Loading Facebook Comments ...

40 Comments

Add a Comment
 1. Два сапога пара.

 2. Voronin a recunoscut ca este un politician mai prost ca Filat. Dupa ce el a pierdut alegerile se plinge ca nu-l duce capul ca convinga membrii partidelor de dreapta sa treaca la comunisti. Contrar prin iresponsibilitatea sa, Voronin isi pierde membrii PCRM. Cea ce inseamna ca este mai prost. Despre Amihalachioae si cetatenia romana, Abramciuc nu spune tot adevarul. Da in URSS pentru a arata formal ca exista democratie, la unii cetateni s-au pastrat cetatenia romana. Iar magoritatea romanilor intr-o noapte s-au transformat in moldoveni, subliniez prin forta. Poti sa-i numeri pe degete acesti romani lasati oficiali in URSS si toti ei nu trebueau sa locueasca in RM. Magoritatea romanilor(URSS) locueau in Ucraina. PCRM NU ESTE O MISCARE DE STINGA , EA ESTE O MISCARE DE STINGA EXTREMISTA. Abramociuc vrea sa distruga concurenta economica care este legea modernizarii economiei. De ce vrea sa ne intoarca la sistemul (nivelul) economic din URSS. Este o extremista tipica comunista. Locul ei este in puscarie. Tkaciuk isi chinta numele sau CRIMINAL cum face cucu.

 3. D.Pavlicenco,sa stiti ca am privit cu placere emisiunea.Ati fost la inaltime,laconica si cu foatre bune argumente.Acum inteleg de ce comunecii se tem de Dumneavostra.Nu le place dreptatea.Ei totdeauna au guvernat prin minciuna si intuneric.Pe oameni iau tinut de prosti,nimai membrii lor de partid erau destepti si promovati. Ar fi bine sa participati la astfel de emisiuni si la televiziunea si radioul national.Populatia de la sate este foarte si foarte neinformata.
  Salutari si succese.

 4. Felicitari, d-na Pavlicenco, ati avut o prestatie excelenta!

 5. Of, Doamne! De unde ati luat-o pe Abramciuc asta?Din epoca de piatra vine. Abramciuc de fapt. Nu stie ce face. Pe decorul celor prezenti in studiou, Abramciuc n-a avut raspunsuri precise si clare. Pluteste in politica.
  Bravo D.Pavlicenco, bravo d.Calugareanu!

 6. Jos palaria, Dna Pavlicenco! Aici chiar ati fost tare. Cat priveste mandruta din „boierasi maldaveni”, care si-a profanat mormintele propriilor stramosi, daca e asa, unindu-se cu cel mai mare si aprig dusman – bolsevismul, chiar ca a dat-o in bara de fiecare data. Din vorbaraia fara sens mi-am facut o concluzie, dupa postoica si celelalte, sa ma ierte toate, parca ar fi toate de la bordel, durdulii, rotunjoare, si…. fara minte.

 7. O intrebare d-nei Pavlicenco. Aspirati in continuare unirea cu Romania si astfel integrarea in UE sau promovati idea integrarii europene ca stat independent, fiind sustinuti de statul vecin?

  O intrebare d-nei Abramciuc. Mentineti pozitia pro europeana pe care o promova PCRM inca in 2005 sau v-ati razgandit?

 8. Prestatia dvs. a fost la nivel, dar pacar ca cei de la jurnaltv stau prost cu transmiterea, am privit, dar cu intreruperi..

  P.S. le-as recomanda sa apeleze la webconsulting 😀

 9. Bravo Dn-a Pavlicenco, jos palaria!!! Aveti tot respectul din partea mea!!!

 10. 1.Am impresia ca abramciuc viseaza si gindeste ruseste,performind un conglomerat de aberatii imprumutate de la ;doctorul; stepaniuc si marazmaticul voronin,[cariz]-maticul tcaciuc-ideologul,-da, D-na Pavlicenco,cinstit,ce simteati ascultind pe oponenta comunista care fiind in ani asa si n”a inteles un lucru,ca ea se afla pe pamint romanesc,maninca piinea crescuta de acest popor chinuit,si continue sa ne insulte identitatea si memoria celor ce putrezesc in Siberii in urma terorii bolsevice.
  Si ciind ma gindesc la unele declaratii de ultima ora al lui Lupu,puse cap la cap cu ale lui abramciuc-totul e clar,ciuma comunista e foarte molipsitoare.

 11. A fost o emisiune foarte interesantă şi actuală. Mă bucur foarte mult că susţineţi ideia ca Rusia să-şi ceară scuze de la cetăţenii acestor două state cu aceiaşi cetăţeni pentru deportările şi genocidul din perioada puterii sovetice cu suportarea tuturor consecinţelor şi retragerea trupelor de pe teritoriul Republicii Moldova, iar clanul lui Smirnov – tras la răspundere pentru crimele produse (cine ştie precis cîte persoane au dispărut fără urmă în transnistria ?) în perioada anilor 2002 – 2010.
  Este regretabil că sindicatele din Moldova (inclusiv Confederaţia Naţională a Sindicatelor) care au menirea să apere interesele tuturor angajaţilor trec cu vederea peste problemele cu care se confruntă cetăţenii de peste malul stîng al Nistrului, îmi este greu să spun Transnistria, deoarece a apărut denumirea aceasta din anii 90-91 ai secolului trecut, cu toate că sindicatele din Transnistria (din buissnesul mic şi mijlociu) susţin ideia reunificării Sindicatelor de pe ambele maluri, fapt care ar duce la reunificarea Ţării.
  Sau poate continue interesele particulare a diferitor parlamentari în continuarea situaţiei precedente ?

 12. pu Mihai Plesca

  Care sindicate Mihai ? Nu stii ca muma lui Tcaciuc este centru-centrului la sindicate? Are vre-o 75 de ani si toata viata lucreaza acolo. Chiar si „saracul” Manea trebuia sa se consulte cu mamaTcaciuc
  la fel ca si voronin – cu feciorul tcaciuc. Si Manea si Voronin au dat faliment profesional.

 13. Pt Vasily Ivanovich

  Sam takoi.

 14. Pt europa

  Abramciuc este o demagoaga la fel ca si toti comunistii, ce mai poti sa vrei de la ea? Vorbeste si nimic nu intelegi ce vrea. UE propune varianta UE, cum poate UE sa propuna alternativa? Si ce alternativa poate fi? Nu vad. Estul nu poate fi pentru noi alternativa, nici statul pe loc, poate, doar, unirea cu Romania, care sa ne duca mai reped ein UE.

 15. Pt mihail

  Din pacate sau din fericire nu se tem de mine numai comunistii…

  Dreptatea si femeile neproaste nu plac multora. Si e foarte greu sa iti ascunzi prostia, dar e si mai greu sa iti ascunzi neprostia, ca „desteptaciune” despre propria persoana nu vreau sa spun.

  Absolutd e acord ca prefera comunistii prostii si intunericul. Ei si-au facut mereu trebusoarele la intuneric.

  Ar fi bine sa particip la astfel de emisiuni si la televiziunea si radioul national, numai ca am avut veto de la comunisti, acum am si de la democrati.
  Mersi pentru urarile de succes.

 16. Pt Nina Tampiza

  Cind sint invitata la emisiune, nu intreb niciodata cine va mai fi. Spun ce am de spus indiferent de cine mai e alaturi. Dar comunistii trimit pe cei care trebuie sa plateasca pentru ca sint deputati. Au trimis-o si pe ea, dar e un haos total in capul unor comunisti.

 17. Pt pro Europa

  Noi dorim o apropiere maxima de Romania, vrem reforme si apropiere de Europa. Pe masura ce populatia va deveni tot mai libera si mai prospera, vor dori ce isi vor inchipui ei ca e bine, inclusiv unirea cu Romania. PNL considera ca avem doua state romanesti, avem nevoie de relatii intrerstatale, chiar sub forma unei Uniuni interstatale intre Moldova si Romania, ca si mecanism de accelerare a accederii RM in NATO si UE.

  Parerea mea: degeaba ii puneti intrebari tovarasei Abramciuk. In capul lor e haos si vor ceva, dar nici nu mai stiu ce vor. Are tovarasa blog?

 18. Pt Sergiu

  Ce inseamna webconsulting?

 19. Pt constantin

  Pai, regula democratica ne face sa ascultam, insa la sfirsit, dupa emisiune, i-am spus lui Calugareanu ca ar fi nevoie de o Clepsidra la emisiune. Ca s-a pornit Abramciuk si aiurelile ei si nici nu s eoprea, nici s aintelegi ce e in capul ei.

 20. Pt Tessa

  iata asta, cu mama lui Tkaciuk, sa spun ca nu am stiut-o chiar. Pai si acum ea comanda? sa ma fereasca sfintul!

 21. Constantin Tănase: Moartea doamnei Euforia

  Anunţ cititorii, cu o adâncă undă de regret romantic în suflet, că, până mai ieri ubicua şi mult sănătoasa doamnă Euforia, s-a stins din viaţă. S-a stins pe la sfârşitul lunii ianuarie, ca un amurg de soare – ei da, aiurea, ca un amurg de soare! – a murit în mod tradiţional, simplu, aşa cum se moare când se moare, la moldoveni.

  A existat, e adevărat, şi un element nou în procedura care însoţeşte procesul de trecere în eternitate: la capul doamnei Euforia nu au stat rudele, cu o lumânare în mână, ci însuşi Dumnezeu, ţinând în mâna, în loc de lumânare, un termometru care indică 30 grade frig, şi doamna Alianţă Deguvernământov, cu un pachet de facturi în mână. Da, aţi ghicit, e vorba de facturile pentru căldură. Doamna Euforia şi-a dat liniştit duhul, dna Alianţa Deguvernământov i-a închis ochii, punând pe fiecare dintre ei câte o factură. Tristul eveniment s-a produs fără presă, aceasta, presa adică, fiind ocupată cu reflectarea harnică, obiectivă şi imparţială a succeselor noii guvernări. Nu s-a dat nici un comunicat de presă pe această temă tristă, nici un reportaj despre aceea unde au fost îngropate rămăşiţele pământeşti ale dispărutei.

  Unii spun că nu s-a dat, fiindcă doamna Euforia nici nu era un produs pământesc, ci unul eolian, un fel de Fata Morgana a imaginaţiei noastre flămânde de pâine şi dreptate. Mai ştii, poate fi şi aşa. Oricum, pe mine moartea ei m-a întristat mult.

 22. si pe mine m-a intristat. Dar toate se vor rezolva, trebuie sa credem si sa speram.

 23. Un BRAVO sincer, de la refugiatii politici basarabeni din Occident, pentru V.P. Lovitura de stat deobicei o fac militarii, dar nicicum poporul . Poporul numai se revolta contra conducerilor incompetente. Putea sa fie si mai tragic daca tiranul nu ceda.
  Cand o persoana este curajoasa in lupta, toata armata devine mai curajoasa. Cand unul este fricos, toata armata este fricoasa. Voronin este un fricos si prin tradare si minciuna cauta victorie. Tradare, eu o consider ca isi vinde neamul. N-are curaj barbatesc sa-i zica in fata Rusiei da noi suntem romani. Relatii cu Rusia trebue facute pe baza adevarului istoric si din interes economic reciproc. Ideologia moldovenismului-stalinist-comunist n-are izbinda, ea incurca sa avem relatii amicale cu Rusia. Posibil peste 5ani,10ani dar dorinta Reunificarii va fi realizata de majoritatea poporului. Chiar sa nu vree elita politica din Basarabia. Masele deja au o practica de a se organiza si prin revolte sa-si CUCEREASCA DREPTURILE. Libertatea nu se cere, dar se cucereste. Voronin cu Tkaciuk inca n-au iinteles ca poporul sa saturat sa-si ceata drepturile. Drepturile si le-a cucerit poporul prin unicul mijloc real, care exista atunci. Poporul a format opozitia si i-a dat puterea suprema a statului. Ari fi bine daca Rusia (biserica) va termina sa duca tratative numai cu opozitia comunista din RM. Moldova trebue sa invite opozitia. Romania la fel sa duca tratative cu opozitia din Rusia pentru a gasi o reglare corecta a crizei noastre. Ma refer la Pactul Ribbentrop-Molotov. Va fi o mare victorie daca cineva din opozitia FR(chiar daca nu-i in Parlanentul FR) va vedea reglarea crizei altfel decat metoda fascista-comunista. Biserica Rusa nu trebue sa mai dee jucarii(ordine) tradatoriilor de neam. Napoleon a zis da-le soldatilor mai multe jucarii (medalii) si ei vor lupta mai bine. Aceasta metoda poate fi utelizata de Rusia si cu Lupu. Daca servicele secrete din RM vor depista un asa plan , atunci alegeri anticipate trebuesc organizate imediat. Coalitia comunista-… nu va mai castiga alegerile anticipate. Rusia cu creditul sau de 5000000000 de dolari a facut un teatru pentru a tine la putere extrema stinga. Pentru V.P. nu uitati ca nu tot poporul astazi impartasesc idele despre adevarul istoric. Faceti din cand in cand cateun sondag si tineti sub control nivelul de gandire a maselor. Voronin a castigat din cauza vicleniei politice. Masele au vrut comunism, el le-a promis. Masele au vrut moldovenism, el le- promis…

 24. Eu as vrea sa atrag atentia la trei perle a tov. Abramciuk. Cu adevarat comica, doamna. Asa e cu persoanele rcare nu au simtul umorului.
  1. Din start a declarat ca nu paraseste pcrm si ca a ramas comunista. Dupa care pe parcursul emisiunii s-a autobotezat socialista(de trei ori).
  2. Cand l-a facut pe Tkaciuk citez:”unul de alta etnie” ce e? discriminare, rasism? S-a spalat de el repejor ca de un gunoi.
  3. Si in final e cel mai tare: Madame Abramciuk are intentii serioase sa ajunga pe Marte. Dar de la inceput vrea sa lanseze un satelit. Deci in rand cu lumea, pe etape, satelit, dupa care un catelus Grivei si pe urma un moldovean de-al nostru, Mark Tkaciuk spre exemplu.
  P.S. Vreau sa va recomand un interviu cu G.Salahutdinov. Veti afla acolo despre multe lucruri interesante. Despre mituri si chiar de sputnik. Lectura placuta.
  http://hedrook.vho.org/library/salah3.htm

 25. comunismul(bolsevismul) este o doctrina politica sortita pieirii.exemplul tuturor statelor comuniste,nivelul lor economic,social si politic ramas cu mult in urma tarilor democrate demonstreaza acest lucru.

 26. Да, у мадам (никакая она не товарищ) Абрамчук большие проблемы с логикой.Существует формальная логика, математическая, диалектическая и т.д. и…”женская” логика, так вот последней и владеет м-м Абрамчук. Согласно ее логики в военное время cos угла может достигать какой угодно величины (я имею в виду ее рассуждения о названии языка и национальности мажоритарной части местного населения в советский период). Это первое.
  Во вторых неприятно поразило ее заявление о том, что Ткачук выражает мнение не партии коммунистов, а лишь ЕВРЕЕВ республики Молдова. Зная, что сейчас персона Ткачука вызывает, мягко говоря, особенную неприязнь в обществе, она эту неприязнь еще более усугубляет, подчеркивая его национальность. Разве это не антисемитизм? Разве это по-товарищески?
  И в третьих, нам, как заразы, надо бояться влияния России. Там уже разгул диктатуры Путина и ностальгия по сталинским временам. Я не хочу, чтобы на смену диктатуры Воронина пришла диктатура Филата. Мне не легче будет от того, что один называет себя коммунистом, а другой либерал-демократом.

 27. D.Pavlicenco,
  sunt de acord,ca nu d-tra selectati persoanele cu care sa discutati in studio,insa ma intreb:chiar toti comunistii sunt ca D.Abramciuc?Spre marele regret haosul ne dirijeaza si nu logica rationala.Cit va mai dura?

 28. Politica de apropiere faţă de R. Moldova, anunţată de preşedintele român Traian Băsescu în cadrul vizitei sale la Chişinău, îngrijorează britanicii, care se tem de un nou val de imigranţi din estul Europei, reprezentat de moldoveni cu cetăţenie română, relatează Daily Express, în ediţia electronică.

  „Sute de mii de cetăţeni din R.Moldova – cea mai săracă ţară din Europa – vor primi în curând dreptul de a trăi şi de a lucra în Marea Britanie şi în statele UE ca urmare a politicii controversate a Bucureştiului de a le oferi acestora cetăţenie română”, scrie Daily Express.

  Traian Băsescu şi-a reiterat promisiunea de a le oferi cetăţenie română locuitorilor din Republica Moldova, datorită legăturilor istorice dintre cele două ţări, în cadrul unei vizite de stat efectuate săptămâna trecută în fosta republică sovietică. El a anunţat înfiinţarea unei noi agenţii, Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie, pentru a accelera procesarea celor un milion de cereri pe care Guvernul român le-a primit deja pe fondul noii legi privind acordarea cetăţeniei în numai cinci luni.

  „Vineri, Guvernul va emite un act normativ care printr-o ordonanţă de urgenţă va fi decisă crearea unei agenţii speciale pentru acordarea cetăţeniei române pentru cei care şi-au pierdut-o”, a declarat Băsescu. Astfel, cetăţenii din Republica Moldova nu vor mai avea nevoie de viză pentru a munci şi lucra în România, având de asemenea dreptul de a călători în statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv în Marea Britanie, comentează Daily Express.

  Sir Andrew Green din cadrul organizaţiei neguvernamentale MigrationWatch UK a calificat politica României drept „scandaloasă”. „A venit timpul potrivit ca Uniunea Europeană să abordeze problema celor care sunt îndreptăţiţi să deţină un paşaport (pentru a călători în spaţiul) european”, a precizat el.

  „Românii, greci, spaniolii şi italienii tind cu toţii să distribuie paşapoarte unor persoane cu legături istorice, adesea obscure, cu ţările lor”, afirmă Sir Green.

  Republica Moldova a făcut parte din teritoriul României până în 1940, fiind ulterior anexată Uniunii Sovietice. În 1991, aceasta şi-a proclamat independenţa, iar 80 la sută dintre cei patru milioane de locuitori sunt de etnie română. Republica Moldova este însă cea mai săracă ţară din Europa. Nouă din zece tineri moldoveni intenţionează să părăsească ţara, se arată într-un studiu realizat de ONU. Circa 600.000 de cetăţeni moldoveni muncesc în Marea Britanie şi în alte ţări europene legal, dar şi ilegal.

 29. Cetateanca Abramciuc minte de ingheata apa.Patriotismul ei moldovenesc nu face nici doi bani,caci vremea prostilor a trecut.D-neaei nici macar moldoveanca nu este,ci o mancurta ordinara,care face jocul comunistilor,de a distruge definitif populatia R.Moldova prin saracie cumplita si genocid cultural.

 30. Pt europa

  Procesul de reasezare a valorilor este anevoios. Un francez spunea ca le pot ierta orice comunistilor, numai nu faptul ca au luat capul oamenilor si l-au asezat total invers, cu ceafa in fata. Si acum noi trebuie sa ne chinuim atita sa-l repunem la loc…

 31. Grigore PETRENCO este suparat foc pe scoala comunista. El critica metodele comuniste , care sunt utelizatae de politicieni, dupa ce toata populatia a facut fortat numai scoala comunista 60 de ani. El este sincer ca a devenit un ANTICOMUNIST. Logic trebue sa paraseasca PCRM, daca nu pareseste partidul si doctrina sa , face un teatru eftin.

 32. aoleu, nu stiam ca dna Abramciuc este si politolog 🙂

 33. Pt vasgar

  Nu „politolog”, ci ditamai „analist politic”…

 34. In sfarsit Dna Pavlicenco a discutat cu un om pe potriva ei. Oricecite ori este/a fost invitata la vreo emisiune vesnic ii critica pe toti.

 35. Ce-ati facut doamna Pavlicenco?!
  Ati reusit sa ma uimiti!! Ati fost excelenta in tot ce ati sustinut si ati combatut in emisiunea pe care am ascultatat-o!! Indeosebi problema problemelor !! Tratatul SECRET RIBBENTROP- MOLOTOV!! Europa intreaga ,lumea intreaga trebuie sa asculte Vocea tuturor romanilor , DE LA NISTRU PAN LA TISA, a intregii diaspore roamnesti !! Nu exista alta cale pentru nici un roman , oriunde s-ar afla el, pentru a trai el insusi demn si a-i respecta aceasta demnitate internationala. Iata dece, ati inteles nu in vorbe , ci in fapte de constiinta romaneasca pt ce Basescu este PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR!!! Gata!! Am iesit din campanie electorala!! Interesul national romanesc a fost incredintata unui om care da in fata tutoror romanilor socoteala pentru propriul lui interes! Geoana nu s-a dovedit la inaltimea acestui deziderat!! Nici „social – democratii” ( neo-comunistii de fapt) lui ION ILICI ILIESCU si sotiei sale NINA (rusoaica din Leningrad patrunsa pana in ultima fibra de mesianismul comunist )format, educat si ridicat de burghezia rosie din KREMLIN!!
  De asemenea , ati pus foarte bine problema cu proprietatea privata si rolul ei pt individul uman. Idee care nu este acceptata de niciun comunist . Doar prin excluderea acestei idei poate comunistul sa fie stapanul absolut al omului. Adica noii sclavi carora le este determinata si constiinta ,dar in primul rand insasi existenta. (Cine nu este cu noi, este impotriva noastra- spun comunistii!)
  Stiam ca aici va duce vizita lui Basescu in Basarabia!! La discutii f mari cu comunistii pt care trb sa fii f bine inarmat cu celelalte idei , ale realului Real , nu utopic ca sa-i poti combate. Constat cu deosebita satisfactie ca v- ati depasit propriile „nelamuriri” in abordarea Basescu – Romania-Romania. Madam Abrambucina a dat-o in bara rau de tot si cu Stefan cel Mare. Habar nu are de istoria adevarata a Moldovei medievale. Am chiar o mica mirare , Cum de nu este cunoscut adevarul istoric absolut asa cum a fost el cu Stefan cel Mare? Sau e deformarea si interpretarea restrictiva a acelei Istorii integrate cre se prpopovaduieste atat de insistent? Am observat ca sunt chiar intelectuali de elita care nu au clare toate informatiile istorice ale istoriei mediavale a Moldovei.
  Va rog sa faceti publice numele acelor comunisti parlamentari, demnitari (oricine ar fi!) care si-au cumparat proprietati in RO!! Politic asa ceva nu se poate eluda!! De unde bani? Cine le-a facilitat achizitia ? Ce fel de proprietati? Iata , ca am deja unele simptome ale comportamentului PSD legat de trasul cu ochiul la Rusia!! Geoana nici pana azi nu a elucidat misterul celor 3 calatorii la Moscova in campania electorala.

 36. Pt Titirez

  Mersi. Nu este o crima sa ai proprietati legale in Romania, asa cum sint si comunisti. A confirmat-o si Calugareanu. Problema rezida in fariseismul acestora, care isi cumpara proprietati intr-un stat, pe care il hulesc, alaturi de patronii din conducerea PCRM. Vom reveni.

 37. Rog pe cineva dintre dv sa traduca intr-o fraza doua ce scrie Rusoaica pe ruseste. Se poate?

 38. Sigur ca nu e o crima!! Dar in ce conditii, cu ce bani, cu a cui sprijin, ce fel de propritati poate spune multe despre comunstii care numai in proprietate privata nu cred!! Lukoil din Romania are … rolul lui !! Marile uzine de aluminiu romanesti , ajunse exclusiv in maini rusesti , la fel!!
  Inca mai are multa influenta in Ro comunismul. Si trebuie urmarit pas cu as ce face si unde-si vara coada!! Eu in ei nu am incredre nici cat negru sub unghie, doamna Pavlicenco!! Au o capacitate de a se infiltra si a se fofili in orice!! In Banat sunt terminati politic. Dar si in Ardeal , in general. Aici aproape ca nu mai dau din coada lor de soparle antedeluviene! Carnasiere de epoca de piatra!!

 39. Am remarcat demult pe Vitalie Calugareanu. Pricepe multe!! Si e foarte subtil. Imi place de el!! Desi s-a vazut clar ca a reusit sa-l enerveze duduia comunistoida.

 40. P/U TITIREZ! incerc eu sa traduc!

  Rusoaica spune ca dna Abramciuc are mari probleme cu logica, exista mai multe forme ale logicii – matematica, dialectica si „logica de femeie” – asta din urma o si poseda dna Abramciuc. Rusoaica a fost surprinsa de logica dnei Abramciuc ce tine de nationalitate si limba, si mai mult despre cum Abramciuc s-a exprimat ca Tkaciuc ar reprezanta nu interesele PCRM ci ale evreilor din RM. Lucru care si mai mult denigreaza imaginea lui Tkaciuc, cea care si asa nu este buna in societate. Ea mai spune ca noi si asa trebuie sa ne temem de influenta Rusiei in RM, acolo e nostalgia timpurilor dictatoriale staliniste, ea nu vrea ca in RM sa se schimbe dictatura Voronista pe una Filatista. Lucru care incepe sa devina vizibil.

  Cam astea ar fi ideile spuse de Rusoaica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *