PNL intentioneaza sa se retraga din cursa electorala in viitorul apropiat

PNL intentioneaza sa se retraga, in viitorul apropiat, din cursa electorala pentru alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie 2009.

In legatura cu aceasta, PNL aduce la cunostinta ca reprezentantii partidului vor participa doar la dezbaterile doi-pisici.jpgelectorale ce vor fi organizate pina in ziua de vineri, 17 iulie 2009.

Astfel, PNL va fi reprezentat pe 16 iulie, ora 21:30, la postul de televiziune TV7; pe 17 iulie, ora 11:00 – la Radio Moldova, ora 19:00 – la postul de televiziune Euro TV, iar la ora 21:40 – la postul  de  televiziune   Moldova 1.

SP al PNL

Loading Facebook Comments ...

20 Comments

Add a Comment
 1. A FOST CEA MAI BUNA VESTE A SAPTAMANII!!!
  SPER SA MAI URMEZE ACEASTA CALE SI UN ALT PARTID.

  IN ORICE CAZ AVAND NUMARUL DE PARTIDE, PCRM VA INMULTI REZULTATUL OBTINUT DOAR CU 1,05 – MAXIM 1,1 , DECI LA 30 % = 33 VOTURI;

  LA 43 % = 47 PARLAMENTARI.

  IN ORICE CAZ PCRM NU VA MAI PUTEA FACE CEEA CE A FACUT PANA IN PREZENT IN TARA.

 2. Decizie absolut corecta.

 3. Dna Pavlicenco asa cum vam criticat pentru inscirierea PNL in cursa electorala si Vam adresat niste cuvinte de ocara,vreau sa va felicit cu decizia luata de a va retrage!Este un gest de maturitate si curaj din partea D-stra ,Va doresc succese in tot ce faceti si sa demolam impreuna regimul criminal comunist aflat la guvernare prin minciuna,manipulare si crima!Imi cer scuze ca am fost cam dur in discutia avuta anterior aici pe blogul D-stra! Multa sanatate si succese!

 4. I-a venit mintea la loc.

 5. ptu Versus
  In viata ca si in politica: mintea nu vine, daca nu o ai….
  Cel ce actioneaza stie cum, cind si ce are de facut, ca doar nu mor caii cind vor chinii….

 6. Stiam eu ca sunteti o DOAMNA puternica. Am stiut intotdeauna ca sunteti speciala si V-am admirat curajul pe care l-ati demonstrat in Parlament. Inca o data in plus ati demonstrat ca aveti curaj si verticalitate. Felicitari !

 7. Marca = PNL = in persoana Pavlicenco a sustinut cu succes un test de demnitate. Felicitari !

 8. Stamata Doamna Pavlicenco, fiind solidar cu decizia luata , stiind ca n’a fost usor, Va multumesc si ma inchin curajului Dumitale. An pierdut o batalie dar razboiul continua. Sunt sigur ca PNL are viitor .
  http://www.youtube.com/watch?v=ZvA1utmKVxM&NR=1
  Cu respect Mihai Pruteanu. Italia.

 9. Miscarea de a folosi tribuna electorala pentru a spune adevarul despre esenta criminala a PCRM, despre aspiratiile noastre pentru structurile euro-atlantice, a fost una foarte inteligenta! Jos palaria!!!
  Votati PLDM, PL sau AMN!

 10. Sper ca DECIZIA luata de MAE si PNL sa fie urmata si de eclologisti, caci e cu adevarat important sa nu pierdem nici un vot. Jos vorosca!!!

 11. Da, desi nu prea multi, dar ramasi in cursa ecologistii ar putea acumula ceva voturi, care ulterior vor fi impartite, iar unele din ele vor reveni comunistilor. Daca citeste careva din membrii acestui partid randurile inserate pe acest pbog, Va rog sa influientati retragerea formatiunii din scrutin. Dle Dumbraveanu, nu va faceti de rusine. Problemele de soi ecologit pot fi scoase in evidenta si solutionate si de catre toate cele trei partide cu platforma liberala, apte sa accede in Legislativ. Voi insa veti provoca doar explozia unei basici de sapun.

 12. Apropo, respectul meu Doamna Pavlicenco pentru curajul si intelepciunea de care ati dat dovada.

 13. Decizie foarte corecta si demna de tot respectul.

 14. BRAVO!

  Am zis ca nu mai intru…dar totusi am intrat sa vad noutatile…

  Bravo inca o data…Doamna Pavlicenco,sper ca un pic si doleantele noastre exprimate aici v-au facut sa luati decizia data…Va multumesc mult pentru faptul ca AUZITI cetatenii RM! Acest fapt conteaza. Nu doar ascultati,dar si auziti!

  De azi inainte voi fi prezenta pe acest site mereu – sa fiu la curent cu noutatile Dvs si a PNL.

  Bravo!
  Imi pare nespus de bine….you made my day..!!

  Respect enorm!

 15. Pentru Versus – tie se pare ca mintea iti lipseste. Toti isi manifesta respectul, fiindca inteleg gestul, tu insa iti arati lipsa de cultura.

  Pentru d-na Pavlicenco – RESPECTUL MEU !!!

 16. S-a adeverit ceea ce intuiam dupa publicarea unui articol cu un titlu „cu usi deschise”, pre o interpretate – de retragere a PNL la un anumit parcurs.

  Postul era: „In alegerile anticipate de la 29 iulie liberalii ii vor invinge pe comunisti”.

  iar comentariul: http://www.pavlicenco.md/?p=417#comment-8395

  Şi eu am fost unul din cei cu atitudini critice sau prea critice faţă de anumite abordări ale PNL şi dnei lider.

  Acum, pur şi simplu, ar fi bine să apreciem gestul frumos de retragere (inclusiv şi cel al PNL), aşa cum o fac cei ce postează mai sus.

  Sunt sigur că acest gest va asana sănătatea internă şi imaginea externă a PNL (aşa fel de decizii sunt comparabile cu celea prin care decizi să dai drumul la apă rece atunci cînd eşti în duş).

  Sper ca a/a să fie unul din eforturile substanţiale p/u a avea majoritate anticomunistă. Iar dacă va fi aşa sper ca gestul să nu fie uitat/neglijat de noua guvernare.

  O zi bună!

 17. rectificare:
  (inclusiv şi cel al MAE).

 18. ptu Elena
  Trebuie sa fiu politicos cu toata lumea si sa spun clar, ca intotdeauna in trecut , prezent si pentru viitor, ne-a interesat si ne va interesa ce doreste electoratul…..
  Totodata trebuie sa va spun ca tactica PNL a fost discutata in partid si aprobata de organele de conducere, prin vot democratic exprimat.
  Tactica in participarea la alegeri anume asa a fost prevazuta , asa s-a intimplat si prognozele PNL de inainte de 05.04.09 si pina acum s-au adeverit cu desavirsire.
  Dar in acest context, mai sunt o sumedenie de componente, prevazute pentru dupa 29.07.09……
  Aceste componente tin de strategia PNL si nu pot fi discutate pe blog, dar am marea convingere, ca se vor adeveri ca si pina acum….
  PNL are forte motrice si echipa, care poate orienta partidul la actiuni concrete de instaurare in tara a democratiei liberale……
  Oricum nu ne suparam pe cei, care ne-au „batut” fara vina si apreciem dorinta poporului de a rasturna comunizmul din tara…

 19. Membru PNL,

  merci de interventie si clarificari. Nici nu ma indoiam ca PNL-ul are o echipa competenta si abila de a lua decizii corecte si la timp. Si acum ati mai demonstrat ca AUZITI cetatenii,cel mai important!

  Referitor la alegeri: fiti siguri ca promovind in continuu valorile si idealurile,aspiratiile partidului Dvs. veti ajunge si in Parlament pentru a participa deja direct la procesul de luare a deciziilor in stat.

  Salutari partidului si multe realizari frumoase in viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *