Politistii urmaresc Opozitia, colecteaza si transmit informatii despre intilniri

Marti, 17 martie, Anatol Petrencu, presedintele MAE, si Vitalia Pavlicenco, ex-presedintele PNL si nr.2 pe lista MAE pentru Parlament, au avut intilniri in citeva localitati – Braniste, Zaicani, Alunis, Corlateni din raionul Riscani. Satul Alunis este satul de bastina al mamei Vitalia Pavlicenco, bunicul Petru Bordeniuc fiind acolo mai multi ani invatator de clasele primare.

De asemenea, a avut loc o intilnire si in centrul raional, unde oamenii au avut mai multe intrebari, la care au primit raspuns. Anatol Petrencu s-a referit la programul electoral, mesajul si sloganul MAE, iar Vitalia Pavlicenco a adus mai multe cazuri si raspunsuri la interpelari ale deputatului, drept dovada a coruptiei generalizate, instalate de regimul criminal comunist in societatea  moldoveneasca.

S-au remarcat politistii care apar ca din pamint la intilnirile Opozitiei, „cerind informatii”/socoteala celor veniti la intilniri si raportind imediat la telefon „mai marilor”.  In zadar – ce are sa se intimple se va intimpla – unu-doi, unu-doi – comunistii la gunoi.

Loading Facebook Comments ...

8 Comments

Add a Comment
 1. D-stra faceti din asta o stire? Hai s-o lasam balta. Acum apar polititsti la intalniri politice, o sa vedem ce se va intampla cand fiecare bucatica de strada va fi filmata, cand deja TV cu plasma sunt incorporate cu video camere, cand politistii vor folosi hackeria pentru a va citi totul de pe computer si telefon. http://antiue.wordpress.com/2009/01/04/lege-europeana-politia-poate-hack-ui-calculatoarele-oamenilor/ Deci spre ce fel de UE mergem? Sunt impotriva comunearilor fiindca mi-au distrus neamul, tara si sufletul, dar credeti ca diavolul se opreste intr-un punct mort…

 2. Alocika stai linistita pe euroceptic si da-ti palme singura. Lasa-ne in pace cu articole de acest fel. Noi avem alte obtiuni: Vrem in NATO si UE!
  Votam MAE si punctum!

 3. Alocika stai linistita pe euroceptic si da-ti palme singura. Lasa-ne in pace cu articole de acest fel. Noi avem alte obtiuni: Vrem in NATO si UE!
  Votam MAE si punctum!

 4. Ionut, a nu-ti pune intrebari, inseamna a fi ignorant. Eu sunt 100% de procente sigura de ce se va intampla, dar tu nu o sa-mi poti raspunde nici macar la o zecime de intrebari. Eu stau linistita si este problema mea unde, eu doar vreau sa avertizez clasa politica. Si insist ca clasa politica sa tina cont si de dorintele unui alegator ca mine. Dar faptul ca imi spui ca sa te las in pace, asta inseamna ca deranjeaza ceea ce eu afirm, iar de obicei, adevarul deranjeaza cel mai tare. Sa ai o zi buna.

 5. Maria vine cu acelasi mesaj… Oare unde este macar originalitatea?

 6. Pentru Ala
  Draga Ala,
  ai dreptate ca ai si tu un vot! Oamenii au pareri diferite . Dar tu oricum urmeaza sa votezi cu cine vrei! Daca nu votezi tu, decid altii, care sa fie soarta noastra.
  Cred ca esti sigura ca vei vota cu un partid democratic si nu cu partidul comunistilor si aliatilor lor!
  Ne-ar placea sa votezi si tu MAE ! Noi suntem hotariti sa punem capat coruptie din Moldova. Coruptia este boala tuturor relelor si afecteaza toata suflarea poporului!
  Fara coruptie va fi posibil sa redresam economia tarii si efectul economic se va face simtit imediat!
  Astfel vom scoate tara din saracie si izolare!
  Cred ca trebuie sa ai o pzitie referitor la alegerile din 05 aprilie curent.

 7. flowers_of_liberty

  Moldova – 8 ani de criza, 8 ani de coruptie, 8 ani de rusine, 8 ani de incomoditate, 8 ani de lipsa de placere, 8 ani de frustrare, 8 ani de sterilitate!

  S-a terminat! Anii critici de menstruatie comunista au luat sfarsit! Hainele albe sunt deja la moda! Vine libertatea, vine sanatatea, vine zambetul pe buze, vine buna dispozitie, vine Moldova fericita!

  Votati MAE! Albul- culoarea oamenilor liberi!

 8. flowers_of_liberty

  Белое не надевать, не двигаться, стоять, не дышать, не танцевать, стыдиться, не рыпаться!

  8 критических лет коммунистической менструации надоели!

  Голусуем са свободу движения, голусуем без стыда за чистоту, радуемся за друзей, остановим переграды!

  Белые не шутят, белые идут, белое опять в моде!

  Голусуем за белое! Голусум за МАЕ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *