Iata ce imi scrie pe blog un vizitator arestat de politie

TEXTUL E FOARTE INTERESANT SI ARE O MARE DREPTATE! AM FOST UNUL DINTRE CEI ARESTATI, SI NU UNUL DINTRE CEI CARE AU STAT ACASA SI SCRIU ACUM PROSTII IMPOTRIVA ACESTUI TEXT! AM FOST ARESTAT FARA NICI O VINA IN NOAPTEA DE 8 APRILIE! AU INCERCAT PARINTII MEI SA IA LEGATURA CU CELE TREI PARTIDE, IAR ELE  S-AU FACUT CA PLOUA… SI AU SPUS CA IN ACEST MOMENT NU POT SA FACA NIMIC! AM FOST ELIBERAT SI AMENDAT SI ASTEPT CITATIA! VREAU SA VAD CONCRET CE VOR FACE ACESTI MARI LIDERI AI OPOZITIEI PT TOTI TINERII ARESTATI, PT A NU LASA COMUNISTII SA GUVERNEZE PT TINERIII CARE AU FOST ARESTATI!

(ADEVARATA FATA A OPOZITIEI PARLAMENTARE DIN REPUBLICA MOLDOVA (PL, PLDM, AMN) SI VIITORUL TARII http://www.pavlicenco.md/2009/04/12/adevarata-fata-a-opozitiei-parlamentare-din-republica-moldova-pl-pldm-amn-si-viitorul-tarii%C2%BB/#comment-6015. – Nota noastra)

Loading Facebook Comments ...

33 Comments

Add a Comment
 1. Dar dumneavoastra ce faceti pentru el?
  Nu va critic absolut deloc. Intreb numai.

 2. Pentru Guzgan

  Impotriva comunistilor nu putem face nimeni nimic izolat. Putem face numai impreuna. Ca deputat, am avut, in legislatura care e pe duca, cele mai multe interpelari, circa 500, de tot genul, dar am reusit sa rezolv doar putin, pentru ca nu functioneaza dupa lege institutiile statului. Deci nu puneti corect problema. Pot si eu sa merg pe la comisariate, sa intreb, sa ma fac si ca lupt, dar azi procente au cele trei partide. care, insa, au ramas in Opozitie. Cunoasteti – comunistii vin pe cale democratica la fel ca si nazistii, dar nu pleaca pe aceeasi cale democratica.

  Politistii i-au spus asa soferului meu odata, in timpul unei manifestari de Ziua Unirii, anul trecut: „O respectam mult pe dna Pavlicenco pentru curajul dinsei, numai ca azi la putere e altcineva. Cind va fi ea, o vom asculta pe ea…” Adica ei asculta omul, nu respecta legea. Aici e problema regimului totalitar. Legea este si e de forma, totul e nacealnikul…

 3. Ziceti ca numai impreuna v-om putea sa-i dam jos…eu nu cred ca in mod cinstit ii v-om bate pe comunisti., Ei sunt dresatzi spre cum a se comporta cu cei cinstitzi, cei de la moskova, care sint foarte iscusitzi in tactica de a prosti poporul, isi strecoara metodele in republica moldova prin intermediul pcrm. E sunt pionii care merg in fatza si le curatza terenul de neplaceri, totul spre a fi desigur in interesul conducerii rusesti.Eu sint deacord ca impreuna putem castiga, insa asta nu este deajuns, noi avem nevoie de cineva foarte destept, asa cum era Stefan Voda, care stie pasul urmator al dusmanilor acestui neam. Dupa cum am invatzat la istorie multe lupte grele au fost reusite numai prin siretlic. Bine ca in timpurile de azi nu mai putem fi asa ca atunci insa in ziua de azi avem alte arme…Internetul…avem nevoie de oameni foarte ingeniosi si istetzi..deobicei se gasesc printre bussinessmani. primul pas: ar fi daca am putea sa-i facem pentru un pas sa-i facem sa-si dea seama ca sunt un pic mai prosti.. cu bine..

 4. there is no better time than present..

 5. In noaptea aceasta, acum o ora, am primit de la un prieten din Moldova urmatoarele lucruri, legate de moartea tanarului de care s-a aflat ieri, pe care le voi posta mai jos. Mentionez pentru penibilii de la SIS sa nu se oboseasca cu IP-ul, sint din Romania si puteti “face spume”, cum se spune pe aici..asadar:

  Declaratie martor evenimente din noaptea de 7 spre 8 aprilie, orele 12.50 – 1.05:

  […] Asadar tinarul a decedat dupa interventia fortelor speciale ori agentilor SIS, la ora 1.00. Cunosc ora ora fixa deoarece am fost martor ocular la toate evenimentele care se petreceau in acel moment…

  Un grup de tineri, in numar de circa 30, s-au indreptat din PMAN spre acel blestemat chiosc de gazete, cartele de reincarcare, aflat la intersectie Puskin cu Stefan cel Mare…pe la 12.50. Acest grup de tineri au inceput sa devasteze chioscul amintit..in PMAN vizavi de chiosc (peste drum) erau aflati in jur de 10-12 securisti (se evidentiau) care vorbeau – se pare – la mobil (ora 12.55 am; eu si inca un grup de persoane eram pe bld. Stefan cel Mare, langa Mac Donald’s).

  La un moment dat grupul format din cei 10-12 securisti aflati in PMAN, Stefan cel Mare colt cu Puskin, a inceput sa atace acea multime cu shockuri electrice si sa ii bata cu cruzime, aplicand lovituri (inclusiv) cu picioarele in cap (se auzeau si impuscaturi)…pe unii ii aruncau in niste masini, una din ele nmarca Mercedes Vito, culoare gri (cu marcare de taxi), altele masini cu geamuri fumurii.

  Peste aproximativ 5 minute am zarit din directia teatrului Eminescu cum vin circa 50 de politisti ai serviciilor speciale (presupun, Fulger, care, zarindu-ne pe partea Mc Donald’s, unii din ei au trecut in fuga drumul tipind “pidarasti”). Erau inarmati cu automate AK47, insa fara scuturi.

  In acel moment m-am retras in goana in directia Posta Moldovei si apoi am fugit in jos pe Vlaicu Parcalab, am dovedit sa vad ca au inceput sa impuste si sa ii bata pe toti cu cruzime, sa-i culce cu fata pe asfalt, sa ii loveasca cu patul armei, inclusiv pe oamenii aflati pe partea Mac Donald’s – ului, care presupun unii din ei nu aveau nimic cu protestele (unii semanau fie a arabi, fie altfel de oaspeti a capitalei). Aceste lucruri le-am vazut, aflandu-ma la coltul cladirii Posta Moldovei.

  Eu si inca trei prieteni cred suntem unicii martori care au vazut situatia reala (si care au reusit sa scape din acel macel imens soldat cu decedati). Adaug ca o data cu sosirea Politiei speciale (Fulger), securistii s-au retras..

  Consider ca intre orele 1.00-1.15 (am) acel tanar a fost ucis ori de securistii (cei in numar de 10-12) , ori de serviciile Politia speciala (Fulger), ceea ce corespunde cu ora de deces specificata de medicii legisti.

  Acum propria mea adaugire:

  In noaptea de 8.04.2009 orele 12.36 am, am primit de la acelasi prieten (martor la evenimentul descris mai sus), pe programul messenger, un mesaj de tip mass pe care el la randul sau il vazuse postat pe canalul IRC. Redau mai departe acest mesaj:

  “Noaptea dinspre 7 spre 8 aprilie spre dimineata, la spitalul de urgenta, sub estacada ce urca la sectia de internare, dintr-o masina de marca Niva a politiei (numar MAI), a fost aruncat cadavrul unui baiat de aproximativ 20 de ani. Un politai a strigat: “Uitati-va la el, ca ceva se simte rau”, dupa care a urcat in masina si a plecat”

  Martorul care a dat declaratia mai sus doreste sa nu-si dea numele, din motive lesne de inteles, chiar daca intelege importanta revelarii numelui. L-am rugat macar conversatia noastra sa o dam spre publicare, nici asta nu a dorit. Macar exista un punct de plecare pentru cei care doresc sa investigheze mai departe. Comentariul meu se gaseste si pe blog-ul meu:

  http://freemd.wordpress.com/

 6. D-na Pavlicenco! Lasatio cu ispravile din fostul par-t aratati acum ce puteti , nu invinuiti opozitia de lasitate ca enerveaza. Va sugerez care e problema Nr1 la moment :lumea e dezinformata cu M1.NIT s.a. de-ti vine sa urli nu alta.D-stra sunteti deputat in f-tiune dupa cum inteleg.Cereti dreptul de a esi la tel-nea (ne)puplica sa informati cetatenii ce se intimpla cu adevarat in Chisinau. Desigur veti fi refuzata-luatii pe cei 2 deputati ai MAE Neagu si Jalba (fara ironie) si declarati greva foamei. -ori „SLABO”.
  Pun pariu ca dupa renumararea voturilor va reinvia al 61lea deputat kom uist!!!

 7. Ati vazut pe cei 2 „eroi arboratori” a drapelelor ce de bine se simteau.Prntru asa DEZinformare a cetatenilor despre mitingul de ieri tr dati in judecata si M si NIT-actionati!
  Ei „AU DUS TRATATIVE CU POLITIA SI CA SA LINISTEASCA MASELE AU ARBORAT DRAPELELE UE SI ROMANIEI PE CLADIRILE ASALTATE!!!!!!
  UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  Deacu chiar ca urlu!

 8. Rctific:
  D-na Pavlicenco! Lasatio cu ispravile din fostul par-t!
  !Aratati acum ce puteti.

 9. Pt grigore

  Nu inteleg despre ce ispravi vorbiti, dar aveti tot dreptul sa spuneti ce vreti, intr-o anumita limita a decentei.

  Toata lumea i-a vazut pe cei 2 “eroi arboratori” ai drapelelor, asa cum au fost aratati intregii lumi. Desigur, afirmatiile lor nu sint credibile, oricum nimic nu au oprit si au distrus totul. dar au ciripit lectia invatata.

  Acum mai e ceva. Pe mine nu ma intereseaza ce va enerveaza si ce nu. Va enerveaza, nu deschideti calculatorul, nu intrati pe Internet, nu intrati pe blogurile respective, care va strica dispozitia.

  Cit priveste aratatul „ce puteti” – pretentiile trebuie sa fie tot proportionate – trebuie azi sa arate ce pot, in special, cei din Opozitia mai putin furata la voturi de catre banditii comunisti.

  Di daca lumea e dezinformata azi cu M1, NIT de ce aceasta Opozitia votata sa nu protesteze acerb acolo? V-ati intrebat sau nu?

  Legat de deputati e aceeasi chestiune – nu au reusit in acesti ani Fractiuni intregi sa obtina accesul la Radioteleviziunile controlate de Voronin, acum credeti ca vor permite? Minunat – sa incerce cei creditati cu incredere, noi am vrut sa pichetam, insa Procuratura a atacat in instanta si ni s-a interzis.

  Pariul cu „renumararea voturilor si reinvierea celui de-al 61l-ea deputat komunist!!!” trebuie sa-l puneti cu Urecheanu, Ghimpu si Filat, ca si cu PCRM si Stefan Uritu. Noi nu am cerut renumararea voturilor, noi am spus si oamenii nostri ajuta in teritoriu la reverificarea listelor. Asa ca putina ratiune si decenta nu v-ar strica deloc.

 10. D-na Pavlicenco de la 1991 incoace o buna parte a clasei politice nationale de la Chisinau,se ocupa numai de dezbinarea populatiei Basarabiei.In loc sa se ocupe de formarea unui singur bloc(partid) national puternic,care ar putea opune eficient rezistenta invaziei si ocupatiei rusesti,sub orce forma,ei(inclusiv si dumneavoastra D.Pavlicenco),se ocupa de formarea partidutelor de tot soiul,numai sa ajunga la treuca puterii.Si odata ajungind sus uita de necesitatile poporului si interesele natiunii. Albastrii,rosii,verzi,galbeni,tarcati,vargati s.a.m.d..Curcubeu adevarat. De parca poporul e o turma de prosti,la noi toata lumea stie a scri si a citi.Nu ma mira faptul,daca mine poimine nu va aparea si D.Cernei cu vre,un partidut de buzunar ca sa fericeasca poporul si sa se bata cu pumnul in piept ca este salvatotul natiunii
  Cine este interesat sa avem aceasta situatie in Basarabia? Clar , ocupantilor si veneticilor de tot soiul.

 11. Inseamna ca de aratat cu degetul puteti dar cind de trecut la fapte -aratati la opzitie ce tr sa faca -drept am spus-SLABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Pt grigore

  Da, drept, pt ca creditarea cu incredere inseamna responsabilitate in fata celor ce te-au creditat. Noi am facut demers, dar ne-au interzis comunistii. Iar cind am dorit s amergem din piata, sustinatorii unor partide dintre acestea ne-au numit „provocatori”.

 13. Intrasta si consta :sa faceti urmatorul pas.Fara a striga JOS SUS s.a pichetati M1 de una singura,in doi,3 deputati ,atrageti atentia massmedia internetionala ca uite la Mu1 publica nu da voie unui deputat sa -si spuna opinia, se toarna murdarie in capul opozitiei,de la Mu1 s.a. Unui deputat nui tr hotarirea curtii supreme sa protesteze in fata televiziunii care la oemis-e de stiri face propaganda antiromina,antiromana mai ceva decit Gheobels.

 14. Pe cei 3crai eu nici nui indreptatesc dar nici nui invinovatesc. Dar poate ii si indr-sc .Acum tr adunate dovezi de fraudare nu de strigat in strada.
  De ce tot aratati cu degetul ?Adunati toti sustinatorii,si esiti in PMAN acolo nu va interzice nimeni. Eri totusi eu nu vam vazut in PMAN (poate ma insel).Eu socot mai departe ca aceste 3 part tre sa participe separat dar sa-si puna un singur scop.

 15. D-na Pavlicenco, nu va imbatati cu apa rece, sunteti stimata de un numar foarte restrins de oameni. Majoritatea va desconsidera din rasputeri. Dovada sunt voturile acumulate de MAE in alegeri.

 16. Pt Grigore

  Nu am pichetat eu de una singura pina la alegeri, credeti ca acum da ceva? Asta e una. pT CA TREBUIE SA PICHETEZE toata opozitia, ASTA AR FI O FORTA. nu vorbim de ambitii si de aspiratia de a te arata la televizor, ci de a obtine ceva real.

  Apoi, pe noi, cei de la MAE, Televiziunile nu ne reflecta, dar fara impact mediatic nu are rost. Deci, o misiune a fiecaruia este sa stimuleze actiuni unite ale Opozitiei. Nu se vrea – asta e.

  Acum hai sa ne amintim si de altceva – la ce au dus pichetarile de catre AMN a Radioteleviziunii nepublice?

 17. Mai sus spuneati ca trebuia asaltata televiziunea. Pentru ce?Nu-mi spuneti ca credeti ca avea sa aiba alt efect decit:
  1)se termina cu o simpla pichetare alea AMN
  2)se termina cu varsari de singe ,dar la pupitru nu ajungeati.
  S’A PICHETAT CIND A FOST GREVA JURNALISTILOR CA O SINGURA FORTA -rezultatul :kom uistii isi baga ‘ciorul in strigatele JOS CENZURA.
  Insa declararea GREVEI FOAMEI a unui singur deputat pe un asa motiv (ingradirea la o informare corecta) ar sensibiliza opinia publica int -la!

 18. Mu tr data in judecata pt asa PROPAGANDA FASCISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. PROPAGANDA DE DEZBINARE ASOCIETATII PE CRITERII ETNICE.

 20. „Impotriva comunistilor nu putem face nimeni nimic izolat. Putem face numai impreuna. Ca deputat, am avut, in legislatura care e pe duca, cele mai multe interpelari”
  Impotriva kom uistilor tr de luptat in toate modurile:
  1)Opozitia parlamentara are dreptul sa lupte singura pe caile care le socot ei de cuviinta;
  2)Opozitia neparlamentara sa se uneasca si sa lupte prin metodele care le socot ei :
  3)Deputatii IN FUNCTIUNE (sa nu zic fictiune)prin m-le legale care le mai au
  4) Societatea civila (ONG s.a.) prin metodele lor.
  Ce era daca eri apareati la micr si d-stra -ori erati huiduita cum a patit-o Braghis ori-nimic.

 21. Si Rosca a organizat proteste lungi si „frumoase”, au fost instalate si corturi in centru… Si daca n/a mai avut si el sustinere din partea populatiei….!!!!!! rezultatul il stim cu totii. In jur de zece mii de tineri au iesit in strada pe 7 aprilie, si daca n/au mai strigat si ei, si daca n/a mai fost si acolo multa galagie,… si daca nu i/a mai auzit si pe ei presa internationala…!!!! rezultatul il stim cu totii. Ce va face sa credeti ca alte proteste mari si frumoase ca ale PPCD/ului ar avea alte rezultate? Ce va face sa credeti ca la alte proteste mai galagioase si mai puternice decat cele organizate duminica de opozitie n/ar putea aparea provocatori, iar dupa ele alti tineri nevinovati sa fie arestati si batuti cu bestialitate? Vrem mitinguri puternice? Pentru ce? Pentru ca sa devenim o stire senzationala si sa aparem pe prima pagina a ziarelor internationale? Dar la cei ce sufera de pe urma acestor evenimente nu ne gandim? Personal, apreciez ceea ce a facut duminica opozitia. Scurt, linistit, calm, cu formulari concrete. Europa stie deja care este situatia in moldova. dar nu e suficient. Poti sa acuzi pe cineva numai daca vii cu PROBE, declaratiile frumos formulate si scandarile din strada nu ajuta la nimic.

 22. Pt grigore

  Am mai fost in opozitie extraparlamentara si am luptat. Vom lupta si acum. Pe 9 Mai, de Ziua Europei, avem congresul de unificare cu MAE.

  Deputatii in functiune sint cei mai multi la AMN. Astazi Parlamentul nu functioneaza, nu poti inregistra o interpelare. Este totul ars.

 23. Pt Alice

  Fiecare cu parerea lui, conteaza rezultatul. Sa-l vedem. Am auzit ca Opozitia isi va ridica mandatele. Astfel, va fi legitimat un Presedinte al lui Voronin, un Parlament al lui Voronin si un Guvern al lui Voronin. Sau poate Occidentul va impune o alianta dintre democrati si comunisti? Atunci ne vom intreba pt ce au murit cei ce au fost arestati si batuti pina la moarte dupa 6 aprilie…

 24. D-na, daca nu sunt indiscret, activati inca in conducere.
  Cea actuala din cate stiu.
  De ce nu va dati demisia dupa toate cele intamplate ?
  E o pozite destul de clara la toate matrapazlacurile facute, cu atat mai mult ca le condamnati.
  Credeti ca le condamnati din interior ?
  Pai nu iese ca le si sustineti ? (tacerea e o sustinere)

 25. Pt Ilie

  Nu sinteti indiscret, dar imi pare rau ca nu ati citit ce am postat pina acum. Din 2 februarie 2009 nu sint membru al niciunui partid, mi s-a inchieiat functia de presedinte al PNL. Am candidat ca independent pe lista MAE.

  Nu cred ca s-a intamplat ceva. Matrapazlacuri au facut altii, in special comunistii si aliatii. Voronin a fost pus in functie la 4 aprilie 2005 si prin votul devenitilor pe urma democrati si liberali. Cred ca a fost un vot criminal. Eu nu l-am votat niciodata pe Voronin – nici in 2000, nici in 2005.

 26. Cer scuze!
  Probabil nu am inteles ceva.
  Intr-un reportaj recent difuzat va aflati la masa negocierilor impreuna (si ca parte) cu mr.Voronin
  Mai exact comunistii versus opozitia (cand se pornisera scandalurile)

 27. Pt Ilie

  Eu nu am fost la nici un fel de negocieri in viata mea cu satrapul Voronin. Si consider ca nici „Marea Opozitie” nu avea ce cauta acolo…

 28. asistenta juridica

  Persoanele agresate, familiile acestora şi toţi cei interesaţi în a obţine informaţii, consiliere, Asistenţă juridică sau ajutor, sunt rugaţi să ne contacteze la:

  Telefon (0040) 728178998, (0040) 766482999, (0040) 727673376 şi pentru jurnalişti la (0040) 0722361410.

 29. d-na Pavlicenco, undes cele 10% ale d-tra…si daca 1% era la opozitie nu era nevoe sa luam cu asalt M1.. de ce va-ti prostit ,acuma totul ce se intimpla e pe sama d-ra…

 30. Pt Mihai

  Cele 10 procente în sondajele reale – si intrebarea imi place – sint acolo unde sint 52 de mandate promise sa le ia Urecheanu, care a luat numai 11, adica de cinci ori mai putin, unde sint cele 25 la suta ale PL si 18 – ale PLDM. Sint printre sutele de mii de decedati, care i-au votat pe comunisti, printre sutele si miile de santajati de agenti comunisti, printre voturile cumparate de comunisti cu 30 de lei, chiar impartiti de actuali ministri, printre voturile militarilor si politistilor care au votat cu votul fotografiat cu mobile repartizate, printre voturile pierdute prin atacurile presei ce a sustinit Dreapta asupra noastra. Toate aceste cazuri le-am depus la CEC. Vezi nomenclatorul incalcarilor semnalate de MAE la CEC.

 31. Ilie, tu cred ca incurci Pavlicenco cu Greceanaia. Greceanaia a a participat la intilnirea dintre voronin si cu opozitia.
  Atunci a fost si Lupu.

  De fapt interesante cadre. Vad ca au fost sterse de pe youtube.
  Acolo s-a vazut ce poate opozitia. adica nimic.

 32. Intr-adevar, desi am cunostinte nu stiam exact, imi persista foarte tare impresia respectiva fiind de altfel foarte contrariat.
  Inca o data Scuze!
  Nu inteleg totusi, stiu ca sunt multi responsabili cu functii destul de inalte ce nu activeaza si nu au facut pact cu comunistii,
  Demisii de onoare? o simpla miscare care sa ateste neimplicarea lor ?
  Cred ca ar trage foarte serios alarma pentru opinia publica (cea interna si cea externa) pozitii demne si clare.
  De cand a inceput scandalul populatia de acolo e inspaimantata
  Nu mai vor sa discute nimic cu cei din exterior de teama, chiar si la telefon se simte ca evita.

 33. Pentru 1%
  si altii

  Sa va spun si eu ceva:

  1. Stiti de ce Pavlicenco este mereu atacata de Pitici?

  2. Stiti cine sunt Piticii ?

  1. Nu exista in Moldova un Om cu o verticalitate mai trainica, cu o minte mai agera, cu o forta de munca mai mare, mai directa si mai luptatoare pentru dreptate, mai mare Dusman pentru Dusmanii POPORULUI! De aceea, Piticii /si barbatii, si femeile/ politici nu o suporta alaturi, pentru ca sunt foarte slabi in comparatie cu D-ei si nu inteleg ca locul ei este in fata, si nu al lor! Dar ei se vor in Fata fara sa o merite!

  2.Care se tem ca nu cumva Pavlicenco sa nimereasca acolo, unde “activeaza” ei in stilul lor mirsav, corupt, lenes si…../tot ce este mai demn de critica/, pentru ca ea este un mare pericol pentru acesti Pitici… le da la moaca si lor asta nu le place!

  Pavlicenco le da la toti la moaca, inclusiv Voronin si aliatii lor. Ea lupta pe forte proprii, si nu poate altfel, dechit sa fie o carte deschisa si sa nu imble cu …..linguselile!

  Cine isi doreste o asa “catastrofa” alaturi ?

  Numai cei puternici ca ea sau cei mai slabi, care inteleg valoarea adevarata a acestei Doamne cu caracter de fier si uneori mai putin comod. Asestea chiar se tem sa nu cumva sa o piarda din preajma, pentru ca ar pierde o sursa foarte importanta de pregatire profesionala multilaterala!

  Piticilor! Curaj! Nu va TEMETI de EA! Fara Frica!

  Fara Frica – Bun Mesaj!

  Dle Filat, ce credeti personal despre acest mesaj? Recunoasteti superioritatea multilaterala a d.Pavlicenco sau NU? Lamuriti odata aceste lucruri in nume propriu! Doar stiti destul de bine ca Pavlicenco este o forta, ca pina la moarte va lupta contra comunistilor si a raufacatorilor din aceasta tara!

  Daca aveti obraz si sunteti Barbat adevarat al neamului, care pretindeti mult sa aduceti binele acestui popor, DVS ajunghind la putere, dezlegati acest nod!

  Spuneti-va curajos parerea despre aceasta DOAMNA si nu lasati sa fie ponegrita pe nedrept de niste Pitici si catelusii lor! Cu atit mai mult de persoane care scriu tot felul de aberatii, fara sa o cunoasca si infectatii fiind de omizile comuniste sa-i strice imaginea!

  Abia astept sa vad, daca sunteti asa cum spuneti, luptator pentru dreptate sau…si DVS …Pitic!

  Numai raspunsul DVS /oricare ar fi/ ma va face sa va inteleg, totusi, odata si odata…

  Pentru mine pina acum inca sunteti ….”tiomnaia losadka” si nu am incredere in DVS!

  Parerea unui simplu cetacean conteaza pentru DVS sau…..
  Daca da, atunci raspundeti la aceasta postare a mea!
  Voi insista sa va expuneti parerea pina o veti face !
  Pe toate blogurile posibile si ori de chite ori voi avea ocazia: public sau face 2 face !
  Numai expunerea Dvs. la persoana Pavlicenco ma poate face sa-mi schimb opinia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *