Tinerii PNL au oferit azi cite o floare si cite o urare (vezi foto)

Tinerii PNL-isti au adus astazi mai multor doamne felicitarile formatiunii, surprinzindu-le in strada, la locurile de munca, vizitindu-le acasa. Initiativa a apartinut organizatiei de tineret, actiunea cuprinzind Chisinaul si unele raioane. (Si nu am facut, ca altii, PR si din asta.)

Imaginile vorbesc de la sine, reactiile fiind de la zimbet pina la lacrimi, unele stari emotionante durind pina la jumatati de ora. Diferite cazuri, diferite situatii, diferite destine, diferite drame… Tinerii au pasit pragul caselor unor doamne, pecare nu-l mai paseste nimeni…, ele mai fiind si grav bolnave si necesitind ajutor. Urmariti pozele.

100_4260

0

12456789101115161718192022232425262728293012

Loading Facebook Comments ...

6 Comments

Add a Comment
 1. Aşa, deci… Liberalii promovează sărbătorile social-democrate (ca să nu zic comuniste. Şi o zic fără răutate).

 2. Pt Whois

  Asa, deci… Fara rautate… Oare liberalii nu trebuie sa fie alaturi de oameni in sarbatorile lor ? Astea sunt, astea le „praznuim”. A fost scris ca, in Parlament, vor discuta despre zilele de sarbatoare. Ar trebui temporar sa fie anulate toate zilele de sarbatoare nelucratoare, in afara Pastelui, Craciunului si Pastelui Blajinilor. Intr-o tara atit de saraca tot serbam si serbam… Eu, spre exemplu, mai eficient lucrez in zilele de sarbatoare, nimeni nu ma distrage de la ceea ce fac…

 3. Intr-o tara atit de saraca tot serbam si serbam. Intradevar, asa este!Mi se pare si mie, ca sunt prea multe sarbatori in RM, mai multe decat in alte tari mai civilizate. cine dar sa lucreze?

 4. pu: natalia

  natalia, eu sunt sigur, cine doreste sa munceasca-munceste cu spor in zilele de sarbatoare inventate de politicieni…..Ca sa se „discurce” mai bine, mai munceste si noaptea chit poate. Unii traiesc cu ghindul la sarbatori, sa traga „chefuri” si sa „pape” bine. Altii sa traga „un pui de somn” in plus….si asa traiesc mai putin, dormindu-si viata si transferind banul muncit din greu in „materie prima” pentru… buda/WC/….”Este Trist in tara saracilor…..”.

 5. p-u Step
  Ca sa ma “discurc” mai bine, muncesc si eu cu spor in zilele de sarbatoare si noaptea chit se poate.
  „Unii traiesc cu ghindul la sarbatori, sa traga “chefuri” si sa “pape” bine. Altii sa traga “un pui de somn” in plus….si asa”
  Si din cauza acestora, care trag chefuri se primeste reactie in lant, adica lucrul meu se egaleaza cu „мартышкин труд”, deoarece bancile, casele valutare si alte intreprinderi de Stat nu lucreaza. Incearca si fa vre-o tranzactie, de exemplu….

 6. Intr-o tara atit de saraca tot serbam si serbam… Am citit pe undeva, ca Moldova este in fruntea Statelor, unde sunt cele mai multe sarbatori si zile nelucratoare. Poate, din aceasta cauza suntem atat de saraci si pacatosi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *