tine ostateci zece milioane de moldoveni”. Liniste, nu am primit nici un raspuns desigur.

    S-a vazut recent cine este moldovean dupa vizita lui Ghimpu si depunerea de coroane la mormantul lui Stefan cel Mare la Suceava.

    2. L-am intrebat de asemenea de ce dezinformeaza cu privire la indatorarea RM cand jumatate din suma ce vine din surse externe este NERAMBURSABILA ?

    3. Spunea ca ceea ce face AIE acum nu va scoate tara din criza economica. A fost mai mult o ironie ce i-am spus: care criza economica, aceea despre care PCRM spunea ca nu exista cand erau ei la guvernare ? Evident ca nu i-a placut si nu a publicat asa comentariu.

    Aceste intrebari au fost doar la ultima lui postare. Anterior nu mi-a postat multe alte intrebari. In schimb posteaza toate ineptiile acelui „Culmea” care comenteaza ca un dezaxat si pe Unimedia.

    Felicitari ca faceti publica atitudinea „blogerului” bolsevic vizavi de libertatea de opinie.

  13. Demulte ori mi-au fost sterse mesajele, si jur ca nu i-am injurat nici familia si nici pe el, am facut niste remarci care aratau prea multa minciuna in fata navigatorilor online, el sustinand ca sterge numai pe cei care ai jignesc familia. In afara, ca are foarte multe greseli de exprimare si gramaticale pe blogul lui de comunist incepator cu acte in regula, mai si minte, propanga mai departe minciunile patidului lui. Eu nu mai intru pe blogul lui sa comentez, cu cat nu al baga nimeni in seama cu cat UNIMEDIA o sa-l scoata din lista fara comentatori.

  14. alba,
    ai dreptate cind spui ca are foarte multe greseli.Una din ele mi-a placut cel mai mult:”Igor Dodon says:
    April 28, 2010 at 4:21 pm

    De la vaicararea ca suntem cei mai saraci (ceea ce nu corespunde realitatii) lucrurile nu se vor misca spre bine de la sine. ”
    Cuvintul „vaicararea”–asta ar insemna”vai!cararea”
    Verbul corect va fi”a văicăra”
    Substantivul”văicăreala”gen feminin,cuvint din vocabularul popular si familiar al limbii romane.
    Concluzie:Dodon nu deosebeste substantivul de verb.

  15. Nu ma mir.Nu-mi mai aduc aminte exact anul cind a fost Jacques Chirac in vizita in rep.Moldova(1995-1997)Petru Lucinschi era pe atunci presedinte de tara.La acea intilnire au fost foarte multi profesori,elevi si alte categorii de oameni.Un oarecare Rusnac,rector al Universitatii de stat,avea Frumoasa intentie de a tine o cuvintare in limba franceza.Era ceva deosebit.Cind citea Domnul continutul din foaia sa,strecurase atitea greseli de pronuntare,ca o sala intreaga pufnea si murmura la auzul unor lor,care te faceau sa rizi in hohot.Bunaoara:intr-un moment dorea sa spuna d.Rusnac ca Moldova are multe „valeurs”valori,insa din cauza nestiintei a pronuntat „voleurs”ceea ce inseamna „hoti”.Automat ne transformam din valori in „hoti”.Cei mai de lauda au fost studentii,care vorbeau liber si foarte clar in limba franceza.
    I-as recomanda lui Dodon sa mai studieze ceva reguli de gramatica la temele „Formarea substantivelor”.

  16. D-na Pavlicenco, va admir curajul si ingeniozitatea…

    P.S. …interesant, lui Dodon deja „dolojili” ? 🙂

  17. Si comentariul meu a fost sters… era la articolul d-lui Dodon „Politica fiscala promovata de guvernarea liberala – to be or not to be pentru businessul moldovenesc”

    unde argumentam pozitia ca comunistii prin politica lor ne-au transformat intr-o tara de consumatori, iar cele mai mari acumulari bugetare vin de la TVA-ul pe marfurile importate, care e de 2,5 ori mai mare decat acumularile din TVA-ul pe marfurile locale, potrivit bugetului din 2007…

    si mai multe am vb acolo si imi pare foarte rau ca am pierdut timp cu chestia asta.

    Am facut inca un comentariu acuma la articolul lui despre „guvernul narcoman”, daca n-o publica am eu o solutie care, daca imi permiteti o s-o expun tot aici la d-na Pavlicenco pe blog.

  18. „Nu pot sa-mi explic” de ce Dul Dodon evita sa ne dea raspuns la intrebarea acordata de zeci de ori legata de monopolizarea pietii de carne in MD si metodele represive care erau utilizate asupra producatorilor interni de catre insusi maria sa, Igor prin intermediul lui frate-sau, Sasa Dodon si Radu Mudreac. Unul vice, altul sef al Agenţiei Sanitar-Veterinare. Astea erau cei implicati in afacere. Pe linga acesti tipi era si D-ul boxer-deputat Munteanu, marele activist al PCRM. Asta cu Igor conduceau de sus totul. Adica faceau pilele si dadeau linie verde. Dodon cel mic si Radu implementau indicatiile si depozitau banii cu sacii. Citi au avut de suferit de pe seama lor. Citi sufera in continuare…

  19. P.S. …interesant, lui Dodon deja “dolojili” ?
    Dar ce, e chior si nu vede singur? Sau s-a invatat cu slugi?

  20. Am sesizat si eu ca sint eliminate comentariile. Si apropo, nu doar cele critice. Asa cum incerc sa nu gindesc rau despre oameni fara a fi absolut sigur am preferat sa ma gindesc ca are probleme tehnice. Dar am luat decizia ca nu merita sa merg si sa citesc ce scrie. Si cred ca la fel ar trebui sa procedeze toti. Fiti sigur ca va remedia problema. Nimeni nu are interes sa citeasca doar el ce a scris))) Cit priveste faptul ca nu comenteaza cred ca in mod categoric nu i/i putem reprosa nimic. Fizic nu prea este posibil sa raspunda tuturor

  21. Cititor spune:
    29 April 2010, la 17:05

    „Fizic nu prea este posibil sa raspunda tuturor”

    Nimeni nu preinde la un raspuns obligatoriu.
    Dar sa stearga opiniilie normale, care nu contin niciun fel de „obraznicii”, doar poate nu-i convin in „scenariul” pentru care a creat acest blog……….? Asta nu face fata nimanui, nici dumnealui.
    Intr-un fel se poate spune ca d.Dodon recomanda urmatorul lucru:
    „Cititi si nu uitati, alte opinii nu trebuie sa existe! Numai ce spun eu este adevarat, numai ce fac eu este cel mai bine ! „

  22. din-don mi-a blocat mesajul inca din primele zile a aparitiei sale.
    I-am scris ca se agata de caruta bolsevicilor din cauza ca nu are nicio sansa in afara acestei structuri mafiote.
    Acest sclav mincinos, aceasta ingratie este un model de – cum se vinde propriul neam.

  23. DODON-BIDON,cum a spus Gimpu,ce vreti ,scoala kgb voronista–
    kto ne s nami–tot protiv nas.E foarte mindru de partbiletul nou a bolsevicilor si se viseaza presedinte asemeni lui Lupu.

  24. Constantin Tanase: Da’ eu împotriva cui să protestez?

    Se apropie zilele când (şi) la Chişinău se marchează sărbătoarea libertăţii presei. Anul acesta, însă, nu voi participa la respectivele manifestări, fiindcă nu ştiu, încă, împotriva cui voi protesta. În anii trecuţi era simplu – protestam împotriva comuniştilor. Nu ne puteau aceştia închide gura, cum ar fi vrut ei, dar oricum, mereu ne dădeau de înţeles cine-i stăpân în ţara asta…

    Şi totuşi, uneori am senzaţia că atunci, ca director de ziar şi ca simplu editorialist, mă simţeam mai bine, eram lămurit în toate. După ce au venit „ai noştri” la putere, parcă am început să regret timpurile recent apuse. Parcă nu mă presează nimeni, dar parcă mă simt presat. Parcă nu mă sună nimeni, dar parcă mereu sunt sunat: „Chiar aşa, maestre, iar te-ai apucat de ai noştri?”, „Bă idiotule, ce ai cu Ghimpu?”, „Uăi Tănase, ce, nu-ţi ajunge cât îţi dă Filat, amu te dai cu Lupu?”. Ş.a.m.d. Astea-s un fel de mesaje. Sincere, inocente. Sunt însă şi altele, de la colegii de breaslă, care semnează cu nume exotice. Dar mai sunt şi alte mesaje, care vin „de sus”, prin cineva, de genul: „Maestre, lasă-i în pace, bre, pe ai noştri, nu strica Alianţa…”. Şi asta în fiecare zi, de sute de ori pe zi. Coşmar, nu alta! Iată de ce mă întreb: dacă de Ziua Presei Libere eu, ca jurnalist, trebuie să protestez, împotriva cui să protestez!?

  25. De Ziua Tricolorului, drapel naţional al R. Moldova, tânărul membru al PCRM, Igor Dodon, însoţit de un grup de simpatizanţi de-ai săi, s-a deplasat spre Orhei, cu drapele roşii în mâini……
    citeste mai departe:
    http://www.zdg.md/diverse/circ-in-tramvai/dodon-a-inrosit-orheiul#more-18954

  26. Dacă vă blochează mesajele,scriţii şi trimiteţii opiniile despre ce crede-ţi despre d-lui şi „deşteptăciunile” sale pe poşta sa electronică.Eu am făcut-o deja cînd am văzut că blochează.O găsiţi jos,la articolul său cu cele m 17 teze ale sale.

  27. M-da, cam e zi grea astazi pentru Don-don. Mi se pare, ca cam sa oprit el cu blocarea si cam putin comenteaza. Si nici nu-mi vine a crede – mesajele mele au aparut pe bl. d-lui, chiar si i-am scris o multumire:
    D. Dodon – nu prea inteleg, ba mi-ati sters comentariile, ba le plasati inapoi, ce sa fie oare?
    Si bine faceti, ca dealtfel le plasam pe blog nu numai la d. V. Pavlicenco, dar si la toti ceilalti blogieri de pe Unimedia.

  28. pt Dodon cati bani vreai sa-ti dam, numai sa nu mai prostesti lumea din Basarabia, care din cauza PCRM au devenit cei mai sarati din Europa. Ne-ati furat viitorul, ne-ati torturat poporul, ne-ati experimentat sisteme feodale-dictoriale, ne-ati format mafie, ne-ati protejat Rusia care artificial a ridicat pretul la energie, ne-ati mintit, ne-ati lasat o justitie falsa, ne-ati lasat o constitutie debila care a provocat criza politica si ne-ati facut sa ne revoltam violent. Mai bine mort decat comunist! Suntem in stare sa murim dar clanul va fi distrus. Tu ne impui sa fim EXTREMISTI PRIN POLITICA TA EGOISTA.

  29. pt Dodon .. Numai un retardat mintal in veacul 21 , in era internetului, poate sa intre in pcrm -ul lui voronin, sau sa mearga cu inchinaciune la monumentul lui lenin ca sa-i cante osanale ..eu cred ca dodon este bolnav mintal.. sa-l blocam noi pe el , ignorandu-l..,nu scrieti mesaje de raspuns la articolele lui .. lasati-l pe culmea si artire sa-i ramana unicii lui foruimisti, poate unimedia.md il expediaza de pe aici si scapam de un rapan…

  30. Cel mai bine ar fi sa ignorati complet blog-ul lui Gando… scuze Dodon. Astfel va disparea de la sine.

  31. De acord Sergiu. Iam trimis si eu o serie de raspunsuri si comentarii la „tezele” lui dar le-a ignorat si nu au fost plasate pe blog. Ma gandeam chiar sa la trimit (raspunsurile) unui ziar ca sa la publice – imi parea rau de timpul pierdut pentru a le formula
    Vre-un an in urma ma gandeam sa adresez o scrisoare deschisa tinerilor bine instruiti din pcrm (de exemplu Lupu sau Durlesteanu), sa le sugerez ca nu au viitor cu acest partid, ca e mai bine sa paraseasca cat nui tarziu barca lor. Lupu a si facut-o. Dondon nu a inteles… Rezulta ca e prost…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *