Curtea de Apel a interzis acţiunea MAE de pichetare a Companiei „Teleradio-Moldova”

La 08 aprilie 2009, Mişcarea Acţiunea Europeana a notificat Primăria Mun.Chişinău despre organizarea manifestaţiilor publicie în faţa sediului Companiei „Teleradio-Moldova” între 09 şi 20 aprilie 2009, în care membrii şi simpatizanţii MAE să protesteze împotriva politicii de dezinformare a populaţiei R. Moldova cu privire la protestele şi evenimentele din Chişinău din 6 şi 7 aprilie 2009.

La cerere Procuraturii Mun.Chişinău şi a Ministerului Admiminstraţiei Publice Locale, Curtea de Apel Chişinău  prin hotărârea nr.3-1833/9, din 10 aprilie 2009, ora 16.45 min., a interzis desfăşurarea întrunirii de către Mişcarea Acţiunea Europeană.

MAE consideră că interzicerea întrunirii este un act judiciar ce contravine legislaţiei naţionale şi Convenţiilor internaţionale, la care R. Moldova este parte, şi va ataca hotărţrea Curţii de Apel în Curtea Surpemă de Justiţie.

Deoarece Hotărârea Curţii de Apel Chişinău de interzicere a întrunrii este executorie din data pronunţării, MAE îşi informează membrii şi simpatizanţii că întrunirea va avea loc doar după obţinerea unui act judecătoresc ce permite desfăşurarea acesteia.

Serviciul de presă al MAE

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
 1. trebuie neaparat sa puteti actiona in judecata, face recurs la aceasta hotarare !!

  chiar si mergand pana la Brusells, la Curtea Europeana !

  bravo dna Pavlicenco pentru lupta care o duceti.

 2. doamna pavlicenko presupun ca a uitat voit ca in trecut era un activist komsomolist la usm…trecut socotit urit acum…dar foarte prestigios atunci…nu0i asa?????

 3. Pentru elisa

  La USM nu am fost absolut deloc un activist komsomolist. Am mers sa lucrez la Editura Stiinta si acolo doar m-au bagat in conducerea organizatiei komsomoliste. Dar nu am fost lider komsomolist ca Rosca sau altii de la PPCD. La un moment dat m-au invitat sa lucrez in CC al Komsomolului si am refuzat. Daca acceptam, nu primeam apartament la virsta de 36 de ani, avind deja o fetita de 15 ani, sotul avind 41 de ani, noi locuind intr-o camera toti trei de la casatorie si pina in 1990. Am dormit toti trei intr-un pat, fiica era violonista, ii inghetau minutele, pt ca nu am avut conditii normale d etrai niciodata, eu am crescut, ca si sotul, fara tati. In 1992 fiica noastra a plecat cu prima promotie in Romania, la Liceul de muzica „Dinu Lipatti”. Asta e trista noastra istorie si ar fi bine sa va mai temeti de Dumnezeu cind scrieti minciuni. Eu va iert, rugati-va sa va ierte si Cel de sus. Dar e pacat ca recurgeti la minciuni pentru a inchide gura omului ce vrea sa-si exprime liber opinia. Prin ce va deosebiti, in acest caz, de comunisti?

 4. Pentru 1%
  si altii

  Sa va spun si eu ceva:

  1. Stiti de ce Pavlicenco este mereu atacata de Pitici?

  2. Stiti cine sunt Piticii ?

  1. Nu exista in Moldova un Om cu o verticalitate mai trainica, cu o minte mai agera, cu o forta de munca mai mare, mai directa si mai luptatoare pentru dreptate, mai mare Dusman pentru Dusmanii POPORULUI! De aceea, Piticii /si barbatii, si femeile/ politici nu o suporta alaturi, pentru ca sunt foarte slabi in comparatie cu D-ei si nu inteleg ca locul ei este in fata, si nu al lor! Dar ei se vor in Fata fara sa o merite!

  2.Care se tem ca nu cumva Pavlicenco sa nimereasca acolo, unde “activeaza” ei in stilul lor mirsav, corupt, lenes si…../tot ce este mai demn de critica/, pentru ca ea este un mare pericol pentru acesti Pitici… le da la moaca si lor asta nu le place!

  Pavlicenco le da la toti la moaca, inclusiv Voronin si aliatii lor. Ea lupta pe forte proprii, si nu poate altfel, dechit sa fie o carte deschisa si sa nu imble cu …..linguselile!

  Cine isi doreste o asa “catastrofa” alaturi ?

  Numai cei puternici ca ea sau cei mai slabi, care inteleg valoarea adevarata a acestei Doamne cu caracter de fier si uneori mai putin comod. Asestea chiar se tem sa nu cumva sa o piarda din preajma, pentru ca ar pierde o sursa foarte importanta de pregatire profesionala multilaterala!

  Piticilor! Curaj! Nu va TEMETI de EA! Fara Frica!

  Fara Frica – Bun Mesaj!

  Dle Filat, ce credeti personal despre acest mesaj? Recunoasteti superioritatea multilaterala a d.Pavlicenco sau NU? Lamuriti odata aceste lucruri in nume propriu! Doar stiti destul de bine ca Pavlicenco este o forta, ca pina la moarte va lupta contra comunistilor si a raufacatorilor din aceasta tara!

  Daca aveti obraz si sunteti Barbat adevarat al neamului, care pretindeti mult sa aduceti binele acestui popor, DVS ajunghind la putere, dezlegati acest nod!

  Spuneti-va curajos parerea despre aceasta DOAMNA si nu lasati sa fie ponegrita pe nedrept de niste Pitici si catelusii lor! Cu atit mai mult de persoane care scriu tot felul de aberatii, fara sa o cunoasca si infectatii fiind de omizile comuniste sa-i strice imaginea!

  Abia astept sa vad, daca sunteti asa cum spuneti, luptator pentru dreptate sau…si DVS …Pitic!

  Numai raspunsul DVS /oricare ar fi/ ma va face sa va inteleg, totusi, odata si odata…

  Pentru mine pina acum inca sunteti ….”tiomnaia losadka” si nu am incredere in DVS!

  Parerea unui simplu cetacean conteaza pentru DVS sau…..
  Daca da, atunci raspundeti la aceasta postare a mea!
  Voi insista sa va expuneti parerea pina o veti face !
  Pe toate blogurile posibile si ori de chite ori voi avea ocazia: public sau face 2 face !
  Numai expunerea Dvs. la persoana Pavlicenco ma poate face sa-mi schimb opinia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *