Catelusa Chita de linga bloc ni s-a imbolnavit…

stelian-si-chita.jpgCatelusa de linga blocul nostru locativ, Chita, s-a imbolnavit. pavlicenco-si-chita-1.jpg

Am observat asta miercuri, am tratat-o cu o suspensie recomandata de medic, insa starea sanatatii nu s-a imbunatatit. Am mers la medic si iata ca, de citeva zile, o tratam si cu antibiotice si cu mijloace pentru coborirea temperaturii. Medicii nu au stabilit inca pronosticul exact – ca e vorba de un inceput de ciuma sau de o bronsita acuta. Anterior, a mai fost pe aici o catelusa, pe care am numit-o tot Chita si care a pierit cu o tuse groaznica si nu am salvat-o pentru ca nu eram in Chisinau. Cind am revenit in oras si am convenit a doua zi sa merg la medic, a fost deja tirziu. Tocmai de aceea, impreuna cu sotul meu Sergiu, care ma ajuta in fiece zi sa o prind, ca se teme deja de injectii, si cu ajutorul nepotului Stelian, ca si al paznicilor de la bloc, incercam sa o prindem, sa ii facem injectii si sa o scoatem din criza. Insa azi nu am reusit sa o prindem.

Chita este un foarte bun paznic, isi face meseria la parcare si primprejurul blocului. Dupa ce s-a imbolnavit, a si intervenit ceva cu o masina a unui locatar. Paznicii si cei ce locuiesc in bloc ii spun „clopotel” si vom face totul sa ii salvam viata. In fiece dimineata catelusa ne asteapta sa o mingiiem, abia dupa care se apuca sa manince. Daca nu o netezesti pe cap, pe spate, pe burtica, nu maninca, nici bea apa. Sa dea Domnul sa revina Chita la datorie si noi sa ne bucuram vazind-o ca ne intilneste dimineata si seara. De obicei, sta sub masina mea si deja stie ca daca a fost scoasa masina din parcare, in curind vom apare si noi…

Vitalia P.

Loading Facebook Comments ...

15 Comments

 1. Doamna VP, dupa ce o tratati pe Chita, poate ne spuneti si noua ce veti face daca PNL totusi va accede in Parlament dupa eventualele anticipate? Spre deosebire de ai Dstra, copiii nostri sunt ma mici si inca sunt in RM, si m-ar interesa mult sa stiu ce-i asteapta in viitorul cel mai apropiat…Chiar nu Va intereseaza ce va fi dupa 3 iunie?

 2. Очень трогательное сообщение про Catelusa Chita , но 1 июня – день защиты детей. Было бы интересно прочитать, что думает лидер партии о положении детей в республике Молдова. Желаю здоровья Вашей Чите.

 3. Va doresc succes pina pe la toamna s-o neteziti si gidiliti pe Chita.
  Cred ca Administratorii de la Unimedia trebuia sa revina varianta veche a situ-lui, unde ierau stiri mai putine dar si mai cu sens. Asa informatie de genul Chitei este buna pentru babele care stau pe scaunel in fata scarilor si scuipa rasarita.

 4. Vai, doamna Pavlicenco, sunteti o adevarata mama a ranitilor! Daca-ar sti catelusa ca DVS va faceti capital politic pe seama ei, cred ca s-ar face bine pe loc. Ori dumneavoastra vreti sa confirmati faptul ca „politicienii e si ei oameni”, ca „are si ei sentimente”?
  Vai, m-ati rasclit si mai apoi resuscitat.
  Catelusa Chita da din coada.
  Maine-poimaine parca va vad cu un motan in bratele dumneavoastra vanjoase de femeie liberal.

  Si-apoi, povestiti-ne cat de des face pipi cateaua, iar pe urma, daca veti mai candida la anticipate. Ca sa stim daca se mai duc voturile la oligofreni sau nu.

  Ham, ham, si am urcat pe saua tranzitiei.

 5. imi pare rau ca ne considerati idioti , care inghit toate porcariile despre accidente ,care se vor relevante si javre blonave , de care ziceti ca va pasa. imi miroase a ipocrizie si marketing ieftin….

  totusi …aveti unele articole bune , nu le sticati va rog effectul cu porcarii de genul

 6. Stimata doamna, ieri, cind scriam ca ar putea sa apara pe Unimedia texte despre nasterea pisicilor in ograda dvs., nici sa-mi inchipui ca sunteti atit de aproape de justetea diagnozelor mele. Acum totul e clar.

 7. Pt Radu
  x x x
  Daca PNL va accede in Parlament, dupa eventualele anticipate, va promova conceptul acestui document programatic al PNL (http://www.pavlicenco.md/2008/07/06/manifest-apel-al-pnl-moldova-privind-imperativul-solidarizarii-nationale/):

  Manifest-Apel al PNL-Moldova privind imperativul solidarizarii nationale

  Publicat pe blog prima oara la 6 Iulie 2008

  Acest document, adoptat la 3 martie 2007, a fost remis presedintilor de partide, Presedintiei si Guvernului din Romania.

  Teritoriul Basarabiei si al Transnistriei – o aschie de pamint cu populatie romaneasca, rupta de mai multe ori, prin forta armelor, din contextul etnocultural si politic firesc, supusa unei deznationalizari dure pe parcursul a circa doua secole de ocupatie straina, – a rezistat si a dainuit in timp. Acest miracol a devenit deosebit de evident la confluenta anilor 80-90 ai secolului trecut, cind a luat avint, in Republica Moldova, Miscarea de Eliberare si de Renastere Nationala. Statul Republica Moldova a devenit independent in urma imploziei URSS, dar si gratie angajarii sutelor de mii de romani-moldoveni intr-o veritabila revolutie de eliberare nationala, ce a pus capat unei dominatii straine de secole. Redobindirea constiintei de neam, decolonizarea totala si revenirea acestui spatiu in familia europeana necesita un efort colectiv de lunga durata, conjugat cu o inteligenta politica aparte. Astazi, dupa 15 ani de la proclamarea Independentei, Republica Moldova, afectata de o profunda criza identitara interna, situata intr-o zona geopolitica disputata, se zbate intre un trecut tragic si un viitor incert.

  Partidul National Liberal din Republica Moldova este constient ca grava problema identitara, situatia politica si economica deplorabila ale celui de-al doilea stat romanesc, rezultate din politicile coloniale sovietice, continuate de regimurile neocomuniste dupa 1991, stationarea trupelor rusesti de ocupatie pe teritoriul Republicii Moldova, existenta unui teritoriu ocupat de un regim terorist, sprijinit de Moscova si necontrolat de Guvernul de la Chisinau, au facut din Republica Moldova un stat-problema. In aceste conditii, Republica Moldova nu dispune de suficiente resurse interne pentru depasirea starii de criza permanente. Este nevoie de o asistenta internationala in stare sa readuca Republica Moldova pe orbita civilizatiei europene. Cel mai firesc sprijin al efortului de europenizare a Republicii Moldova poate veni din partea Romaniei.

  In acest context, Partidul National Liberal se declara consternat de declaratiile tot mai agresive, in stilul razboiului rece, proferate la adresa Romaniei, de catre conducerea comunista de la Chisinau, care nu are nici un merit in edificarea Republicii Moldova ca stat. Comunistii si liderii lor au stat, in cel mai bun caz, in expectativa, in momentul proclamarii independentei statale a Republicii Moldova. Erijarea lor astazi in statalisti consecventi nu este nimic altceva decit o farsa in stil traditional comunist. De fapt, promovind conceptul moldovenismului vulgar si romanofob, comunistii moldoveni sugruma si farima de statalitate ce a mai ramas intr-o societate depopulata prin politici economice falimentare, favorizind tendintele de ancorare a Republicii Moldova in spatiul geopolitic eurasiatic, cultivat cu mult sirg de catre cercuri politice revansarde din Rusia. PNL invita partidele democratice si proeuropene din Republica Moldova sa se solidarizeze in scopul opririi acestui proces distructiv pentru perspectiva europeana a statului nostru.

  In toti acesti ani, guvernarile de la Chisinau au ratat posibilitatile de a merge impreuna cu Romania pe calea integrarii europene. Cu mici exceptii, acestea au preferat sa promoveze politici antiromanesti. In consecinta, Romania a devenit membru NATO si UE, in timp ce Republica Moldova a alunecat in mod grav spre statutul rusinos de cea mai saraca tara din Europa. Acesta este rezultatul logic al politicii comuniste, dominate de instincte antiromanesti.

  Si tot in acesti ani, Romania a tinut cont mereu de reticenta – chiar de ostilitatea – guvernarilor de la Chisinau, rezervindu-si rolul de a contribui la educarea tinerei generatii, de a fi avocat pentru admiterea Chisinaului in diferite aranjamente europene, de a ajuta in proiecte economice cind nu exista, pur si simplu, o alta solutie. Spre deosebire de oficialii de la Chisinau, sutele de mii de cetateni ai Republicii Moldova, care au beneficiat, in acesti ani, de asistenta materiala si umanitara a statului roman, ramin profund recunoscatori pentru ajutorul dezinteresat, oferit in spiritul relatiilor dintre frati. Prin aceasta perspectiva, politica sincera a Bucurestilor devanseaza constant propaganda antiromaneasca, fapt ce ii irita enorm pe stabii comunisti de la Chisinau.

  Partidul National Liberal din Moldova considera ca acum, odata cu revenirea definitiva si plenara a Romaniei in spatiul euroatlantic – sigur si solidar -, a sosit si momentul solidaritatii etnoculturale romanesti, ca unica sansa pentru a se oferi si Republicii Moldova un viitor civilizat cert. Doar aceasta asistenta, care trebuie sa devina permanenta, coroborata cu strategiile Uniunii Europene, ar putea readuce si al doilea stat romanesc in comunitatea euroatlantica. Constiinta unui asemenea obiectiv nu poate fi impiedicata de nici un fel de manifestari antieuropene si antiromanesti, la care se deda conducerea antinationala de la Chisinau, votata de o populatie insaracita cu buna stiinta de catre o grupare interesata doar de pastrarea, cu orice pret, a puterii si a propriilor privilegii economice.

  Guvernarea comunista de la Chisinau a legalizat cetatenia dubla pentru a amplifica afluxul de bani de la propriii cetateni, plecati la munca in strainatate. Unicul export profitabil al Republicii Moldova sub guvernarea comunista a devenit cel al bratelor ieftine de munca. Insa politica de depopulare a Moldovei a adus si efecte nebanuite de catre comunistii romanofobi. Pentru cetatenii Republicii Moldova, Europa se asociaza tot mai mult cu Romania, cu cetatenia romana. A deveni cetatean roman inseamna a deveni parte a unei democratii europene, a sistemului cu reguli ale economiei de piata, bazate pe respectarea neconditionata a legii. Aceste practici creeaza precedente extrem de periculoase pentru dominatia regimului politic autoritar de la Chisinau, pentru traficul de influenta si ingerintele protectioniste ale politicului in viata economica din Republica Moldova. In asa fel, romanismul echivaleaza pentru comunistii moldoveni cu deplasarea discursului proeuropean din zona demagogiei politice in zona realizarii practice. Iar aceasta, la rindu-i, echivaleaza cu pierderea puterii politice. In acest sens, comunistii sint sortiti, prin definitie, sa ramina romanofobi incorigibili.

  In fata pericolului permanentizarii crizei cronice, care a afectat Republica Moldova, Partidul National Liberal din Moldova vine cu un proiect special – politic, social-economic si cultural -, numit Uniunea Interstatala Romania–Republica Moldova. Acest proiect poate fi infaptuit cel mai lesne prin semnarea, intre Romania si Republica Moldova, a unui tratat interstatal de fraternitate si de parteneriat european privilegiat, ce ar avea ca scop major integrarea plenara a celor doua state romanesti in UE. Este un proiect de europenizare, de utilizare cit mai rationala a resurselor Uniunii Europene, in scopul modernizarii rapide a acestora si recuperarea raminerii in urma a Republicii Moldova. Prin cresterea economica si reformele promovate, Romania si-a demonstrat capacitatea de a onora standardele europene. Urmarea exemplului ar aduce si Republica Moldova, in urmatorii zece ani – 2008-2018 -, la standardul de viata din UE.

  Adresam Guvernului roman propunerea de a initia un program de fluidizare reciproca a informatiilor intre doua maluri ale Prutului, ceea ce ar conduce la o cunoastere mai buna in Romania a realitatilor din Republica Moldova, de a incuraja depasirea tabuizarii temei Basarabiei. De asemenea, PNL-Moldova pledeaza pentru o relatie financiara total transparenta intre Bucuresti si Chisinau, care sa fie reluata de la zero. Actiune ce ar trebui precedata de publicarea intregii asistente acordate in 15 ani prin diverse proiecte ONG-urilor sau altcuiva din Republica Moldova, pentru a se evita specularile politice. In Republica Moldova, exista banueli ca acei bani au servit la imbogatirea unora ce nu-si pot justifica averile, dar care au devenit azi aliati ai comunistilor si incrimineaza asistenta financiara romaneasca exact celor care nu au participat la procesul de “facere de averi din afacerea profitabila a romanismului”. “Miinile murdare” nu trebuie sa discrediteze nobila idee de reintregire a neamului.

  PNL-Moldova pledeaza pentru necesitatea conjugarii eforturilor clasei politice romanesti de pe ambele maluri ale Prutului pentru edificarea noastra in comun asupra mai multor aspecte spinoase ale relatiilor moldo-romane. Partidul National Liberal din Moldova – prin identitatea, scopurile, conceptele si actiunile sale – incearca sa creeze un precedent de omogenizare a infrastructurii politice din cele doua state romanesti care, in cadrul UE, isi vor realiza idealul de unitate nationala.

  In viziunea PNL-Moldova, conceptul Uniunii Interstatale Romania—Republica Moldova ar putea include formarea etapizata a organelor de coordonare a politicilor acestei structuri, intre care o Adunare Parlamentara, formata din cite treizeci de deputati din ambele state, ce se vor intruni in sesiuni periodice la Bucuresti si Chisinau si care se vor preocupa de armonizarea si omogenizarea legislatiei Republicii Moldova cu cea a Romaniei, de Bugetul special al Uniunii Interstatale. Totodata, Comisia Executiva interstatala, ce si-ar putea avea oficiul central la Iasi si ar fi formata dintr-un numar egal de reprezentanti ai Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova, ar putea avea, in sfera sa de coordonare, executarea Bugetului comun, politicile de apropiere a Republicii Moldova de UE, obtinerea si realizarea unui mini-plan Marshall pentru solutionarea conflictului transnistrean si reabilitarea social-economica postconflict a R.Moldova, identificarea proiectelor de asistenta financiara internationala pentru Fondul de pensionare al celor doua state romanesti. Casa Sociala Interstatala ar putea promova unificarea sistemului de pensionare a cetatenilor din cele doua state si gestiona fondurile de pensii sociale.

  Acest concept va fi dezvoltat de Partidul National Liberal din Republica Moldova pentru a fi propus Parlamentului de la Chisinau. Totodata, ar fi de un real folos – pentru a reda o speranta romanilor, dar si tuturor celorlalti cetateni ai Republicii Moldova, ca si pentru a sensibiliza Occidentul asupra unei asemenea oportunitati, pentru a rezolva o grava problema din sudul Europei de Est – declansarea de discutii politice intre reprezentantii clasei politice de la Chisinau si de la Bucuresti. De vreme ce Romania declara ca politica sa va ramine neschimbata fata de Republica Moldova, fiind incadrata in standardele democratiei si ale respectarii drepturilor si a libertatilor omului, orice discutii si negocieri spre binele oamenilor isi au dreptul la viata. Guvernarile se perinda, iar poporul ramine. PNL-Moldova crede ca a venit timpul pentru a se face mai multa dreptate istorica acestei parti a poporului roman, care inca nu-si gaseste locul si destinul intr-o Europa tot mai unita.

  Adoptat in sedinta din 3 martie 2007
  a Delegatiei Politice Nationale a Partidului National Liberal din Republica Moldova
  x x x
  Ma intereseaza foarte mult, ca si pe toata lumea, ce va fi dupa 3 iunie, dar nu vreau sa comentez nimic inainte pentru a nu fi invinuita de alde voi, cei rautaciosi, ca eu impiedic ceva. Eu nu l-am votat pe Volonin de doua ori ca Presedinte – in decembrie 2000 si la 4 aprilie 2005. Cele trei partide au linistea si libertatea acum sa faca ce vor. Dar cel mai bine ar fi, pentru ca ai vostri copii, mai mici decit fiica mea si decit ginerele meu, sa nu-l voteze pe pusul comunistilor, sa se uneasca intre ele si sa sprijine acest document si concept definitoriu, plasat aici, pentru destinul european si romanesc al R.Moldova. Cind aceste trei partide liberale, social-liberale de opozitie vor adera la aceast document, ma voi retrage cu demnitate din politica, sa ma ocup doar de catei si nepotei.

 8. Pt leideman

  Eu cred ca si asta e prea mult pentru cit meritati astazi…:

  „Am plasat in ultimul timp pe blog si Sfaturi intelepte, un articol despre principiile bunei guvernari, materiale reluate pe teme geopolitice si privind soarta statului nostru, ca si articole despre familie, si articolase despre preocuparile mele de zi. Reactiile sint diferite. Imi sint mai putin clare reactiile extrem de rautacioase, care, la un moment dat, ma descurajasera. Insa sint si reactii foarte bune. Una dintre ele, in doua postari, apartine vizitatoarei «Valenta» si pare a fi mai curind de ordin «cognitiv». Am hotarit sa o plasez aici, cu reactia mea si raspunsul urmat, atingind si tema ce inseamna, de fapt, societatea noastra?

  V.P.

  Valenta spune:

  (http://www.pavlicenco.md/wp-admin/edit-comments.php?apage=2)

  Dna Pavlicenco,

  Dvs procedati corect ca le raspundeti foarte calm si inteligent. Poate vor intelege si ei, caci, cred, majoritatea “rautaciosilor” sunt victimele acestui odios sistem comunist, care a distrus in ei OMENIA, IUBIREA DE APROAPELE si alte multe lucruri bune, sadite de Dumnezeu in inima lor. Rabdare. E nevoie de o intreaga pleiada de intelectuali cu inteligenta adevarata, de persoane spirituale (duhovnici), care SA VINDECE, SA VINDECE, SA VINDECE… Caci intreaga societate e bolnava! Comunismul nu este un partid, desi asa se prezinta, ci un regim de distrugere a persoanei umane…Ma doare faptul ca unii, chiar din cei ce inteleg ca acest sistem diabolic trebuie scos din societate, totusi, nu dau dovada de CULTURA. Ma refer la expresiile foarte vulgare, care apar cu duiumul… Incultura nu poate sa fie justificata. Insa, toti acesti copii, sunt rodul acestei societati, care i-a brutalizat, i-a inrait, i-a dezorientat in valori. Parintii multora dintre ei sunt plecati peste hotare, familii distruse…

  Rabdare! Caci si DUMNEZEU rabda. Iar prin tot ce faceti, deja dati o mare LECTIE! prin faptul ca puneti accentul si pe familie! Chiar de aici trebuie sa incepem. caci lor le lipsesc si cei 7 ani de acasa, dar si caldura, dragostea si fericirea din familie.

  TREBUIE SA-I IUBIM ASA CUM SUNT. Caci sunt cetatenii nostri, si sa le raspundem calm, clar si cu dragoste – ceea ce DUMNEAVOASTRA FACETI.

  Va spun, ca Va admir pentru tot ce sunteti. Caci o persoana publica trebuie sa fie o personalitate integra, inclusiv in FAMILIE.

  Cateiii hamaie, dar omul intelept merge inainte, caci stie unde vrea sa ajunga!

  Dna Pavlicenco, Dumnezeu sa Va pazeasca familia si pe Dvs, ca deja faceti foarte mult! Doamne ajuta si mai departe!

  Vitalia Pavlicenco spune:

  (http://www.pavlicenco.md/wp-admin/edit-comments.php?apage=1)

  Pt Valenta

  Ati avut o postare foarte simpla, dar adecvata si profunda, chiar sentimentala. Aveti dreptate, e nevoie de multa vindecare, ceea ce fac prin rabdare si explicatie. Sotul meu, seful Catedrei de literatura universala la USM, care citeste toate injuriile si insultele nemeritate pe blogul meu, isi strica dispozitia si ma tot bate la cap sa inchid blogul. La care eu i-am spus – este un pariu cu mine insami. Vreau sa vad cit voi rezista si daca il cistig. El – cunoscindu-ma de 35 de ani – este foarte afectat de postarile rautacioase si nedrepte. O perioada isi propune sa nu citeasca, apoi iarasi citeste, iar se enerveaza. E un calvar, dar rezistam ambii. Va pot spune un lucru univoc – sint curata in ginduri si fapte si de aceea rezist.

  Iarasi, Valenta spune:

  (http://www.pavlicenco.md/wp-admin/edit-comments.php?apage=1)

  Dna Pavlicenco,

  Il cunosc pe sotul Dvs foarte putin, dar destul ca sa stiu ca e o personalitate! Cei inraiti ne provoaca! Dar noi sa nu ne lasam provocati! Adica, sa nu ne enervam, la ce bun? Ei exista. E clar. Dar multi din ei se vor vindeca si va vor fi recunoscatori pentru dragostea cu care le-ati raspuns, chiar si atunci cind ei jigneau… Nota bene: NUMAI DRAGOSTEA VINDECA!

  Nu intimplator Iisus mereu spunea: Iubiti-va unii pe altii.., iubiti-va dusmanii… iertati…
  Unica PORUNCA este sa iubim! Nicaieri in Biblie nu este scris ca trebuie sa asteptam sa fim iubiti, sau sa asteptam rasplata pentru sacrificiul nostru adus societatii. Ni se cere numai ca NOI SA IUBIM!
  Prin asta raminem deasupra valului! Prin asta aratam ca suntem FIII LUMINII, COPIII lui DUMNEZEU. Caci Dumnezeu este DRAGOSTE! Dumnezeu este IUBIRE. Iar cei ce nu au iubire sunt indepartati de la adevarata sursa a FERICIRII.

  Priviti-i pe cei inraiti ca pe niste suflete ranite, caci asa este. Ei sunt atit de raniti sufleteste, incit nici nu-si dau seama!

  Cel mai mare simptom este ca ei NU SE POT BUCURA DE FERICIREA ALTUIA. Si nici nu stiu cum ar PUTEA ei edifica O FAMILIE FERICITA, daca nu au iubire fata de aproapele care le-a deschis inima.

  Caci, a intra in Blogul Dvs. este egal cu a intra in casa Dvs. Cum, dar, pot ei sa intre cu asa cuvinte? In casa unui Om intri cu flori si binecuvintari si nu cu pietre in sin.

  NU VA LASATI BIRUITA! Ne sunteti un exemplu. Si avem nevoie de exemplul Dvs. ca sa inaintam si noi dupa Dvs. si dupa noi, poate toata societatea.

  Caci un LIDER nu are misiunea doar de a face mesaje politice, ci de a arata adevaratele VALORI. Prima dintre care este FAMILIA! Si bucuria unei familii REUSITE trebuie marturisita, ca sa se inmulteasca in societate EXEMPLELE BUNE!

  Deci, priviti cite BINECUVINTARI v-a dat DUMNEZEU! Si BUCURATI-VA, BUCURATI-VA! Ca aveti CU CE! Si noi ne bucuram cu Dvs!

  Pentru dl Pavlicenco: Eu cind vin acasa din oras, uneori afectata de cei “inraiti”, ma duc si ma spal, ca sa scot toata energia lor negativa si deschid Biblia, care e mereu pe masa. Adeseori o deschid la intimplare si zic in gindul meu: ”ia sa vad, ce vrea Dumnezeu sa-mi vorbeasca AZI”. Va spun, ca foarte des, Dumnezeu taman ceea ce-mi trebuie imi vorbeste si ma cuprinde iar o pace absoluta si O BUCURIE, care nu se sprijina pe cele lumesti, ci VINE DE LA DUMNEZEU!

  Aduceti-va aminte ca primul martir al lui Hristos, sf. Stefan, omorit cu pietre in Ierusalim, el striga de BUCURIE, vazind CERURILE DESCHISE SI PE ISUS la dreapta TATALUI. Este o bucurie nepaminteasca!

  Sau aduceti-va aminte de sf. Apostol Pavel care era inchis cu Barnaba, legat cu lanturi la picioare, dare ei CINTAU PSALMI DE BUCURIE!!!

  Sursa ENERGIEI care da ACEASTA BUCURIE DIVINA este Cuvintul lui DUMNEZEU!
  Numai asa veti merge cu TRUIMF SI CU MULTA BUCURIE, incat sa se mire cateiii, raminind nedumeriti si neputinciosi in fata PUTERII LUI DUMNEZEU CARE BIRUIE!!!”

 9. Pt IPOCRIZIE

  Fiecare cu gradul lui de stricaciune…

 10. Pt Gigolo

  Credeti ca avem putini oligofreni? Vorbesc si in sens figurat…

 11. Pt Mircea

  Multumesc, pentru urarile de bine. Administratorii de la Unimedia au angajamentele si contractele lor si, din fericire, nu pleaca urechea la sfaturile neiubitorilor de animale. Mi se pare ca si babele care stau pe scaunel in fata scarilor sint deja mai atractive decit rautaciosii ca dumneata. Dar ai dreptul sa fii asa.

 12. Pt Rusoaica

  A fost o coincidenta ca am postat de ziua copiilor. Presedintele PNL crede despre copii ca ei trebuia sa aiba parinti si bunici care sa le voteze viitorul, nu trecutul. Din pacate, astazi e altfel…

 13. Pai n-am zis eu ca e ,,dusa cu pluta,,….Intr-un reportaj televizat l-am vazut odata pe Voronin cum netezea un porc pe cap…..Apropos poza cu catelusele e super !!!

 14. Cat de frustrat tre sa fie un politician ca sa dea mereu vina pe parinti si bunei care nu ar vota cum trebuie? Pai ce trebuie sa faca un politcian de fapt, sa posteze mesaje cu catei si pisici asteptand parintii si buneii sa voteze „viitorul”? Sau sa lase cateii si blogurile si sa mearga sa explice acestor parinti si bunei ce si cum? Asta desigur daca nu este vorba despre politicieni doar cu numele …

 15. Pt Alex

  M-ati intrebat despre copii si tineri. Asta v-am spus. Nu mai trebuie sa fiti, voi, tinerii, destepti la vorba – fiti si la fapta. Puneti-va cizmele, calcati noroiul si mergeti prin sate sa vedeti cum e de convins parintii si bunicii. Ca alegerile nu sint problema doar a politicianului si a partidului, ci a tututot, a societatii, e o problema de solidaritate. Demonstrati-o, ca ati invatat pina cum doar sa ii „dati la brazda pe politicieni”. Mai puneti-va si voi osul la dobindirea libertatii, prin a va convinge rudele cum sa voteze.

  Un politcian poate posta ce vrea si alegatorul il apreciaza cum crede el mai bine. Este legea care prevede cit d elung sa fie lantul cu care e prins ciinele pe sirma. Stii? Pai, eu, ca deputat, cind merg la sate ma uit si vorbesc si cu oamenii cum sa-si respecte jivinile. A fi politician nu inseamna numai sa zvezdim naiuba stie ce, dar si controlul aplicarii legislatiei, inclusiv privind tratamentul uman al animalelor. E un exemplu si al meu cu catelusa, pentru ca oamenii care dau azi cu piciorul in animale, miine dau in oameni. Ai inteles, dumneata, care te pretinzi moralizator si sa ma inveti pe mine ce sa pun pe blog?

  Daca blogul meu cu catei nu te intereseaza, leapada-l, nu=l vizita dumneata ca nu va mucezi. Eu am transformator german in masina si sint pe net si in masina, cu program special, liniste-te si mergi si dumneata la bunicii care iti fura viitorul. Ca al meu e deja sfirsit. Ceea ce mai fac eu sacrificindu-ma e mai mult o datorie civica, o inertie si un hobby.

  Lasa-ma, asa cum sint eu, in opinia dumitale, doar politician cu numele si du-te si dialogheaza cu politicieni adevarati. Drum bun! Si nu fa infarct cind citesti blogul, ca inca ma vei pune sa raspund pentru sanatatea dumitale.

Comments are closed.