Un grup de tineri a aderat astazi la PNL

resize-of-img_0916.jpgMarti, sediul PNL a fost vizitat de un grup de tineri, care au dorit sa adere la partid. Tinerii fac parte din generatia ce se informeaza cu ajutorul Internetului, de unde au citit despre activitatea partiduliui, au vazut declaratiile publice ale conducerii PNL si, ca rezultat, au decis sa se inscrie in rindurile national-liberalilor. Tinerii sint studenti la politologie, sint ingrijorati de starea de lucruri din Moldova, ei se informeaza despre partide si prestatia acestora, organizatiile lor de tineret si au decis sa adere la PNL. Tinerii Vasile Eftodi, Leonid Barbaros, Igor Sirbu, Vladislav Spinosu au stat de vorba si au adresat o serie de intrebari presedintelui PNL, Vitalia Pavlicenco, dlor Alexandru Gorgan, Secretarul General, Veaceslav Ombun, vicepresedinte al PNL, liderul OTNL, si Nicolae Margarint, vicepresedinte al OTNL. Tinerii sint din diferite zone ale R.Moldova, sint doritori de a contribui la efectuarea schimbarii in alegerile parlamentare din acest an, au constiinta nationala si constiinta identitatii romanesti, chiar daca sint si din familii mixte.

Conducerea PNL a salutat aceasta pozitie civica limpede si ferma a tinerilor, ca un exemplu pentru multi alti tineri care inca nu sint decisi sa se includa in lupta politica. Dialogul s-a axat pe programul PNL, ce va servi ca baza pentru oferta electorala in alegerile din R.Moldova, pe principiile si valorile liberale – unicele de natura sa aduca alternativa cu adevarat europeana la conducerea statului nostru.

SP al PNL

Loading Facebook Comments ...

8 Comments

Add a Comment
 1. Si eu vreau sa ader, dar programul poltic a doua partide imi sunt foarte apropiate.Ce imi poate oferi PNL si ce pot sa ofer eu tarii prin PNL?

 2. Pentru Maxim

  Te asteptam pe Calea Iesilor nr.6, „Artima”, etaj 4, sediul PNL, tel.211818/211677 ori tel.meu 069111682.

  PNL iti poate oferi un program si o echipa prin care putem scapa de zona de influenta rusa si avansa spre spatiul de normalitate european, prin reforme cu adevarat liberale, prin apropiere si sprijinul masiv si ferm din partea Romaniei, pe care aceasta vrea sa ni-l acorde, insa fortele politice de la conducere nu au capacitatea si vointa sa il accepte. De asemenea, oferim perspectiva unei pozitii clare de dialog cu fortele ce isi spun proeuropene, pentru a guverna astfel, incit comunistii sa nu revina nicicind mai mult la conducere in R.Moldova. In partea adrepta a site-ului http://www.pnl.md este pliantul PNL ce include nomenclatorul ce am facut si ce oferim. Tot in partea dreapta este nomenclatorul actiunilor noastre din ultimul an.

  Poti da PNL din timpul tau pentru a te informa, a adera si activa impreuna cu echipa de tineri sau maturi, sugera idei si propuneri, participa la actiunea de convingere a oamenilor ca trebuie sa ducem trecutul comunist la cimitir si – oricit ar fi de greu – sa mergem spre un viitor romanesc si euratlantic.

 3. fa-ti partidul tau si ofera si tu programul PNL,vei avea sustinatori,crede-ma.

 4. Pentru Maxim

  Sau ia-l si pe Alexandru si veniti la PNL. va asteptam, macar la o discutie.

 5. Pentru Alexandru
  Draga Alexandru, fiecare om poate face ce doreste. Doar respectam principiile democratice.
  Poate face un partid sau poate adera la un partid al carui principii de baza corespund ghindirii omului si acolo poate promova cu succes ideile sale. Daca va fi activ, va fi promovat si in functii dupa merite si dodinta.
  Si eu va invit la discutie la sediul partidului.
  Cu respect
  Alexandra Can
  vicepresedinte PNL

 6. si as adera daca asa putea

 7. Pentru Unionistul
  „si as adera daca asa putea”….cum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *