PRO TV este expresia libertatii

PNL felicita PRO TV cu ocazia implinirii a zece ani de activitate in Republica Moldova

logo.pngPRO TV va implini, in curind, zece ani de activitate in Republica Moldova. Acesti ani au fost exact anii de cind in statul nostru s-a produs deturnarea procesului democratic, ce a culminat cu instaurarea fortelor retrograde la putere. Un deceniu este mult pentru viata unui om, este, insa, mai putin pentru o societate, dar fara un canal de televiziune ce a propagat constant libertatea spre care aspiram, pentru ca nu ne-am redobindit-o inca, acest deceniu putea si sa nu se soldeze cu votul pentru libertate al populatiei in acest an.

Rolul si meritul PRO TV care a rezistat, in pofida dificultatilor, in special cauzate de deficitul de democratie si de lipsa la noi a statului de drept, sint apreciate la justa valoare de catre cetatenii cu gindire libera din Republica Moldova. Acesti cetateni – indiferent de simpatiile lor politice – au aparat PRO TV-ul, cind a fost in pericol, considerindu-l exponent al aspiratiei de dreptate, europenism, pluralism de opinie, exponent al convingerii noastre ca numai libertatea de expresie ne va face o societate civilizata si prospera.

Partidul National Liberal felicita sincer colectivul de angajati ai PRO TV, le ureaza tuturor fermitate profesionala, tarie de caracter, ca ziaristi, care, sintem siguri, vor continua sa promoveze principiul echidistantei in oglindirea evenimentelor, spre buna informare a cetatenilor, indispensabila aspiratiei noastre proeuratlantice.

In ajunul sarbatorilor nationale ale cetatenilor Republicii Moldova – Ziua Independentei si Ziua Limbii noastre cea Romana – PNL spera ca aceasta coincidenta – de implinire a unui deceniu de activitate a PRO TV si de exprimare a unui vot prodemocratie dupa zece ani de guvernare comunista – este una simbolica si va insemna inceputul gindirii libere, fara frica, a societatii moldovenesti. La Multi Ani si succes in continuare, PRO TV !

Partidul National Liberal,
Chisinau, 25 august 2009

Loading Facebook Comments ...

11 Comments

Add a Comment
 1. «Как, милый Петушок, поешь, ты громко, важно!»-
  «А ты, Кукушечка, мой свет,
  Как тянешь плавно и протяжно:
  Во всем лесу у нас такой певицы нет!» —
  «Тебя, мой куманек, век слушать я готова».—
  «А ты, красавица, божусь,
  Лишь только замолчишь, то жду я, не дождусь,
  Чтоб начала ты снова…
  Отколь такой берется голосок?
  И чист, и нежен, и высок!..
  Да вы уж родом так: собою невелички,
  А песни, что твой соловей!» —
  «Спасибо, кум; зато, по совести моей,
  Поешь ты лучше райской птички,
  На всех ссылаюсь в этом я».
  Тут Воробей, случась, примолвил им: «Друзья!
  Хоть вы охрипните, хваля друг дружку,—
  Все ваша музыка плоха!..»
  _________

  За что же, не боясь греха,
  Кукушка хвалит Петуха?
  За то, что хвалит он Кукушку.

  pro tv (in special cel romanesc) este expresia primitivismului, prostului gust si indobitocirii in masa a populatiei prin promovarea subiectelor extrem de ieftini, dar cica ferbinti

 2. Dna Pavlicenco! Lorena B. se iubeste cu Dorin C.. care in mama lor expresie a libertatii? postul asta nu e al Dvs.. va bucurati ca v-au aruncat un ciolan? asta e verticalitatea Dvs.? daca da, atunci puneti-va in rind. in fiecare luni si vineri arunc ciolane la ciinii vagabonzi din Municipiu. tin sa Va incurajez. aveti sanse. (pe secret- nu spune-ti altora. ei sunt concurentii Dvs.)

 3. BUCURA-TE, MOLDOVA, DOMNUL ESTE CU TINE

  In aceste zile de mari framintari nu te tulbura, ci mergi cu pas sigur DREPT INAINTE!
  Drumul tau este corect, iata de ce DUMNEZEU ESTE CU TINE
  El iti va deschide calea ca sa-ti fie tot mai larga si mai prospera.
  …………………..
  10. Că am auzit ocări de la mulţi şi ameninţări din toate părţile, zicând: “Pârâţi-l şi-l vom pârî şi noi!” Toţi cei ce trăiau în pace cu mine, mă pândesc să vadă nu cumva mă voi poticni, şi ziceau: “Poate va cădea şi-l vom birui şi ne vom răzbuna pe el!”
  11. Dar Domnul este cu mine, ca un apărător puternic. De aceea prigonitorii mei se vor poticni şi nu vor birui; se vor face de ruşine, pentru că n-au izbutit; ocara lor va fi veşnică şi niciodată nu se va uita.
  Ieremia 20, 11
  ………………
  9. Voi face fruntea ta ca diamantul, mai tare decât stânca. Să nu te temi de ei şi de faţa lor să nu te sperii, căci ei sunt un neam de răzvrătiţi.
  10. Fiul omului – îmi zice iar Acela, – primeşte în inima ta şi ascultă cu urechile tale toate cuvintele ce am să-ţi vorbesc.
  11. Scoală şi mergi la cei duşi în robie, la fiii poporului tău şi, ori te-or asculta, ori nu te-or asculta, tu grăieşte-le şi le spune: Aşa zice Domnul Dumnezeu”.

  Iezechiel, cap 3, 9-11

 4. Cu toții apreciem foarte mult acest post TV.

  Le doresc numai bine și putere să meargă cu adevărul în mână peste lichele și nimicuri, care sunt cu carul in RM.

 5. ptu: Marcu

  Marcu, tacerea nu te-a facut mai destept!
  Rahat ai fost pina la tacere si rahat ai iesit din tacere.
  Este adevarat, din rahat/c…t/ dulceata nu faci !

 6. Pt Marcu

  Chiar nu inteleg – despre ce ciolan spuneti? Mie nimeni nu mi-a dat si nu-mi da nimic si nici nu am nevoie de vreun ciolan. Unicii oameni care „imi dau ceva” sint fiica si ginerele meu. Dar daca stiti ceva legat de mine ce nu stiu eu – spuneti. Am senzatia ca aveti prea multa rautate, pe care nu prea gasiti pe unde sa o varsati si cautati cu luminarea pe blogul meu motive sa o expuneti.

 7. Bravo Pro TV,
  sunteti prima sursa de informare veridica la care apelez cu incredere,
  Va dorim sanatate la toti si succese in CONTINUARE,
  Mai mult curaj si mai multa inspiratie… La multi ani fructuosi si frumosi!
  Dorim sa aveti numai stitri BUNE pentru noi! Domnul sa va intareasca si sa va ocroteasca!

 8. NU TE TEME, MOLDOVA, DOMNUL ESTE CU TINE!

  Eu sunt cu tine, ca sa te eliberez, zice Domnul! Intoarce-te…
  Cauta mai intii Imparatia lui Dumnzeue si toate celelalte ti se vor pedeasupra!
  ……………
  19. …Domnul mi-a răspuns aşa: „De te vei întoarce, Eu te voi aduce la starea cea dintâi şi vei sta înaintea feţei Mele; dacă tu vei deosebi lucrul de preţ de cel fără de preţ, vei fi ca gura Mea; şi nu te vei întoarce la ei, ci ei se vor întoarce la tine;
  20. Şi te voi face pentru poporul acesta zid tare de aramă. Vor lupta împotriva ta, dar nu te vor birui, pentru că Eu sunt cu tine, ca să te scap şi să te izbăvesc, zice Domnul.
  21. Şi te voi scăpa din mâna celor răi; te voi izbăvi din mina asupritorilor”.
  Ieremia 15, 19-21;
  ……………..
  6. Iar eu am răspuns: „O, Doamne, Dumnezeule, eu nu ştiu să vorbesc, pentru că sunt încă tânăr”. 7. Domnul însă mi-a zis: „Să nu zici: Sunt încă tânăr; căci la câţi te voi trimite, la toţi vei merge şi tot ce-ţi voi porunci vei spune. 8. Să nu te temi de dânşii, căci Eu sunt cu tine, ca să te izbăvesc”, zice Domnul. 9. Şi Domnul mi-a întins mâna, mi-a atins gura şi mi-a zis: „Iată am pus cuvintele Mele în gura ta!
  Ieremia 1, 6-9:
  ………….
  19. Ei se vor lupta împotriva ta, dar nu te vor birui că Eu sunt cu tine, ca să te izbăvesc”, zice Domnul.
  Ieremia 1,19

 9. Ha ha ha ha… ProTembeleviunea… post comercial pe care i-a și îi doare-n popou de dreptate, europenism, pluralism de opinie, echidistanță etc. ca să folosesc cuvintele dvs…. Ei au mers pe câștig și merg pe câștig. Nu visați doamna Pavlicenco. Acele precum euroenism, echidistanță, etc. nu sunt în principiile ProTembeleviziunii. ACele cuvinte sunt doar eclama și ambalajul produsului și se pare că v-a aburit rău de tot.
  Toate cele bune și treziți-vă

 10. Bravooooooooo! Ghimpu e presedintele parlamentului! Uraaaaa!
  Felicitari la toti oamenii de buna credinta…
  Am depasit cea mai dificila procedura…
  INAINTE Fratilor! Ma bucur nespus.
  V-am spus, pas cu pas vom MERGE SPRE MAREA VICTORIE!
  Unireeeeeeee!

  V-AM SPUS:
  “Daca Domnul e cu noi, cine e-mpotriva noastra?
  Daca Domnul e cu noi, cine poate sta-mpotriva!”

  Sa ne felicitam unul pe altul si sa ne BUCURAM din toate inima!
  Sa multumim DOMNULUI ca ne conduce pe aripi de biruinta!
  Aleluia! Amin!

 11. Chiar nu inteleg – evident.

  despre ce ciolan spuneti?- cel dulce!

  Mie nimeni nu mi-a dat si nu-mi da nimic – condoleante.chiar nimic? as schimba politica partidului! cum? chiar nimeni, nimic?

  si nici nu am nevoie de vreun ciolan. – ei! dar daca de cubanez? sau rumin?

  Unicii oameni care “imi dau ceva” sint fiica si ginerele meu. – am avut impresia stranie ca unica organizatie e GRU sau SVR sau FSB, dar ma rog va e mai cunoscut totul!!!

  Dar daca stiti ceva legat de mine ce nu stiu eu – trecutul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  spuneti. – deja am spus!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Am senzatia ca aveti prea multa rautate, pe care nu prea gasiti pe unde sa o varsati si cautati cu luminarea pe blogul meu- dar i-a ginditi-va!? cui ii trebuie blogul Dvs.? inafara de …?

  motive sa o expuneti.- pai asta am si facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *