Alegatorii imi trimit materiale „pentru emisiuni”

Le multumesc alegatorilor care ma ajuta, depunind efortul de a elabora texte ce izvorasc din sufletul lor indignat de minciuna comunista. Iata un material primit de la simpatizantii care ma roaga sa spun din acesta in cadrul emisiunilor.

„”Nu votaţi comuniştii. Nu distrugeţi viaţa şi viitorul copiilor şi nepotilor, nu alungaţi tinerii din ţară. Se poate intimpla să ajungem să ne muşcăm mânile, dar va fi deja târziu.  Temeti-va de Dumnezeu, sa nu ramineti singuri la bătrâneţe. Nu uitati: Oamenii gospodari nu voteaza comunistii!”

Agricultura in Moldova

Comunistii detin de zece ani puterea absoluta in Moldova. Daca ar fi vrut, ar fi reusit in acest timp sa relanseze agricultura, sa faca din ea o ramura profitabila a economiei. Insa comunistii-capitalisti s-au ocupat doar cu impartirea pomenilor acordate de alte state pentru cei mai saraci oameni din Europa. O agricultura dezvoltata inseamna a imbogati taranii. Dar niciodata, de dragul taranilor, comunistii nu vor admite sa-si piarda veniturile fabuloase provenite din importurile de produse alimentare de peste mari si tari si vindute moldovenilor la preturi mai mari decit in Italia si in Potugalia. De aceea, azi hranim copiii cu lapte si smintina din praf, cirnat din carne, inghetata de ani de zile de peste ocean, cu alte produse, fara a spune daca sint modificate genetic. Oare nu din aceasta cauza sint bolnavi si copiii, si batranii? Si-atunci de ce sa-i votam pe comunisti, stmati cetateni?fata-si-buldogul.jpg

Drumurile

Asa si drumurile. Le cunoasteti cum sunt. Exemple concrete (Memorial 42 mln lei, Calea ferata de la sud – 1 miliard de lei. In acest tren au mers doar 2 pasageri – Vladimir Nikolaevici si Zinaida Petrovna, o singura data, la taierea panglicii. Se irosesc banii publici, ce apartin poporului.)

Crestinii si comunistii

Comunistii, in toata istoria lor, s-au tinut pe minciuna. Rusia, patria comunistilor, demult a dat comunistii jos de la putere. Moldovenii sunt unicul popor in Europa care tin comunistii la guvernare. Toti ne declaram crestini. Insa cum sa intelegem ca iesim din biserica si mergem si-i votam pe comunisti, pe cei care au distrus biserici, au omorit preoti, i-au deportat in Siberia? Cu cine suntem – cu Dumnezeu sau cu Mamona?

Sperietoarea Unirii

In campania electorala comunistii sperie lumea prin unirea cu Romania, daca va vota partidele de opozitie. Ii considera pe cetateni incapabili sa gindeasca. Liberalii, national-liberalii, liberal-democratii si social-liberalii doresc integrarea noastra in Europa, unde, conform sondajelor, se doreste populatia, unde sint plecate multe dintre rudele noastre. In al doilea rind, in Costitutie e scris negru pe alb ca orice schimbare de hotar, unirea se va va face prin votul tuturor cetatenilor, prin referendum. Ceea ce implica discutii libere pe orice teme, inclusiv pe tema relatiei si viitorului nostru cu Romania.

Nici o guvernare, nici un partid, nici un lider nu poate face nimic de unul singur. Voronin parca a fost puternic, dar ce a reusit sa faca singur altceva decit dezastru, sa samene frica sa admita, in statul pe care il conduce deloc inspirat, uciderea oamenilor? Nu credeti minciunilor comuniste. Sa nu scuipam in fintina din care bem apa. Romania primeste in fiece an la studii peste 3000 de tineri din satele si orasele noastre, le plateste bursa. Rusia ofera doar 150 de locuri, insa gaze scumpe si promisiuni desarte de jumatati de miliarde de dolari.

Evenimentele din 7 aprilie

In scopul de a nauci oamenii, comunistii umbla prin raioane si demonstreaza un film mincinos despre evenimentele de dupa alegerile din 5 aprilie, avind ca scop sa provoace ura impotriva liderilor de opozitie, impotriva tinerilor, copiilor nostri. Nu va lasati amagiti, caci minciuna si ura sunt dogma comunistilor. Exista filme unde e aratat adevarul, insa comunistii nu permit ca ele sa fie aratate de la Televiziunea publica, pe care o tin nelegal, abuziv si in mod criminal, sub control, avind acolo acces doar ei si acolitii lor. Va veni timpul si veti vedea acele filme. Nu va grabiti sa invinuiti tinerii si partidele de opozitie – s-ar putea sa va fie cindva rusine. Eu am fost acolo si va pot spune ce am vazut cu ochii mei.

1. Tinerii au sperat ca, dupa alegerile din 5 aprilie, va incepe o noua viata in Moldova, o viata fara comunisti, o viata libera si ca vom merge spre Europa. Insa rezultatele alegerilor au produs o stare de soc si tinerii au iesit spontan sa protesteze pasnic impotriva falsificarii alegerilor. S-au simtit tradati de proprii parinti si bunici. Stimati cetateni, ati auzit ca undeva in lume bunicii si parintii sa-si tradeze copiii si nepotii?

2. Comunistii s-au speriat si, a doua zi, au pus in aplicare un plan diabolic: vandalizarea cladirilor, arborarea unor drapele, incendierea Parlamentului, in scopul de a invinui partidele de opozitie, a baga frica in oameni, a invinui Rominia si alte state de implicarea intr-o asa-zisa lovitura de stat, pentru a distrage atentia lumii de la fraudarea alegerilor. La asemenea diversiuni ei sunt mesteri.

3. Stimati cetateni, nu acesti tineri frumosi, copiii acestui pamint, au  distrus cladirile, au aprins Parlamentul, au arborat drapele pe Presedintie si Parlament. Au facut-o provocatorii, cu masti pe fata, rasi pe cap, care vorbeau ruseste. Desi filmati, nimeni nu i-a arestat – ca doar nu aveau comunistii sa-si aresteze propriii angajati! Iar impotriva oamenilor, ce au protestat pasnic, au fost intentate dosare penale.

4. Politistii darimau gardul ca sa le aduca pietre provocatorilor. Aceasta este filmat. Le puteti vedea aceste imagini pe internet.

5. Desi forte de ordine sint destule in stat, pentru paza cladirilor au fost adusi niste copii de 18 ani, speriati si fara experienta. Nu a dorit puterea sa apere cladirile, caci altul i-a fost scopul.

6. Sa vedeti oameni buni, provocatorii au devastat ceva la etajul intii, fara a distruge nimic in cabinetul Presedintelui. De ce oare? Asa a fost planul organizatorilor comunisti.

7. Arborarea drapelelor a fost ceruta unor manifestanti de deputatul comunist Turcan. Asta e filmat, numai ca Dumnevoastra nimeni nu va arata asta. Vladimir Turcan a recunoscut faptul, dar il interpreteaza cum ii convine.

8. Cum credeti – putea deputatul Turcan, cu de la sine putere, fara voia Presedintelui si a conducerii Parlamentului, sa permita arborarea drapelelelor UE si Romaniei? Nu putea. Fara voia lui Voronin, nici o musca nu zboara, poate numai pe la Moldova-1 mai vin mustele de capul lor, dar mite urcarea pe Presedintie cu oameni din paza sa.

9. Dupa care cum sa intelegem invinuirile de lovitura de stat aduse de Voronin la TV Opozitiei si Romaniei? Curata facatura comunista, povesti pentru prosti.

Incendierea Parlamentului

10. Generalul Ion Gamurari a spus ca la etajul sase au fost din timp aduse roti de masini. Intelegeti ca nu au putut sa fie aduse de studentii iesiti in strada .

11. A fost arsa Declaratia de independenta, pastrata intr-un safeu special inchis. Eu am fost 7 ani in Parlament dar nu am idee ca undeva se pastreaza Declaratia de independenta. Va dati seama ca tinerii nu aveau de unde sti aceasta – ca in Parlament e Declaratia de Independenta – si nici sa deschida vreun seif. Cine dar a dat foc la Declaratia de independenta si de ce? Doar o Procuratura necomunista ar putea raspunde la aceasta intrebare.

12. De ce cind ardea Parlamentul Marian Lupu a parasit localul si politia, nu au venit pompierii sa stinga focul, pina cind nu a intervenit PRO TV? Se dorea sa arda totul in voie. PRO TV a filmat situatia si o lume intreaga a vazut faptul in direct.

De ce au facut comunistii acest dezastru?

Pentru a invinui Romania si pe liderii liberali de lovitura de stat, a spala bani mari la reparatia cladirilor prin firmele comunistilor.

Ce a facut Puterea comunista?

A format o comisie ilegala in frunte cu Vladimir Turcan, care a permis, de fapt, arborarea drapelelor – cel mai grav cap de acuzare – care nu poate fi grav – adus comunistilor. Lupul numit paznic la stina. Frumoasa poveste pentru neinformati si speriati!

Tragediile din 7 aprilie si zilele urmatoare

Pentru a baga frica in oameni, regimul a pornit o teroare contra tinerilor. Sute de tineri au fost inhatati din strada, camine, scoli si inchisi prin comisariate, batuti, torturati, fete violate, parinti disperati, care nu-si gaseau copiii. Jurnalisti retinuti. Deputata Valentina Cusnir – batuta, spitalizata cu comotie cerebrala si fractura de mina, Ivantoc, care a stat 15 ani in inchisorile lui Smirnov, – batut, spitalizat cu fractura, tinarul de doar 23 ani Valeriu Boboc, omorit fara nici o vina in batai. A lasat un copil de 2 ani orfan si o mama cu inima frinta de durere.

Aceasta CRIMA este fata adevarata a comunismului. In toata istoria lor, comunistii s-au proslavit prin crime: l-au omorit pe tarul rus si pe copiii sai, aruncindu-i intr-o groapa cu var, zeci de mii de preoti, milioane de oameni au bagat in lagare. Numai cit au suferit romanii, moldovenii, supusi continuu genocidului!

Unii dintre dumnevoastra, privind filmul comunistilor, invinuiti tinerii si partidele de opozitie. Da, azi nu v-au batjocorit politistii fiica sau nepoata, nu v-au omorit copilul, dar nu este exlus ca, daca vor ramine la putere, comunistii va vor ucide copilul dumneavoastra. Daca veti vota comunistii, inseamna ca sintem de partea calailor tinerilor nostri, si nu a parintilor ce au avut de suferit. Ar fi o mare nedreptate. Se poate intimpla ca, peste putin timp, sa va para rau de ce ati facut, dar va fi tirziu, si nu se va mai putea schimba nimic.

Sa mergem cu totii la votare. Sa vorbim cu rudele, vecinii si prietenii, sa transmitem de la om la om un mesaj despre pericolul raminerii comunistilor la putere. Acum se decide soarta noastra – ori mergem in Europa, ori raminem in intunericul si in saracia din tarcul comunist. Sa nu iutam viitorul copiilor si nepotilor nostri este in miinile noastre.

Dragi cetateni, in aceste momente cruciale pentru soarta noastra sa ne unim cu totii intr-o gindire si simtire pentru binele copiilor nostri.

Votati Partidul liberal, Partidul Liberal Democrat, Alianta Moldova Noastra!

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
  1. Vrem un viitor european, ne sunt straine „valorile” dubioase ale „trecutului glorios” comunist, descrise foarte obiectiv in lucrarile marilor scriitori rusi – Soljenitin, Voinovici, Aksionov.
    Jos comunistii.

  2. Daca batrinii de la sate vor intelege ca Voronin & family au ajuns miliardari in dolari in 8 ani , iar ei au pensii de 300-700 lei, nu vor mai vota asa multi PCRM.

  3. Deshebal,corect spus,BRAVO!

  4. Doamna Pavlicenco, în Parlamentul vechi, ați fost, alături de alți colegi din opoziție, una dintre cele mai bine auzite și mai coerente voci. Atâta timp cât ședințele se transmiteau în direct, am admirat curajul cu care ați criticat guvernarea incompetentă a PCRM, care, după cum se vede clar astăzi, ne-a adus în pragul unei catastrofe.

    Am urmărit cu plăcere discursul dvs. în cadrul acestei scurte campanii electorale. Chiar dacă mi se pare o nedreptate faptul că în noul Parlament va lipsi vocea dvs., înțeleg rațiunile pentru care ați luat decizia de a ieși din cursa electorală și a sprijini cele trei partide liberale. Sunt sigură că vocea dvs. se va face auzită, cu atât mai bine – atât în această campanie electorală, cât și în viitor, când va fi nevoie de forțe și energii noi, având în vedere că lupta pentru democrație e departe de a se sfârși. Astfel încât, vă urmăresc și de aici încolo cu interes și speranță și vă urez aceeași tenacitate, rezistență și putere. Și, sigur, mult noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *