MAE lupta pina la capat pentru anularea unei hotariri ilegale a CEC

1_7.jpg2_5.jpgStimati vizitatori ai saitului. Am amplasat toate documentele ce tin de incercarea MAE de a anula pe o cale legala si democratica o hotarire ilegala a CEC, nr.2132 din 12 februarie 2009 “Cu privire la securizarea procesului de votare la alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009”: cererea de chemare in judecata, pledoariile reprezentantului si a avocatului MAE in sedinta de judecata, hotarirea Curtii de Apel si Recursul impotriva acestei hotariri.

Solicitam sa va expuneti parerile pe marginea acestor documente. Ne-ar interesa, in special, opinia Dvs vizavi de motivarea de catre Curtea de Apel Chisinau a hotaririi din 23.02.2009 de respingere a cererii de chemare in judecata a MAE in coraport cu argumentele de fapt si de drept expuse in actiune, precum si in coraport cu prevederile Codului de procedura civila ce obliga instanta sa pronunte o hotarire legala si intemeiata.

Speram ca sugestiile si propunerile Dvs sa ne fie de folos la fundamentarea pozitiei noastre la examinarea cauzei in ordine de recurs in Curtea Suprema de Justitie.

3_5.jpg

4_2.jpg

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

Add a Comment
  1. Am mai spus si anterior, argumentul de baza este ca pentru alegerile precedente aplicarea stampilei „votat” in buletinul de identitate a fost stabilita prin votul Parlamentului, prin lege. Ulterior Parlamentul a votat pentru excluderea acesteia din Codul Electoral, ca fiind neoportuna. Deci, tine de legislativ, care si-a exprimat deja vointa. Nu stiu daca ati pus asta in cererea de chemare in judecata.

  2. А судьи кто ? Судебная система Молдовы – тоталитарная, в которой все важные решения принимаются только по указанию председателя ВСП.
    Молдавская юстиция является хорошо слаженным механизмом, мафией, сетью, экспроприирующей имущество у граждан, делящей его между своими членами, а затем, после решений ЕСПЧ, государство расплачивается за это за счет всех граждан.
    Судебная система Молдовы нуждается в срочном реформировании. Обратитесь в ЕСПЧ, вопрос конечно решить уже не успеете, зато потом получите моральное удовлетворение. Возможно, и денежную компенсацию.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *