Loading Facebook Comments ...

29 Comments

Add a Comment
 1. Am privit si mai inainte parti separate din aceste filmulete. Este bravo regizorul.
  Ce-ar face preotii dupa vizionarea acestor filmulete ?
  Cred ca nu ar mai lasa sa treaca pragul bisericii nici znamenie de comunist…

 2. Comunismul in sine este o lucrare a lui Antihrist,

  caci a vrut sa construiasca Comunismul – un fel de Rai pe Pamint,
  dar fara DUMNEZEU!

  Si ce a iesit???

  Dumnezeu i-a invalmasit si le-a distrus, fara nici o armata, toate utopiile lor.

  NU VA FIE FRICA
  comunismul PICA!

 3. Jos komunistii!Jos tradatorii de tara! Jos criminalii!Jos tot felul de NEOCOMUNISTI!Votam PL, PLDM sau AMN.Dumnezeu sa ne ajute!

 4. Drago compatrioti,

  PENTRU A VA INTARI
  pentru a creste IN CREDINTA BIRUINTEI

  VA RECOMAND SA ASCULTATI PIESA „VOICES” DE COMPOZITORUL CELEBRU VANGELIS

  ACEASTA piesa M-A FASCINAT…

  PRIMA PARTE ESTE… O ASTEPTARE A FURTUNII EVENIMENTELOR CE SE APROPIE

  PARTEA A DOUA – INTERVENTIA DIVINA CU TOATA PUTEREA IN DISTRUGEREA definitiva a RAULUI UNIVERSAL.

  BIRUINTA TOTALA ASUPRA RAULUI SE VA INTIMPLA ODATA CU VENIREA LUI IISUS,

  EL VA VENI INSOTIT CU TOATA OASTEA DE INGERI…

  MEDITATI ACEASTA PIESA…

  EA DA PUTERE!

  INTARESTE CREDINTA IN BIRUINTA BINELUI!

  NE INTRODUCE IN ATMOSFERA DE BIRUINTA
  SI ridica IN DUHUL DE BIRUINTA.

  CAUTATI PIESA IN YOUTUBE.

  UNELE MONTAJE CU IMAGINI NU SUNT ADECVATE,
  INSA IMPORTANTA ESTE PIESA MUZICALA,
  CACI CEI CE AU PLASAT-O PE YOUTUBE AU FACUT SI EI CE AU PUTUT SA INTELEAGA

  PRINCIPALUL MESAJ IL OFERA insasi VANGELIS

  ACEASTA PIESA este FOARTE POTRIVITA TIMPULUI PE CARE IL TRAIM ACUM IN MOLDOVA

  Biruinta este aproape!

  Curaj!

 5. Deschdeti VANGELIS VOICES care are 6.49 min

  Ar fi bine sa ascultati cu ochii inchisi ca sa nu va lasati condusi de imaginile mai putin adecvate mesajului redat de VANGELIS

  Ci sa va lasati posibilitatea de a o savuta, aceasta piesa, asa cum a pregatit-o Vangelis
  veti simti amploarea EVENIMENTELOR ce se apropie.

  http://www.youtube.com/watch?v=rBD6npHyO3g&feature=related

 6. Mai bine deschideti
  VANGELIS – Royal March (Voices) –

  http://www.youtube.com/watch?v=O0Lcz–JhXU&feature=related

  Asta este o versiune completa a acest marsh triumfal

  CITA GRANDOARE! CE AMPLOARE! CE MARS TRIUMFAL!

  ASTA NE DORIM PENTRU MOLDOVA, ASA VA FI UNIREA CU ROMANIA!

  ASA VA FI RE-VENIREA LUI IISUS PE PAMINT IMPREUNA CU INGERII, SERAFIMII,
  TOTI SFINTII, PROFETII, PASTORII, PREOTII SI TPOATA MULTIMEA DE CREDINCIOSI…

  VA FI O AMPLOARE DE NEDESCRIS!

  evenimentele de acum vor parea atit de infime… incat vom uita de ele.
  caci in fata fortei atotputernice a lui Dumnezeu nu va rezista nici unul din adversarii lui
  din cei ce au facut tot raul pe pamint…

  AMIN! VINO, DOAMNE IISUSE!

 7. Un lucru trebuie sa fie arma noastra contra comunismului si anume, faptul ca comunismul este impotriva ortodoxiei IAR UN CRESTIN NU POATE VOTA UN REGIM CRIMINAL, avem sfinti, martiri anticomunisti cum ar fi sf.Valeriu Gafencu, sf. Imparat Nicolae impreuna cu familia… acesta trebuie sa fie mesajul preotilor, cu toate ca ei ca clerici nu trebuie sa se implice in politica dar trebuie sa propovaduiasca ADEVARUL iar adevarul este cel de mai sus.

 8. Doamna Pavlicenco oare M.Lupul este un proiect a partiduluide guvernamint????):

 9. Pt aleee

  Nu stiu ce sa spun de Lupu. Unele lucruri spun ca da, alte surse spun ca – nu. Se va vedea atunci cind vor fi toti in fata unor decizii superimportante.

 10. Sunteti o femee extraordinara! V-am urmarit in unele „dezbateri” Parlamentare si ma mira mult (in sens bun) taria si curajul dvs. Desi nu v-am votat la alegerile parlamentare, va consider una dintre cele mai puternice personalitati ai politicii noastre, iar faptul ca ati refuzat participarea la alegeri in favoarea opozitiei, este doar o confirmare a celor mentionate anterior. Va urez succese mari in viitor si sper sa nu renuntati la politica pentru bunastarea tarii noastre si viitorul tinerilor.
  Cit despre film, pot spune, ca doar orbii nu vad si nu inteleg ce reprezinta comunismul.

 11. Pt tatiana
  Va multumesc pt cuvintele de apreciere. Este adevarat ca doar orbii nu vad, dar e tot atit de adevarat ca inca avem multi „orbi”.

 12. Eu i-am trimis links Vitaliei. Le-am primit de la unul dintre cei doi creatori ai documentarului, doi basarabeni stabiliti in Statele Unite. Apropo, exista evidenta, dar nu dovezi 100%, de implicarea organizatiei Fenix in care era implicat Mark Tkaciuk la sfarsitul anilor ’80 (vezi articolul Aureliei Felea si al meu pe topica lui Mark Tkaciuk la http://romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=10068 si in alte locuri) in rituri satanice prin pesteri. Desigur, daca partea din articol despre acest lucru ar fi ramas in versiunea finala a articolului (era in cea initiala), nu cred ca „Jurnal de Chisinau”, care a publicat articolul initial, s-ar fi implicat. Lucurile cele mai interesante si mai socante deobicei nu apar in presa si deoarece sunt si cele mai greu de dovedit. In orice caz, in discutiile/disputele cu diversi PPCD-isti din forumuri, l-am descris pe Tkaciuk ca „fundamentalist Antihrist” (formularea din engleza e „Antichrist fundamentalism).
  Acum se pune problema cu Marian Lupu. Conflictul dintre Voronin si Marian Lupu a fost foarte real, si Lupu a fost sprijinit de social-democratii vest-europeni si de administratia Obama (centru-stanga occidentala). Problema e ca diverse persoane ca Avigdor Lieberman s-au implicat sa ii „impace” pe Voronin si Lupu recent. Daca dupa alegeri va fi o situatie „evolutionara”, Lupu se poate alia intr-una din doua directii. Dar intr-o situatie „revolutionara” (stil revolutie colorata), va fi impotriva regimului, si va incerca sa fie „liderul revolutiei”. Paradoxal, ce va face Lupu depinde de ce va face populatia RM la alegeri si dupa alegeri.

  Toate cele bune,

  Aurelian

  Toate cele bune,

  Aurelian

 13. NU VA FIE FRICĂ – COMUNISMUL PICĂ!

  Da, comunizmul in Moldova a intrat in faza de agonie,
  iata, de unde este atmosfera de intimidare si de psihoza in crescendo.

  VOTATI PL, PDLM, AMN!

  ATITA AM MAI AVUT DE SPUS!

  SA NE AUZIM SI DE BINE!

 14. Va propun sa cititi un articol foarte bun de ION OSOIANU,
  PUBLICAT AZI IN BLOGUL SAU, INSERAT IN UNIMEDIA!

  CUM VOR VOTA INDECISII?

  Întrebarea din titlu frămîntă multe staff-uri electorale. Voi încerca să ofer un răspuns, fără a avea pretenția exclusivității. Potrivit rezultatelor Barometrului de Opinie Publică (BOP) dat publicității recent, la întrebarea “Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri pentru Parlamentul Republicii Moldova, cu ce partid ați intenționa să votați?”, 22.4% din cei intervievați au răspuns “Nu știu”, iar 6.3% nu au oferit un răspuns la întrebare. Prin urmare, în perioada efectuării sondajului (26 iunie – 10 iulie) existau circa 29 la sută de indeciși.

  Calculele de mai jos încearcă să identifice anumite tendințe și nu au pretenția de a fi predicții electorale. Acestea au fost efectuate accesînd baza de date a BOP de pe site-ul IPP (o poate face oricine care dispune de un program SPSS).

  Metoda aplicată e foarte simplă. Am extras datele pentru cei 29 la sută din indeciși și le-am corelat cu răspunsurile acestora la alte întrebări care ne pot da anumite indicii:

  * Pentru care partid/partide nu veți vota în nici un caz la alegerile din 29 iulie 2009? (Răspunsul este multiplu, dar am luat în considerare doar prima opțiune exprimată)
  * Imaginați-vă că duminica viitoare se organizează alegeri pentru postul de Președinte al RM. Dvs pentru cine ați vota?
  * Care este personalitatea politică din Republica Moldova în care Dvs. aveți cea mai mare încredere? (răspuns liber)

  O parte considerabilă din cei indeciși – circa 45.5% – sunt indeciși ”veritabili”, adică la toate întrebările menționate mai sus au răspuns cu ”Nu știu”, ”Nu răspund” sau ”Nimeni”. Se poate presupune că aceștia fie vor lua decizia în ultimele zile de campanie (unii poate chiar în ziua alegerilor), fie nu vor participa la vot. Corelarea cu răspunsurile celor ”greu de convins” la alte întrebări cum ar fi cele privind corectitudinea alegerilor din 5 aprilie sau atitudinea față de evenimentele de după alegeri ne dau foarte puține indicii în privința mesajului care i-ar putea capta, deoarece nu se deosebesc esențial de tendințele înregistrate de BOP în întregime.

  Din totalul celor indeciși care au exprimat o opțiune (la întrebarea respectivă), circa 51% au afirmat că nu vor vota nici într-un caz pentru PCRM, 21% au menționat că în nici un caz nu vor vota pentru AMN, circa 11% nu vor vota cu PPCD, pentru PLDM nu ar vota 7% iar circa 6% nu ar vota pentru PL. Restul partidelor au acumulat sub 2 procente, iar PDM nici nu a fost menționat.

  Întrebați fiind pentru cine ar vota la funcția de președinte, dacă li s-ar oferi posibilitatea, peste 20 la sută din indeciși au optat pentru Marian Lupu, circa 11% s-au pronunțat pentru Zinaida Greceanîi, 2.3% l-au menționat pe Dorin Chirtoacă, iar 1.8% pe Vlad Filat. Peste 50 la sută nu au dorit sau nu au știut să răspundă.

  La întrebarea în care respondentul este liber să numească personalitatea politică în care are cea mai mare încredere, 9.3 % din indeciși l-au numit pe Marian Lupu, 5.9% pe Vladimir Voronin, 2.7% – Zinaida Greceanîi, 2% – Dorin Chirtoacă, 1% – Vlad Filat. 40% din indeciși nu au încredere în nimeni, iar circa 37 la sută nu au știut sau nu au dorit să răspundă.

  În concluzie, chiar dacă nu și-au anunțat intenția de vot, o parte din alegătorii indeciși au exprimat, totuși, o opțiune. În primul rînd, au menționat cu cine nu vor vota în nici un caz și în al doilea rînd și-au anunțat preferința pentru anumite personalități politice care se află în fruntea listei de candidați a concurenților electorali. Prin urmare, au șanse sporite să capteze indecișii acele partide care au un rating negativ mic și lideri cu rating pozitiv mare. În această categorie se încadrează PDM care nu a fost menționat de nici unul dintre indeciși la întrebarea “Pentru care partid nu veți vota în nici un caz” iar Marian Lupu se bucură de cea mai mare autoritate printre cei indeciși. Teoretic PDM poate pretinde la cea mai mare felie din torta indecișilor. PCRM, chiar cu un rating relativ înalt al liderilor (chiar și cumulat pentru V. Voronin și Z. Greceanîi) poate încerca să atragă doar jumătate din indecișii care au exprimat o opțiune (prin indicarea partidului pentru care nu vor vota). Bazinul electoral în limitele căruia PL și PLDM se pot lupta pentru voturile indecișilor este cu mult mai extins decît cel al PCRM. La fel ca și cel al altor concurenți electorali care, de asemenea, pot pretinde la o parte din voturile indecișilor. Șansele acestora din urmă însă sunt diminuate de lipsa de popularitate a propriilor lideri printre alegătorii indeciși.

  Notă: procentele lipsă pînă la 100% constituie non-răspunsuri, iar marja de eroare în cazul calcurilor efectuate mai sus depășește evident marja de eroare anunțată de autorii sondajului. Mi-ar plăcea să fac estimări similare și pentru alte sondaje dacă companiile sociologice respective vor face publice bazele de date.

 15. Doamna Pavlicenco, membrii PNL-ului : as avea o mare rugaminte la Dvs: sa transmiteti opozitiei anti-comuniste care participa la scrutin sa mearga in regiuni, in fiece sat sa faca publica programa lor electorala, sa dechida ochii oamenilor de acolo ca pe linga PCRM mai exista si alte partide care merita sa preia conducerea…pentru ca oamenii de acolo sunt intr-atit de zombati de televiziunea nationala pro-comunista incit nu vad alt ADEVAR. Daca vezi zilnic ca PCRM-ul aduce schimbarea spre bine – ajungi sa crezi pentru ca altceva nu stii…iai acest adevar drept unicul existent…

  Cit mai reusesc deja pina miercuri.
  Insa cind ma gindesc ca sunt persoane in etate din Chisinau care apara partidul de guvernamint cu o inversunare malefica,oamenii care traind peste 15 ani la noi nu stiu sa compuna o propozitie coerenta in romana…le este rusine sa vorbeasca limba noastra…

  + populatia vorbitoare de limba rusa crede ca opozitia va aduce unificarea cu RO, ceea ce nu le convine categoric…

  Ufff, sper din tot sufletul ca la 29 iulie Moldova va suferi o schimbare spre bine.

 16. Ptu Elena
  Noi toti trebuie sa le spunem ori de chite ori si oriunde avem ocazia.
  Ca tine de PNL, anume aceasta fac membrii acestui partid. Eu spre exemplu, sunt sigur ca am facut mai mult dechit multi membri a partidelor liberale din opozitia parlamentara. Am facut si fac tot ce pot, nu mai mult, dar nici mai putin.
  Nu o fac pentru lauri, ei nici nu banuiesc macr. O fac pentru ca asta trebuie sa facem toti, sa lasam ambitiile politice ale propriilor partide si sa obtinem ce ne dorim.
  Mai bine incercati si convingeti Verzii lui Braga, ca tare a mai turnat zoi cu japca peste toti laolalta…
  Si vom fi martori a esecului lor politic, poate cu buna stiinta ramasi in scrutin pentru a dispersa chit de chit voturile electoratului, care doreste instaurarea democratiei in aceasta tara.
  Toti suntem datori sa ne intrebam ce am facut personal pentru acest ideal democratic ?
  Si cu siguranta se poate mai mult, daca suntem critici cu noi insine.

 17. Pt Elena

  Nu am nici o legatura cu „opozitia anti-comunista care participa la scrutin”. Am chemat lumea sa-i voteze, ca asa am vazut eu datoria mea civica si politica, insa la ei nu ajungi. In plus, eu cred ca ei stiu si fara mine sa plece in regiuni. Dar de ce nu le comunicarti prin bloguri, asa cum imi scrieti mie?

  De acord ca populatia vorbitoare de limba rusa crede ca opozitia va aduce unificarea cu RO. Si tot temindu-se de asta, stau pe loc si ei, si noi…

  Sa speram.

  Eu voi monitoriza comportamentul celor trei partide pt care am chemat sa se voteze si, daca vcor trada, ii voi condamna public, pt ca am si eu o raspundere pt comportamentul lor, chemindu-i pe oameni sa aiba incredere in ei.

 18. GOGA, ai dreptate – Ecologistii trebuie convinsi. Numai vorba din ei – daca te numesti ecologist actioneaza! Murdarie peste tot, ei insa asteapta sa ajunga in Parlament si de acolo, din cabinete luxoase sa promoveze politica ecologica sau cum o mai numesc ei…smecherii din astea au mai fost. Ministerul Ecologiei la noi e un organism mort la sigur.

  Doamna Pavlicenco, voi incerca sa interactionez cu ei pe blogurile lor…din insuficienta de timp vizitez doar blogul Dvs.

  Ma gindesc ca PD-ul va fi partidul tradator – vor trece in Parlament si asa dintr-odata se vor gindi ca ar fi bine sa se faca „frati” cu PCRM-ul…

  Eh,sa vedem.
  Merci de raspunsuri.

 19. In sfirsit am privit si eu filmul „Blestemul satanic al comunismului” si mi-am amintit de cimitirele noastre, in special de la Doina, unde sunt atitea monumente cu stelute rosii si alte semne satanice.

  De ce Preotii nu fac obsevatii? Doar la aceste semne satanice priveste multa lume, multi nu inteleg ce reprezinta si cred ca e frumos, ba inca le admira.

  Unde ajungem asa? Ce parere aveti?

 20. Г-жа Павличенко, не могли бы вы прокомментировать тот факт, что Miscarea Uniunea Europeana, с которым вы сотрудничали, использует нацистские плакаты 2-й мировой войны в своей предвыборной пропаганде?

  Иллюстрации:
  http://bit.ly/lQWpp

  Заранее спасибо.

  Александр Исаев, редактор газеты „Коммунист”

 21. Pt Aleksandr Isaev

  In primul rind, ma mir ca imi vizitati blogul. Ce sa cred oare? Nu cred ca prezint interes pt comunisti. In al doilea rind, nu cred ca nu cunoasteti limba romana si ma puteati intreba orice in aceasta limba.

  Dar am sa va raspund. Daca cineva a colaborat cu cineva, nu inseamna ca are vreo raspundere pt faptele aceluia ulterioare colaborarii sau ca isi poate aroga unele merite cistigate de acesta dupa colaborare.

  Insa problema e ca nu stiu ce pancarte foloseste MAE. Nu le-am vazut.

  In al doilea rind, OSCE a adoptat o rezolutie prin care a pus semn de egalitate intre nazism si stalinism/comunism. Toate sint regimuri criminale. Daca m-ati fi intrebat despre pancarte comuniste, as fi incercat sa cred ca tindeti spre o oarecare obiectivitate, dar daca m-ati intrebat numai de pancarte considerate de Dvs. drept „naziste”, inseamna ca ramineti cu o perceptie injumatatita si sinteti subiectiv.

  Am si eu o intrebare pt dumneata, Aleksandr Isaev: ce parere ai despre Comitetul Executiv al PCRM? Am sau nu am dreptate cind cred ca e unul de paie? Si dumneata faci parte din el. Ai un rol real sau esti acolo o marioneta ca si toti ceilalti, in afara de Tkaciuk si Voronin?

 22. Catre orice om care va primi acest mesaj

  Salut, ma numesc Dana si sunt de prin partile Florestiului, insa nu importa prea mult nici numele meu si nici sexul, si nici nu are prea mare importanta unde m-am nascut si unde locuiesc in prezent, eu sunt ca si tine un tanar si un om dornic de libertate si de schimbare a ordinei lucrurilor din tara noastra – Republica Moldova. Citeste, te rog frumos acest mesaj pana la capat, fiindca in continuare voi vorbi despre cateva puncte importante din viata mea dar si din viata ta.
  Miercuri, 29 iulie 2009 vor avea loc alegeri parlamentare anticipate. Stiu, ca nu esti prea interesat de politica, dar te rog, chiar te implor sa citesti atent si sa te starui sa patrunzi in cugetele mele de mai jos.

  Partidul Comunistilor timp de opt ani cat a guvernat tara a reusit foarte multe si enorme realizari printre care se pot mentiona:

  1. Atingerea unui record nou mondial de saracie – in timpul guvernarii comuniste, Republica Moldova dintr-o tara saraca s-a prefacut in cea mai saraca tara a Europei,

  2. Partidul Comunistilor timp de opt ani a reusit totusi pana la urma sa deporteze din tara 1 000 000 (un million) de cetateni aflati in floarea varstei. Ai impresia ca gresesc ceva in realizarile komilor moldoveni? Nu gresesc absolut nimic! Comunistii sovietici au deportat in Siberia gospodarii moldoveni, komii moldoveni au fortat tinerii sa plece din tara in cautarea unei bucati de paine pentru familiile sale, pentru copilasii sai, pentru parinti si bunei undeva departe de hotarele Moldovei. Dar in loc de o bucata de paine, multi dintre concetatenii nostri deportati de komi pe parcursul perioaodei de aflare a lor la carma statului moldovean, au gasit acolo deceptie, amaraciune in suflet si nereusita in cautarea unui loc de munca. Dar pentru a pleca din tara majoritatea concetatenilor nostri au fost nevoiti sa se imprumute cu bani grei, este vorba despre sume de 3 000 pana la 5 000 de euro varsati in buzunarele intermediarilor protejati de asemenea de puterea comunista. Ce sa faca acolo peste hotare bietul tanar, nu are de lucru, acasa nu se poate intoarce pentru ca nu mai stie cum sa intoarca inapoi banii imprumutati. Se imprumuta din nou pentru a putea exista pana isi va gasi un loc de munca. Apoi intoarce datoriile, iar sotia din Moldova nu-i da crezare sotului fiindca nu a telefonat acasa asa cum a promis initial si in genere foarte mult timp nu a avut de la el nici o veste. Si aceasta nemaivorbind de faptul, ca nu a trimis bani acasa cum fac totii! Dar trimit bani oare toti? Nu trimit toti, trimit bani acasa bani regulat doar o mica parte din milionul de moldoveni deportati de comunisti departe de casa, de familie si de copii. Aceasta situatie se desfasoara pana la divorturi si copii lasati in casele de copii si chiar pana la suicide. Aceasta este CEA MAI MARE SI CEA MAI DE LAUDA REALIZARE A PARTIDULUI COMUNISTILOR TIMP DE OPT ANI CAT AU GUVERNAT TARA NOASTRA,

  3. Tot comunistii pe timpul puterii lor au reusit sa creeze un sistem perfect de corupere in absolut toate structurile statale. Daca mergi la medic pe langa polita de asigurare mai este valabila si legea care prevede plati suplimentare nelegale incepand de la infirmeira si desigur trebuie de platit din gros medicului.

  Ai cam oboist deja sa citesti, dar simt ca vrei sa sfarsesti lectura pana la capat. Eu, tot sper la acest fapt, dar daca simti ca scapi gandul, atunci odihneste-te si revino. Eu tot am oboist in acest moment descriind situatia alarmanta in care ne aflam noi toti timp de opt ani de guvernare comunista. Gandurile si frazele imi curg cu nemiluita prin minte, dar nu reusesc sa le insir in modul in care ai putea si tu sa-ti dai cat mai bine seama, sa-ti concentrezi profund gandul si memoria pentru a intelege ceea ce vreau sa-ti spun despre viata mea si despre viata ta. Este cazul pentru o pauza, as zice eu. Cum socoti de cuviinta. Eu fumez, pe tine te indemn sa nu fumezi niciodata, fiindca fumatul intradevar este un viciu periculos la fel cum este un viciu periculos si votul acordat komilor de catre o parte din batraneii nostri. In fine, pauza…

  Revenind la tema, vreau sa-ti aduc aminte despre taxele neoficiale care trebuie de dat politiei rutiere daca ti-a picat nenorocul sa fii oprit de ei neincalcand nici o regula chair cat de dure o fi fiind ele. Vreau sa-ti amintesc ca daca vei avea nevoie de vreun certificat, de un alt document de asemenea trebuie sa te interesezi cati bani mai ai de dat pe langa taxa oficiala, iar daca in anul care vine vei avea de sustinut bacul trebuie din timp sa-ti preintampini parintii sa faca o rezerva importanta de mijloace financiare pentru a sustine cu success acest prim examen important din viata ta si fara doar si poate este bine sa mai aveti in familie o alta rezerva si pentru examenul de admitere la universitate. Iar daca ai reusit anterior si esti deja student la o facultate trebuie sa stii ca orice colocviu si examen in dependenta de institutia de invatamant costa bani, iar parintii daca doresc ca copilul lor sa obtina diploma mult ravnita au nevoie de sume importante. Coruptia, in concluzie, este tot o mare realizare si o mare mandrie a partidului comunistilor pe parcursul a celor opt ani de guvernare,

  4. Chiar si comunistii recunosc ca au foarte multe realizari, printre mostrele lor se mai enumera si crearea unui sistem dictatorial veritabil unde orice zbor de musca este vazut, cercetat minutios si daca trebuie acest zbor de musca este oprit cu orice pret si aplicand orice metode existente descries in Constitutia lor – Statutul Partidului Comunistilor din R.M., fie ele umane sau inumane, marsave cum si sunt de obicei sau mai putin marsave,

  5. Bine, nu te mai obosesc, puncte sunt foarte multe. Cred ca iti dai seama si singur cu cine am avut de afacere noi poporul Republicii Moldova timp de opt ani de zile…

  De aceea te rog si te implor, implica-te putin si tu in procedura de schimbare a caliatatii vietii noastre. Nu te chem sa vii sa protestezi undeva, nu te chem sa donezi bani in contul cuiva, nu te mai chem sa vii cu noi sa mergem prin sate cu agitatia, nu te mai chem sa fii voluntar in partidul nostru sau sa umbli pe arsita si sa lipesti toata ziua afisele noastre electorale, nu te chem in grupurile de sustinere a candidatilor nostri in depuatati la intalnirile electorale, nu te chem…

  Te chem doar SA VOTEZI LIBERALII, TE CHEM SA VOTEZI CU DORIN CHIRTOACA, Pentru Libertatea Ta! Voteaza numarul 4 (patru) in buletinul de vot, Voteaza Partidul Liberal!

  Iar daca vorbeam sa te implicit atunci te mai rog un lucru, transmite acest mesaj si prietenilor tai de pe net cat si prietenilor tai din viata ta de zi cu zi. Pana la alegeri au mai ramas ore numarate, aceste ore vor trece foarte repede cum e si normal pentru timpul asta grabit… Va veni si ziua de dupa alegeri si doar de noi toti depinde cum va fi aceasta zi de dupa 29 iulie 2009 – buna sau rea, cu lacrimi amare sau cu lacrimi de bucurie, cu frica si disperare ori cu imbratisari libere si sincere pe strazile si ulicioaorele localiatilor noastre. Vezi si tu, ALEGEREA ITI APARTINE, nu-ti inmormanta viitorul tau si a urmasilor tai, nu permite depopularea Republicii Moldova, nu permite sa conduca cu tara noastra un om mincinos, indiferent si ticalos! Fii liber, Voteaza PENTRU LIBERTATEA TA!

  Aceasta am vrut sa-ti spun, sper sa ne vedem si sa ne auzim de bine si dupa 29 iulie 2009. Pa. Cu drag Dana Leanca.

  P.S.

  Acum chiar cer scuzare de la tine, dar mai vreau sa te indemn sa scrii si sa transmiti cateva SMS pe numerele din cartea ta de telefoane a telefonului tau mobil cu urmatorul mesaj:

  Alege numarul 4, alege liberalii, Voteaza cu Dorin Chirtoaca, Voteaza Pentru Libertatea Ta! Voteaza Partidul Liberal! Transmite, te rog, acest mesaj la inca patru personae sa voteze pentru numarul 4. Ia aminte, comunistii au fost si vor ramane ceea ce au si mai fost: minciunosi, dictatori, lasi. Lupul parul isi schimba, iar naravul ba!

 23. Bravo dna PAVLICENCO,
  ia-i raspuns bine comunistului!
  Intr-adevar – OSCE a adoptat o rezolutie prin care a pus semn de egalitate intre nazism si stalinism/comunism.
  Cum credeti, o sa Va raspunda la intrebari?

 24. Lancaster says:
  23 iulie 2009 at 12:49

  Problema modului cum voteaza basarabeni nu (mai) are legatura cu etnia. Rusa poate sa ramana lingua franca in tot spatiul ex-sovietic, dar nu are de ce sa fie limba oficiala in R.Moldova sau in Georgia.

  Intr-o tara normala, Voronin n-ar obtine nici 5% voturi, dar basarabenilor de varsta a II-a si a III-a le e teama de schimbare. Exact cum femeile batute si abuzate de soti alcoolici prefera sa simt ca apartin totusi cuiva, de teama ca nu s-ar descurca singure, la fel si basarabenii in varsta au dezvoltat o dependenta bolnava de “stapan” si le e teama ca nu se vor descurca singuri.

  Teama asta de dezordine sociala e caracteristica rusilor, basarabenii au fost indoctrinati cu ea abia dupa aparitia televiziunii. Iar evenimentele din 7 aprilie au fost puse in scena exact pentru a specula teama de dezordine publica.

  ( Comentariul a fost preluat din ” UNIMEDIA, blog Anatol Petrencu.
  „Până la eliberarea de regimul abominabil al lui V. Voronin au rămas doar 8 zile.”

 25. Pentru Alexandru Isaev si toti internautii, care acceseaza acest blog.

  Chiti ani aveti ?
  Chiar credeti in idea comunista si comunism ?
  Cum credeti: Marx, Lenin, Stalin – „parintii” satanisti ai cominismului si copii lor, au fost la fel de bogati ca si actualii comunisti de la putere si copii lor?

  Avem in tara si necomunisti bogati. Numai ca ei nu se imbogatesc din ocazia de a gestiona bunul si banul public ! Si nici nu pot favoriza afacerile nimanui !

  Rog sa priviti ” Blestemul satanic al comunismului”:

  http://www.youtube.com/istoriemd

  Torente, calitate mai buna: http://freetorrentsmd.com/torrents-details.php?id=12404

  Torente, calitate joasa: http://freetorrentsmd.com/torrents-details.php?id=12406

  L-ati privit ?

  Sa comentam acest subiect pe chit se poate de „pretentios” !
  Ce parere are un redactor a unui ziar „comunist”, ?

  Sa profitam de ocazia de a discuta cu un comunist, care publica un ziar comunist si sa polemizam despre comunisti si comunism, despre democratie si democrati, despre capital, capitalism si capitalisti, despre pensii si pensionari, despre copii si viitorul lor, despre tara si viitorul tarii…..
  Nu cred, ca Isaev si majoritatea „comunistilor” ca d-lui cred in comunism, in general, si in „comunismul” moldovenesc in special.

  Cine mai sustine idea de a polemiza cu A.Isaev si ortacii lui ?

 26. pentru ENORIAS

  EU SUSTIN IDEA!

  dar va accepta comunistul Isaev sa dealogheze?
  are destul cultura ca sa intretina o discutie deschisa si onesta?

  daca are intrebari, sa le scrie.
  eu voi fi foarte activa…

 27. pentru Ortodox

  Daca a avut curaj sa intrebe despre „semne naziste” folosite de MAE in campania electorala, ar fi foarte josnic sa nu doreasca un dialog cu internautii de pe blogul, pe care a intrat si dumnealui. Daca doreste raspunsuri, trebuie sa poata si raspunde la intrebari.
  Ori, daca nu va dori sa comunice cu noi, inseamna ca este slab in ale comunicarii sau arogant. Sau poate stie despre aceste adevaruri foarte apasatoare si nu doreste sa recunoasca ca serveste unui regim istoric satanist. Toate separat sau impreuna luate au impact negativ .
  Dar sa vedem, poate ca si accepta….

 28. Ptu Ortodox si Isaev
  Ortodox,
  uite ca Isaev apare pe unde poate si lase „urme”….
  De ce oare nu reactioneaza la „blestemul satanic al comunismului” ? Postezi din ale lui…

  „13. isaev, ora: 09:46; 23 iul 2009
  Смотрю, Unimedia опять занялась подготовкой погрома. „Воодушевляющие” фотографии с площади в совпровождении „воодушевляющего” текста.

  А я всегда говорил, что Unimedia – это банда провокаторов.

  Лучше бы рассказали о человеке, который вчера погиб в Кодру, когда готовил встречу Киртоакэ. Второй день молчит Унимедия, как воды в рот набрала.

  14. poliglott, ora: 09:56; 23 iul 2009
  Isaev, te-ai palit la cap? Ieri in Chisinau au murit citeva zeci de oameni, unul citea un afish al PCRM, altul instala un panou publicitar al lui Lupu,, altul pur si simplu a murit uitindu-se la Muldova1. Hai sa propunem Unimedia sa scrie despre toate aceste cazuri, doar aceste decese au conotatii politice, si mai laes electorale. Ce ziceti?

 29. to ENORIAS

  Isaev, la fel ca si alti „camunisti”, NU AU NICI UN ARGUMENT,
  ci numai pietre pe care continua sa le arunce, pentru ca sunt platiti.

  Si foarte bine ca nu vin la discutie. Ar insemna sa stam la taifas cu nelegiuitii!

  Apriori, comunismul trebuie respins in totalitate, fara nici o discutie!
  Ne-au demonstrat DESTUL pina acum cine sunt si ce pot sa faca!

  UNU, DOI! COMUNISTII LA GUNOI!,
  inclusiv si Isaev, care ameninta si defaimeaza, caci altceva nu mai poate face!

  NU VA FIE FRICA, comunismul PICA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *