Staf-urile MAE vor munci tot mai intens. In PMAN a avut loc un concert oferit de 7 martie

cimg0053_0.jpgcimg0059.jpgVineri s-au intrunit, la sediul concurentului electoral MAE, presedintii si vicepresedintii staf-urilor raionale si orasenesti ale MAE. Discutiile s-au axat pe mesajul electoral si mersul campaniei electorale. Conducatorilor staf-urilor li s-a solicitat sa se implice major in ultima luna in toate activitatile MAE, care vor fi multe si diverse, menite sa demonstreze puterea echipei si mesajul clar, de combatere a coruptiei, in R.Moldova si de promovare a unei echipe de politicieni necorupti. De asemenea, a fost prezentat spre audiere Imnul electoral al MAE, care a trezit un mare interes conducerii staf-urilor raionale si care va fi difuzat la capacitate maxima. Imnul Electoral al MAE a fost trimis presei, se gaseste pe site-urile si blog MAE, PNL, www.pavlicenco.md si se ofera treptat, alegatorilor.

In Piata Marii Adunari Nationale, a avut loc simbata seara lansarea echipei pentru Parlament si Guvern MAE, in cadrul unui mare concert, dedicat si sarbatorii de 8 Martie. Este adevarat, ploaia a fost cea mai prezenta, fapt interpretat de persoanele cu spirit de observatie ca o “deplingere de catre Bunul Dumnezeu a dezastrului pe care il lasa, in urma sa, regimul antinational corupt Voronin”. A fost audiat, repetat, Imnul electoral al MAE. Au evoluat trupe din R.Moldova si Romania, inclusiv “Voltaj”.

SP al MAE

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
 1. mi mot.Toronto Canada

  Felicitari Femeilor si multe, de ziua lor !!!

  Laude si multumiri pentru bunatatea lor ,capacitatea si profesionismul lor !

  Si Jesus a spus odta si a ramas cea spus; toti cei care ne iubim si respectam femeile am vazut lumina cea adevarata,am luat duhul cel ceresc si democrat ,nedespartitei sfintei treimi inchinindu’ne,caci acestea ne vor mantui pe noi barbatii ! FELICITARI !

 2. STAF-urile ????? e grele cu limba asta amerikanski ?!

  SAFF-ul MAE! SINGULAR!……M-ati zacabilit!

 3. Nina Graur-Tampiza

  Stalinus,
  Ce o mai fi insemnind si asta:”M-ati zacabilit!”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *