Intilnirile in teritoriu demonstreaza sprijinul pentru mesajul anticoruptie al MAE

cimg0116.jpgcimg01151.jpgVitalia Pavlicenco, candidat pe lista MAE pentru Parlament, a participat la o intilnire cu alegatorii din raionul Criuleni, alaturi de presedintele MAE, Anatol Petrencu, candidatura MAE pentru Presedintele R.Moldova, Alexandra Can, candidatura MAE pentru prim-ministru, alti candidati din partea acestui concurent electoral – Mariana Taranu, Anatol Croitoru, Alexandru Gorgan, Alexei Mocreac.

La intilnirea de la Criuleni au participat si un grup de fosti combatanti in razboiul de la Nistru. Echipa MAE a vorbit despre necesitatea coagularii fortelor politice si ale populatiei in jurul ideii de lichidare, prin noul Parlament, a coruptiei generalizate din R.Moldova, pe care o lasa ca mostenire comunistii-capitalisti. Discutia a cuprins situatia care este in economie, in invatamint, in medicina, politie, ca si interpelarile facute de deputatii din Parlament, care candideaza acum pe lista MAE. Acestia s-au referit si la problema transnistreana, care nu este rezolvata din cauza ca regimurile corupte de pe cele doua maluri ale Nistrului isi tot disputa cine sa gestioneze bunul public. Faptele concrete de coruptie expuse au trezit indignarea cetatenilor si revolta impotriva regimului corupt, care are in spate clanuri mafiote de la Putere.

La Hincesti, Vitalia Pavlicenco a avut o intilnire cu tinerii de la Colegiul de constructii, unde a explicat mai amanuntut de ce nu trebuie votati PCRM, UCM, PSD si PPCD, precum si a prezentat platforma Anticoruptie a MAE.

SP al MAE

Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
 1. Doamnă Pavlicenco, că toți luptați împotriva corupției, puteți și mie să-mi ziceți de unde sunt milioanele investite până acum în campanie?
  Parcă ați declarat la CEC că nu ați cheltuit niciun ban, pe când mediul online, panourlie din Chișinău, dar și televiziunile, sunt pline de raclama cu MAE!

 2. Pentru Alex Cozer

  Ma suni la 069111682 si ne intilnim sa-ti povestesc de unde sint „milioanele”. Astept.

 3. 🙂 Doamnă Pavlicenco, informația este una de interes public, pe care și legea vă obligă să o faceți publică. Ar fi bine pentru imaginea partidului pe care îl repzentați să faceți publice aceste date. Doar sunteți un partid de „transparenți”. Acțiunea dvs de astăzi asta vrea să demonstreze, nu?

 4. Pentru Alex Cozer
  Da, Alex, aceasta informatie este de informatie publica.
  Se face publica in materialele publicate. Noi toti participam la finantarea campaniei electorale. Cum putem si cu ce putem. Poti sa ne ajuti si tu ? Esti binevenit cu o „mina” de sprigin!

 5. A se citi „aceasta informatie este de interes public”

 6. Doamnă Can, la 5 martie toate partidele au depus rapoartele financiare la CEC. Pe când MAE a declarat că nu a cheltui niciun ban. Aceasta este cu siguranță o formă de corupție. Cred că ar trebui să abandonați acest mesaj „anti-corupție”, de vreme ce chiar partidul dvs se numără printre cei mai activi promotori ai acestei gangrene…

 7. Pentru Alex Cozer
  Dle Cozer, noi ne-am lansat in campania electorala mai tirziu ca altii, daca ati observat .
  Cheltuielile au inceput mai tirziu si respectiv rapoartele.
  Eu personal si alti colegi, sustinatori ai MAE, participam la finantarea campaniei electorale din mijloace financiare proprii / care ne apartin/.
  Nu vom abandona lupta contra coruptiei niciodata, nu insistati ! O sa va convingeti de acest adevar !
  Va puteti alatura si DVS ! Cu chit vom fi mai multi, ne va fi mai usor!
  DVS ce partid politic simpatizati ? Cine va reprezinta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *