La Soroca, echipa MAE este de calitate si va obtine un rezultat bun in alegeri

aa.jpgab.jpgMarti, 3 martie, candidatii pentru Parlament de pe lista MAE Vitalia Pavlicenco, Ana Bejan si Petru Zolotariov au avut intilniri cu alegatorii din satul Vasilcau, Soroca, si cu studentii si profesorii de la Colegiul de Arte din cntru raional. Discutiile s-au axat pe analiza actiunilor guvernantilor comunisti din ultimii zece ani ai aflarii la Putere si pe programul anticoruptie al Miscarii ACTIUNEA EUROPEANA. „Republica Moldova nu poate avansa spre democratie, stat de drept si justitie independenta, spre Uniunea Europeana din cauza coruptiei. Si saracia in Republica Moldova este, de asemenea, cauza coruptiei. Coruptia bintuie si pe stinga, si pe dreapta esichierului politic. Noi avem nevoie de o Moldova fara coruptie, pentru a construi o noua societate, in care sa nu avem o clasa politica santajabila, din cauza ca este interesata doar de propria capatuire. Candidatii pentru Parlament si membrii echipei guvernamentale din partea MAE sint cei ce nu fac parte din clanurile mafiote plasate pe stinga si pe dreapta, sint cei ce pot transforma, cu adevarat, viata oamenilor din Republica Moldova, dupa 18 ani de guvernare corupta, intr-o viata cu standarde europene” – a spus Vitalia Pavlicenco, invocind fapte concrete privind fenomenul coruptiei din sferele Puterii comuniste.

Ana Bejan, fost prefect de Soroca, si Petru Zolotariov, consilier raional, persoane cu o bogata experienta politica si manageriala in diferite domenii – invatamint, agricultura, economie, le-au vorbit alegatorilor, in special tinerilor, despre activitatea Consiliului orasenesc si raional din Soroca, despre viziunile candidatilor pe lista MAE asupra prioritatilor in gestionarea raioanelor si a diferitelor domenii publice. Tinerii prezenti la intilnire au fost incurajati sa discute cu parintii si bunicii pentru a se evita votul in favoarea trecutului si contra viitorului.

Alegatorii au fost invitati sa voteze echipa MAE, Sageata incercuita de stelele UE.

Serviciul de presa al MAE

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

Add a Comment
  1. Zolotariov, cisto ruminskaia familia.
    Petru Zolotariov persoana cu o bogata experienta politica si manageriala in diferite domenii – invatamint, agricultura, economie,
    Oare nu acesta este individul care in 1997-1999 umbla prin satele din preajma Sorocii si implimenta programul din agricultura „Mormint”.
    Uite a facut mare progrese agricultura din Zona respectiva si acum tipul vrea sa treaca la experimente mai grandioase la nivel de tara.

  2. flowers_of_liberty

    Of, doamne. Draga Antonescu numai numele din DVS. V-a facut vreun rau Zolotariov? Sau MAE? Oare sunteti de parerea ca MAE va da voturi comunistilor? Fiti pe pace ca PCRM nu mai castiga alegerile. Este evident ca le va castiga PLDM. Iar MAE merge pe urmele PLDM, PL, AMN si bate de asemenea in comunisti ca in hotii de cai! Nu am dreptate? MAE n-are un aport oare in lupta comuna contra rosilor? Oare mesajul MAE nu confirma cele spuse de PLDM, PL, AMN. Cetatenii sunt pusi in situatia cand zi de zi aud una si aceeasi dar de la diferiti agitatori. Ce aveti impotriva MAE? Ruperea voturilor in marea majoritate are loc doar de la fostul electorat comunist. Nu? Sau ati prins pofta si nu va ajunge un fund de om pe calea ferata? Lacomia strica omenia, vorba fiind intre noi. Voi nu ne vreti atunci noi va vrem! Am toata increderea ca MAE va urca in cel mai rau caz in ultimul vagon, dar va urca totusi in trenul parlamentar. Nu de aceea ca eu vreau asta dar de aceea ca moda dicteaza aceasta. Iar liberalismul in prezent in R.M. face furori deosebite care vor permite accederea in parlament a tuturor partidelor liberale existente la noi. Trebuie de spus merci PL pentru ca a lansat liberalismul in R.M. si care va aduce intr-un happy end doborarea pe vecie a comunismului moldovenesc. Bravo PL, bravo MAE. Nu stiu care au fost analizele politice a MAE, dar spre final iese bine de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *