Loading Facebook Comments ...

9 Comments

Add a Comment
 1. Спасибо за статью.. Актуально мне сейчас.. Взяла себе еще перечитать.

 2. Pavlicenco-femee nerealizată sexual.

 3. Спасибо вам за сайт, очень полезный ресурс, мне очень нравится

 4. Pentru Gregory
  Mai are tot timpul inainte.

 5. Уважаемый автор блога, а вы случайно не из Москвы?

 6. Vreau sa spun ca poza este destul de reusita doar ca cei din spate ar fi fost mai bine daca erau mai multi, stateau mai relaxati si nu cautau cu priveasca chiar toti in obiectiv.

  Dna Pavlicenco, am observat ca dvs nu aveti nici un inel, nici cercei si nici lantisor. Cum explicati asta? Mersi.

 7. Pentru socolenco

  Foarte simplu explic. Nu am avut nevoie niciodata de asa ceva. Am avut recent un inelus mai frumusel, modest, dar l-am pierdut scotind manusa si atit. Inelul de casatorie nu-l port de o buna bucata de vreme. Iau pe mina o bratara numai in cazuri speciale.

 8. Poza daca e electorala nu e bine facuta ! trebuia cadrul mai deschis , conducerea in INTERIORUL grupului pentru a sublinia OMOGENITATE, COEZIUNE , SOLIDARITATE SI FORTA…

  La nivel subconstient poza sugereaza FRACTURA intre conducere si rest, VANITATE si lipsa de valoare a GRUPULUI prin ESOMPAREA imaginii si plasarea acestuia in plan indepartat….

 9. Cred ca mai putin conteaza fracturile in acesta poza, conteaza mai mult starea de spirit, mesajul non-verbal pe care-l transmite. Si cind ii vad pe toti bine dispusi si binevoitori cred ca inspira si incredere. La fel ceea ce nu se lasa a fi remarcat este ca Petrencu si-a luat doua adjuncte ceea ce mai rar intilnesti la liderii politici de la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *