Multumim celor peste 51 de mii de vizitatori ai site-ul www.pnl.md!

In momentul cind scriem acest text, la mai putin de un an de la lansare, peste 51 de mii de persoane au vizitat de acum site-ul www.pnl.md al Partidului National Liberal.

Poate fi mult, poate fi putin, insa, conform unor reprezentanti ai societatii civile, site-ul PNL se plaseaza pe primele locuri in privinta actualizarii cotidiene.

Desigur, marea problema este ca nu avem prea multi utilizatori de Internet in R.Moldova, care sa se informeze si despre activitatea partidelor de pe site-uri. Exista si problema promovarii site-ului. Cu toate acestea, constatam ca lucrurile avanseaza si aici, deoarece exista deja persoane si in sate – ca sa nu mai spunem de centre raionale, orase -, interesate de activitatea partidelor. Dupa care – tineri si maturi – adera la PNL pentru ca vad mereu afisate pozitii si atitudini clare fata de evenimentele din societate, atitudini ce consuna cu gindurile lor.

Sigur, orice site poate fi imbunatatit, administrarea, insotita de noi cautari, solutii, este un proces continuu.

Primim sugestii si obiectii despre cum ar trebui facut mai bine. Tuturor acestor persoane le multumim.

Multumim, in general, tuturor vizitatorilor site-ului www.pnl.md pentru timpul pe care il acordati informarii despre activitatea noastra.

Sintem in ajunul alegerilor parlamentare, va invitam, si pe aceasta cale, sa faceti astfel incit informarea Dumneavoastra sa se materializeze intr-o includere sincera si curajoasa in lupta politica pentru a instaura si la noi o guvernare democratica si a reorienta, ireversibil, cel de-al doilea stat romanesc, Republica Moldova, spre NATO, UE, spre iesirea din CSI si relatii cit mai strinse cu Romania. Va invitam sa va alaturati echipei PNL, in oricare localitate va gasiti, sa ne contactati, mergind si la FORUM-ul de pe site, care conduce la blogul www.pavlicenco.md, pentru ca, numai informindu-ne si actionind, ne putem dobindi libertatea.

Vitalia Pavlicenco,
presedintele Partidului National Liberal

25 ianuarie 2009

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
  1. По моему у Вас украли эту статью и поместили на другом сайте. Я её уже видела.

  2. Pentru Kabfrini

    Mi sami pomestili na site http://www.pnl.md

  3. Я бы сказала о монументальности, грандиозности некоторых сюжетов. А назвала бы – „нефильтрованный реал”. На мой взгляд, красота – это все-таки другое: лучшее, чистое, избранное, заставляющее трепетать и поражаться. Можно найти красоту во всем, но всё скопом – не есть красота. Имхо.

  4. Для gahMeeld.

    Эту бессмыслицу ты уже не раз писал(а). Слушай, не засоряй блог.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *