Loading Facebook Comments ...

12 Comments

Add a Comment
 1. Si nu se mileste cineva si de noi astia care nu cunoastem „cuneiforme” sa aflam ce zice la gazeta?

 2. Doamna pavlicenco voronin deja se face de cap la Balti a disparut protv va rugam sai anuntati

 3. Alina, tu votezi PLDM, da vrei ca Pavlicenco sa-l bata cu toaca pe Boronin ?
  Cei care vor vota PLDM, UCM si PSD voteaza venirea clanului economic Lucinschi la putere !
  Ei se duc si tot ei vibn….
  Pacat de poporul turmentat si care isi pierde ratiunea chind vad un Filat cu buzunarul plin de bani din buzunarul comun al poporului.

 4. Lucinski e la PD pe lista. UCM si PSD sunt partide de nimic si nu prezinta interes. Despre PLDM. De ce oare ar favoriza Filat clanul Lucincchi? Daca si ar forma un clan, de ce nu clanul Filat. Daca iei o persoana la intimlare din Moldova si o pui presedinte este aproape 100% riscul ca aceasta persoana va incerca sa formeze un clan personal. Prea putini oameni cinstiti (mai ales printre politicieni si mai noi si mai vechi) in Modova pentru a sustine un regim bazat pe lege. Este nevoie de schimbare de mentalitate. Este evident ca, daca vine altcineva decit Voronin la guvernare, situatia nu se va schimba a doua zi. E tot asa de evident ca multe persoane care au facut busyness si politica cu Voronin vor ramine in lumina felinarelor si mai departe. Ce e absolut necesar acum e de a incepe schimbarea mentalitatii populatiei. Este important ca populatia sa inteleaga ca de facut lucrurile dupa lege e mai usor decit ilegal. Din pacate la noi de citeva generatii fraza „Stob ti jil na odnu zarplatu” e ceva rusinos si batjocoritor. Sa vedem ce clanuri mai apar dupa 5 Aprilie. Probabil vor ramine cele vechi dar cu nume noi. Iar noi vom astepta urmatoaarele alegeri si iar ne vom gindi cu cine sa votam.

 5. Pavlicenco,
  am promis ca nu mai postez pe acest blog, dar nu inteleg de unde atata prostie?
  Jurnal de Chisinau a publicat un anunt (gluma) la 01 aprlie, ca MAE se retrage, dupa care ati facut spume la gura, ati cerut dezmintiri bla bla bla. Si a doua zi, preluati o stire (la fel GLUMA) din ziarul Moldavskie Vedomosti si faceti din ea articol de top pe acest blog.
  Candva imi ziceati ca la mine e dus acoperisul. Cred ca este evident la cine acesta nu mai este de reparat.
  VETI FI PENALIZATA PAVLICENCO. Discutam la 06.04.09.

 6. Apai draga d-na eu mi-s curios de o chestiune
  Dvs. cantati impreuna cu comunistii ?

  Premierul Republicii Moldova, Zinaida Greceanii, a declarat ca restrictiile de la granita nu pot fi considerate abuzuri:

  pam pam …. adica nu-s abuzuri ? e bine de inteles ce credeti.

  „Organele competente au avut motive bine intemeiate pentru a nu permite accesul acestor cetateni pe teritoriul national”. Ministrul roman de Externe, Cristian Diaconescu, a explicat ca, potrivit tuturor acordurilor in vigoare, cetatenii romani nu au nevoie decat de pasaport pentru a intra in Republica Moldova.

  Dar nu la astfel de motive s-a referit primul-ministru moldovean. „Bruxellesul stie foarte bine”, sustine doamna Greceanii, ca Romania „se implica in treburile interne ale Republicii Moldova”.

  o lala … iarasi e bine de stiut ce carte jucati.
  o zi fructuasa ….

 7. Oleg,

  Una e un partid de dreapta sa faca glume si sa doreasca ceea ce ii doreste unui partid ce ne-a mincat atita timp, si alta e cind un ziar de dreapta apasa pe un subiect destul de sensibil si ataca un partid tot de dreapta, cu doar 4 zile inainte de alegeri. Aici e deja influentarea maselor.

 8. Pentru I

  De data aceasta, chiar sint de acord cu dumneata, in ceea ce spui legat de clanuri, cu exceptia rezervelor pe care le manifesti privind clanul Lucinschi. El, intr-adevar, si-a pus ouale in cuibarele – UCM, PD, PSD, PL si PLDM. Pericolul e ca unele dintre aceste cuibare ale lui sa nu fie ca instrument de presiune pentru o colaborare „eficienta” cu clanul Voronin, ale carui parti/elemente, cum bine ati spus, vor incepe sa se scurga prin alte partide.

 9. Pentru Oleg Cucoreanu

  Si eu spuneam ca nu mai raspund. Nu sterg inca mesajele obraznice, dar sint pe punctul de a o face.

  1. Jurnal de Chisinau, se pare e vorba de Mariana Rata, a facut o porcarie. Eu presupun ca din reaintentie si nue vorba de gluma.

  2. Articolul din Moldavskie Vedomosti e super. Ca dovada e faptul ca sint multe alte reactii, deosebite de cea a lui Cuc….

 10. Pentru Adi

  Nu am inteles nimic din postarea dumitale.

 11. Pavlicenco,
  am impresia ca nu citesti comentariile postate.
  In fine, important ca ai fost penalizata de electorat.
  Ziceam ca sondajul cela in care voi acumulati 10-15% a fost realizat printre membrii/simpatizantii MAE 🙂
  Ok Pavlicenco, tu si toti ceilalti din buletinele de vot care nu ati trecut pragul electoral, veti purta rusinea si vina pentru rezultatele obtinute de PCRM.
  Macar ticluieste o declaratie, ca: MAE isi cere scuze ca s-a bagat in campania aceasta etc…

 12. Pentru Oleg Cucoreanu

  1. Ba citesc toate comentariile postate.
  2. Electoratul a penalizat toata Opozitia.
  3. „Opozitia” intrata in Parlament nu se poate bucura de victorie.
  5. Rusinea o poarta toata Opozitia care nu a reusit sa fie unita si, astfel, mai tare decit comunistii.
  6. Pacat ca aceasta Opozitie nici anemica acum nu e capabila de actiuni, prin care sa demoleze comunistii.
  7. Doar nevotarea unui Presedinte de stat ar putea declansa perioada democratica in R.Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *