Are dreptate omul care ne spune ce se face la Ungheni?

Iata ce spune vizitatorul Vlad:

Bine, hai sa incep eu astazi cu ceva, ca rabdarea imi crapa… Chiar ca Tanase o face pe cinstitu si Filat – Simbape eroul… Fratilor, eu sunt din Ungheni si Jessicamai jos va scriu cateva exemple despre ce schimbari s-au produs la Ungheni dupa alegerile din 29 iulie.

Uncuta – seful spitalului raional Ungheni, care a furat si a spalat bani pe timpul lui Voronin, a aderat la PLDM.

Seful de la Cadastru Ungheni Ghermanschi, care lua mita foarte mare, a si fost membru PCRM, a aderat la PLDM. Stiti ca Guvernul a interzis deschiderea arhivelor, dar acest Ghermanschi le face contra plata… ultimul caz a fost cu 5000 euro…. Lumea nu e proasta, stie, dar ii e frica sa spuna… Scutaru, fost director al Zonei Economice, fost comunist inrait, a aderat la PLDM…

Radu Baranov (vicecampion european la lupte libere ) recent angajat la Combaterea Crimei si Coruptiei. In timpul campaniei l-a amenintat cu rafuiala fizica pe deputatul Anatol Arhire (Partidul Liberal) in satul Costuleni. Nu s-au luat masuri deloc si stiti de ce? Deoarece liderul Organizatiei teritoriale PLDM Ungheni este Toma Baranov, fiind finul sau… Tinerii au fost batuti de el si de politisti timp de ani buni in timpul regimului voroninist… si acum o face pe baiatul cel bun…

Scoaterea sarmei ghimpate de pe hotar nu a fost initiativa lui Filat, ci a domnului Anatol Arhire din Ungheni, recent deputat din partea PL … fost vicepresedinte al raionului, el a venit cu aceasta initiativa… si Filat a facut-o pe eroul si s-a pozitionat el primul ca fiind asa-numitul “erou”… Gresiti, oameni buni. Stim ca Filat e cu bani si a cumparat presa din MD, dar nu se poate asa de procedat… de ce primesc ei in partid tot rah…l comunist… De ce? Ce fel de schimbare e asta, domnule Filat si ce vreti sa faceti???

Sunt mii de studenti si cu familii, care au luptat in campanie pentru libertate si cu facultati terminate si au sperat la ceva de munca, caci au cunostinte.., dar dumneavostra, in serviciile desconcentrate, i-ati lasat pe aceiasi comunisti, care au aderat la PLDM si de asta vreti anticipate, ca va intariti structurile, dar cu asa structuri ne ducem de rapa, ca sint aceiasi comunisti… Trebuia sa ramaneti cu aceiasi oameni, cu care ati invins … Daca Filat nu va face ceva in privinta asta, o sa ne ca…m mai departe toti de frica… Si cine nu ma crede, va rog verificati… Chiar si acei membri ai PLDM, intrebati odata la Biroul Permanent de cazurile astea din Ungheni… Dar va dati seama si in alte raioane ce se face… nu-i destul ca pe la tara consilierii lui Lupu fac o coalitie cu PCRM, dar si alti fosti comunisti adera la PLDM… Verifica, frate, si vei vedea ca am dreptate… Se vorbeste destul de des pe afara, caci alianta se clatina si e foarte corect, caci se vad neintelegerile si Filat isi promoveaza personalitatea foarte des prin presa… Unica frica a lui Filat e Dorin Chirtoaca, caci viitorul lui e mai luminos …. Nu uitati cine a pus bazele destramarii pcrm in RM si astia au fost PL si, din 2007, foarte multe partide au aparut ca ciupercile dupa ploaie… dar lumea e proasta… unica forta in RM e PL si PLDM, dar daca cineva e mai apropiat de Filat sau Godea, va rog sa le transmiteti aceste informatii… Va multumesc!!! Eu inca am incredere in PLDM, ca isi va face regula prin partid, dar raman la pozitia mea ca sunt roman si voi incerca sa duc mesajul PL mai departe, caci e un partid cinstit… si nu ma uit ca Ghimpu vorbeste mai cu dialecte, dar e un om la locul lui… Speram sa il dam jos pe Lupu candva (…) si forta sa fie constituita din PL si PLDM, dar sa se faca regula…

IATA CE A ADAUGAT AZI AUTORUL POSTARII DE MAI SUS:

vlad care a scris articolul

Buna ziua…. in primul as dori ca nimeni sa nu scrie sub numele meu…. Eu sunt cel ce a scris acest comentariu la blogul Doamnei Pavlicenco !!!! Asa deci, daca nu credeti, informati-va fratilor… ca voi stiti sa stati cu fundu toata ziua pe net si sa postati comentarii, voi nu traiti intr-o lume reala, dar in cea virtuala… daca asa tare te ingrijoreaza ce se petrece in tara, mai iesi prin teritorii si ai sa vezi situatia din PLDM !!!! Nu-i destul ca consilierii PD fac coalitie cu cei din PCRM !!! Eu nu vreau sa destabilizez alianta, doar cer ca Filat sa isi fac ordine in partid… si uite si a venit mai sus un baiat cu un exemplu de la Floresti… Oricum am facut legatura cu cineva din PLDM pe net si i-am transmis aceste date, caci el singur le-a cerut… E vorba de Dragos Galbur… Credeti ca eu nu m-am saturat sa vad ca nimic nu misca in raion… tot aceeasi banditi au ramas… Acum 2 luni se auzea ca primarul Ambros din Ungheni pleca din AMN si unde, credeti, ca a plecat ? La Lupu, de ce? Vrea functie mai departe !!! astea sunt curve nationale (ma scuzati de expresie) si toate astea se intampla si la PLDM… De ce credeti ca Filat vrea anticipate?? Si-a intarit structurile, dar cu aceiasi comunistii aderati la partid recent… Vreau sa va intreb, UNDE vom ajunge??? Tot unde am fost… nici un pas inainte… pana nimeni nu le va da peste bot, nu vor ridica oleaka capu… caci FIlat are grija numai de personalitatea lui …. Asa ca nu mai stati cu fundu toata ziua si plecati sa va informati…. Eu sincer m-am saturat… Caci Chisinaul nu face toata Tara !!! Unde au fost patriotii de la PLDM pe 1 decembrie la Ungheni??? Nici unul nu am vazut… Vai de capul vostru… Stim ca banu il au, dar si el se termina… Te invit, frate, sa mai mergi in teritorii, sa mai vezi care e treaba… Eu stiu ca in Chisinau treaba e mai buna, dar tu stii cum e sa lupti in campanie in afara capitalei??? Nu stii !!! Ca ai stat acasa si acuma comentezi !!!

VEZI CONTINUAREA IN COMENTARIILE LA SUBIECT.

Loading Facebook Comments ...

64 Comments

Add a Comment
 1. dar uitati supriza!!! tema acestui blog a fost sters de pe Unimedia !!!!! si deci unde e democratia, unde e libera exprimare ???? filat ai cumparat presa !!!! filat ai fost si ai ramas un mafiot si un afacerist !!!! imi pare rau…gata astazi chiar m-am dezamagit… sunteti niste rahati cei de la PLDM voi erati aia care strigati ca vreti presa libera….. handicapatilor!!! sa nu uitati dupa anticipate oamenii se vor intoarce imotriva lui filat !!!! trebuie referendum…. sunteti niste idioti lacomi de putere filatel !!!! nu asculti vocea poporului deloc !!!!

 2. Speranta Moare Ultima, iar noi dupa ea :)

  Un articol de nota 10 !!! De altfel, asa cum precizasem mai anterior, Se schimba culoarea iar naravurile si oamenii ramin…
  http://timpul.md/article/2010/03/18/7459

 3. Speranta Moare Ultima, iar noi dupa ea :)

  Apropo, recomand acest articol, in primul rind pentru Jay, Europa si alti destepti !!! care s-ar in capul tuturor care incearca sa se impotriveasca actualei guvernari!!!!!!!!!!!

 4. Este interesanta povestea D-voastra d-e Ungheni.Este o vorba ,decit de vorbit mult si aiurea ,mai bine mai putin si degeaba.Desi sinte-ti din Ungheni,nu stiti situatia reala.Referitor la Uncuta,nu il simpatize-zi deloc,dar cum a fost comunist asa si a ramas si nu a aderat nici la un PLDM,D-l Scutaru S.ce fel de comunist a fost inversunat daca a fost demis personal de Voronin (venind in vizita in Ungheni)din functia de administrator al ZEL.Si celelalte persoane nominalizate de D-voastra nu au aderat la PlDM.Va spun cu tot respectul,ca PlDM este si fa fi forta care va scoate tara din izbeliste.Este anormal de invinuit cu cuvinte murdare pe d-l Filat care sincer, incearca sa scoata tara din acest dezastru social-economic in care sintem,ca urmare a mostenirii komuniste,un testament fabricat pe minciuna ,agonisire de bani si avutie.Ce nu observat-i cum comunistii nu dores sa plece de la putere si cu expresii paranoice invinuesc conducerea prezenta.Trebuie toti impreuna sa ne consolidam fortele p-u a lupta cu acest virus al societatii(PCRM)p-u a imbunatati situatia din tara,p-u viitorul copiilor nostri,p-u o tara fara dictatura comunista,p-u o tara democrata.Numai impreuna vom invinge,dar sa nu ne certam,insultam intre noi,ca komunistii aceasta si asteapta.Va doresc la toti o gindire logica,justa,bazata pe argumente dar nu pe aberatii,sa avem respect unul fata de altul, pentru a lupta in continuare impotriva acelor doctrine comunizate pe promisiuni si minciuna.

 5. Pt Vitus

  Cui ii este adresata postarea? Pentru ca nu imi poate fi adresata mie, nu e a mea?

 6. De pe http://www.omg.md/Content.aspx?id=7371〈=3

  У правящего альянса нет единой политической воли – Виталия Павличенко
  17 марта 2010 г. 18:15

  По мнению председателя Национал-либеральной партии, экс-депутата Виталии Павличенко причиной провала инициативы о внесении изменений в Конституцию страны стало отсутствие политической воли у лидеров ЛП, ДПМ, АНМ и ЛДПМ (Гимпу, Лупу, Урекяна и Филата).

  Как отметила экс-депутат, прежде чем создавать специальную парламентскую Комиссию по изменению Конституции, приглашать в Молдову делегацию Венецианской комиссии и объявлять свое видение дальнейшего развития ситуации в стране, лидерам правящей коалиции необходимо было сформировать «хорошую и ясную договоренность» относительно конституционной реформы.

  «Надо было в начале договориться, проанализировать и лишь потом объявить и сказать конституционной комиссии, что надо оформлять. Но концепция должна была быть до того, как конституционная комиссия принялась за работу», – заявила Павличенко агентству OMEGA, подчеркнув, что Комиссия по изменению Конституции «должна была практически оформить политическую волю лидеров Альянса, которые взяли на себя ответственность за руководство Молдовой», чего не произошло.

  В этой связи Павличенко подчеркнула, что, заявив о единой позиции Альянса относительно проведения референдума, Гимпу, Лупу, Урекян и Филат ввели молдавское общество в заблуждение, поскольку позже некоторые из лидеров АЕИ отказались от этой позиции. «Сначала говорят, что референдум, все люди смотрят, что у них, вроде бы позиция, а потом начинаются вот эти откаты», – отметила экс-депутат, заключив, что «эти откаты идут во вред уверенности демократического общества в возможности альянса как-то договориться и идти единым фронтом на новые политические баталии».

  9 марта с.г., лидеры правящего альянса – Михай Гимпу, Мариан Лупу, Серафим Урекян и Владимир Филат – заявили о том, что альянсом принято решение об отказе от проведения досрочных выборов, как это предусмотрено Конституцией, и о принятии нового основного закона путем референдума с тем, чтобы срок деятельности нынешнего законодательного органа был продлен еще на три года.

  Однако, уже во вторник, 16 марта, премьер-министр Молдовы Владимир Филат, выступая в передаче радиостанции «Вочя Басарабией», заявил, что инициатива об изменении Конституции путем референдума не пользуется поддержкой со стороны европейских структур. «В настоящее время мы находимся в той ситуации, в которой констатируем, что такой поддержки не существует»,- сообщил Филат в связи с инициативой о принятии новой конституции путем проведения республиканского референдума.

  Инициатором принятия новой конституции и продления деятельности парламента нынешнего созыва является врио президента страны Михай Гимпу.

 7. Speranta Moare Ultima, iar noi dupa ea :)

  Pentru Virtus:

  Mai frate, sau Soro :)))) Eu nu mai zic nimic la adresa lui Filat ori Ghimpu, si ceilalti, capoi acus ma fac ori comunist ori PNL-ist… da tu acceseaza linkul de la postarea mea precedenta, si citeste, e scris foarte interesant….. Fiecare are parerea sa… eu stiu ceea ce unii nici prin vis nu le poate trece una ca asta, despre multi lideri din actuala guvernare… altii seara aprind cite-o luminare la poza acestora, pentru sanatate, sa le dea Domnul sanatate, sane mai fure cum au facut-o pina acum……
  Citeste mai bine comentariul lui Constantin Tanase, si-apoi vino cu sfaturi de unire si consolidare a fortelor….

 8. Stimate dle GOGOSAR, Anatol Arhire, scoate-ti masca daca tot sustii ca esti mare democrat. Nu mai scrie dle ca esti Vlad, spune pe fata, sunt marele deputat Anatol Arhire, care promoveza in functie toti prostii si curvele. Vorbesti mata de puritate a PL-ului? Bine, ma bucur, dar spune-mi te rog la ce partid a aderat fina de botez a dlui Voronin, ea fiind si colega de grupa a dlui Dodon. Sau poate gresesc, este ea poate pelista din talpa pina’n crestet. Stii prea bine ce parere are lumea din Ungheni despre dvs. stimate parlamentar. Ei, om de cinste, sau poate de cinstit 🙂
  Las-o mai moale cu comentariile si mai bine ati colabora in teritoriu sa schimbati comunistii din posturi pe democrati. Rusine pentru asa deputati!!!!!

 9. Deci se observa cum adevarul doare !!!! au adus mai multe observatii despre PLDM si in Cahul si in Floresti Glodeni si Ungheni si au intrat PLDM-istii pe forum sa se razbune …. Vai de capu vostru… sunteti niste mafioti si huligani !!!!

 10. Acuma uitati adecar concret… ce inseamna asta… despre asta si vorbea Vlad despre alte raioane !!! cititi cu atentie !!!!

  http://unimedia.md/?mod=news&id=17562

 11. Acuma uitati adevar concret… ce inseamna asta… despre asta si vorbea Vlad despre alte raioane !!! cititi cu atentie !!!!

  http://unimedia.md/?mod=news&id=17562

 12. Discutiile sant departe de realitate cititi ziarele locale… Sigur realitaatea e mult mai dura, Nu avem nici primarie nici consiliu raional care sa faca schibari radicale, am scos sîrma gimpată, dar este foarte necesar să scoatem – şi foarte rapid – sîrma gimpată din sufletul nostru de homo-sovieticus….

  Ungheniul e influentat foarte mult ca e la hotar cu Romania… Ungheniul e un oras ROMANÉSC… PL SI PLDM vor fi primii pe lista… Vrem schimbari dar nu vorbe
  goale…. Cineva de acum inainte nu va fi primul pe lista…… vor fi dur penalizati de ungheneni….

 13. Punctati bine, doamna Pavlicenco, bravo!

 14. 57 la sută dintre români cred că URSS este vinovată de pierderea Basarabiei de către România.

  64% dintre cei chestionați consideră că unirea ar fi benefică pentru Republica Moldova, iar 47% că ar fi benefică pentru România.

  http://www.soros.ro/ro/fisier_acord_comunicate.php?document=1257

  Radio France International:
  AUDIO

  http://m.rfi.ro/sites/default/files/audio/2011/05/12/modul-studiu-moldova.mp3

  Data: Joi, 12 Mai 2011
  Studiul Fundaţiei Soros „Republica Moldova în conştiinţa publică românească” relevă o serie de lucruri contradictorii când vine vorba despre percepţia românilor privind Republica Moldova şi cetăţenii moldoveni.
  Unul dintre lucrurile care se contrazic ar fi percepţia despre unirea României cu Republica Moldova după cum explică conferenţiarul universitar în cadrul SNSPA, Liliana Popescu.
  Totodată, 57 la sută dintre români cred că URSS este vinovată de pierderea Basarabiei de către România. În privinţa Transnistriei aproximativ 74% se pare că nu ştiu despre ce e vorba.
  Pe de altă parte, 66 la sută dintre români susţin sprijinul din partea României pentru aderearea Republicii Moldova la Uniunea Europenă dar sunt dezinteresaţi de subiectele privind Republica Moldova.
  România oferă posibilitatea redobândirii cetăţeniei române pentru cetăţenii moldoveni şi mai oferă în prezent un total de 5 mii de burse pentru tinerii moldoveni. Publicist, comentator la platforma Critic Atac, Victoria Stoiciu, spune că românii sunt dezinteresaţi de politicile României faţă de Republica Moldova.
  Studiul Soros mai arată că românii îi văd pe moldovenii de peste Prut ca fiind muncitori şi harnici, uniţi şi paşnici. 49 la sută dintre repondenţi afirmă ce “le place mult” felul în care vorbesc locuitorii din Republica Moldova.
  Studiul Fundaţiei Soros „Republica Moldova în conştiinţa publică românească” a fost realizat pe un esantion de peste 1547 de persoane, în perioada noiembrie-decembrie 2010.

  http://m.rfi.ro/articol/stiri/social/82-romani-neinformati-republica-moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *