Felicitări Partidului Naţional Liberal din România!

busoi-si-antonescu.jpgPartidul Naţional Liberal din Moldova adresează felicitări în legătură cu rezultatele obţinute în de Partidul Naţional Liberal din România în alegerile pentru Parlamentul European.

Situaţia social-economică, urmare a crizei, se complică în toate ţările, inclusiv оn România, unde populaţia este dezamăgită din cauza înrăutăţirii stării de lucruri şi a dat dovadă de un absenteism îngrijorător în acest scrutin.

Cu toate acestea, PNL din Moldova se bucură că românii vor avea reprezentanţi demni în Parlamentul European din partea Partidului Naţional Liberal din România, care a depus toate eforturile pentru a aduce primul stat românesc în NATO şi în UE şi care vor contribui la crearea unei puternice Europe unite, a unei structuri puternice a UE, ce va continua avansarea spre Est. Sperăm că problemele legate de Republica Moldova vor fi mereu în atenţia europarlamentarilor naţional-liberali, aşa cum a fost în toţi aceşti ani, pentru a sprijini populaţia celui de-al doilea stat românesc în aspiraţiile sale naţionale şi euratlantice.

Vitalia PAVLICENCO, preşedintele PNL din Moldova

8 iunie 2009

Loading Facebook Comments ...

11 Comments

Add a Comment
 1. Felicitari,
  scumpi FRATI ROMANI!
  Succesul Dvs. ne da curaj si ne entuziasmeaza!
  Doamne, ajuta ROMANIA!

 2. Am urmarit electorala din Romania si nu am crezut ca romanii vor da dovada de dezinteres pentru aceste alegeri, sigur ca e un succes pentru internationala PNL care v-a avea reprezentanti in parlamentul european. Nu am stiut ca romanii de alt fel ca si multi moldoveni sunt dezamagiti de politicieni iar la vot sau prezentat in mare parte cei batrani care nu prea au stiut pentru ce voteaza… era hazliu un reportaj in care un taran raspunde ca a ales primarul 🙂 . E clar ca si la ei exista dezinformare la sate.

 3. Sincer sa fiu, am crezut ca, odata cu venirea lui Crin Ant. in fruntea PNL, partidul respectiv va capata un nou suflu. Rezultatele obtinute insa de PNL nu sunt deloc bune. Judecand dupa datele actuale, Basescu se va confrunta la toamna mai curand cu Geoana pentru Presedentie. Dar mai stii…

 4. Fratilor,
  Balticii au invins comunismul si URSS prin METODE PASNICE!
  Una dintre care a fost Lantul PRIETENIEI, daca va aduceti aminte.
  S-au luat de maini TOTI si au facut un lant ce a trecut prin trei tari baltice!
  Prin ACEST ACT de impotrivire impotriva URSS, ei si-au aratat coeziunea, vointa, dorinta, hotarirea de a iesi definitiv din URSS.
  Oameni BUNI, Va spun, ca si noi putem, prin aceleasi metode de a le DEMONSTRA adversarilor nostri, ADEVARUL SI VOINTA NOASTRA!
  Podul de Flori a fost un mare succes!
  Acum, de exemplu, noi am putea, ca toti, orideciteori ne INTILNIM, dupa “Buna ziua!” sa ne salutam cu urmatoarele URARI de bine: “Libertate, Unire!, Jos comunistii! Traiasca Romania Mare!” etc.
  Sa vedeti ce EFECT EXTRAORDINAR va avea, cind o TARA intreaga mereu va Proclama de mai multe ori in timp de o zi in gura mare aceste doleante ale noastre!
  La ARME, Fratilor! Sa ne LUAM drepturile noastre cu ASALT!
  Armele noastre sunt:
  1) Sabia DUHULUI – adica sa avem un Duh puternic, un duh de BIRUINTA, un DUH CURAJOS!;
  2) Cuvintul ADEVARULUI. Noi suntem Romani si punctum! Noi nu mai vrem sa traim in saracie si comunism!
  3) Vointa PUTERNICA. – Vointa este o arma zdrobitoare, folositi-va de ea!
  4) Privirea DIRECTA, nu mai aplecati ochii in jos…
  5) Inteligenta si INTELEPCIUNEA;
  6) Dragostea frateasca intre compatrioti, ajutorul, sustinerea si CONSIDERAREA reciproca;
  7) CREDINTA SI RUGACIUNEA LA DUMNEZEU:
  DOAMNE, TE RUGAM DIN TOATA INIMA, INDURA-TE DE NOI SI AJUTA-NE!

 5. Dragi COMPATRIOTI, cumparati cite o PAINE!
  Si mergeti si vizitati BATRINII pe la casele lor!
  Va spun, ca Painea aceasta va fi cea mai mare BUCURIE si multumire pentru Dansii!
  Ca multi dintre ei sunt iutati de rude si consateni,
  Aduceti-le cite o caldare de apa, stati de vorba, spuneti-le Adevarul nostru,
  Dati-le cite un ziar. Banuiesc ca multi dintre ei, nu au ochelari sa citeasca,
  Deci, CITITI-LE voi stirile, POVESTI-LE cu dragoste situatia in care suntem,
  Explicatile pe CINE TREBUIE SA VOTEZE.
  Dragi TINERI STUDENTI,
  Daca vreti un viitor asa cum vi-l doriti, nu fiti PASIVI!
  Nu ajunge doar sa strigam in piata!
  Caci batrinii nu pot veni in piata sa auda dorinta noastra!
  De aceea mergeti la ei ACASA!
  Vorbiti-le cu Blandete, cu dragoste, ajutati-i cu ceva la gospodarie!
  Dumnezeu va privi la faptele voastre BUNE si se va indura de noi,
  si va dechide OCHII si INIMA BATRINILOR ca sa inteleaga IMPERATIVELE NATIONALE sis a nu se mai teama ci sa voteze pe CINE TREBUIE!
  Cumparati cite o Paine, in loc de flori, caci majoritatea sunt FLAMINZI, si nu se pot duce nici pina la magazin!
  Doamne, Ajuta-ne!

 6. Trebuie sa recunosc ca Valenta are dreptate, tinerii (adica si eu) sunt cuprinsi de o ura fata de cei ce au votat cmunistii poate ar fi o solutie modul in care ii vom aborda, daca dorim sa decapitam fiara comunista trebuie sa”atacam” batrinii care nu sunt informati corect.
  Trebuie sa punem umar la umar si sa explicam care e situatia reala. un exemplu in acest sens e la mine recent mi-am convins tatal ca vorbim limba Romana prin argumente, el fiind un gagauz get beget.

 7. Referitor la partidul National liberal din Romania ma ingrijoreaza rezultatul acestuia la alegerile europarlamentare si la cele parlamentare imi pare rau ca le-au luat locul PSD-ul, consider ca o coalitie a PNL cu PDL era mai buna cu toate ca si in acest caz cele doua partide ar trebui sa lase ambitile personale la o parte.
  in rest succese PNL-ului

 8. Multurmesc Oleg,
  Dumnezeu sa te binecuvinteze cu o FAMILIE MARE SI FERICITA!
  Dumnezeu sa ne AJUTE la toate cele BUNE!

 9. Valenta, nu ne induce in eroare.
  Balticii au rasturnat URSS prin rezistenta, cu care ei si-au pastrat alfabetul, spre deosebire de cozile de topor din conducerea RSSM, care nu se stie prin ce minune au ramas pina in prezent nepedepsiti. O a doua arma a balticilor a fost economia dezvoltata, in comparatie cu alte „republici-surori”, care le-a permis sa demonstreze tuturor, ca pot exista fara carburantii rusi. Sa recunoastem, balticii sint mai muncitori ca romanii. A ramas in amintire si rezistenta armata masiva intre 1944-1945, ceea ce nu a fost la noi. Cind au venit rusii in 1940 in tinuturile baltice, in primul rind AU DEZARMAT populatia, dar noi, cind ne referim la anul anexarii, ne lamentam ca babele. Sa nu uitam de tradarea Basarabiei de Carol II, acest monarh mizerabil, care nu a avut curajul sa-si apere Tara, cum au facut-o finlandezii.

 10. hmmm, eu as tine sa felicit alt partid, care in comparatie cu PNL-el roman tine foarte mult cu basarabenii, ne-au acordat cetatenie, sustin elevii si studentii basarabeni din romania: scoli de vara, bursa marita, si alte beneficii! PDL in frunte cu Basescu- Traiasca Romania!!!

 11. Pt nady

  Fiecare felicita pe cine vrea. Noi avem curajul sa fim consecventi in atasamentul si increderea fata de PNL, cu persoane importante de acolo avind relatii bune. Toti fac greseli, si Basescu a tot vorbit, vorbit, dar abia acum incepe sa faca ceva, insa vom spune ca „a facut” doar cind lumea va primi pe un cap cetatenie romana. La PD-L, unde cunosc pe mai multi, este un senator care ta-a-a-a-are nu e corect cu PNL din Moldova si am sa apuc o data sa i-o spun. Mai astept un pic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *