Comunicat de presă

1236954919_declaratie.jpg1236956627_declaratie1.jpgCandidaţii înscrişi pe lista Mişcării social-politice ACŢIUNEA EUROPEANĂ şi-au expus, astăzi, 13 martie a.c., declaraţiile de avere pe un panou situat în centrul Chişinăului, în cadrul unei acţiuni menite să demonstreze transparenţă faţă de alegători.

“MAE – Tot ce avem e la vedere!” scria pe pancartele din Grădina Publică “Ştefan cel Mare” din Capitală, unde zeci de candidaţi ai Mişcării social-politce ACŢIUNEA EUROPEANĂ şi-au făcut publice declaraţiile de avere, în văzul trecătorilor.  “MAE are pe listele sale candidaţi curaţi, nepătaţi. “Fiind singurul partid necorupt din Republica Moldova, am hotărît că trebuie să fim primii care să dăm un exemplu de transparenţă. Nu avem nimic de ascuns, ca alţii. De aceea, ne facem publice toate declaraţiile de avere pentru cei 101 candidaţi”, a declarat Anatol Petrencu, preşedintele MAE.

Mişcarea social-politică ACŢIUNEA EUROPEANĂ a lansat pactul Naţional Împotriva Corupţiei. MAE este liderul partidelor democratice în această luptă, care prevede măsuri de ansamblu pentru combaterea fenomenului în cauză. Ulterior, la Pactul MAE împotriva corupţiei s-au aliat patru formaţiuni, AMN, PD, PLDM şi Partidul Republican, iar măsurile sunt sprijinite de societatea civilă din Republica Moldova.

Serviciul de Presă
Chişinău
13 martie 2009

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
 1. Votati PL sau PLDM !

  Forza PLDM si PL !

  Aruncatii la groapa de gunoi a istoriei la alegerile din 5 aprilie pe cripto-comunisti si pe tradatorii de neam si tara ,ppcd-isti !

  „Basarabia, lacrima neamului romanesc”

 2. Стоит один раз поставить женщину наравне с мужчиной, как она начинает его превосходить. Эти слова Софокла любила повторять бывший премьер-министр Великобритании Маргарет Тэтчер.

  Удачи вам госпожа Павличенко и госпожа Кан!

 3. Pentru Rusoaica
  Va asigur ca femeile pot reusi ! Nu dorim sa suparam barbatii, dar femeile sunt mai harnice, au rabdare mai multa, sunt foarte responsabile, muncesc si la servici si acasa… Pacat ca unele partide politice nu au promovat mai multe femei pe listele lor ! Le-ar fi fost si lor, barbatilor, mai usor! In MAE femeile sunt promovate cu adevarat !

 4. Gata Doamnelor, 8 Martie a trecut. Sunte-ti bravo ,dar fara barbati nu mai reusiti nimica. Dupa Sofoclu incoace si femeile sau schimbat mult.

 5. Pentru Petru Nistreanu
  De acord! Fara barbati se pot face multe , dar noi preferam sa fim alaturi si sa ne sustinem activitatile!
  Noi avem mare grija si de barbati, si de femei, si de copii…
  Este adevarat ca femeile s-au schimbat mult. Si barbatii tot s-au schimbat. Se schimba tot in jur, chiar si starea lucrurilor se schimba…… din rau in mai rau….
  Incercam sa schimbam lucrurile in tara?
  Vom reusi, daca ne vom uni fortele!
  Sanatate si noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *