Tinerii national-liberali la actiunea de protest flash-mob contra promisiunilor desarte ale guvernarii comuniste

122312312.jpg

Pe 26 decembrie, ora 15.00, in fata Palatului Republicii. un grup de 20 de tineri national-liberali, au participat. alaturi de alti tineri  din mai multe partide politice (AMN, PLDM, PL, PD) si de tineri neafiliati politic, la actiunea de protest (flash-mob) contra romisiunilor desarte ale guvernarii in Anul tineretului.

Veaceslav Ombun, preşedintele Organizaţiei Tinerilor Naţional-Liberali, a menţionat: „Actuala guvernare discrimineaza si discrediteaza tineretul prin promisiuni false de susţtnere. Astfel, tinerii national-liberali catalogheaza Anul Tineretului ca pe o propaganda preelectorala si o actiune in care vor prezenta un raport fals despre ce s-a facut, cu vorbe frumoase, dar fara sa comporte vreun efect”.

Tudor Darie, organizatorul evenimentului, a subliniat ca, prin aceasta actiune, tinerii si-au propus sa arata ca, timp de 365 de zile, actuala guvernare nu a facut nimic. „Noi am asteptat evenimente concrete, dar am avut parte doar de evenimente cu caracter populist”, a mai declarat Tudor Darie.

Amintim ca Anul Tineretului a fost decretat de catre Presedintele Vladimir Voronin la 26 decembrie 2007 si ca la 26 decembrie 2008  va avea loc  ceremonie de incheiere a actiunii.

Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
  1. eu as incerca un test cu acesti tineri „liberali”.i-as pune pe fiecare in parte sa defineasca notinea de ‘munca’ iar pe alti tineri dintr-un alt esantion pe cea de ‘moaca’.apoi comparam definitiile.

    ce propuneti dumneavoastra d-na Pavlicenco si Tudor Darie,in concret.

  2. Pentru Marele Ochi
    Intrebarea a fost pentru Dna Pavlicenco si Tudor Darie. Cu permisiunea DVS imi spun si eu opinia.
    Eu propun nici una nici alta din cele propuse de DVS. Cum ar fi „votez pentru contra”.
    Propunerea mea este sa le acordam sansa sa munceasca si noi sa le ajutam sa insuseasca meseria, pe care prefera si accepta sa o practice.
    Din proprie experienta stiu, ca majoritatea tinerilor „liberali” si „neliberali” doresc sa munceasca si sa fie considerati capabili sa munceasca alaturi de noi, „seniorii”. Impreuna , in echipa avem sansa sa ne mindrim cu tinerii si tinerele, care au avut aceasta sansa si acum acesti tineri sunt buni profesionisti, care au depasit nivelul de pregatire profesionala, de care este nevoie in cadrul activitatii noastre. „Au zburat” ca si pasarile bine pregatite de zbor. Le simtim lipsa lor, dar ne mindrim cu ei. Vedem si efortul depus de noi, dar si apreciem dorinta lor de a creste profesional. Au fost si cazuri triste….Dar nu nea lipsit de curaj.
    Noi nu facem teste la definitiile de „MUNCA” si „MOACA” . Noi invatam tinerii sa munceasca si sa nu ramina „moaca”.
    DVS ce ati dorit sa spuneti in mesajul de mai sus, ca nu v-am inteles „jmecheria” ?
    DVS cum procedati cu tinerii din jur : ii supuneti la teste de notiuni ca…”munca”, „moaca” ..?
    O zi buna in continuare.

  3. sunt deacord votatima pe mine:)

  4. Pentru Contra
    Convingeti umila mea persoana, ca ne veti „duce” in Europa si ca stiti cum . Daca veti fi persoana, care vine cu argumente, de ce nu ?

  5. Vica, tu care esti in poza: cea bruneta, cea blonda ori cea cu breton? 🙂

  6. Pentru Socolenco
    Depinde in care poza. Eu am multe . In poze ma puteti afla si bruneta, si blonda, cu si fara breton.

  7. Pentru Marele Ochi

    Legat de “liberali”, notiunea de „munca” si de „moaca” nu am inteles prea bine ce doriti sa „propunem concret”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *