Ar trebui creat un Comitet al mamelor, al parintilor celor arestati si batuti

A venit o sugestie pe e-mail, mi se pare, rationala – a se forma, de urgenta, un Comitet al mamelor, al parintilor celor arestati si batuti, ar trebui gasiti urgent avocati si creata o presiune publica incit tinerii sa nu fie condamnati si bagati la puscarie.

Aflam ca o comisie a Organizaţiei Naţiunilor Unite a investigat tratamentul aplicat persoanelor arestate la Chişinău. Experţii ONU au constatat că majoritatea erau tineri fără antecedente penale şi că autorităţile din R.Moldova au comis împotriva lor violenţe extreme. Oamenii au fost loviţi cu bâte, cu pumnii şi picioarele. Există şi cazuri de femei bătute cu bestialitate, arată raportul. În plus, tinerilor nu li s-a permis să beneficieze de consiliere juridică. De asemenea, aceştia au fost forţaţi să semneze declaraţii sau documente pe care nu au avut voie să le citească. De la Chişinău, nu există, deocamdată, nicio reacţie la ancheta Organizaţiei Naţiunilor Unite.

http://www.antena3.ro/stiri/moldova/raport-onu-autoritatile-au-comis-violente-extreme-impotriv a-tinerilor-arestati-la-chisinau_69221.html

http://www.amn.md/stiri-8-497-0.html

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
 1. Pavlicenco,
  cum explici ca in Chisinau (imrepuna cu suburbiile) ai luat vreo 3800 de voturi. Ambasada RM in Bucuresti – vreo 18? In Italia – cam 38 de voturi.
  Singura solutie reala
  Este Miscarea Actiunea Europeana.

  care a fost si este locul slab al MAE? Poti recunoaste si sa fii obiectiva sau imi mai zici o data ca sunt retardat?

 2. asistenta juridica

  Persoanele agresate, familiile acestora şi toţi cei interesaţi în a obţine informaţii, consiliere, Asistenţă juridică sau ajutor, sunt rugaţi să ne contacteze la:

  Telefon (0040) 728178998, (0040) 766482999, (0040) 727673376 şi pentru jurnalişti la (0040) 0722361410.

 3. Pentru 1%
  si altii

  Sa va spun si eu ceva:

  1. Stiti de ce Pavlicenco este mereu atacata de Pitici?

  2. Stiti cine sunt Piticii ?

  1. Nu exista in Moldova un Om cu o verticalitate mai trainica, cu o minte mai agera, cu o forta de munca mai mare, mai directa si mai luptatoare pentru dreptate, mai mare Dusman pentru Dusmanii POPORULUI! De aceea, Piticii /si barbatii, si femeile/ politici nu o suporta alaturi, pentru ca sunt foarte slabi in comparatie cu D-ei si nu inteleg ca locul ei este in fata, si nu al lor! Dar ei se vor in Fata fara sa o merite!

  2.Care se tem ca nu cumva Pavlicenco sa nimereasca acolo, unde “activeaza” ei in stilul lor mirsav, corupt, lenes si…../tot ce este mai demn de critica/, pentru ca ea este un mare pericol pentru acesti Pitici… le da la moaca si lor asta nu le place!

  Pavlicenco le da la toti la moaca, inclusiv Voronin si aliatii lor. Ea lupta pe forte proprii, si nu poate altfel, dechit sa fie o carte deschisa si sa nu imble cu …..linguselile!

  Cine isi doreste o asa “catastrofa” alaturi ?

  Numai cei puternici ca ea sau cei mai slabi, care inteleg valoarea adevarata a acestei Doamne cu caracter de fier si uneori mai putin comod. Asestea chiar se tem sa nu cumva sa o piarda din preajma, pentru ca ar pierde o sursa foarte importanta de pregatire profesionala multilaterala!

  Piticilor! Curaj! Nu va TEMETI de EA! Fara Frica!

  Fara Frica – Bun Mesaj!

  Dle Filat, ce credeti personal despre acest mesaj? Recunoasteti superioritatea multilaterala a d.Pavlicenco sau NU? Lamuriti odata aceste lucruri in nume propriu! Doar stiti destul de bine ca Pavlicenco este o forta, ca pina la moarte va lupta contra comunistilor si a raufacatorilor din aceasta tara!

  Daca aveti obraz si sunteti Barbat adevarat al neamului, care pretindeti mult sa aduceti binele acestui popor, DVS ajunghind la putere, dezlegati acest nod!

  Spuneti-va curajos parerea despre aceasta DOAMNA si nu lasati sa fie ponegrita pe nedrept de niste Pitici si catelusii lor! Cu atit mai mult de persoane care scriu tot felul de aberatii, fara sa o cunoasca si infectatii fiind de omizile comuniste sa-i strice imaginea!

  Abia astept sa vad, daca sunteti asa cum spuneti, luptator pentru dreptate sau…si DVS …Pitic!

  Numai raspunsul DVS /oricare ar fi/ ma va face sa va inteleg, totusi, odata si odata…

  Pentru mine pina acum inca sunteti ….”tiomnaia losadka” si nu am incredere in DVS!

  Parerea unui simplu cetacean conteaza pentru DVS sau…..
  Daca da, atunci raspundeti la aceasta postare a mea!
  Voi insista sa va expuneti parerea pina o veti face !
  Pe toate blogurile posibile si ori de chite ori voi avea ocazia: public sau face 2 face !
  Numai expunerea Dvs. la persoana Pavlicenco ma poate face sa-mi schimb opinia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *