Gripa porcina: o jurnalistă pune sub acuzare OMS si ONU pentru bioterorism şi tentativă de genocid

„O pandemie fabricată mediatic, pentru a elimina o parte din populaţie printr-un vaccin obligatoriu” – de Emilia Kareva

cimg1045.jpgO jurnalistă austriacă de investigaţii avertizează lumea că cea mai mare crimă din istoria umanităţii e pe cale să fie comisă, prin vaccinarea împotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie un dosar de acuzare către FBI împotriva Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi a câtorva dintre cei mai suspuşi oficiali ai SUA, pentru bioterorism şi încercarea de a comite crime împotriva umanităţii, prin vaccinarea împotriva virusului AH1N1. Ea solicită interzicerea măsurilor de vaccinare forţată în statele unde legea prevede obligativitatea vaccinării, precum SUA sau Franţa. Jane Burgermeister a luat atitudine şi împotriva companiilor farmaceutice Baxter şi Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecată în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripa aviară. În afara acuzaţiilor, ce sunt acum investigate împotriva celor două companii farmaceutice, ea a depus plângere şi împotriva OMS şi Baxter, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine – pornit de la fisurarea unei fiole destinată unui laborator de cercetare – declanşată într-un tren Intercity în Elveţia. Cea mai mare îngrijorare a Janei Burgermeister este că, „în ciuda faptului că Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocând pandemia, compania merge mai departe, alături de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizând vaccinuri pentru pandemii”. Baxter a anunţat oficial că vaccinul împotriva gripei porcine va fi disponibil pe piaţă din luna iulie a acestui an.

cimg1029.jpgLa scurt timp după ce şi-a făcut publice acuzaţiile, aceasta a fost cimg1086.jpgconcediată. „Cred că această decizie a fost legată de depunerea plângerii contra bioterorismului faţă de oamenii din Statele Unite şi din întreaga lume. Pentru că am dreptul ca cetăţean să raportez o infracţiune în cazul în care există dovezi credibile, intenţionez să deschid un proces împotriva revistei Pennwell” – explică ea. „Am auzit şi despre alţi jurnalişti, care, ca şi mine, au fost concediaţi sau hărţuiţi, pentru că au scris pe această temă”, a declarat Jane Burgermeister. Cu toate acestea, nu se poate spune că duce lipsă de cititori, pentru că blog-ul ei personal birdflu666.wordpress.com, a înregistrat peste 10 milioane de vizitatori în ultima perioadă.
Primul sindicat criminal la nivel global

In documentul numit „Probe pentru bioterorism”, depus la FBI, Burgermeister indică un sindicat corporatist criminal la nivel internaţional şi oferă detalii amănunţite cu privire la încercarea sa de a duce la capăt planul său de genocid, prin eliberarea unui virus mortal de gripă şi prin instituirea unui program de vaccinare forţată. În acest raport afirmă: „Există dovezi că organizaţii precum că OMS şi ONU şi companii farmaceutice care produc vaccinuri – de exemplu Baxter şi Novartis – fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de bază, care se ocupă de coordonarea strategică şi care a finanţat dezvoltarea, producţia şi eliberarea de viruşi artificiali, pentru a justifica vaccinările în masă cu o substanţă ce reprezintă o armă biologică, pentru a decima populaţia Statelor Unite şi a controla bunurile şi resursele din America de Nord.”

Jane Burgermeister spune că cei care conduc lumea din umbră (francmasonii), îşi stabilesc obiectivele strategice în secret, folosind Comisia Trilaterală şi reuniunile Bilderberg. „Pot fi identificaţi ca şi Illuminati, un grup asemănător familiilor mafiote, care are în centru dinastii familiale”. Acesta este „primul sindicat criminal la nivel global cu bazele în centrele bancare off-shore” (centrele bancare off-shore sunt înregistrate într-o ţară sau un teritoriu intitulat „paradis fiscal”, întrucât nu sunt impozitate sau sunt impozitate doar într-o mică măsură), care angajează organizaţii internaţionale, cum ar fi ONU şi OMS, în interes propriu.

În procesul ei, curajoasa jurnalistă susţine că pandemia de gripă a fost fabricată şi „e parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care şi-a construit un număr mare de lagăre de concentrare FEMA (Agenţia Federală de Administrare a Urgenţelor – Federal Emergency Management Agency), dotate cu incineratoare şi gropi comune, în state precum Indiana şi New York, pentru a băga oamenii în carantină şi a se scăpa de cadavrele celor ucişi prin atacuri cu arme biologice.”

Anumite site-uri de pe Internet, care duc campanii de demascare a planurilor francmasoneriei mondiale, Infowars şi Prison Planet, au postat o serie de articole cu privire la gropile comune din lagărele FEMA. În februarie, Daily Newscaster publica un raport cu privire la FEMA şi vaccinările împotriva gripei porcine, precum şi planurile pentru gropi comune în vecinătatea oraşului Chicago şi în partea de nord a Indianei. În luna martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locaţiile gropilor comune din Arizona şi Texas .

Program camuflat pentru arme biologice

Dosarul „Probe pentru bioterorism” conţine dovezi pentru acuzaţiile pe care jurnalista austriacă le aduce unor persoane foarte sus-puse. Lista este consistentă: Barak Obama, preşedintele SUA, David Nabarro, coordonatorul ONU pe probleme de gripă, Margaret Chan, directorul general al OMS, Kathleen Sibelius, secretar al Departamentului pentru servicii şi sănătate publică al SUA, Janet Napolitano, secretar al Departamentului de securitate internă al SUA, bancherii David de Rotschild, David Rockefeller, George Soros, Werner Faymannn, cancelar al Austriei, Alois Stoger, ministrul sănătăţii din Austria. Aceştia fac parte din acel sindicat corporatist al crimei, la nivel internaţional, care a dezvoltat, produs, depozitat şi întrebuinţat arme biologice pentru eliminarea populaţiei Statelor Unite şi a altor ţări, cu scopul obţinerii de câştiguri financiare. OMS, UE, centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor şi alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producătoare de vaccinuri şi Departamentul pentru servicii şi sănătate publică al SUA au interacţionat între ele pentru a dezvolta şi distribui arme biologice şi au obţinut fonduri prin sistemul bancar şi prin mecanismul comerţului global de narcotice.

Jane Burgermeister îi acuză pe aceştia că au complotat la conceperea, finanţarea şi participarea la faza finală a implementării programului camuflat pentru arme biologice, program incluzând şi companiile farmaceutice Baxter şi Novartis. Au conceput şi apoi eliberat agenţi biologici letali, în special virusul gripei aviare şi virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forţată, în masă, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populaţiei vaccinate. Această acţiune este o violare clară a Actului Antiterorism prin arme biologice.

Vaccin infestat cu virusul gripei aviare combinat cu virusul gripei umane

Acuzaţiile Janei Burgermeister includ dovezi că Baxter AG, subsidiara austriacă a Baxter Internaţional, a eliberat în mod intenţionat 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS în iarna anului 2008 în 16 laboratoare din 4 ţări. Laboratorul Baxter din Austria, unul dintre cele mai sigure laboratoare din lume, nu a urmat cei mai simpli şi esenţiali paşi pentru a păstra în siguranţă 72 kg dintr-un patogen clasificat ca şi armă biologică, la distanţă de toate celelalte substanţe, permiţându-i să se amestece cu virusul gripei umane obişnuite. Vaccinul infectat simultan cu virusul gripei aviare şi umane a fost vândut de compania Baxter firmei AVIR Greenhills Biotechnology din Austria care, la rândul său, a comercializat-o altor patru firme din Cehia, Slovenia şi Germania. În Cehia, un membru al personalului de la BioTest a testat materialul destinat vaccinării pe dihori. Toţi dihorii injectaţi au murit. Incidentul a trezit suspiciuni, care s-au dovedit îndreptăţite: analizele au dovedit că produsele respective conţineau virusul activ H5N1, cel care produce temuta gripa aviară. Mai mult decât atât – s-a dovedit că vaccinul era simultan infectat şi cu virusul care produce gripa umană, H3N2! Problema rezidă nu doar în livrarea unor produse contaminate cu virusul gripei aviare, ci în combinarea acestuia cu virusul gripei umane, practică despre care experţii în biosecuritate afirmă că ar trebui complet interzisă, deoarece poate duce la apariţia de mutaţii pentru a infecta fiinţele umane cu gripă aviară şi astfel se poate produce o mult temută pandemie.

Acest incident nu a fost investigat nici de către OMS, nici de UE, nici de autorităţile pentru sănătate din Austria . Nu s-a investigat conţinutul materialului virusului şi nu s-a publicat nicio informaţie cu privire la implicaţiile genetice ale eliberării virusului. Ca răspuns la întrebările parlamentare din 20 mai, Alois Stoger, ministrul sănătăţii din Austria , a dezvăluit faptul că incidentul nu a fost abordat ca atentat la biosecuritate, aşa cum ar fi trebuit, ci ca ofensă la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurtă inspecţie. Jurnalista austriacă dezvăluie faptul că eliberarea virusului ar fi trebuit să fie un pas esenţial pentru declanşarea unei pandemii de nivel 6. Ea enumeră legile şi decretele ce ar permite ONU şi OMS să preia Statele Unite în cazul unei pandemii. În plus, legislaţia care solicită respectarea vaccinărilor obligatorii ar fi pusă în vigoare în Statele Unite în condiţiile declarării pandemiei.

Virusuri produse în laborator

Jane Burgermeister susţine că întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazată pe o mare minciună referitoare la faptul că nu există niciun virus natural care să reprezinte o ameninţare pentru populaţie. Ea prezintă dovezi ce duc la concluzia că virusul gripei aviare şi cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse în laborator, folosind fonduri de la OMS şi de la alte agenţii guvernamentale. Această „gripă porcină” este un hibrid format din gripă porcină propriu-zisă, gripă umană şi gripă aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experţi.

OMS susţine că această „gripă porcină” se împrăştie şi că trebuie declarată pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Viruşii ce au fost eliberaţi au fost creaţi şi eliberaţi cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabilă în cea mai mare măsură pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei „gripe porcine” nu pot fi diferenţiate de cele ale gripei normale. Această „gripă porcină” nu cauzează decesul mai mult decât o face o gripă obişnuită. Burgermeister afirmă că cifrele reprezentând numărul deceselor cauzate de „gripa porcină” nu sunt reale. Nu exista potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia. Există suficiente temeiuri de a crede că vaccinările obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute să ducă la deces.

În dosarul conceput de aceasta se face referire la un vaccin împotriva gripei aviare al Novartis, cu licenţă, vaccin ce a ucis 21 de oameni fără adăpost din Polonia în vara lui 2008 şi a avut ca „primă urmare” o „rata de efecte secundare”, astfel îndeplinind condiţiile definiţiei guvernului american pentru o armă biologică (un agent biologic desemnat să cauzeze o rată de efecte secundare, de ex. deces sau vătămare) printr-un sistem de transmitere (injectarea). Jane Burgermeister susţine că acelaşi complex de companii farmaceutice şi agenţii guvernamentale la nivel internaţional, care au dezvoltat şi eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obţinerea de contracte din declanşarea pandemiei.

Mass media controlată de grupul ce coordonează programul „gripă porcină” contribuie la dezinformare pentru a păcăli populaţia din Statele Unite să se vaccineze. Burgermeister mai susţine, în acuzaţiile sale, faptul că grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis şi Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afară, finanţat de acest sindicat internaţional al crimei şi conceput să ducă la crime în masă, pentru a reduce populaţia lumii sub 5 miliarde în următorii 10 ani. Planul lor este să răspândească teroarea pentru justificarea forţării oamenilor să renunţe la drepturile lor, şi, de asemenea, să instituie carantină în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele şi terenurile celor ucişi vor fi gata de a fi înhăţatede către acest sindicat. Eliminând populaţia Americii de Nord şi a altor continente, elita internaţională obţine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunilor, cum sunt apa şi câmpurile petroliere nedezvoltate.

Dosarul complet include:

– informaţii complete şi un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabilă, definiţiile şi reglementările OMS şi ONU şi istoricul incidentelor din aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine;

– dovezi ştiinţifice că virusul „gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic);

– dovezi ştiinţifice care indică faptul că „gripă porcină” a fost concepută astfel încât să semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din „Gripa porcină 2009 este gripa spaniolă din 1918 în varianta armată”, de dr. A. True Ott şi un articol pe aceeaşi temă din Science Magazine al dr. Jeffrey Taubenberger;

– dovezi ale eliberării intenţionate a virusului gripei porcine în Mexic;

– dovezi ale implicării Preşedintelui Obama, care evidenţiază faptul că vizita lui în Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei porcine şi moartea unor oficiali implicaţi în călătoria sa. Este în dezbateri faptul că preşedintele nu a fost niciodată testat pentru gripă porcină, pentru că fusese vaccinat anterior;

– dovezi că Baxter este un element al unei reţele de arme biologice;

– dovezi că Baxter a contaminat în mod intenţionat materialul de vaccinuri;

– dovezi că Novartis utilizează vaccinurile ca arme biologice;

– dovezi cu privire la rolul OMS оn programul armelor biologice;

– dovezi cu privire la manipularea legată de boală realizată de către OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite;

– dovezi cu privire la rolul Laboratorului Naţional de microbiologie al Canadei în programul armelor biologice;

– dovezi cu privire la implicarea oamenilor de ştiinţă ce lucrează pentru NIBSC (National Institute for Biological Standards and Control) din Marea Britanie şi centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor în conceperea virusului gripei porcine;

– controverse constituţionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitării vieţii, sănătăţii şi a binelui public prin vaccinarea în masă;

– problema imunităţii şi a compensării ca dovadă a încercării de a comite o crimă;

– dovezi cu privire la existenţa unui sindicat corporatist internaţional al crimei.

Preluat de pe adresa de e-mail personal.

Loading Facebook Comments ...

29 Comments

Add a Comment
 1. interesting topic, but weak arguments……governments and businesses cannot produce finance without people…why to kill them

 2. Sa fim seriosi doamna Pavlicenco! 🙂 Chiar si asa aberatii trebuie publicate pe blogul unui serios politician?

  Illuminati ? Obama ?

 3. Gripa asta porcina, ca si cea aviara, au fost fabricate pentru a spala bani…
  Mass media mondiala tine astfel in panica SI SUB CONTROL populatia globului.

  Cei ce inventeaza aceste „pandemii”, de fapt, presupun, colaboreaza sub acelas acoperis cu cei ce au provocat criza financiara mondiala.

  Sau cu alte cuvinte, este lucrarea celui rau…
  Dumiriti-va oameni BUNI! Rugati-va neincetat lui Dumnezeu, fiti intelepti si vigilenti.

 4. Eu cred ca este intotdeauna oportun sa apelam la Dumnezeu, la puterea Duhului Sfint, ca sa ne lumineze,
  sa vedem mai adinc evenimentele ce se produc si intr-o perspectiva mai larga si de la o inaltime mai inalta…

  Am citit intr-o revista editata in Grecia, tradusa in Limba Romana,
  ca niste calugari de la Manastirea Tipova prin anii 1935
  au avut viziuni despre invadarea din nord asupra noastra a unui mare nour negru, negativ si foarte agresiv…
  Era scris ca ei au vazut o mare negreata spirituala care venea asupra Moldovei
  si careia ei NU PUTEAU sa opuna rezistenta. Atunci au inceput deja sa arda cartile secrete ce le aveau, ca sa nu ajunga in mina celor rai.

  Caci exista si LUMINA SPIRITUALA dar si intuneric spiritual.

  Deci inca din anii 1935, deja, se incepuse cotropirea Basarabiei – mai intii la nivel spiritual
  si apoi a urmat semnarea Pactului cela odios a lui Molotov-Ribbentrop si ocuparea Basarabiei.

  Deci, vreau sa spun, ca daca ACEI CALUGARI ar fi avut destula putere spirituala, adica daca ar fi avut sustinerea spirituala NECESARA din partea altor Biserici, Manastiri, CREDINCIOSI, poate ar fi biruit acel intuneric ce venea din Nord, ca o ceata, si ar fi fost zadarnicit semnarea acelui Pact si consecintele lui.

  Acum cetatile noastre spirituale sunt ocupate de … altii. Cetatea Tighina … etc…
  Oare, nu vedeti… ca liderii nostri uneori par a nu avea un DUH destul de puternic in ei? Si priviti ce duh are Voronin, desi respingator, dar inca este puternic.

  Noi TREBUIE sa ne unim in RUGACIUNE, pentru a-i sustine si a-i “alimenta” cu energie spirituala pe Liderii nostri. Or, credem ca noi E DESTUL sa stam pasiv, privind dintr-o parte ca la un meci de fotbal, si doar sa-i criticam??? Si ce obtinem cu CRITICA la care ne-a antrenat regimul stalinist sovietic?
  ….
  VA SPUN: Este FOARTE importanta RUGACIUNEA pentru ca Dumnezeu sa-i intareasca.
  Nu dati afara pe Dumnezeu… caci oricum nu veti putea. Insa El nu ne va ajuta, daca noi nu-l RUGAM.

  Acum, cind suntem in prag de colaps economic, ar trebuie Bisericile, tot poporul, in special CREDINCIOSII
  sa se roage neincetat lui Dumnezeu, sa alunge negreata asta spirituala care inca mai este asupra Moldovei,

  Dumnezeu este cu noi si VREA sa ne ajute. Dar intrebarea este:
  Oare recunoastem noi dependenta noastra totala de ajutorul lui Dumnezeu?
  Oare, credem noi cu adevarat in PUTEREA LUI DUMNEZEU? Si ca El este Atotprezent, Atotputernic si SUVERAN?

  Daca nu credeti in PUTEREA DECISIVA a lui Dumnezeu, de fapt, in cine va incredeti?

 5. Valenta eu nu mai am ce sa adaug, ai scris tot ce as fi dorit si eu. D-na Pavlicenco ma bucur ca ati pus un asemenea articol. In sfarsit. Acuma cand eu tot spuneam ca trebuie sa e conservam valorile autohtone si sa nu mai alergam dupa surogate europene, caci EU e o mare dezamagire, va impotriveati. Acuma sper ca o sa intelegeti si d-stra, si tare as mai vrea sa inteleaga si alti politicieni. O sa vedeti cate miliarde de dolari vor fi cheltuite din fondurile statelor pentru vaccinare obligatorie, si toti acesti banid vor merge la doar 3 companii farmaceutice. Iata adevarata spalare de bani. Pe o problema creata fals.

 6. Valenta ma bucur ca te implici in comentarii, caci e mare lucru ceea ce faci. Sa ai multa sanatate

 7. Multumesc Ala.

  Fac si eu ce pot. Adica nu tac. Caci a tacea este echivalent cu a fi complice.
  Deci, sa fim intelepti, ca Dumnezeu ne-a dat DESTULA minte sa vedem si sa intelegem toate mai bine chiar decit cei din Vest si mai ales cei din Est.

  Sa cercetam ce spun el, dar sa avem CAPUL NOSTRU pe umeri.
  Sa nu-l jignim pe Dumnezeu, desconsiderind darurile ce ni le-a dat din abundenta: Minte si intelepciune. Deci sa ne folosim de ele.

 8. Multi vad, dar putini inteleg.:(

 9. Sunt prea multe coincidente ca sa negam aceste lucruri, prima alarma a fost data acum cativa ani cand sa raportat primul caz de gripa aviara, ulterior, sa aflam ca a aparut si gripa porcina…si acum mai nou, sa constat aparitia gripei canine…nu este oare ciudat ca virusul respectiv isi schimba structura genetica atat de simplu?…pe cand cu cei care stau mereu in umbra, „Illuminati”, informatia despre exisenta asa-zisei dinastii nu a aparut acu 10-20 de ani, exista constatri de cateva sute de ani, internetul abunda cu informatii de genul asta. Nu exista fum fara foc. Ramane la discretia fiecaruia sa „digere” informatia cum crede de cuviinta.

 10. Este pusa in discutie in lume dezvoltarea globala a lumii! Situatia este de asa natura „Ori lumea se rareste, daca nu v-om muri toti” si din aceste strategii se face totul ca sa se rareasca populatia ca sa aiba averi cat mai mari, dar nici de cum de a imparti ceia ce nu le apartine. Asa sa intamplat si cu ” Tunami”. Noi la militarie am invatat de bombe bacteriologice, meterologice, si sa vedeti ca toate aceste epidemii se intampla in tarile cu numar mare de populatie! Sper ca Ministerul sanatatii R. Moldova sa testese pe animale vaccinurile! Sunt multe de discutat! Sund de acord ca у pericol de utilizat asa vaccinuri.Dumnezeu este cu cei care ia creat, dar nu cu cei ce vor sa distruga creatia Domnului! Doamne, Milueste-ne si ne mantueste pe noi pacatosii, sa se faca voia Ta!

 11. problema cea mai mare a tuturor oamenilor este ca s-au invatat sa taca, sa inghita tot ce li se da si daca li se spune, taci nu te baga, aia se face. spuneai mai sus de Dumnezeu,eu unul nu cred in Dumnezeu, nu dumnezeu ne ia, ci noi ne luam, nu dumnezau porneste apocalipsa, ci noi suntem apocalipsa.noi ne exterminam singuri rasa.

 12. Cum comentati aparitia in unele ziare romanesti a articoleleor mizerabile de tipul
  „Ea a adus gripa noua in Romania”? Se acuza acea persoana (o femeie) de „crima” comisa,
  de parca ar fi adus ciuma si trebuie spanzurata. Nu a a mai ramas mult pana la aruncarea cu pietre.

 13. Presa porcină
  de Cristian Tudor POPESCU | 29 MAI 2009

  Mi-a mai rămas să-mi dau demisia din presă. „Cel mai vândut ziar din România”, aşa scrie în capul foii numite Click. Ziar. Şi eu lucrez la un ziar. 20 de ani am lucrat la un ziar. Oricine îmi poate spune că sunt coleg cu mizeriile umane care iau leafă de la ziarele Libertatea, Click sau Cancan.

  „Ea a adus virusul în România. Liliana Crişan, 29 de ani, a venit bolnavă din SUA împreună cu copiii”. (Click)

  „Femeia care a adus gripa porcină la noi în ţară. A îmbolnăvit deja 40 de români? (text cu litere bubonice). Ultima oră: Virusul se extinde în Capitală!” (Libertatea)

  „A fost depistată cu gripă porcină. Se plimbă liberă prin Bucureşti. Feriţi-vă!” (Cancan)

  Aşa arată prima pagină a acestor publicaţii „citite” de un număr considerabil de români. Ele îndeamnă la baterea în cuie cu scânduri în cruce a uşii casei familiei Crişan, la alungarea doamnei Crişan din orice loc public, la lovirea ei profilactică cu pietre dacă o întâlneşti pe stradă. Copiii ei trebuie priviţi de ceilalţi copii ca nişte şobolani purtători de ciumă. E tratată mai rău decât o prostituată care a îmbolnăvit pe nu ştiu câţi de SIDA. Aici nici măcar nu mai e vorba de a respecta o minimă deontologie (ce ratinguri se fac prin băşcălirea în fel şi chip a acestui cuvânt) gazetărească, e vorba de a fi om sau gunoi. Liliana Crişan nu are nici o vină pentru că a contractat această boală pe teritoriul SUA. Îndată ce a ajuns în România, acuzând simptomele specifice, s-a prezentat la medic şi a trecut sub supravegherea autorităţilor medicale, împreună cu copiii şi persoanele cu care a intrat în contact. De altfel, a făcut o formă uşoară, fiind aproape de vindecare. Nimic nu poate opri însă setea de nenorocire a sus-zisei prese. Aidoma cutremurologilor de la televiziuni care la ultimul seism obişnuit, fără nici un fel de pagube, tânjeau după dărâmături şi morţi, aceşti porci sălbatici vor panică, vor epidemie în Capitală, vor nebunie şi moarte. Ei sunt răspândacii unei boli mai groaznice decât orice gripă. Îi dispreţuiam pe cei care publicau omagii lui Ceauşescu în presa de dinainte de ’89, dar ce sentiment rămâne pentru jurnaliştii de panică, sânge şi căcat ai zilei de azi?

  Mă gândesc că i-aş întreba pe colegii mei întru jurnalism care trăiesc din stigmatizarea oamenilor nevinovaţi: dacă mama, sau sora, sau iubita ta ar fi în locul Lilianei Crişan? Dar e evident că aş fi făcut imbecil pe loc: păi, bineînţeles, dacă e vorba de unul de-ai mei, aş ţine ascunsă toată treaba, ce, m-am ţăcănit? Ce treabă am eu cu femeia asta, Crişan, dă-o în mă-sa, a venit cu boala pe ea, îmi face tiraj, citeşte lumea, vine banu’, sănătate!

  Nu cred că ar fi de-ajuns să-mi dau demisia din presă. Ar trebui să demisionez din România, dar nici asta nu e de ajuns, ar trebui să demisionez din această bravă lume nouă care creşte în jurul meu ca un zid pictat de puşcărie sau de closet.

 14. to:ABB

  Daaa….Ai dreptate. Paremi-se ca si eu am inhatat un virus gripos…Starnut ca uciga-l toaca, curg mucii si lacrimez. Mai si tusesc al dracului si ma framinta toate osisoarele si incheieturile…
  Dar! La medic? NU! Sub nicio forma! Mai scornesc ca am ce nu am. Ma mai gasesc bun de plata in medicina asigurata. Ma mai „califica” si ca purtator de ciuma…
  Mai bine ma insanatosesc de buna voie. Cum am facut-o mereu.
  Insa voi, gazetarilor, ar fi bine sa calmati lumea, nu sa atitati spiritele pentru bani. Mai multi bani.
  Se stie ca toate mizeriile epidemice au fost nascocite in „marele laboratoare” si numai pentru bani grei.
  Odata cu mizeria respectiva a fost creat si antidotul pentru a pune capat epidemiilor.
  Nu dau nici doi bani pe minciunile, care provoaca psihoza in rindul populatiei. Nu accept vaccinele contra „contrelor”. Stiu ca numai creierul meu este capabil sa ma imbolnaveasca sau sa ma tina in forma. Cu „el” ma inteleg foarte bine si nu dau slabiciuni. Dar daca ma ataca vre-o mizerie, precis ca o izgonesc, considerind un fleac obisnuit orice infectie. Nu pot permite sa ma distruga niste microbi nenorociti…..

 15. bravo ABB, Valenta , Vitalia+10!!!

 16. Eu tot timpul am avut suspiciuni în privinta gripei aviare si acum porcine. Acest articol este un adevăr. Cei care nu cred ori încearcă să ne facă să nu credem nici noi sunt naivi. Acest articol este o preîntîmpinare pentru omenire. Dumnezeu mai deschide uneori ochii orbilor iar cei care nu vor să vadă rămîn pentru totdeauna orbi. Oare criza mondială nu e lucrul masoneriei care conduce lumea din umbră. Să fim vigilenţi oameni buni căci suntem în mare belea.

 17. Pare o nebunie,dar tocmai fiindca par o nebunie pt o minte normala,aceste lucruri subterane,dirijate din umbra,au libertatea de a se desfasura nestingerit.Stiti care a fost marea gaselnita a diavolului?Aceea de ai convinge pe unii oamenii,majoritatea,ca el…nu exista. Astfel isi poate face de cap cum vrea el,iar oamenii nu iau in calcul ca dracul isi baga coada.De unde coada,cand el nu exista?! Asa se intampla si cu bolile aparute peste noapte,cataclismele naturale din regiunile dens populate sau cu dezvoltare economica fulminanta (cazul Chinei si cutremurul devastator din anul trecut). Terifiant ramane insa un lucru:toate aceste crime impotriva umanitatii vin din lumea tarilor care de ani buni promoveaza si exista in umbra conceptelor gen democratie,libertatea de exprimare,drepturile omului etc. Democratia este cel mai mic rau dintre celelalte (totalitarism, autocratie,) la care omenirea poate sa adere,spunea un exiget francez.Nu avem un alt sistem politico-social-economic mai bun,prin care omul sa se dezvolte in plinatatea capacitatilor sale. Numai ca omul uita sa faca un lucru:sa analizeze si sa faca o sinteza a tuturor lucrurilor si a mersului acestora in lumea care il inconjoara.Lucrurile se intampla,iar noi ar trebui sa ne intrebam de ce se intampla. Este cazul acestor boli ce au o amploare mondiala. Despre „fabricarea „unor boli (depresie,stres etc.) si plasarea lor la nivelul unor pandemii (nu ca nu ar exista,dar nu la o asemenea scara)pt…inventarea altor medicamente scupte si absolut nefolositoare ati auzit?Este foarte mult de povestit pe aceasta tema.Si nu sunt niste fabulatii ale unor minti bolnave,obsedate de teoria conspirationismului.Sunt lucruri reale,ce se intampla.Diavolul nu are somn.Micile detalii sunt preferatele lui,prin care isi materializeaza existenta.

 18. Doamna Pavlicenco,
  ce impresie aveti Dvs dupa citirea acestui articol si mai doriti integrarea RM in UE si NATO?
  8 ani de comunism au distrus tara… dar nici UE si SUA nu ne vor aduce bucurii.
  Ramane sa ne dezvoltam independent, fara implicarea celor mai mari…

 19. un material destul de bun, in pofida faptului ca unii spun ca este mai putin argumentat.
  Oricum este o ipoteza care merita cea mai mare atentie datorita riscurilor pe care le ar presupune in cazul in care s-ar adeveri.

  Referitor la declaratiile unora cu privire la neintegrare in UE sau „blocarea” relatiilor cu Occidentul…
  Draga Ala si Valenta, globalizarea se desfasoara fara ca sa doriti voi acest lucru sau nu, iar criminalitatea internationala si riscurile globalizarii sunt inevitabile. Marea problema este ca statele ar trebui sa si dezvolte abilitatile analitice si de control in contextul globalizarii, ca oricum, organizarea genogidului impotriva propriului popor de catre un regim criminal nu este un avantaj al izolarii sau independentei cum ii spui tu Valenta, si in plus, eu practic nu prea inteleg ce ai in vedere tu cand te referi la independenta in conditiile globalizarii, daca ai in vedere izolare, atunci am sa ti-o spun pe sleau – globalizarea vine peste tine, vrei tu sau nu, dar asa e. Si daca ai vrea un regim de izolare atunci ar trebui sa alegi calea lui Kadafi sau cea a lui Chaves, oricum, pe mine nu ma aranjeaza o astfel de evolutie, si in plus, nu uita ca in conditiile RM asa ceva e practic imposibil, in special cand 1/3 din populatie este peste hotare.

  Dupa cum am spus, articolul este bun, personal sunt predispus sa cred acestuia, mai ales ca, daca va amintiti, cu gripa aviara sau confruntat in special tarile care in acel an au avut un potential sporit de export de carne de pasare. Cum a fost posibil ca pana atunci acestea sa nu aiba asa probleme si exact in anul in care ar fi facut o concurenta deosebita pe piata mondiala a carnii de pasare sa se fi intamplat acea epizotie, nu este clar. Oricum, cineva care a fost „ferit” a avut un castig deosebit de mare in acel an. Iar anul ista a patit-o Mexicul, care ar fi trebuit iarasi sa iasa cu un volum destul de mare la export cu carne de porcine, si apoi daca va aduceti aminte, de fiecare data cand Canada pretinde la sporirea cotei de export a carnei bovine, atunci de fiecare data se confrunta in interior cu focare a bolii vacii nebune. Oricum, este ceva neclar in aceste tempouri de dezvoltare a pandemiilor si epizootiilor din ultimii 10 ani. Iar farmaceutica este o industrie colosala, generarea unor epidemii si producerea vaccinului ar fi o sursa de venit permanent si foarte mare, cu alte cuvinte, totul se transforma in bussiness, inclusiv si viata omului.

  Si inca ceva ALA si Valenta, (ca reactie la declaratiile voastre de izolare),
  RM nu este nicicum straina de o asa evolutie, adica transformarea vietei umane in afacere, ati putea sa va interesati despre businessul plecarii in Europa, cand cetatenii RM tre sa achite 4 – 5 mii euro. Un astfel de business fara de protectie de sus (adica de la guvern) nu are sanse de a functiona. Deci concluzia, gtlobalizarea ne este in casa, RM nu este straina de evolutiile din lume, iar criminalii guvernarii noastre nu sunt cu nimic mai buni ca cei posibili invocati in materialul de mai sus.

 20. Pt Intrebare

  Nici un sistem nu este ideal. Daca ar fi sa comparam sistemele, totusi, chiar daca in lumea democratiilor avansate sint si probleme sau lucruri grave puse la cale pentru imbogatire, sa nu uitam ca acolo, iata, o ziarista, poate publica ceva in genul articolului scris si o ziarista poate chema in judecata OMS si ONU – indiferent ce va iesi din treaba asta. Insa in regimurile totalitare asta este de neimaginat. Sinteti de acord?

 21. pentru VIAT

  Unde am scris eu ca vreau izolare?
  Eu am scris ca TREBUIE SA AVEM CAPUL NOSTRU. Adica sa colaboram cu lumea buna, dar sa privim TOATE din punctul nostru de vedere,
  sa nu ne lasam condusi orbeste de curente si ideologii discutabile.

  Scriam, ca inca in anii dinnaintea semnarii Pactului Molotov-Ribbentrop, calugarii de la manastirea Tipova au avut viziuni (in timpul meditatiilor, rugaciunilor) si au vazut negreata care venea din Nord asupra Basarabiei si nu numai… Caci ceea ce se intimpla in spatiul sovietic de atunci, (teroarea si persectuiile in masa) producea acea ENERGIE NEAGRA, acel intuneric spiritual care se extindea si prindea putere. Un alt focar de intuneric spiritual era atunci Germania.

  Deci, doua sisteme DIABOLICE, OCULTE creau acele focare de teroare, care incepea in domeniul spiritual.

  INTUNERICUL spiritual, sau altii o numesc ENERGIA NEGATIVA este o substabta spirituala foarte fina, la fel cum este Lumina etc.

  Deci, acest INTUNERIC spiritual poate sa creasca si sa se extinda.
  Puterea raului, CRESCUTA PINA LA PROPORTII INGRIJORATOARE, atit in Germania cit si in URSS de atunci, trebuia sa alarmeze BISERICILE… pe toti duhovnicii, credinciosii, pentru a OPUNE O REZISTENTA SPIRITUALA (duhovniceasca) prin RUGACIUNE, POST si ABSTINENTA; dar si prin MILOSTENIE, FACEREA DE BINE…

  Caci este scris: „Biruiti raul prin bine… Faceti BINELE…, Nu mai faceti raul…, si astfel INTUNERICUL SPIRITUAL va scadea.

  si inca; ESTE FOARTE IMPORTANT sa avem capul nostru pe umeri pentru A NU COLABORA CU CEI CE DEZVOLTA RAUL IN LUME.

  Asta nu inseamna refuzul la colaborare sau renuntarea categorica la globalizare, care are si aspecte pozitice.

  Eu zic doar : sa nu inghitim orice este strain, care poate veni FRUMOS ambalat sau bine camuflat etc.

  Sa deosebim Binele de rau. Sa nu mai admitem sa se intimple ceea ce s-a intimplat in perioada celui de al doilea razboi mondial etc.
  Sa fim VIGILENTI si perseverenti.

 22. Doamna Pavlicenco,
  Sunt in mare parte de acord cu pozitia Dvs, dar sa nu uitam ca lumea democratiilor avansate uita de unul din cele mai importante lucruri – SPIRITUALITATEA. Din pacate, peste tot, in special in tarile cu democratie avansata omul reprezinta o sursa de venit pentru corporatii. Toate companiile lupta pentru clienti, pentru profituri cat mai mari si nu mai conteaza personalitatea omului, ci cati bani poate el sa aduca companiei. Corporatiile fac orice pentru client, iar scopul final este BANUL! Tot mai multi oameni isi aleg profesia dupa criteriul „cel mai bine platit”, si uita ca lucrul pe care-l faci trebuie sa-ti placa. Dupa cum a spus si Valenta, sper ca avem inca oameni capabili sa deosebeasca binele de rau si sa nu accepte tot ce este strain, dar frumos ambalat. E foarte important ca o data cu instaurarea democratiei si libertatii sa nu pierdem din spiritualitate, sa pastram echilibrul intre aceste valori si sa nu ne lasam dusi de val in goana dupa avere si putere.

 23. Valenta,
  sorry ca te am urcat in acelas transport cu Ala care vorbise de izolare, oricum am vrut sa subliniez exact acel fapt ca cautarea raului in altul poate descoperi raul din tine.
  Ai o abordare corecta, vigilenta nu strica nimanui, iar cand spun ca sustin integrarea nu presupune ca as imbratisa orice ce vine din exterior. In cazul in care vorbesti de spiritualitate sustin ideea dezvoltarii spirituale, dar fii atenta, nu cu obiectivul distrugerii spiritualitatii altora, oricum in asa fel nu poti vorbi de afevarata spiritualitate.
  Iar vigilenta si persevernta o sustin. Succes

 24. intrebare,
  chiar crezi ca numai in democratie se face orice pentru bani?
  mergi draga si ii intreaba pe toti lingaii lui Voronin pentru ce il urmaresc si toti ei o sa ti spuna ca din patriotism, dar in realitate toti merg din urma lui ca sa poata fura si sa poata denigra pe altii. Sa inteleg ca aceasta spiritualitate ne o doresti tu noua? adica sa vorbim toti de patritism dar sa vindem chiar si porpiul suflet? Daca e asa draga atunci ar fi bine sa mai reflectezi putin la propriile preferinte politice si sa te decizi.
  Nu transforma spiritualitatea intr-un mijloc de inlantuire a altora, posibili nu toti sunt in acelasi nivel ancorati in valorile spiritualitatii si nu ar trebui sa te deranjeze faptul ca oamenii sunt diferiti. Unul este mai aproape de spiritualitatea propriului popor, altul mai departe, dar aceasta nu inseamna nicidecum ca asa ceva este rau, D-zeu ii harazeste fiecaruia soarta si rolul sau in lume, nu incerca sa lupti impotriva vointei divine, oricum nu iti va reusi. Si apoi nu prea as vrea eu ca sa avem o tara a robotilor spiritualitatii, unde spiritualitatea este ceva mecanic si deja lipsita de continut, parte a oricarei spiritualitati este LIBERTATEA si nu pretindea incalcarea ei, pentru ca distrugi spiritualitatea.

 25. Pentru cine are indoieli, priviti renumitul filmul „Zeitgest”, foarte popular in retea, care demonstreaza clar existenta acestui complot la nivel mondial: http://video.google.com/videoplay?docid=-1271063760405577325#

 26. Viat: ai dreptate in ce spui. Izolationismul nu e o alternativa. E bine cand sunt oameni cu ochii deschisi care vad ce ne asteapta. Nu va fi mai rau decat acum, la sigur.

  Referitor la material, e greu de crezut orbeste. Faceti-va singuri cautarile si verificarile necesare. 10 ani in urma si eu ma miram la teoriile despre masoni si altele. Dar, cu timpul, nu mai pot ignora coincidentele si tendintele ce se intrevad in evenimentele produse recent. Se pregateste teren legal pentru un sistem de opresiune in SUA, si in Europa. Se fac pregatiri de acaparare a controlului asupra retelei Internet (vezi mai daunazi experti Australieni care argumenteaza necesitatea unor masuri tehnologice de evidenta a sursei oricarei activitati pe internet, pentru a „proteja” oamenii de prostia lor). Vezi in presa rusa informatii despre rolul cartelului bancar in crearea „bulelor” financiare incepand cu 1990 incoace. Sunt multe chestii ciudate care se intampla de cateva decenii incoace, multe sunt documentate, de exemplu, crearea EU la inceput ca spatiu financiar unic, cu ideea explicita de a-l transforma intr-un spatiu legal unic ca scop final, ceea ce si se intampla in ultimii ani.

  Acuma, referitor la cele ce se intampla la noi. Am impresia ca undeva sus tare, s-a pus in miscare un mecanism care nu poate fi oprit. Acest mecanism ar avea ca scop eliminarea incertitudinii si coruptiei in zona Europei de Est (R.Moldova, Ukraina). Care ar fi scopul final, nu sunt sigur, dar aia de sus nu-si mai pot permite haos in aceasta zona.

  Cred ca in timp scurt (1-2 ani), se va curata Moldova de raie, si se vor baga investitii in pamant si zonele promitatoare financiar. Evident, ca se va cumpara totul la pret de nimic. Dar oricum va fi mai bine decat acum.

  Iar pentru spiritualitate oricand e timpul potrivit. Oamenii de spirit nu au probleme sa functioneze in orice mediu… asa ca nu-mi fac griji in aceasta privinta.

 27. Am gasit si eu ceva scris pe aceasta tema si m-am pus pe ginduri… Daca vreti puteti sa cititi
  http://saccsiv.wordpress.com/2009/08/31/conspiratia-tacerii-in-legatura-cu-remediile-naturiste-impotriva-gripei-porcine/

 28. Ar fi bine sa nu bagam spiritualitatea in aceeasi oala cu politica, pentru ca obtinem haos! Multa lume de la tara sunt bogati spiritual, dar pana la urma voteaza tot pe comunisti. Cand e vorba de spiritualitate, nu poti implica in discutie si tema politicii.
  Un alt aspect important este naivitatea populatiei noastre. Daca o mare parte din populatie sunt dusi usor de nas prin tehnici simple de manipulare si propaganda pe M1 si NIT, ce sa mai zic de folosirea unor tehnici mai complicate, utilizate in occident – vor deveni zombati complet.

  Vreau sa fiu clar inteles: pozitia mea nu reflecta preferintele mele politice. Politica din RM e o problema nationala. Eu incerc sa privesc problema la nivel global, unde nu exista partide politice, totul e controlat de un grup de oameni, indiferent de culoarea lor politica. Pentru exemplu: nu e important cine a castigat in SUA alegerile in 2008, democratii sau republicanii, pentru ca corporatiile si bancile au sponsorizat ambii candidati. Pentru ei nu era important cine va veni la „putere”, pentru ca oricum va fi o marioneta.

 29. EndGame- un al film foarte interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *