MAE reaminteste partidelor care doresc semnarea Pactului National impotriva Coruptiei, ca mai au la dispozitie o singura zi

Miscarea social-politica ACTIUNEA EUROPEANA reaminteste partidelor din Republica Moldova ca a mai ramas o singura zi pina la expirarea termenului de semnare a PACTULUI NATIONAL IMPOTRIVA CORUPTIEI. Reamintim ca documentul propus de MAE cuprinde un set de masuri obligatorii, cu aplicare imediata dupa alegeri, menite sa scape statul de caracatita mitei si a hotiei.

Miscarea social-politica ACTIUNEA EUROPEANA atrage atentia formatiunilor politice angrenate in campania electorala ca, prin ignorarea masurilor propuse in acest Pact, accepta starea de fapt si se declara indiferente fata de coruptia generalizata din Republica Moldova, principala cauza a saraciei in care se regasesc mii de cetateni. Reamintim ca nevoia de a lupta impotriva flagelului coruptiei este temeiul care a stat la baza lansarii, in data de 4 martie a.c., de catre MAE, a Pactului National impotriva Coruptiei. La semnarea sa au fost invitate sa se alieze toate partidele, indiferent de culoarea politica, cu exceptia PCRM, PPCD, PSD si UCM, care si-au pierdut deja orice urma de credibilitate.

Serviciul de Presa al MAE
10 martie 2009

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
 1. Госпожа Павличенко, ну нельзя же так поступать с коллегами! Вы им предлагаете подписать себе приговор. На фиг им тогда парламент, если нельзя воспользоваться своим креслом для личного обогащения? Кого они взрастили в своих рядах? Предателя!
  Будут они любить Вас после этого?!

 2. Votati PL sau PLDM !

  Forza PLDM si PL !

  Aruncatii la groapa de gunoi a istoriei la alegerile din 5 aprilie pe cripto-comunisti si pe tradatorii de neam si tara ,ppcd-isti !

  „Basarabia, lacrima neamului romanesc”

 3. А Вы не задумывались о том, чтобы параллельно завести еще один блог, на смежную тему? У Вас неплохо получается

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *