Intr-o societate cu minima demnitate, sicriul cu Valeriu Boboc trebuia purtat prin Piata Marii Adunari Nationale

Asa cred eu si e pacat ca nu exista o forta care sa contracareze forta criminala comunista, ce a pus stapinire pe aceasta parte de natiune romana, strivita metodic si continuu pe parcursul de 69 de ani. Daca fortele politice si societatea civila s-ar fi unit in a opune rezistenta regimului antiuman si criminal Voronin, cazul Valeriu Boboc avea sa ajunga pe toate agentiile si televiziunile internationale, ca protest comun impotriva crimelor, comise in plin secol 21 pe pamintul basarabean, aflat de veacuri in disputa Est-Vest. Bagarea capului in nisip, autoprotejarea fiecaruia ii incurajeaza, in continuare, pe satrapii bolsevici prorusi, antinationali, antiromani si antieuropeni sa ne nimiceasca in mod bestial, pentru ca au doua scopuri majore:

1. Mentinerea acestei palme de pamint romanesc sub ciubota militara ruseasca.

2. La adapostul acestei ciubote, inflorirea, in continuare, a coruptiei si a hotiei de stat in proportii nemaivazute, pornind de la apropiatele lucrari de reparare a cladirilor Presedintiei si Parlamentului si incheind cu furturile mici, gen cele din Parlament, pe care l-au devalizat tot cei cu permisiune de la slugoii comunistilor. Sa infieram acest regim antiuman si nazist, care ne ucide numai pentru ca sintem romani!!! Iarta-ne, Valeriu…

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

10 Comments

Add a Comment
 1. Nu purtat, ca acu populatia e dezbinata intre nationalisti si rusofoni, care tot cred ( cu ajutorul Comunistilor) ca opozitia a distrus sediile si trebuie pedepsiti, dar cel putin Opozitia sa participe la funerarii si sa sustina moral ( nu zic altceva ca au sa profite comunistii) familia.

  E pacat, viata unui om, sa valoreze nimic? nimeni sa nu fie tras la raspundere?

  In Grecia anume din asa cauza au si fost protestele masive de citeva luni in urma. Din cauza unui om ucis de politie.
  La fel a fost in Franta citiva ani in urma, politia a ucis un golan ce a furat, si au fost devastate citeva raioane din suburbiile Parisului.

  Dar la noi? Cum vreti sa iasa sa lupte oamenii, daca viata lui e pretuita ca zero.
  Pacat

 2. Totrul este corect, insa fara MAE.
  Si aici vat virit coada baligata!
  Vati rahanuzat cu totul…
  La gunoi!!!

  Timpul, Joi, 9 Aprilie 2009, 1038

  Revoluţii şi manele…

  Constantin Tănase
  Ieri, pe la 11.30, în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN) în faţa celor câteva sute de oameni vorbea cineva la un megafon răguşit. Când l-am văzut pe cel care vorbea, nu-mi credeam ochilor, mi s-a părut că soarele creează jocuri şi iluzii optice. Dar nu – cu adevărat vorbitorul era A. Petrencu, iar alături de el – exact! – …V. Pavlicenco.

  De parcă n-ar fi pierdut ruşinos alegerile, Petrencu se îmbăţoşa şi se învârtoşa: „Noi nu cedăm! Jos comuniştii!”. Un sentiment de adâncă ruşine şi deznădejde m-a copleşit. Am plecat de acolo. La moldoveni toate protestele încep ca revoluţii şi se transformă în manele. Ce nu cedează dl Petrencu? Procentul luat de MAE în alegeri? Scria recent într-un editorial C.T. Popescu că dintre toate lipsurile la români, cea mai mare este lipsa ruşinii. E un adevăr valabil şi pentru unii politicienii de la noi. Astfel, dacă acestor doi nu le-ar fi lipsit măcar o brumă de ruşine, nici n-ar mai fi ieşit din casă, să mai dea ochii cu lumea. Ca să vezi, nu numai că au ieşit, dar au reapărut în faţa oamenilor, gata să „nu cedeze” şi să-i mai conducă o dată spre biruinţa finală… Mi-e ruşine. Mi-e scârbă.

 3. CE-AU FÅCUT, CÅLÅII!!

  EU CRED CÅ SINT MAI MULTI DECEDATI IN URMA BÅTÅILOR SI TORTURILOR, I-MI DAU SEAMA CÅ DE CEILALTI NU VOM MAI AFLA NIMIC.

  MOARTE VOUÅ, UCIGASILOR!!!

 4. asistenta juridica

  Persoanele agresate, familiile acestora şi toţi cei interesaţi în a obţine informaţii, consiliere, Asistenţă juridică sau ajutor, sunt rugaţi să ne contacteze la:

  Telefon (0040) 728178998, (0040) 766482999, (0040) 727673376 şi pentru jurnalişti la (0040) 0722361410.

 5. Stimata doamna, cu tot respectul, nu trebuia purtat, ca nu e circ, e inmormantare.

 6. d-na Pavlicenco,ce aveti de spus in privinta d-lui Plop?care a fost surprins,ca fiimn printre provocatori?e posibil sa fi fost infiltrat in MAE?sau stiati si d-voastra despre ce urma sa aiba loc pe 7 aprilie?Atacurile asupra opozitiei din partea d-voastra sunt mult prea neintelese…

 7. Pt dana

  Inca nu pot spune nimic, deoarece eu nu-i cunosc pe tinerii de la MAE. Pot vorbi doar de tinerii PNL. Poate a si fost cineva infiltrat in MAE – unde nu sint infiltrati?

  Nu, nu incercati sa spuneti prostii gen ca stiam ce va avea loc pe 7 aprilie. In general, despre manifestarile de protest am aflat in seara de 6 aprilie, cind ne-a sunat un tinar din piata si ne-a spus ca e adunata lumea. Eu nici nu am primit vreun SMS despre aceasta.

  Noi eram in sedinta la sediu. Am terminat sedinta si am plecat intr-acolo, staf-ul a dat o declaratie de sustinere si de nerecunoastere a alegerilor frraudate si a anuntat conferinta de presa pt a doua zi. Am plecat din piata pe la 21.00, tinerii scandind intrunirea pentru a doua zi: „Miine la zece!”. Noi am avut la 11.00, a doua zi, conferinta de presa in sprijinul protestatarilor, vazusem si declaratia lui Filat conform careia se va merge pina la capat si am urmarit apoi, cu aparatul foto in mina, totul ce a fost pe 7 aprilie.

  Eu nu atac Opozitia, dar o consider neferma, fara claritate privind ce vrea sa obtina si neinsistenta, de asemenea, neromaneasca, cosmopolita si neclar nationala. E dreptul meu sa o consider asa si e dreptul Opozitiei sa convinga, prin declaratii si actiuni, ca eu nu am dreptate. Dar nu e vorba de mine, ci de oamenii care i-au votat, au iesit la proteste si acum sint ucisi. Unde e lupta pina la capat? Nefermitatea si neclaritatea Opozitiei pot duce la reinstalarea comunistilor, cu un regim dictatorial, la transnistrizarea Moldovei si raminerea noastra in sfera de influenta rusa, in detrimentul orientarii dorite si necesare spre UE si NATO.

  Si, la sfirsit, va pun o intrebare: cum credeti, ce se urmareste si ce se va obtine prin examinarea legalitatii listelor electorale si renumararea voturilor? De ce Chisinaul, cu primar liberal, si 2/3 din teritorii, avind presedinti si vicepresedinti necomunisti, in special de la AMN, nu s-au organizat sa bata alarma inainte de alegeri cu listele, si nu numai? De ce? Daca veti medita asupra acestor aspecte, veti gasi raspunsul la pozitia mea „neinteleasa” pentru dumneata, sper, deocamdata…

 8. sa incerc sa raspund la intrebare ca tot am urmarit si promovat „outside” ultimele evenimente din RM. Parerea mea este ca sunt prea multe partide de opozitie ce nu sunt unite intr-o alianta. La fel si in Romania s-a format coalitie pt a contracara PSD-ul (care era destul de corupt insa ceva mai cu bun simt decat PCRM). Asa cum spunea cineva „high level” din Romania, dupa verificarea listelor electorale PCRM va iesi basma curata deoarece nu numai ca au timp cat doresc sa ascunda ilegalitatile, dar dupa cum se vede ei fac de fapt ce vor,,,chiar ma intreb cum de permit examinarea voturilor. Singura solutie? Proteste dar nu cu mainile goale,,comunistii nu au ezitat niciodata sa foloseasca armele in momentul pierderii ciolanului (doar in Cehia a fost revolutie de catifea, in rest se stie).

 9. Pt infowebexplore

  1. Da, sunt prea multe partide de opozitie ce nu sunt unite intr-o alianta.

  2. Comunistii pot veni pe cale democratica, dar nu pleaca nicioadata pe cale democratica. Si cu asta e spus totul. Opozitia trebuia sa stie acest lucru si, atunci cind promite „se va merge pina la capat”, trebuia s avada cum s eva merge pina la capat. Sau nu intri in Parlament sa mai vegetezi patru ani pe spinarea oamenilor striviti de saracie. Ar strica rau imaginea PCRM, nu s-ar da ajutor financiar – am si auzit ca il sisteaza SUA, desi e pericol sa ajute cu vreo 2 miliarde d edolari Rusia. Deci – e o lupta acerba in Moldova, dar fara unirea intregii Opozitii nu produci impresie nici asupra populatiei, nici asupra Occidentului.

  3. Romania trebuie sa ajute la nivel de comune oamenii, sa plateasca si pensii mai multe, asa cum Rusia le plateste pensionarilor din Transnistria. Pe noi pensionarii ne lasa mereu fara perspectiva.

 10. Pentru 1%
  si altii

  Sa va spun si eu ceva:

  1. Stiti de ce Pavlicenco este mereu atacata de Pitici?

  2. Stiti cine sunt Piticii ?

  1. Nu exista in Moldova un Om cu o verticalitate mai trainica, cu o minte mai agera, cu o forta de munca mai mare, mai directa si mai luptatoare pentru dreptate, mai mare Dusman pentru Dusmanii POPORULUI! De aceea, Piticii /si barbatii, si femeile/ politici nu o suporta alaturi, pentru ca sunt foarte slabi in comparatie cu D-ei si nu inteleg ca locul ei este in fata, si nu al lor! Dar ei se vor in Fata fara sa o merite!

  2.Care se tem ca nu cumva Pavlicenco sa nimereasca acolo, unde “activeaza” ei in stilul lor mirsav, corupt, lenes si…../tot ce este mai demn de critica/, pentru ca ea este un mare pericol pentru acesti Pitici… le da la moaca si lor asta nu le place!

  Pavlicenco le da la toti la moaca, inclusiv Voronin si aliatii lor. Ea lupta pe forte proprii, si nu poate altfel, dechit sa fie o carte deschisa si sa nu imble cu …..linguselile!

  Cine isi doreste o asa “catastrofa” alaturi ?

  Numai cei puternici ca ea sau cei mai slabi, care inteleg valoarea adevarata a acestei Doamne cu caracter de fier si uneori mai putin comod. Asestea chiar se tem sa nu cumva sa o piarda din preajma, pentru ca ar pierde o sursa foarte importanta de pregatire profesionala multilaterala!

  Piticilor! Curaj! Nu va TEMETI de EA! Fara Frica!

  Fara Frica – Bun Mesaj!

  Dle Filat, ce credeti personal despre acest mesaj? Recunoasteti superioritatea multilaterala a d.Pavlicenco sau NU? Lamuriti odata aceste lucruri in nume propriu! Doar stiti destul de bine ca Pavlicenco este o forta, ca pina la moarte va lupta contra comunistilor si a raufacatorilor din aceasta tara!

  Daca aveti obraz si sunteti Barbat adevarat al neamului, care pretindeti mult sa aduceti binele acestui popor, DVS ajunghind la putere, dezlegati acest nod!

  Spuneti-va curajos parerea despre aceasta DOAMNA si nu lasati sa fie ponegrita pe nedrept de niste Pitici si catelusii lor! Cu atit mai mult de persoane care scriu tot felul de aberatii, fara sa o cunoasca si infectatii fiind de omizile comuniste sa-i strice imaginea!

  Abia astept sa vad, daca sunteti asa cum spuneti, luptator pentru dreptate sau…si DVS …Pitic!

  Numai raspunsul DVS /oricare ar fi/ ma va face sa va inteleg, totusi, odata si odata…

  Pentru mine pina acum inca sunteti ….”tiomnaia losadka” si nu am incredere in DVS!

  Parerea unui simplu cetacean conteaza pentru DVS sau…..
  Daca da, atunci raspundeti la aceasta postare a mea!
  Voi insista sa va expuneti parerea pina o veti face !
  Pe toate blogurile posibile si ori de chite ori voi avea ocazia: public sau face 2 face !
  Numai expunerea Dvs. la persoana Pavlicenco ma poate face sa-mi schimb opinia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *