La sugestia vizitatorilor, am plasat un sondaj pe www.pnl.md

La sugestia vizitatorilor, am plasat un sondaj pe www.pnl.md. Din cite ne-am convins, postarile vizind subiectulunire-unire1 „Unirea Republicii Moldova cu Romania” au trezit un foarte viu interes pe blog. Totalul afisarilor acelor articole au constituit, la momentul plasarii prezentei postari, cifra de 12599. Numarul comentariilor este de 430.

In cadrul discutiilor mai multi vizitatori au sugerat sa plasam un sondaj, insa pe blog e mai complicat si l-am postat pe site-ul PNL – www.pnl.md, in partea dreapta, sus, sub melodia Liberta. Cine doreste, va rugam sa va expuneti opinia.

Vom posta acest aviz din cind in cind, pentru a-i ruga si pe noii vizitatori sa se expuna.

Aceasta imagine din dreapta este sugestiva, dar nu am dori sa fie aplicabila destinului nostru, al romanilor. Textul este:  „Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai linga el si sa stii ca nu va fi niciodata al tau”.

Loading Facebook Comments ...

16 Comments

Add a Comment
 1. Era util să faceţi „www.pnl.md” un link activ care să ducă la http://www.pnl.md

  Asta mai ales pentru cei mai leneşi…

 2. Nu mai este necesar. Link-ul pe care l-am pus în comentariul meu este activat implicit. 🙂

 3. Pt Mihai Romanul

  Mersi, am uitat. Scuze. Bine ca mi-ati amintit.

 4. Doamna Vitalia, nu merge bine votarea. Cand apesi pe „vot” apare un „geam” care iti spune sa „umbli la cookies”. Faci ok si votul nu se inregistreaza. Dar persoana crede ca a votat. De aia sunt foarte putini. Cred ca web master-ul al site-ului este un amator.

 5. Pt luca

  Bine ca mi-ati spus, miine incercam sa vedem ce e.

 6. p/u luca, la mine nu sunt probleme cu votarea, am incercat de pe mai multe ip-uri si fiecare vot a fost inregistrat fara a aparea alte geamuri etc, voi mai incerca si de pe alte calculatoare, poate fi o probl cu ip tau. Vom vedea daca se va repeta si la alti utilizatori sa nu poata vota.

 7. @ luca spune:
  13 January 2010, la 00:12

  Şi eu am avut acea problemă cu activarea cookieurilor.

  Am apăsat pe acea fereastră de dialog şi apoi am mai încercat să votez o dată. A doua oară votul se pare că a fost înregistrat.

 8. @ Vitalia Pavlicenco spune:
  13 January 2010, la 00:12

  Pentru puţin doamnă Pavlicenco.

  Vă mulţumesc pentru iniţiativă!

 9. deci geamul apare la utilizatorii Firefox. Am incercat cu Explorer si a trecut

 10. @Mihai Romanul. E adevarat. daca apesi pe „continuare”, trebuie sa mai votez odata ca sa se inregistreze. Cum am mentionat mai sus, probabil e valid pentru Firefox. Or cu Explorer pare sa nu fie probleme

 11. BRAVO PENTRU ACEST SONDAJ.

  DACA FACEM MEDIA CELOR DOUA SONDAJE REZULTA 65% (doar ca moldoveni/romani procentual sunt mai multi in tara atunci procentul pentru ar fi undeva la 70%).

  DACA NE GANDIM CA ACESTE PERSOANE CARE ACCESEAZA INTERNETUL ESTE MAI CULTA SI MAI INTELIGENTA, DAR REPREZINTA DOAR 30% DIN POPULATIE, SI I ADUNAM CU UN PROCENT DE 30% LA CEI CARE NU SUNT ASA DE INFORMATI…….VA REZULTA UN PROCENT PE TARA DE 40%-45% .

 12. Este important nu atit procentul sondajului,care de fapt si el este ceva,important e ca societetea isi doreste o schimbare,o schimbare ADEVARATA,REALA, CARE ESTE LEGATA de Romania si fratii nostri de acolo,datorita faptului ca aici,acasa,cu guvernantii fresh de astazi(pe acei vechi demult sa pus cruce)nu se prea vede lumina in tunelul lung de ani si ani,eu de unul singur nu sunt cel mai inflacarat unionist,iar %-mai urmeaza.

 13. Si nici nu ne dam seama,discutind -ca este seara de 13,mai vin cite o ceata de colindatori si de unul singur,mai scheopatind cu uratura,dar asta e din alta tema, LA MULTI ANI! NOI REALIZARI SI NOI SPERANTE!

 14. Pt jam05

  Ba ne dam seama. Am doi nepoti Vasile si un nepot a carui zi de nastere e azi. In plus mama mea, Dumnezeu sa o ierte, s-a nascut de Sfintul Vasile. Am fost la sora si am marcat toate evenimentele. Si iar sintem si pe blog.

 15. Sa va traiasca nepotii d-na.

 16. pt.d.V.Pavlicenco Cu sf.Vasile sa va creasca nepotii sanatosi si mintiosi,iar D-ra mult succes in cea ce faceti si noi realizari in co totul nou an 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *