Cine oare dintre acesti candidati va renunta la cetatenie in favoarea fotoliului de parlamentar?

1. Garizan Oleg – Bulgaria – PCRM (nu il bagam in calcul)

2. Chirtoacă Dorin – România – PL
3. Fusu Corina – România – PL
4. Arhire Anatolie – România – PL
5. Brega Gheorghii – România – PL
6. Guţu Ana – România – PL
7. Hadîrcă Ion – România – a depus – PL
8. Nemerenco Valeriu – România – PL
9. Lupu Ion – România – a depus – PL
10. Moldovanu Mihail – a depus – România – PL
11. Tănase Alexandru – România – PLDM
12. Vieru Călin – România – PLDM
13. Hotineanu Vladimir – România – PLDM
14. Şleahtiţchi Mihail – România – PLDM
15. Agache Angel – România – PLDM
16. Cimpoi Mihai – România – AMN
17. Balan Vasile – România – AMN
18. Colesnic Iurie – România – a depus – AMN
19. Bujor Leonid – România – a depus – AMN
20. Chepteni Valentin – România – a depus – AMN
21. Platon Veaceslav  – Federaţia Rusă – deține – România – a depus – AMN

Intrebam, pentru ca iarasi apare dilema – la ce bun sa intri intr-un Parlament, cind primele persoane pe lista, mai avizate in lupta pentru democratie, nu pot intra pentru ca sint romani? Se realizeaza angajamentul luat de Voronin in anturajul sau intim, ca „in viitorul Parlament, nu trebuie sa fie nici un democrat si nici un roman!”. Macar cu a doua „speranta” vrea sa reuseasca…

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

86 Comments

Add a Comment
 1. DAR FIIND VORBA DE FILOZOF RAMINEAI

 2. CE NU TII MINTE CIND ESEA UNCIUL LUI CHIRTOACA SI SPUNE CA NOI NU VREM SA NE UNIM NOI AVEM ELECTORAT SUFICIENT.VREM SA CHISTIGAM SINGURI.SE TEMEAU CA VOR FI MONITORIZATI DE ECHIPA PROFESIONALA A MISCARII.

 3. SAU SPERAU CA COMUNISTII LE VOR DA MAI MULTE VOTURI?

 4. PAI DE CE NU SA UNIT PLDM CU MAE?

 5. Ba pt 1%
  Ai dat un exemplu cu diaspora, ca de, ea vede mai bine, si in Londra tocamai un vot a obtinut.

  Daca astae o informatie veridica pt tine si un punct de pornire, atunci eu zic ca esti dus cu pluta.

  Tot dupa datele care le folosesti tu, vedem ca diapsora a fost cea mai incompetenta si a facut cele mai multe greseli in a vota. Tocmai 25% de voturi nevalabile!!!! iti dai seama?
  Asta e puterea minciunii. Sau cind voua v-ii rentabil , alegerile is fraudate, dar cind voua nu v-ii rentabil, datele sint corecte??

  Sau asa si zi, alegerile au fost fraudate. dar numai pt PL,PLDM,AMN. la restu tot ii ok.

 6. COMUNISTIINAU CHISTIGAT 49% CI EI SIAU LUAT 49% IAR RESTUL A FOST REPARTIZAT INTRE CELELALTE PARTIDE ;DE CARE NU AVEA FRICA LEA DAT MAI MULT DAR DE CEI CE SAU TEMUT LEA DAT MAI PUTIN DE EXEMPLU MAE-1%.DE AICI REZULTA CA LE ESTE FRICA DE MISCAREA EUROPEANA PRIMUL PARTID PROEUROPEAN CARE ARE GRIGA DE ELECTORAT SI DUPA ALEGERI.
  DOAMNA PAVLICENCO BRAVO

 7. VREM IN EUROPA VREM SA NE PURTAM NUMELE DE ROMIN CU DEMNITATE CU MINDRIE .
  AVEM OCAZIA SA DEMONSTRAM CA SINTEM ROMINI ADEVARATI

 8. FIECAREMEMBRU AL MISCARII EUROPENE VA DEVENI CETATEAN ROMIN CU DREPTURI EGALE EUROPENE

 9. HOTUL CIND SE DUCE LA FURAT ISI ALEGE VICTIMA DIN TIMP;ASA CA MISCAREA EUROPEANA A FOST STUDIATA CA UN EVENTUAL PERICOL PENTRU COMUNISTI DEACEIA I SA DAT NUMAI 1%

 10. Anisoara, nu te supara, dar sa stii ca romin (cum scrii de fiecare data) se scrie cu „â”, adica i din a => roman / român.

 11. 2 Ion Grosu
  Ai perfecta drepate. Foarte dubios acest partid MAE, care i-a luat locul de altadata al PPCD. Si mai dubioasa este situatia cu Plop. Timp de o sapatamana de zile nici o reactie de la MAE privind membrul lor implicat in provocari si vazut in mai multe filmuletele si poze.
  Personal, cred ca MAE este coloana a 5-a a comunistilor.
  Bravo tovarasa Pavlicenco!

  2 ANA – mai lasa CAPS Lockul, ca mai convingatoare nu devii. Si apropo, mai invata a scrie cuvantul „român”, rominco )))))

 12. 1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%
  1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%
  1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%1%

  doar atat si punctum.

  ciocu mic si trageti concluziile.

 13. Pt 1%

  Vad o obsesie. Posedatii trebuie tratati, mai ales cind recunosc rezultate fraudate. Trebuie scoase zecile de mii de voturi fraudate, dupa care recalculate procentele.

  Nimeni nu rupe de la nimeni, As vrea sa vad documentul pe care scrie – partidele liberale au avut atitea voturi date de mama, tata sau Tkaciuk si a venit MAE si le-a luat…

  Din pacate, guvernarea comunista a produs si posedati de obsesia comunista cind lipsesc argumentele…

 14. Pt Tears for Fears

  Eu nu sint memba a MAE si am candidat pe lista MAE ca independenta. Nu-l cunosc pe Plop, dar sint sigura ca daca vorbiti cu dl Petrencu, va raspunde.

  Despre MAE s-ar fi putut spune ca a luat locul PPCD daca ar fi alaturi de PCRM in mod dezgustator ca PPCD, insa asta cu MAE nu are nimic in comun. Pt cine are ochi sa vada. Cine nu vede, mai bine si-ar face bloguri si ar scrie ce vrea acolo.

 15. Pt Ion, nu Igor

  Fiecare vorbeste ce si cum vrea. Eu am postat despre celelalte partide, discutam ce am scris, nu „deraiem”. Dar daca deraem – deraem toti. Oare au facut greseli PL, PLDM şi AMN? „Nu cred!”

  Nimeni nu rupe voturi de la nimeni, As vrea sa vad documentul pe care scrie – partidele liberale au avut atitea voturi date de mama, tata sau Tkaciuk si a venit MAE si le-a luat…

  Comunistii pot sa nu intre in posesia a 0,6 % al MAE daca PL, PLDM si AMN nu recunosc alegerile fraudate si nu intra in Parlament.

  Campania electorală se incheie cind CC valideaza alegerile si mandatele. Asta inca nu s-a intimplat.

 16. sincer sunt pentru prima data pe blog-ul dvs…am citit o buna parte din comentarii , care nu m-au lasat fara replica. prima la mina este:
  # Vitalia Pavlicenco spune:
  15 Aprilie 2009, la 11:11

  Pt Igor Grosu

  Si mie imi e scirba nu numai de comunisti, ci si de pretinsa Opozitie, care nu are tarie, fermitate si caracter. Daca va place, admirati-i, eu nu va interzic.
  pina aici e bine dar…

  Vitalia Pavlicenco spune:
  15 Aprilie 2009, la 11:11

  Pt Gicu

  Pt a nu da nici un vot comunistilor, trebuie ca PL, PLDM si AMN sa nu ridice mandatele, mai ales ca 20 din cele 41 de mandate ale Opozitiei sint ale cetaneilor romani – si sa fie alegeri repetate pe o singura lista a Opozitiei cu sloganul: “Nici un vot pentru comunistii ucigasi!”

  Si sa ajunga in fiece casa o hirtie cu fotografii ale oamenilor maltratati si ucisi.

  si cum ramine cu greata??? o sa va fie greata pentru asa opozitie cu asa slogane??? sustinuta de o juma de populatie??? dvs tot opozitie sunteti !!! cel putin asa pretindeti !!!

  m-ati dezamagit!!!!! decit pierdeati timpul scriind aici timpenii, ascunzindu-va dupa deget si indreptatindu-va pentru tot si toate mai bine va apucati de o treaba nobila ! pierdeti prea mult timp pe blog…or scrie ANA si pentru dvs…???!!!

 17. Pentru 1% !
  Stii bancul cu „paduchiosul”
  Se inneca si tot striga „Paduchiosule, paduchiosule…………”. chind apa la acoperit, el batea din unghiile degetelor mari sa se inteleaga ca el mai striga „paduchiosule…” !
  Mai bine folosea minelele la salvarea sa si innotind, sigur se salva……

 18. p-u Ana, da , alegatorii se tem foarte de MAE de aia nici n-au votat…:)

 19. Pentru 1%
  si altii

  Sa va spun si eu ceva:

  1. Stiti de ce Pavlicenco este mereu atacata de Pitici?

  2. Stiti cine sunt Piticii ?

  1. Nu exista in Moldova un Om cu o verticalitate mai trainica, cu o minte mai agera, cu o forta de munca mai mare, mai directa si mai luptatoare pentru dreptate, mai mare Dusman pentru Dusmanii POPORULUI! De aceea, Piticii /si barbatii, si femeile/ politici nu o suporta alaturi, pentru ca sunt foarte slabi in comparatie cu D-ei si nu inteleg ca locul ei este in fata, si nu al lor! Dar ei se vor in Fata fara sa o merite!

  2.Care se tem ca nu cumva Pavlicenco sa nimereasca acolo, unde “activeaza” ei in stilul lor mirsav, corupt, lenes si…../tot ce este mai demn de critica/, pentru ca ea este un mare pericol pentru acesti Pitici… le da la moaca si lor asta nu le place!

  Pavlicenco le da la toti la moaca, inclusiv Voronin si aliatii lor. Ea lupta pe forte proprii, si nu poate altfel, dechit sa fie o carte deschisa si sa nu imble cu …..linguselile!

  Cine isi doreste o asa “catastrofa” alaturi ?

  Numai cei puternici ca ea sau cei mai slabi, care inteleg valoarea adevarata a acestei Doamne cu caracter de fier si uneori mai putin comod. Asestea chiar se tem sa nu cumva sa o piarda din preajma, pentru ca ar pierde o sursa foarte importanta de pregatire profesionala multilaterala!

  Piticilor! Curaj! Nu va TEMETI de EA! Fara Frica!

  Fara Frica – Bun Mesaj!

  Dle Filat, ce credeti personal despre acest mesaj? Recunoasteti superioritatea multilaterala a d.Pavlicenco sau NU? Lamuriti odata aceste lucruri in nume propriu! Doar stiti destul de bine ca Pavlicenco este o forta, ca pina la moarte va lupta contra comunistilor si a raufacatorilor din aceasta tara!

  Daca aveti obraz si sunteti Barbat adevarat al neamului, care pretindeti mult sa aduceti binele acestui popor, DVS ajunghind la putere, dezlegati acest nod!

  Spuneti-va curajos parerea despre aceasta DOAMNA si nu lasati sa fie ponegrita pe nedrept de niste Pitici si catelusii lor! Cu atit mai mult de persoane care scriu tot felul de aberatii, fara sa o cunoasca si infectatii fiind de omizile comuniste sa-i strice imaginea!

  Abia astept sa vad, daca sunteti asa cum spuneti, luptator pentru dreptate sau…si DVS …Pitic!

  Numai raspunsul DVS /oricare ar fi/ ma va face sa va inteleg, totusi, odata si odata…

  Pentru mine pina acum inca sunteti ….”tiomnaia losadka” si nu am incredere in DVS!

  Parerea unui simplu cetacean conteaza pentru DVS sau…..
  Daca da, atunci raspundeti la aceasta postare a mea!
  Voi insista sa va expuneti parerea pina o veti face !
  Pe toate blogurile posibile si ori de chite ori voi avea ocazia: public sau face 2 face !
  Numai expunerea Dvs. la persoana Pavlicenco ma poate face sa-mi schimb opinia.

 20. Pentru 1% -Repetat !
  Stii bancul cu “paduchiosul”
  Se inneca si tot striga “Paduchiosule, paduchiosule…………”. chind apa la acoperit, el batea din unghiile degetelor mari sa se inteleaga ca el mai striga “paduchiosule…” !
  Mai bine folosea minelele la salvarea sa si innotind, sigur se salva……
  Oare chiar asa de paduchios esti ?

 21. flowers_of_liberty

  Salut, stiti pentru care fapt apreciez MAE-ul? Pentru ca acolo este Vitalia Pavlicenco. Dar voi stimati internauti cu care lider politic de la noi, cu care fost parlamentar aveti ocazia sa discutati si sa puneti intrebari in regim non stop, sa primiti raspunsuri directe, cu care lider puteti sa discutati la telefon, carui lider politic puteti sa-i fixati o intalnire, cunoasteti numarul de telefon mobil a vreunui Filat, Chirtoaca, Ghimpu? Ei sunt foarte ocupati, sunt de acord, ei vor hotari toate problemele electoratului atunci cand vor veni la putere, tot sunt de acord, ii voi sustine si eu in masura posibilitatilor. Fiindca testul de la 5 aprilie a demonstrat ca chiar avand foarte multe intrebari catre capii de lista a PL, PLDM, AMN, aceasta alianta trebuie totusi sustinuta pentru ca fara ei nu vom inlatura PCRM de la carma si ca fara ei nu ii vom putea scoate pe comunisti in afara legii. Dar de ce turnati atata zoi in calea si in capul Vitaliei Pavlicenco? MAE a cheltuit multi bani in electorala, de acord. Toate partidele au cheltuit multi bani pentru un mesaj electoral doar! Si numai MAE a avut si un mesaj social menit sa fie valabil si dupa electorala. Dar n-a fost sa fie, fiindca comunistii au dat tot peste cap, instaurand aceasta tensiune in randul cetatenilor. In loc sa ne vedem de treburi, de viata noastra de toate zilele, acum trebuie sa continuam aceasta lupta politica. Pana cand? Nu pot sa-mi imaginez ce va fi maine. Cine stie? Poate discutam despre aceasta pe forum, dar nu despre procentul acumulat de MAE. V-a facut vreun rau MAE? V-a luat 15 000 voturi? Dar comunistii cate v-au luat? MAE-ul si-a meritat voturile prin actiuni, prin munca, prin bani cheltuiti. Comunistii ne-au pacalit ca la circ si mai continua sa-si mentina clownii pe scena cu toate ca timpul spectacolului demult a expirat! Nu va cheltuiti caloriiile pe doua fronturi, ca nici pentru unul nu aveti de ajuns! Vreau sa fim prieteni, chiar foarte mult vreau, dar de ce se incearca sa se monopolizeze mitingurile, actiunele? Oare nu cumva se incearca impartirea pieii ursului din padure? Ce ar trebui sa faca dupa parererea DVS in momentul de fata Pavlicenco, Petrencu? Sa se retraga? Sau ce mai propuneti? Dar lumea care a participat la marsuri si la electorala sub egida MAE ce trebuie sa faca? Membrii MAE din raioane sunt atacati mai dihai decat comunistii. De ce? Nu aveti putere pentru dusmanul principal? Cred ca da. Atunci ce ne facem? Punem coada intre vine? Sau deja unii se si admira in oglinda cum le sade intr-o asemenea ipostaza. Ramane doar de iesiti afara ca sa vada si altii moda noua cu cozi noi intre vine una mai frumoasa decat alta, verde, galbena, albastra, combinatie de culori… Cam asta. Ce-i de facut? Aceasta este intrebarea care ma framanta, aceasta este intrebarea care ma distrage din lucru, aceasta este intrebarea care ma tine pana la doua noaptea in fata computerului, iar chestiile cu coada sunt pe planul doi, asa ca pentru diversitate… La revedere.

 22. Oameni buni MAE zice ca nu ei au furat 1% ci opozitia au furat d la ei 35% :))))))))))))))))))))))))))))))))) sa mori de ris nu alta….

 23. aoleu…am uitat sa intreb undei Vasilica bombonica….????

 24. For Angelo:

  Полностью с Вами согласна.
  Виталия Павличенко представляет большую опасность для партии ФАЛЬШИВИКОВ чем Филат, Гимпу и Урекян вместе взятые. Потому так усиленно и поливают ее грязью на блоге родные молдаване.

 25. despre lozinca Dvs. „jos coruptia”
  D-na Pavlicenco, coruptia exista oriunde in lume chiar si in statele dezvoltate, chiar si in SUA exista cred coruptie la nivel inalt, dar nemaivorbind de tarile sarace.

  Coruptia este datorita in mare parte legilor proaste care lasa loc de interpretari, si loc de decizie a unor birocrati.

  spre exemplu, incercati sa nu dati mita celor de la politia rutiera, veti vedea cit de complicata este procedura de recuperare a permisului, cit trebuie sa umbli, sa achiti pe la banca. Nervi si timp pierdut. si nu aveti nici o sansa sa demonstrati ca nu ati trecut la semafor rosu.

  Vreau sa va intreb cine elaboreaza liegile in tara asta? parlamentarii nu? pai atitea ani cit ati fost deputat ce ati facut pentru lupta impotriva coruptiei, ca eu nu simt nimic.

  le fel aici se poate de spus si despre lozinca altui partid „stabilitate si dezvoltare” asta e si mai tare.
  ori e stabilitate ori e dezvoltare, sau sa spui dezvoltare continua.

  Atrageti atentia la lozinca care a care a ridicato jurnalista aia, cit de bine intuit ea, ca in 10 minute a reusit sa ajunga la inima a 10 de mii, ce rezonanta a avut acele 2 cuvinte.

  Eu cred ca e o tinara care are un viitor politic mare.
  D-na eu vreau fetze tinere la televizor.
  Cei care pierd se retrag, Cum a facut-o la timpul sau colegul Dvs. Valeriu Matei. Mai faceti si opozitie extraparlamentara.

  Din cite citesc pe blogul asta imi ceez o senzatie ca sunteti disperata sa mai fiti odata deputat. Numai la disperare se comporta sa oamenii, adica trec in extreme

 26. galusca,
  Ea are dubla cetatenie. Chiar sa fi trecut pragu, nu putea sa fie deputat.
  Ce v-ati legat de ea ca tot vrea scaunu de deputat.
  Sau voi macar titlu la articol nu il cititi?

 27. Pentru Mahai

  Rog mult, daca muriti, sa ma chemati la funeralii… Sa mor si eu de ris…

 28. prin acest raspuns : # Vitalia Pavlicenco spune:
  16 Aprilie 2009, la 20:08

  Pentru Mahai

  Rog mult, daca muriti, sa ma chemati la funeralii… Sa mor si eu de ris…
  ARATATI CA SUNTETI DE-A DREPTUL RIDICOLA!!!

 29. Pt galusca

  Nu se compara coruptia din Moldova cu de oriunde in lume. Problema rezida in proportie…

  Multe tari sarace sint din cauza coruptiei.

  Coruptia nu e din cauza legilor, ci din cauza ca exista interese meschine si tentatia potentatilor zilei de a se imbogati usor si repede, necontrolat, dupa care sa o stearga din gara, pentru ca nu tin la statul pe care il fura.

  Este adevarat ca birocratia este una dintre principalele frine in eradicarea coruptiei, dar s-a gasit in Occident ac si de cojocul ei. Se poate gasi, e nevoie de vointa politica si remunerare buna, dupa care sa poti cere.

  Daca nimeni nu va da intr-o zi mita si va fi un telefon al increderii adevarat, s-ar reduce coruptia, numai ca schema de coruptie in politia noastra ESTE GROAZNICA. Mi-au povestit mai multe, dar nu are cine sa-i puna capat. Nimeni nu-si taie craca de sub sine.

  Legile le elaboreaza parlamentarii si Guvernul. Dar le voteaza majoritatea, care la noi e comunista si NU VOTEAZA NICI O INITIATIVA LEGISLATIVA A OPOZITIEI. Sint trista sa aflu ca nu se stie inca asta. Trebuie sa ne informam mai bine.

  Aplicarea legilor e si mai trista. Pt ca nu exista interes din cauzele explicate mai sus.

  Am facut si vom mai face opozitie extraparlamentara. Matei nu e in opozitie, nu e in nici un partid.

  cautati si uitati-va la cine vreti, mai ales ca aveti si „sansa” la MU 1 sa vedeti fete tinere, dar tot comuniste, care voteaza cu secera si ciocanul stabilitatea. Succes!!!

  Nu sunt deloc disperata ca nu sunt deputat. In primul rind – sint, pt ca nu a fost validat noul Parlament. In al doilea rind, am cetatenie romana si nu pot fi. In al treilea rind nu vad deosebire de comunisti – si la ei exprimarea punctului de vedere este extremism. Asta si critic eu – ca nu vad diferenta.

 30. Pt silvia

  Se cunoaste spusa:

  „Doamne, da-mi curaj sa schimb ceea ce pot schimba, ratiune si liniste sufleteasca – sa accept ceea ce nu pot schimba, si intelepciune sa deosebesc aceste doua lucruri”.

 31. Pentru Galusca
  De acord cu DVS. Coruptia a fost, este si va fi in toata lumea chit va mai exista globul pamintesc!
  Dar proportia coruptiei nu este la fel de mare.
  Noi avem o tara mica. Ea nu poate „inghiti” miliardari nascuti prin acte de coruptie si legalizare a faradelegilor lor, fara ca sa duca tara la o saracire cumplita, mai bine spus populatia in marea ei majoritate !
  Masa critica, proportia coruptiei in tara noastra demult a atins un nivel insuportabil in societate.
  Deacea a crescut nemultumirea maselor. Unde mai pui si forma dictatoriala de a conduce tara, massmedia prigonita, televiziune publica, care are in frunte niste ciocoi, care fac numai ce li se spune de catre putere…..
  Au mai fost corupti la conducerea tarii intotdeauna, dar atit de lacomi, haini si de neoprit ca acestea,nu cred ca mai poate exista vre-o data….
  Uzurparea puterii in tara, fraudarea alegerilor pentru a ramine la putere in continuare a trezit furia maselor largi si cred ca a devenit motivul celora intimplate/dar regizate de cei de la putere/, adevarat dezastru! Poate fi dezlantuit un proces inaintat de catre popor impotriva conducerii tarii ! Toate dovezile incontestabile ale persoanelor maltratate, sechestrate si tot ce a avut loc la si dupa 07.04/2009 poate fi demonstrat! Si regia este clara si poate fi demonstrata!
  Sa speram ca „cei din umbra” vor gasi curaj sa propuna o solutie de buna voie fara a inrai si mai mult bunul nostru si rabdatorul popor!
  Da-le Doamne ratiune !
  Dar celor de vor veni la putere sa le dea minte mai multa, sa nu mearga pe calea lor .
  Dar noi, cei care ii v-om alege sa fim cu ochii pe ei si sa nu le permitem sa devina corupti si hapsini, deacea lupta contra coruptiei este una permanent necesara, unica conditie care ar face sa nu derapeze urmatorii…..

 32. Pt GALUSCA!

  CHIAR ESTI O MARE GALUSKA SI PROASTA!
  AR TEBUI SA-I PUPI PICIOARELE LUI V. MATEI! DACA NU STIU CE A FACUT EL PT MOLDOVA..INSEAMNA CA ESTI MARTIANA!
  IAR DESPRE LEGISLATIV..SI AICI … SE VEDE PROSTIA TA!
  DACA NU TE PRICEPI..NU TE BAGA IN TARATE..CA TE MANANCA PORCII!

 33. Pentru Edy
  Ai dreptate!
  Citesti postarile unora si intelegi ca nu are omul ce face si incepe sa faca ce nu-l duce capul…
  Mai bine ar dormita….

 34. D-na Pavlicenco,
  daca acumulati 6 procente cine vor fi depuatii in parlament, deoarece nu am gasit acesta informatie pe adresa http://www.ae.md/index.php?do=static&page=echipa
  vad doar trei persoane in echipa MAE, publicati lista deplina va rog.

  In calitate de lider MAE, poate totusi ne spuneti cine e acel Andrei Plop, si ce sa hotarit in privinta lui in formatiunea voastra, a fost exclus? Totusi mi se pare o pata neagra pentru voi. Nu ar fi bine sa elucidati cazul pentru credibilitate?

 35. Pt galina

  Lista candidatilor MAE este la adresa
  http://www.pavlicenco.md/2009/02/12/lista-candidatilor-din-partea-miscarii-social-politice-%e2%80%9eactiunea-europeana/

  Insa, in ultimele zile am facut modificari in lista, despre care am vorbit deja pe acest blog astazi.

  Repet – nu sint membru al MAE si nu am de gind sa elucidez nimic pt ca nu-l cunosc pe Plop. Daca va uitati bine pe lista pe care o puteti accesa la adresa data mai sus, veti vedea clar – fostii PNL sint fara de partid, ceilalti sint membri ai MAE. L-am si intrebat pe dl Petrencu ce crede despre Plop si mi-a spus ca nu raspunde la telefon. Senzatia tuturor este ca el a fost inflitrat din zona PPCD, dar nu pot spune eu ceva exhaustiv.

  Nu-mi cereti sa va spun despre MAE ca partid, pentru ca m-am identificat cu MAE doar ca si concurent electoral, in calitate de candidat fara de partid. Nu sint membru al MAE. De ce sa nu-l intrebati pe dl Petrencu? Pt mine nu exista nici o pata neagra, eu nu l-am cunoscut. Insa – nu va grabiti – inca multe dezamagiri vor fi in politica noastra, ma refer la segmentul necomunist si ramine doar sa va angajati sa le discutam calm pe toate.

 36. Pentru AMATORI…
  Am gasit acest scenariu in alte postari si mi-a placut.
  Cine il imbogateste?

  Acum este si mai clar, ca ccccomunistii au fraudat alegerile si in anul 2005! Au vazut ca a mers siiiiiiiii…..de ce sa nu repete fara regrete si mult mai mult, ca sa le ajunga fix chit le trebuie?!
  Daca ar fi sa scriu un scenariu de film artistic ar arata cam asa : Capii au sfatuit si au desenat cum au dorit toata aritmetica: “Scoatem de la fiecare partid democrat chite ~~2-3%.
  Ceilalti nu-i “dregem”, oricum sunt ai nostri… camuflati…..
  Nu a iesit socotealaaaaaa.
  Restul mai luam dela Serafica fara frica, nu vor aparea intrebari pentru ca are multe persoane dubioase in lista si a fost destul de dur criticat de toate posturile de televiziune dependente si independente. Nu l-o votat norodu….
  Inca nu ajunge……
  Mai luam de la cine ??
  Mai sunt cei cu dracul de Pavlicenco, care mi-a stricat mult singe in 4 ani si a ajuns la tot poporul istoria miliardului familiei mele, a presedintelui Tarii !!!Va inchipuiti? Inca si la CEDO m-a dat sa ma stie toata lumea…. De la acestea le luam restul ! Va fi credibil ca nu puteau sa treaca pragul ca is pentru prima data in alegeri. Prind doi epuri imediat! Imi merge Socoteala bine si o distrug navsegda pe Pavlicenco ! O so bata de o so rupa tot democratii lor pentru ca a participat la alegeri ….si li-o rupt voturile lor….
  Mai bine mor, dechit Pavlicenco inca o data in Parlament /spune capul capetelor/
  Itac, Pavlicenco ubiraem navsegda imi je rucami, Serafim i tac uidet, uje starii, Filat s Chirtoaca ne srabotaiutsia…. A vot Filat grozitca protestami do conta! Bratva, davaite pomojem ctobi on na vciu jizni ato zapomnil….Zaodno i rabota dlea nasih budet, i povisennuiu zarplatu ne dadim…pensii toje….obiectivnie pricini esti…democrati sojgli….300mln ctoiat remontnie raboti….Zaodno i denighi zatracennie na vibori vostanovim…Cito hlopti esce nado ? OK ? OK!!!!! Cert s nimi s posledstviami, zato esli budut povtornie vibori za nih hren aj dva progolosuiut za democratov, oni je “maraderi”…, a u nas televidenie i radio esti…..Nu cac ? “”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *