Lupta impotriva coruptiei pornita de MAE ii deranjeaza pe politicienii patati

Lupta impotriva coruptiei declansata de Miscarea Actiunea Europeana incepe sa-i deranjeze pe politicienii patati. Avem informatii ca impotriva MAE se pregateste o adevarata ofensiva de atacuri murdare, din toate directiile politice. Deja mai multi lideri ai MAE au inceput sa primeasca telefoane anonime de amenintare. Zilnic ni se transmit semnale pe diverse cai sa o lasam mai usor, iar afisele noastre sunt distruse de pe spatiile de panotaj.

Aceste actiuni nu numai ca nu ne intimideaza, dar ne incurajeza o data in plus si ne arata ca suntem pe drumul cel bun, ca tintim in directia corecta: coruptia generalizata din Republica Moldova.

De asemenea, avem informatii ca politicienii corupti, comunisti sau necomunisti, vor incerca sa ne discrediteze, insinuând in media controlata ideea absurda ca facem jocul unora sau altora. In acest fel, ei subestimeaza inteligenta populatiei. Spre deosebire de reprezentantii celorlalte partide, in ultimii 18 ani liderii MAE au dovedit, prin fapte, ca sunt cei mai activi militanti ai reformelor liberale si ai integrarii in Uniunea Europeana.

Ii anuntam pe toti cei care sunt deranjati de actiunile MAE ca obiectivele noastre ramân de neclintit in ciuda oricaror presiuni:

1.    Inlaturarea imediata de la putere a PCRM, cu care excludem orice colaborare, inainte sau dupa alegeri, deoarece este un partid structural corupt.

2.    Implementarea in primele 6 luni dupa alegeri a programului nostru anticoruptie, impreuna cu partidele democratice care doresc sa se reformeze si sa ni se alature in lupta impotriva flagelului care produce saracie in Republica Moldova.

Anatol Petrencu
Vitalia Pavlicenco
Alexandra Can

10 martie 2009

Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
 1. Daca prestatia MAE este egala cu cea a lui Alexandra CAN la dezbareri la M-1 atunci totul e clar cu partidul vostru. Incoerenta, lipsa de logica, pur si simplu prostie, acestea le-am vazut la M-1 in formula Can lider MAE. Asa nu se lupta cu coruptia. Mai bine esiti din competitie si nu faceti de ris democratii.

 2. Pentru Ion

  Daca toata lumea r fi atit de subiectiva si rautacioasa, nu s-ar mai produce schimbarea in Moldova. Din pacate pentru dumneata, eclipsat d einvidie si rautate, dar din fericire pentru noi, care avem oameni priceputi, se pare ca exista in societatea noastra si oameni obiectivi.

 3. Ion iti versi veninul p/u ca nu mai incape in tine, nu ai nici un pic de dreptate, dna Can l-a pus la pamint pe Mereuta ca nici nu se discuta. Si mai mult ca atit pina la nivelul dnei Can Alexandra cred ca mai ai mult de invatat.

  MAE are cea mai buna lista de candidati, asa au apreciat-o analistii politicii!
  Votam MAE! Votam Moldova fara coruptie!

 4. Pentru ION
  Draga Ioane, nu stiu cine esti si ce ai reusit sa faci in viata ta. Dar tin sa-ti spun, ca „prestatia” dumitale poate ar fi fost si mai al dracului, daca ti se spunea ca Tarlev a facut poporul fericit! In 11 minute, timp de dezbateri, chind esti intrerupt din a spune ce ti-ai propus sa spui, am decis sa spun ce merita de spus!
  Tu, Ioane, nu te deranja, numai daca nimeresti cumva, chindva sa muncesti in echipa mea , atunci vei vedea cum stie sa munceasca Can.
  Eu am fost intotdeauna „la vedere”.
  Tu cine esti si ce ai reusit sa faci ? Esti pur si simplu „Ion” si atit? Poate imi destainui si mie capacitatile dumitale ? Poate mai invat ceva si de la tine?
  Numeste-mi timpul favorabil pentru tine si sunt disponibila sa vorbesc cu d-ta foarte coerent si chit vei dori si despre ce vei dori.
  Dar daca imi vei spune si d-ta, ca Guvernul Tarlev a facut lumea fericita in aceasta tara, nu te supara, dar din nou voi uita de coerenta si iti voi argumenta de ce trebuie sa fim cu totii foarte suparati pe cei, care au guvernat tara si nici macar nu constientizeaza ca OMUL merita o viata normala.
  Esti in drept sa alegi partidul, care crezi ca te reprezinta si MAE ar trebui sa te derangeze mai putin! Pe noi ne vor vota cei care vor intelege ca nu „textele” frumos recitate le aduce bunastarea in familiile lor, dar munca eficienta,cu daruire de sine, experienta acumulata cu anii si implementata in realitate.
  Voteaza , Ion, MAE ! Vei avea ocazia sa cunosti ce poate echipa MAE ! Va fi foarte greu, dar te asigur ca vei vedea imediat schimbarea spre bine.

 5. D-na Can ati fost super, si analistii politici o spun. Nu ati venit sa spuneti povestea de seara ci la dezbateri electorale. Imi place MAE!
  Votez MAE, cea mai profesionista echipa.

 6. Pentru Ion
  Acum incerc sa-ti comunic ca prestatia dezbaterilor de eri si rezonanta de dupa dezbateri , a facut sa nu mai pot inchide telefonul si incurajarile continua sa vina. De la oameni cunoscuti si pe care nu ii cunosc. Ei apreciaza si au inteles supararea mea pentru un act de guvernare comunista compromis.
  ” O lume intreaga a inteles,
  Tu nu mai inteles „.
  Voteaza MAE !
  Te vei convinge ca nu ai gresit!

 7. pentru alt Ion
  Multumesc pentru incurajare.
  Adevarul este ca toata viata muncesc fara crutare de sine. Stiu foarte bine ce si cum trebuie de schimbat in aceasta tara ca cetateanul sa se simta respectat, nu manipulat si umilit!
  Imi doresc din adincul sufletului sa reusim, prin exemplul propriu, sa crestem o adevarata clasa politica noua, care va avea grija de generatia noastra altfel, dechit cum a avut grija Guvernul Tarlev de oamenii de virsta a treia, care merita sa consume pinea, care o prefera si nu cea ieftina, care nu este pe rafturi-oameni care au muncit o viata!
  Jale mare e in tara! Jale mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *